kızlarrr gece eşim bir iyi birde kötü rüya görmüşş...normalde hiç rüya görmez...
birincisi beraber balık tutmaya gitmişiz...ben sallamışım oltayı,hissetmişim balık var diye...eşimde çekmiş 2 tane balık gelmiş....
ikincisi motorla ikimiz gidiyormuşuz motor benimmiş (eşimin motoru var,bende kendime motor istiyordum :) ) ama eşim kullanıyor..aydınlık yolda gidiyorumuşuz birden ışıklar sönüyor heryer karanlık,önümüzü bile görmüyomuşuz,arkadan köpek sesleri..sonra bi köpek arkadan bana saldırmış...eşimde bi korkuyla uyanmış...canım yaa,o kadar gerçek sanmışki yarım saat kendime gelemedim diyor..
ilk olanı ben ikizlere yordum..inşallahhhhhhh...ama ikinciyi çözemedimm
kızlarrr gece eşim bir iyi birde kötü rüya görmüşş...normalde hiç rüya görmez...
birincisi beraber balık tutmaya gitmişiz...ben sallamışım oltayı,hissetmişim balık var diye...eşimde çekmiş 2 tane balık gelmiş....
ikincisi motorla ikimiz gidiyormuşuz motor benimmiş (eşimin motoru var,bende kendime motor istiyordum :) ) ama eşim kullanıyor..aydınlık yolda gidiyorumuşuz birden ışıklar sönüyor heryer karanlık,önümüzü bile görmüyomuşuz,arkadan köpek sesleri..sonra bi köpek arkadan bana saldırmış...eşimde bi korkuyla uyanmış...canım yaa,o kadar gerçek sanmışki yarım saat kendime gelemedim diyor..
ilk olanı ben ikizlere yordum..inşallahhhhhhh...ama ikinciyi çözemedimm
vbende aynen ılkını ıkızlere yourmladım
ıkıncısıde aslında kopek kotu değilmiş ruyada sadık dost gerçek hayatta..
hayra yor canım..
Canım hiçbir rüyayı kötü yormamak lazım, İnşallah ikisi de sizin için hayırlı olur. Bak ikizlerde geliyormuş, sen ona odaklan boşver gerisini.
Kızlar birçoğumuz burdayken şu dualara ağırlık verip bugün bitirelim olmaz mı? Yarın cuma dualarız. Ben şimdi İhlas okuyum o zaman tefriciyeyi adetli arkadaşlarda okuyabiliyormuş....
SUDENAZ ruyalr hayra yor canim ikizlerin seni bekliyor unsallah :)) iyi dusun ki iyi olsun canim. BLOWHOLE yi bende cok merak ediyorum insallah listenin basini o ceker sonra DEW77 sinra bensonra hepiniz insallah yukaridaki listenin tamami hamisler listesine gecer. DEW 77 den haber var mi gecmisi okuyamadim insallah ikii icinde her sey yolundadir..RABBİM once onlara sonra bana mujdeli haber almayi nasip etsin.
Arkadslar beni bazen oyle bir ates basiyor ki oyle daraliyorum ki hic boyle olmamistim ben :)) iyiye de kotuye yormak istemiyorum ama icim de kelebek surusu ucusuyor :)))
Canım benimm..Çok sağol.Özelden yazamıyorumŞimdiye dek yazamadım,çünkü ilk zamanlar durum tamamen belirsizdi.İnternete giremedim,sonra ise maalesef kötü son olunca.Yeni tedavilere başlıcak olan,siz arkadaşlarımı üzmeyim,moralinizi bozmayım dedim.Valla benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir dicem.Allah'a karşı günah işlemiş olucam. Şöyle anlatıyım sana.Biliyorsun,güzel haberi aldıktan hemen sonra bende lekeler başlamıştı.Ben o ara,buradaki kadın doğum hastanesine gittim.3 gün hastanede yattım.Bana ekstra hiçbişey vermediler.Ben ilaçlarımı aldım.3 gün sonra leke geçer gibi oldu,taburcu oldum.Ama lekeler gene başladı,hatta bazen kan,kan pıhtısı.Hastaneye gidiyorum,düşük yapmıyorsun,dış gebelik değil,kese yerinde ve büyüyor diyorlar,eve geliyorum her seferinde.Ben bu arada sürekli yatıyorum.Derken 7.hafta ben kalp atışlarını dinlemeye gittim ve hayatımın en büyük şokunu yaşadım.Benim gebelik ikizmişş Şokk olduk.Tek yumurta ikizi.Ben tabi merkezi aradım,nasıl olur bu diye?bi de onlarla kavga ettim.Ama adamlar haklıymış,araştırdım.Gerçekten.tek yumurta,tek sperm.fazla bölünme neticesinde,çift bebek.Eminim sen de şaşırmışsındır.Fakat ben bu habere sevinemedim,çünkü doktor,tekinin kalp atışının gözüktüğünü,diğerininse gözükmediğini,haftaya tekrar gelmemi söyledi.Ben tabii ki,sordum hemen ya yaşamıyorsa,ne olacak diye.Doktor olabilir dedi.Kanaman dabundan kaynaklı muhtemelen.Diğerini etkilemez diyemem dedi.Aynı kesede oldukları için,ölüm ve ya kalıcı zihinsel sakatlık olabilirmiş.Tabi o bir hafta zordu benim için ama o süre zarfında kendimi herşeye hazırladım 1 hafta sonra gittiğimde,doktor sağlıksız olan bebeğin kesede hiç gözükmediğini,iyi olan bebeğin çok fazlaca büyümesine rağmen kalp atışının gözükmediğini söyledi ve 1 gün sonra yani 22 kasımda kürtaj oldum.Böyle tatlım bu hikayede maalesef bu şekilde sonuçlandı.Rabbim hiç birinize,hiç kimseye bunları yaşatmasın.Hep dua ediyorum size.Kendimle ilgili de böyle bir teslimiyet duygusu var ben de.Diyorum ki rabbim senden sadece herşeyin hayırlısını istiyorum.Kendimle ilgili dualarım bu cümleden ibaret,başka yok.
sudenaz cım 300 ihlas eklermisin canım.bu arada bi çözüm bul bizi yanlız bırakma lütfen hem sende çok sıkılırsın vakit geçirmiş olursun.
arıyorum canım...hatta soruyorum fazla notebook u olan varmı diye
istanbulda akrabalardan bulurum diye umut ediyorum...bakıcaz artık..
kızlar ben çıkıyorumm..arkadaş çağırdı...
aklıma bişiy geldi..face i olan ekleşmek isteyen varsa bana özelden mesaj atsın..muhabbetimizi kesmeyelim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?