merhaba beni de listenize eklersenişz sevinirim.bende 5 adet dondurulmuşlarla deneyeceğim.yaşım 23 izmir irenbede tedavi görüyorum.2. denemem ve 17 aralıkta lucrine başlıyorum.
slm arkadşlar hepinzin hakkında hayrlı olsun transfer olanada tedavide olan arkadaşlarada ben de buay dondurulmş denicm bizde bugun tedaviye başladık bu süreç nasıl işliyor bu ilk dondurlmş denemem bilgi verirsenz sevinirim buarada ben irenbede tedvi oluyorm
hayırlı olsun canım..
merkezden merkeze degişiyo sanırım..
ben adet 21. gunu lucrınle başlıcam ..devamı nasıl olucak bılmıyorum.. benım yumurtalaru baskılanması gerekıyomuş ondan canım..
Teyzeleri sipalarim ellwrinizden operler :)) hic kalitesi bozulmadan cozulduler.annelerinin sicacik rahmine yerlestiler sorunsuz cok sukur :)) doktorum bana dedi ki artik gebe kalirsin insallah her sey yolunda ben umutluyum sende umudunu inancini sakin kaybetme dedi :)) olacak insallah bu seferdedi. Bende emin olun bunu benden daha fazla kimse isteyemez dedim :)) her sey yolunda insallah :) rabbim sonumuzu da hayir etsin insallah :))
slm arkadşlar hepinzin hakkında hayrlı olsun transfer olanada tedavide olan arkadaşlarada ben de buay dondurulmş denicm bizde bugun tedaviye başladık bu süreç nasıl işliyor bu ilk dondurlmş denemem bilgi verirsenz sevinirim buarada ben irenbede tedvi oluyorm
t ederm melikecm ben de bugun estrofem başlıcam henüz almadım çok rahatım da ben konuda iğne kullanırkn vakti geçirmiyrdum ama daha eczneye gitmedim benm 24 aralk denildi bugun transfer tarihi ama değişebilir senın vucdnla alaklı dedi dr um peki test için bekleme sürecide aynımı rabbim inşallah hepimize güzel sağlıklı bebekler nasip etsin
hayatım bende 4. katta oturuyorum bende sorun olur diye düşünürdümki 2.tedavimde evde kalmadım başka yerde kaldım merdiven çıkıp inmeyeyim diye ama yinede olmadı sonradan doktora sordum merdiven çıkmanın sorun olmadığını çok yatma dedi kan dolaşımın yavaşlar buda embriyonun tutunmamasına sebep olur denildigeçmişi okuyamadım topiğe arada bir girp sadece bakabliyorum bu aralar çok yoğunum ayyyyyyy sürekli misafir geliyo yaaa çok severim ama şu ara çıldırmak üzereyim 3 gün hem gündüz hem akşam misafirlerim vardı sizleri ihmal ettim bu arada da adetimin bugun itaberiyle 5. günü ben vitaminler hariç sadece climare forte bant kullanıyorum ve 21 günlük antibiyotik tadavim var onu içiyorum 21 aralıkta usg ve tahliller için çağırdılar transfer günü belli olur dedi hemşire sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben sadece bant kullanıyorum şimdiden transfer sürecinin stresine girmiş durumdayım kızlar bana akıl verin lüften diğer tedavimde evden dışarı çıkmadım sadece alt komşuma indim bu bekleme sürecinde napıyım evdemi durayım yoksa dışarı çıksam bişey olurmu?4. katta oturuyorum merdivenim çok ne yapıcağımı bilmiyorum ve bu tedavimde akapuntur yaptırmak istiyorum bu hafta randevu alıcaktım misafirlerden dr da gidemedim bekleme sürecinde stressiz olmak istiyorum akapunturun faydası oluyormuş diye duydum
bu arada ben adet olduğum için sadece tefriciye okuyabiliyorum şimdilik 200 alırmısın sudenazcım
notazar günü sınavım var ben hiç ders çalıçamadım 4 dersim var bana dua edin inş geçerim:)
hayatım hadi hayırlısı olsun ihşallah sıkıca annesine tutunurlar bizde güzel haberlerinizle teşvik oluruzTeyzeleri sipalarim ellwrinizden operler :)) hic kalitesi bozulmadan cozulduler.annelerinin sicacik rahmine yerlestiler sorunsuz cok sukur :)) doktorum bana dedi ki artik gebe kalirsin insallah her sey yolunda ben umutluyum sende umudunu inancini sakin kaybetme dedi :)) olacak insallah bu seferdedi. Bende emin olun bunu benden daha fazla kimse isteyemez dedim :)) her sey yolunda insallah :) rabbim sonumuzu da hayir etsin insallah :))
kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmm...
bugün adetimin 2. günü biliyosunuz..muayene oldum...rahim kalınlığı 3.5 mm ,kist falan yok,tertemiz...burdaki dr. gayet iyi dedi..merkezimi aradım...dr. umda hiçbisorun yok dedi...hemen ilaçlarımı verdiler...bugün başlıyorum estrofem,zitromax,elevit ve 36 saatte bir corasprin.....
veeeeeee ayın 19 undada merkezimde randevum varrrrrrr....kalınlığa göre transfer tarihim belirlencekkkkkkkkk...
nedense için içime sığmıyor..sanki tutmuş gibi
ama üzüldüğüm bir nokta varki sormayın....:2: :2:
şimdi ben istanbula gideceğim annemle sadece...annemlerin orda evi var..ama bilgisayar,net yok malesef...evdekinide eşim kullacağından götüremiyorum...10 gün sonra gidicez...ama giremiycem sanırım...hatta sonucu bile veremeyebilirim..artık ne zaman dönersem :2:
bi çözüm bulamadım bi türlü...gerçi eşim alalım bi netbook diyor ama ben masraf yapmak istemiyorum... zaten masraflı bi iş yapıyoruz sürekli...sizlerle haberleşmeden nasıl yapcam yaaaaaaaa
kuzum hayırlı olsun tedavin birde ben adet olsam ya 8gün geçti sinir oldum şu kist nerden çıktı biran önce başlamak istiyorum
ooy oyy kıyamamTeyzeleri sipalarim ellwrinizden operler :)) hic kalitesi bozulmadan cozulduler.annelerinin sicacik rahmine yerlestiler sorunsuz cok sukur :)) doktorum bana dedi ki artik gebe kalirsin insallah her sey yolunda ben umutluyum sende umudunu inancini sakin kaybetme dedi :)) olacak insallah bu seferdedi. Bende emin olun bunu benden daha fazla kimse isteyemez dedim :)) her sey yolunda insallah :) rabbim sonumuzu da hayir etsin insallah :))
hosgeldin cnm arkadaslar bilgi vermiş ama merkezden merkeze değişiyor benim tedavim 45 gün sürecekslm arkadşlar hepinzin hakkında hayrlı olsun transfer olanada tedavide olan arkadaşlarada ben de buay dondurulmş denicm bizde bugun tedaviye başladık bu süreç nasıl işliyor bu ilk dondurlmş denemem bilgi verirsenz sevinirim buarada ben irenbede tedvi oluyorm
kızlarrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmm...
bugün adetimin 2. günü biliyosunuz..muayene oldum...rahim kalınlığı 3.5 mm ,kist falan yok,tertemiz...burdaki dr. gayet iyi dedi..merkezimi aradım...dr. umda hiçbisorun yok dedi...hemen ilaçlarımı verdiler...bugün başlıyorum estrofem,zitromax,elevit ve 36 saatte bir corasprin.....
veeeeeee ayın 19 undada merkezimde randevum varrrrrrr....kalınlığa göre transfer tarihim belirlencekkkkkkkkk...
nedense için içime sığmıyor..sanki tutmuş gibi
ama üzüldüğüm bir nokta varki sormayın....:2: :2:
şimdi ben istanbula gideceğim annemle sadece...annemlerin orda evi var..ama bilgisayar,net yok malesef...evdekinide eşim kullacağından götüremiyorum...10 gün sonra gidicez...ama giremiycem sanırım...hatta sonucu bile veremeyebilirim..artık ne zaman dönersem :2:
bi çözüm bulamadım bi türlü...gerçi eşim alalım bi netbook diyor ama ben masraf yapmak istemiyorum... zaten masraflı bi iş yapıyoruz sürekli...sizlerle haberleşmeden nasıl yapcam yaaaaaaaa
sağol canım benim
madem öyle söktürücü versinlerrrr..
normalde benimde hep kistim çıkar yanii..ama doğum konnrol hapı mutlaka karar verilen aydan 1 ay önce kullanılmalı...inan ilk defa adetle gittiğim muayenemde kist çıkmadı...o derece yani..
ooo hbrler süper
doğum kontrol hapını kist olusmaması için veriyorlar
cnm sen yine de bi şekilde girmeye calıs sensiz olmaz
cook merak ederiz seni ama tabi durumuna bak
benim de yrn randevum var
hayatım farlutal diye bir ilaç verdi 3gün kullan bırak bir hafta içinde adet olursun dedi ama bakalım faydası olcakmı birde benim başıma ilk defa böyle birşey geldi günü gününe hasta olan ben hiç kistle karşılaşmadım bugüne kadar belki bundada vardır bir hayır diyorum
Teyzeleri sipalarim ellwrinizden operler :)) hic kalitesi bozulmadan cozulduler.annelerinin sicacik rahmine yerlestiler sorunsuz cok sukur :)) doktorum bana dedi ki artik gebe kalirsin insallah her sey yolunda ben umutluyum sende umudunu inancini sakin kaybetme dedi :)) olacak insallah bu seferdedi. Bende emin olun bunu benden daha fazla kimse isteyemez dedim :)) her sey yolunda insallah :) rabbim sonumuzu da hayir etsin insallah :))
Harika haber insallah annelerine tutunurlar guzelim....dualarimiz seninle....
canım hayırlı olsun tedavin beni klınığe sadece 10. günü çağırdılar usg için herkez doğum kontrol ilacı içiyo bana vermediler canım birde sen hangi merkeze gidiyorsun ASM hangisi oluyor?canım ailenmi ist da bende ist dayım kapım herzaman açık.bekleme sürecimiz aynı zamanlara geliyo birbirimize moral veririz :)
Ben de Mart ayinda deneyecegim dondurulmuslarla. Negatif denemem Kasim ayindaydi. Kendime iyi bir dinlenme donemi vermek istedim. Normal siklus icinde olacak yani hicbir ilac kullanmadan. Son yapilan arastirmalara gore verilen hormonlardan saskina donmus rahmin dondurulmuslarda sansi daha yuksek olabiliyormus. Hepimize hayirli olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?