Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hımm anladım canım bana baya uzaksın ben avrupa yakasındayım beyoğlunda oturuyorum yolun düşerse beklerim canım laf olsun diye demiyorum canım gerçekten :)

lavinialavinia .!.:
canım selam, ne durumdasın merak ettim. görünmedin hiç. inşalllah herşey yolundadır?
Canım benimm..Çok sağol.Özelden yazamıyorum Şimdiye dek yazamadım,çünkü ilk zamanlar durum tamamen belirsizdi.İnternete giremedim,sonra ise maalesef kötü son olunca.Yeni tedavilere başlıcak olan,siz arkadaşlarımı üzmeyim,moralinizi bozmayım dedim.Valla benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir dicem.Allah'a karşı günah işlemiş olucam. Şöyle anlatıyım sana.Biliyorsun,güzel haberi aldıktan hemen sonra bende lekeler başlamıştı.Ben o ara,buradaki kadın doğum hastanesine gittim.3 gün hastanede yattım.Bana ekstra hiçbişey vermediler.Ben ilaçlarımı aldım.3 gün sonra leke geçer gibi oldu,taburcu oldum.Ama lekeler gene başladı,hatta bazen kan,kan pıhtısı.Hastaneye gidiyorum,düşük yapmıyorsun,dış gebelik değil,kese yerinde ve büyüyor diyorlar,eve geliyorum her seferinde.Ben bu arada sürekli yatıyorum.Derken 7.hafta ben kalp atışlarını dinlemeye gittim ve hayatımın en büyük şokunu yaşadım.Benim gebelik ikizmişş Şokk olduk.Tek yumurta ikizi.Ben tabi merkezi aradım,nasıl olur bu diye?bi de onlarla kavga ettim.Ama adamlar haklıymış,araştırdım.Gerçekten.tek yumurta,tek sperm.fazla bölünme neticesinde,çift bebek.Eminim sen de şaşırmışsındır.Fakat ben bu habere sevinemedim,çünkü doktor,tekinin kalp atışının gözüktüğünü,diğerininse gözükmediğini,haftaya tekrar gelmemi söyledi.Ben tabii ki,sordum hemen ya yaşamıyorsa,ne olacak diye.Doktor olabilir dedi.Kanaman dabundan kaynaklı muhtemelen.Diğerini etkilemez diyemem dedi.Aynı kesede oldukları için,ölüm ve ya kalıcı zihinsel sakatlık olabilirmiş.Tabi o bir hafta zordu benim için ama o süre zarfında kendimi herşeye hazırladım 1 hafta sonra gittiğimde,doktor sağlıksız olan bebeğin kesede hiç gözükmediğini,iyi olan bebeğin çok fazlaca büyümesine rağmen kalp atışının gözükmediğini söyledi ve 1 gün sonra yani 22 kasımda kürtaj oldum.Böyle tatlım bu hikayede maalesef bu şekilde sonuçlandı.Rabbim hiç birinize,hiç kimseye bunları yaşatmasın.Hep dua ediyorum size.Kendimle ilgili de böyle bir teslimiyet duygusu var ben de.Diyorum ki rabbim senden sadece herşeyin hayırlısını istiyorum.Kendimle ilgili dualarım bu cümleden ibaret,başka yok.

Arkadaslar hepinze cok tsk ederim iyi dileklwriniz icin. Rabbim hepimizin tedavisini hayielisiyla sonuclandirsin.
Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar hosheldiniz aramiza insallah size de bizdee hayirli olur. Gecmisi cok okuyamasim ama size ara sira cepten girip haber veermeye calisacagim. Gecmisi okuyamasam da kendi durumumdan habedar ederim insallah.

RABBİM İNAALLAH BİRAN ONCE HEPİMİZİ YAVRULARİMİZA KAVUSTURUR :))

ha bu arada 135 ihlas daha ekler misin SUDENAZ bugun dinlenirken okudum rabbim kabul etsin insallah :)))

Hadi hayırlı olsun bir yola girdik bakalım Allah sonunu güzel etsin...Bende tedaviye başladığım gün içim kıpır kıpırdı. Hatta okulda ara ara aklıma geliyordu, sebebsiz bir gülümseme oluyordu yüzümde. Ama bugünlerde biraz enerjim düştü, hastalıktan bir kurtulamadım. Yine de umutluyum bu donmuş veletler bize uğur getirecek...

Aman ne güzel aldın bebişlerini ısıt bakalım,üşümüşlerdir annesi. İnan bugün an an aklımdaydın, evde olup senin niyetine yasin okumak istedim ama ben de bugün kontrole gittim okuyamadım. Yarın ilk fırsatta okumayı düşünüyorum, dualarımız seninle sen içini ferah tut.

Kızlar tedavimin 10. gününde doktorumla ancak bugün yüz yüze gelebildim. Telefonda her sorumu cevaplıyor, asistanlarına bütün tetkik,ulturasyon herşeyi yaptırıyor.Ama ilkinde nerdeyse iki güne bir çağırıyordu, bu sefer böyle olması açıkcası içime pek sinmiyor. Bu dondurulmuşlarla olduğu için mi böyle, yoksa yeni yasadan dolayı muayenanesini kapatmış ondan mı bilemedim? Bugün transfer tarihim belli olur diye gitmiştim, ama cumaya tekrar çağırdı.Ogün karar verecekmiş.Rahim iyi,herşey yolunda görünüyor dedi. O kadar uzun ulturasyon masasında inceledi ki, kötü birşey var diye aklım çıktı.

Hoşgeldiniz aramıza, tedaviniz hayırlı olsun. Arakadaşlar sorularınıza cevap vermiş,yine de aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.Gerçi benim de dondurulmuşlarla ilk tedavim ama burdan çok şey öğrendim.Bazen doktor bile şaşırıyor, bildiğim bunca şeye...

Her doktor bu konuda farklı düşünüyor. Ben de dondurulmuşların şansının, dinlenmiş bir rahime transfer edildiği için daha fazla olduğunu okumuştum. Bugün doktorum biraz da olsa dondurulmuşların tutma ihtimali daha az dedi.Canım sıkıldı,anlayacağın...

Hay Allah; aslıcım, ne diyeceğimi bilemedim. aklım hep sendeydi; hatta "kesin oldu ve hamilelik hali giremiyor" dedim. yazını okurken başlarda heyecanladım, hatta mucize dedim. gerçekten de çok üzücü olmuş, çok şaşırtıcı olmuş, çok zor günler geçirmişsin arkadaşım. Rabbim bundan sonraki süreçte yüzünü güldürsün inşallah canım. Dualarım hep seninle ve bu süreçteki herkesle. Allahım tez zamanda hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bundan sonrası için ne düşünüyorsun? zor günler çok zor günler geçirmişsin gerçi, Allahım yardımcın olsun inşallah tatlım, sabır versin. çok öpüyorum canım. sevgiler

Sağol canımmmmmm

seni 10. gün çağırması normal endişelenme...sen yine iyisin..bana ilk randevuyu 14. güne verdi...sonuçta yapılcak bişiy yokki...rahim kalınlamasına bakcaklar,o kadar...bak bi sorun yokmuşta zaten...herşey iyi olacak,merak etme

geçmiş olsun canım...zor bir durum yaşamışsın...rabbim bidaha yaşatmasın inşallahhh

KIZLAR DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]1800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD]215[/TD]
[TD]2900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]1276[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]4356[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]965[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]450[/TD]
[TD][/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD][/TD]
[TD]120[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]3956[/TD]
[TD]313[/TD]
[TD]13.741[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]488[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1259[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

BLOWHOLE25
DEW77
EFEYLUL

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

efeylul ağzına sağlık canım....

kızlar adet olmayanlar ihlasa ağırlık versin...ben adet olduğumdan tefriciye okuyorum sadece...

Son düzenleme:

canım bende senin gibiyim sadece hemşireyle tlf da konuştum adetin 10.günü gel rahim kalınlığına bakıp transfer gününü ayarlarız dedi

sudenaz tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah hamile kalırsın sağlıkla sağlıklı bebişini kucaklarsın Allahım isteyen herkese versin...

cabıum gayet normal ben adetımın 1. Gunu.. Sonra 13. Gunu gprmuştum..ondada zaten rahıme bakılıp kan alınıyo transfer gunu belirleniyo..

günaydın doktora gittim geldim
doğum kontrol hapına baslıyorum bugün sonraki adetin 2. günü randevum var
hemsireye sordum bu dondurulmus ta sans az mı muhabbetini
gecen ay 8 dondurulmus transferimiz vardı 8i de pozitif dedi
umarım biiz de o sanslı kişilerden oluruz
insanoğlu ne enteresan daha dün ağlıyodum salya sümük bidaha deneyemem cok yıprandım ..filan diyee
ama zaman herseyin ilacı gercekten Rabbim tekrar güç veriyor
içim pek kıpırık
güzel seyler olacak insallahhhh

hadi gozun aydın canım..bende başlamak ıstıyorum bır an once...

Arkadaslar iyi haberlerinizi okudukca sipalarimla kendimi daha iyi hissedihorum :)) SUDENAZ nete giremeyecek olmana uzuldum nasil olacagini merak edecegiz ( PETEK-UNAL insallah her sey yolimda gider .endiselerin yersiz cunlu bende ttansferden once sadece iki kere gittim adetimin ucuncu gunu bide yedi gun sonra ucuncu gittigimde ttansfer oldu.TOOBE insallah herr sey yolunda gider. Biz iyiyiz simdilik bi sikintimiz yok.estrofeme devam ediyorum vitaminlere ve jele de devam bide claxena igne vuruyorum kendime kan dolasimini rahatlatmak icin pihtiyi onlemk icin.

Arada sipalarimi yerlestirdikleri yere kramp gibi saniyelik bi batma oluyor.canim aciyor cok korkuyorum bisey olacak diye :)) ama sanirim alismisim artik o kadar rahatim ki. Psikolojik olarakta fiziki olarak da agir bi is yapmiyorum ama kendimi cok rahat hissediyorum :))))

ARKADASLAR insallah hepimizin bu son tedavisi olur. Rabbimden tek dilegim bu BENİM İCİN NE İSTİYORSANİZ RABBİM SİZE KAT KAT MİSLİNİ VERSİN İNSALLAH İKİSER İKİSER HATTA UCER UCER :))

sudenaz tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah hamile kalırsın sağlıkla sağlıklı bebişini kucaklarsın Allahım isteyen herkese versin...

sağol canım..hepimiz inşallah..

hayırlı olsun canım....ya bende çok inanıyorum bu donmuşlara...olmazsa eğer büyük yıkıma uğrıycam herhalde...rabbim göstermesin...

bende her deneme sonrası gücüm kalmadı diyorum ama rabbim veriyo sonra....inşallah bunlar son tedavilerimiz olur.

canım iyi bak kendineeeeee ve sıpalarına ....
herşe güzel olacak inşallah

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı[/TD]
[TD]eurofertil[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 tane donmuş[/TD]
[TD]doğum kontrolhapı kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]izmir irenbe[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi
[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Ankara Medicana[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]iki taraflı problemler[/TD]
[TD]gürgan
klinik
[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yok[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[TD]bantlara
başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]anatolia[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]sonunda adet oldu:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]Ankara hacettepe ünv.[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]5 tane
donmuş
[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler
[/TD]
[TD]umut tüp
bebek
[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]taze
deneyeck
[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]izmir
irenbe
[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]henüz tam belli değil[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN
ADET
[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme[/TD]
[TD]12 kasım[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]malesef
negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]tek tüpü yok/bahçeci/
2. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]tüpler/soarnüs/3.deneme
[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[TD]SON
2
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]yüksek fsh ,rezerv az/
kent hast./

2.deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD]SON
6
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek infer.
/ankara medicana/
3.deneme
[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]SON 11 GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.
[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ
[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

blowhole canım 2 güncük kalmış..çok merak ediyorum senii...inşallah listemizin ilk hamişi olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…