kızlarrr bu lucrin saflaştırıyo beni akşam altıda yapıyorum iğneyi uyku,baş ağrısı,sinir sizede böyle etkiler yapıyomu.
Dualarımız seninle canım.. Al gel bebişini sımsıkı tut bırakma sakınnnnnnn... Kendine dikkat etBu arada yarin transfer saatim de belli oldu 13 de RABBİMin izniyle insallah yavrularima kavusacagim :)) ALLAH'İNizniyle de onlari birakmayi hiz dusunmuyorum :)) dualarinizda beni unutmayyin lutfen :))
kızlarrrrrrrrrr halayaaaa buyrunnnnnnnnnn
adet oldummmmmmmmmmmmmm
bu arada randevumuda aldım...yarın 14:30 daa...
inşallah bisorun çıkmaz kızlar..dualarınızı bekliyorum..
Oleyyyyyyyyyy :)) Hadi bakalım start verdin darısı başıma canım.... Ay çok heyecanlandımmm senin haiş haberini almayı çok istiyorum. dualarım seninle cnım
Bu arada yarin transfer saatim de belli oldu 13 de RABBİMin izniyle insallah yavrularima kavusacagim :)) ALLAH'İNizniyle de onlari birakmayi hiz dusunmuyorum :)) dualarinizda beni unutmayyin lutfen :))
hayatım hadi gözün aydın darısı benim başıma ben ocakta tedaviye başlicaktım ama eşimle düşündük kararımızı değiştirdik 6gün geçti adetimin üstümden hala yok bugün doktora gittim kist oluşmuş ondan ilaç verdi ihşallah adet olmamı sağlayacak hakkımızda hayırlısı artık
gözün aydınn aynı gün olduk
cekülünnn ben de halaya tutusayım
kızlarrr bu lucrin saflaştırıyo beni akşam altıda yapıyorum iğneyi uyku,baş ağrısı,sinir sizede böyle etkiler yapıyomu.
kızlar selam hergun yazamiyorum malum hele gecmisi okumak cok zor oluyor oturamiyorum ignelerden....gayet iyiyim tek sIkıntım geceleri va bazende gunduz atesleniyorum 2-3 saat kadar atesim 37,5 bazen 38 oluyor sonra hemen dusuyor minoset verdi doktorum cikarsa iciyorum hamilelerede veriliyormus o yuzden bende cok yukselmesin diye iciyorum bazen....doktorum onemsemedi ama hani sundan olurda demedi ben birkac yerde okudum progesteron igne yaparmis diye hic fikri olan varmi kizlar bu konuda?biraz huzursuz ediyor bu durum beni....
wish tedavin hayırlı olsun tatlım bende seni arıyodum baktım bu bölümdesin inşallah bu defa hayırlı haberlerini alırız bebişlerine kavuşursun ikiz olcak herhalde böyle çıktı ağzımdan bizde henüz karar veremedik ne zaman gitceğmize bir şubat diyoruz bir mart hala kabız sorunum geçmedi ...dr 2 ay dinlenebilirsin dedi istersen daha fazla dedi bilmiyorum artık napcaz...
geçmişi okuyamadım topiğe arada bir girp sadece bakabliyorum bu aralar çok yoğunum ayyyyyyy sürekli misafir geliyo yaaa çok severim ama şu ara çıldırmak üzereyim 3 gün hem gündüz hem akşam misafirlerim vardı sizleri ihmal ettim bu arada da adetimin bugun itaberiyle 5. günü ben vitaminler hariç sadece climare forte bant kullanıyorum ve 21 günlük antibiyotik tadavim var onu içiyorum 21 aralıkta usg ve tahliller için çağırdılar transfer günü belli olur dedi hemşire sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece bant kullanıyorum şimdiden transfer sürecinin stresine girmiş durumdayım kızlar bana akıl verin lüften diğer tedavimde evden dışarı çıkmadım sadece alt komşuma indim bu bekleme sürecinde napıyım evdemi durayım yoksa dışarı çıksam bişey olurmu?4. katta oturuyorum merdivenim çok ne yapıcağımı bilmiyorum ve bu tedavimde akapuntur yaptırmak istiyorum bu hafta randevu alıcaktım misafirlerden dr da gidemedim bekleme sürecinde stressiz olmak istiyorum akapunturun faydası oluyormuş diye duydum
bu arada ben adet olduğum için sadece tefriciye okuyabiliyorum şimdilik 200 alırmısın sudenazcım
notazar günü sınavım var ben hiç ders çalıçamadım 4 dersim var bana dua edin inş geçerim:)
Arkadaslar evden ciktik benislerimi almaya gidiyorum :) 2 embriyo tramsferi olacak.
BENİM İCİN NE DİLİYORSANİZ RABBİM SİZLERE UCER UCER VERSİN İNSALLAH :))) HEPİNİZDEN ALLAH RAZİ OLSUN..
İCTEN MSJLARİNİZİ GORDUKCE GOZLERİM DOLDU KENDİMİ DAHA GUCLU HİSSETTİMM COK TESEKKUR EDERİM :)))DUALARİNİZDA BENİ UNUTMAYİN HER FİRSATTA NETE GİRİP HABERDAR EDERİM SİZİ :))
bende lucrın kullanıcam peki nezaman kadar devam edıcez ıgneyeee[/QUOT melikee lucrine adetinin 21.günü başlıyosun.kullanırken adet oluyosun adetinin 2 yada3. günü kan ve ultrason yapılıyo bir sorun olmassa 17.gün tranver yapılıyo.transvere 4-5 gün kalana kadar lucrini hiç kesmeden devam ediyosun hergün 18-20 saatleri arasında yapılıyo.merkezden lucrini nezaman keseceğin söyleniyo zaten.inşlh son tedavin olur bebişlerine kavuşursun....
Teyzeleri sipalarim ellwrinizden operler :)) hic kalitesi bozulmadan cozulduler.annelerinin sicacik rahmine yerlestiler sorunsuz cok sukur :)) doktorum bana dedi ki artik gebe kalirsin insallah her sey yolunda ben umutluyum sende umudunu inancini sakin kaybetme dedi :)) olacak insallah bu seferdedi. Bende emin olun bunu benden daha fazla kimse isteyemez dedim :)) her sey yolunda insallah :) rabbim sonumuzu da hayir etsin insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?