Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ikisinde de çok zor günler yaşadın tatlım. Allah sabır versin, başka acı, üzüntü göstermesin inşallah. inan tanımıyorum, yüzünü bile bilmiyorum ama hep dualarımdasın. İnşallah Allahım sana bir sürpriz, bir mucize yaşatsın İnşallahhh. Allahım bilir tabi de canım aşılama çok pratik bir yöntem, gerçekten işine yarayabilir. Rabbim kulunu bırakmıyor aslıcım. Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.

Rabbim hayırlısı ile hepimize sağlıklı bebeklerimize kavuştursun inşallah. bak bu gece, dualarımızı tamamladık burada. Allah kabul etsin, hepimizi bebeklerimize kavuştursun Rabbim İnşallah tez zamanda. (Amin)

kızlarrr, ben ilgili forumlarda/topiclerde duamızı yaymaya başlıyorum. Allahım kabul etsin dualarımızı, bu mübarek gecede ve günde ve ayda hepimizin yüzünü güldürsün, bebeklerimize kavuştursun inşallah. (Amin)

merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi böyle güzel paylaşımlarda bulunduğunuz için çok teşekkür etmek isterim kendi adımave tüm dileklerinizin kabul olmasını dilerim..biz de sizler gibi geçen yıl ekim ayında ilk denememizi yaptık ve sonuç maalesef negatif..bu geçen bir yıl içindede kendi adıma konuşmam gerekirse aynı stresi ve acıları tekrar yaşamaya bi türlü kendimi hazırlayamadım.. şimdi yine araştırmaya başladım ve sizlerden edindiğim bilgilerle anlıorum ki ben hiç birşey bilmiomuşum...konuya gelecek olursak benmde 5 tane dondurulmuşum vr ve sonuç negatif çıktıktan sonra dktrun bizden istediği genetik tahlili henüz yaptırmadık..bunu yaptıranınız var mı sundan soruorum ben sanki dktrlarıma da pek güvenmiorum bize çokta açık konuşmadılar...

canım öncelikler geçmiş olsun...ben 4 negatif geçirmiş ve 5. ye başlamış biri olarak evet ilk denemede aşırı yıkım yaşıyoruz,toparlanmak zor geliyor...bende 1 yıl ara vermiştim ama yapcak bişey yok..rabbim sağlık,uzun ömür verdiği sürece deneyeceğiz...ama ara vermek iyi geliyor..kendini toparlamışsındır...

mutlaka tüm testleri yaptır ihmal etme..en ufak bir ayrıntı bile işin seyrini değiştirir..zatwn zor işlemlerden geçiyoruz bari emeklerimiz boşa olmasın...

genetik testi bizde yaptırdık..sadece kan alınıyor ama sonucu 1 ayda çıkıyor...eğer denemeni yakında düşünüyorsan bir an önce yaptırmalısın...
merkezler çok önemli..şu devirde çıkarsız insanlar bulmak zor...sen nerde yaptırıyorsun..belki bi fikrimiz vardır diye soruyorum...

Sudenaz, ben bulamadım konuyu, link atar mısın?

eline sağlık canım..sanırım sorduğunu bulmuşsun

canım çok geçmiş olsun...mutlaka önce sevinip sonra yıkılmak daha zordur...rabbim bi daha göstermesin inşallah...normal yolla şansınız varsa çok güzel...inşallah bebişin sana sürpriz yaparak gelir..

slmm öncelikle rabbim hakkımızda hayırlısını versin ben değil ama çok yakın arkadaşım defalarca burda ve yurt dışında hem aşılama hem tüp bebek denemesi oldu en sonunda kendi isteğiyle gen-art ta ve düzen labaratuarında kanda genetik test yaptırdı ve bir kromozomda bozukluk olduğu ortaya çıktı tüp bebek tedavisine başlandı yumurtalar döllendikten sonra embriyolarada genetik bakıldı ve sağlam olan 3 tane embrio tranver edildi çok şükür şimdi 5 aylık hamile alahın izniyle nisan ayında kızını kucağına alacak rabbim nazarlardan saklasın.bence doktorda öneriyosa mutlaka yaptırın tekrarlayan negatiflerin nedeni genetik bozuklukta olabilir diyorumya asıl dr para için defalarca denemeyi aynı şekilde yapıyorlar bi bakalım araştıralım çogunda yok(tabi viçdanı ve biraz olsun allah korkusu alan dr ayırarak)arkadaşımda güvenmediği için iki ayrı yerde aynı testi yaptırdı ve iki sonuçta aynıydı.sevgiler.

AMİNNNNN kurban olduğum rabbim hebimizin dualarını kabul etsin, hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.herkesin ağzına,yüreğine sağlık.

bugun evde yoktum neti yeni açtım dua lar bitmiş çok sevindim ALLAH kabul etsin inş ağzınıza sağlık benim adetim daha bitmedi senin yazdığın duayı okuyım canım adetim bitincede başka dua var onuda yaparım olurmu

merhaba kızlar
bişi sormak istiyorum benim 3 defa negatif tüp bebek denemem oldu
ve 3. negatifide dün akşam aldım malesef
2 tüp bebeyimde dodurulmuş çıkmadı 3. tüp bebeyimi memorial hastanesinde denedim
bana 10 gün önce iki tane 5. gün ab kalitesinde ebmiriyo tırasfer edildi ve tutmadı iki tane daha ab kalitesinde embiriyomun olduğunu
embiriyoluk 6. güne kadar bekleticeğini eyer değerse iyi giderse donduracağını söyledi
tırasferden sonraki gün aradı ve iki embiriyonun iyi olduğunu ab kalitesinde olduğunu bir tanesininde orta kalitede olduğunu söyledi
bizde dondorduk ve dün akşam negatif sonucu alınca dondurulmuşları iptal etmeyi düşündük
tazesi ile olmadı dondorulmuşu ilemi olacak diye düşündük
sizce iptal etmelimiyim
dondurulmuşlarla hamile kalan varmı burda
sayfalar çok olduğu için okuyamadım
cevap verirseniz çok sevinirim

Amin , hepinizin diline gönlüne sağlık. Benimde 4-5 ay önce başladığım tefriciyem vardı dün akşam kendimi sıkıp bitirdim çok şükür. Yani 4444 tefriciye daha okudum, bunuda hepimizin niyetine buraya bağışlıyorum. Dualanırken bunuda eklerseniz sevinirim, Rabbim dileyen ,isteyen kimseyi çocuksuz bıırakmasın...

cnm mrb öncelikle cok üzüldüğümü belirtmek istiyorum
Allahım kolaylık versin ama atlatacaksın
dondurulmus tedavisine gelince bizim evet tutar sansımız yüksek gibi acıklmalar yapma yetkimiz yok tabiki
ama merkezden doktorumun anlattıkları,burda arkadaslarımın yasadığı tecrübelere dayanarak
işe yaradığı sonucuna varabiliriz
en son dün merkezde gecen ay 8 dondurulmus transferinin hepsinin pozitif sonuclandığını öğrendim
benim nacizane fikrim ise sansını kesinlikle dene
hem maddi hem manevi acıdan daha kolay
sana tavsiyem bos vaktinde sayfaları en bastan oku
veeee en önemlisi inan
gececek bu günler

Kızlar gunaydın herkese..

ben hala beklemedeyım adet olup 21. gunu gıdıcem dr. uma..
bugun yarın olurum..

dua okuyan herkezden Allah razı olsun..

eski sayfaları defalarca okudum.. dondurulmuşlarla hamıle kalan çok var kızlar..
umudumuzu kaybetmeyelım..
bende pozıtıf duşunuyorum.. 2 tane var benım bu sefer 2 sınıde denıycem.. inşallah saglıklı çozulurler..

hastane henüz aramadı aslında kendi dr konuştum ama şu an bişi söyleyemem
bölüm başkanımız henüz gelmedi gelir gelmez dosyanı ona gütürücem
seni öyle aricam dedi
ben dondurulmuşları iptal etmek istiyorum
bu olmadı onlarla hiç olmaz dedim
hayır hayır kessinlikle iptal etme dedi
hayırlısı cevabın için çok saol toobe

canım bencede sakın iptal etme..
dondurulmuşlarla kalan çok var..
bence bı dene..
bende 4 - 5 dr gıttım
benım kendı dr um bıle deneme dedi dondurulmuşlarla..
ama dıger dr lar dene dediler..
onlarda bı şanstır.
hem daha az zahmetlı

bide ne kadar para ödeniyo hastaneeye
messela ben memorialde yaptım ilaç hariç
2000£oru verdim
acaba yine 2000£orumu alıyolar

hayatım çok sağol herkesin ağzına yüreğine sağlık rabbim bu yolda çaba gösteren kullarına hayılı evletler nasip eder ihşallah bizede beraberinde duamızı kabul eder bu muharrem ayının yüzü suyu hürmetine cuma vakti

2000£oru verdim

hayatım bu tedavide ilaç kullanmıyorsun sadece rahimi transfere hazırlamak amaçlı ilaç veriyorlar o kadar fiyatta uygun oluyor zaten merkezede fazla gidip gelmiyorsun taş çatlasa 3defa oda transfere kadar yani

2000£oru verdim

canım ben umut tüp bebek deyim..kısaca anlatım kendımı..

geçen ay dr a gıttım adet 1 gunu estrofem ve folık asıt verdı..13 gunu gel dedi..13 gunu gıttım rahıme baktı transfere uygun .. progestan vıtemın falan verdı..
trasnferden once kan alındı ...okadar kandada e2 ve progestron a bakıldı.

yanı topu topu 2 kere gıttım trasnferım olsaydı 3 olucaktı.. umutta dondurulmuş trasnfer 1,500 tl ..

Aramiza yeni katilan arkadaslar cok gecmis olsun ( hosgeldiniz aramiza :)))

Donmuslaeiniza guvenin arkadaslae inancinizi umudunuzu kaybetmeyin.ben dondurulmus transferim oldu catsamba gunu bugun ikinci gunum sonuca on gunum kaldi. Bemde cok karamsardim tazelerlw olmadi donmuslarla nasil olacak diye ama doktorum rahim dinlendigi icin sansini kaybetmiyorsun ve bazi rahimler dondurulmus embriyoyu daha kolay kabul edebiliyor.hem daha az masrafli hem daha az yorucu.kesinlikle deneyin.bisey kaybetmezsiniz.

Bu arda arkadaslae bugun BLOWHOLE nin test gunu degil mi.haber var mi . Cep telefonundan girdigim icin gecmisi cok okuyamiyorum. İnsallah iyi haberler aliriz.hepimize umut olur.

Bide dualrimizi paylastigimiz topici kapatmislar ya cok uzuldym (

tamam ozaman canım..bildiğin gibi yaparsın...çok sağol

canım öncelikle geçmiş olsun..

ve bu iptal yazına inan çok üzüldüm...rabbim ne yollarla verecek bileyiz...ayrıca bende 4 deneme yaptım ..senin gibi ilk defa bu son denemede donmuş çıktı...hep bunu istemiştim...öncelikle tazelerde olmuyosa donmuşlarda olmaz diye bişey yok..bi kere tazelerle denediğimiz tedavide o göbekten aldığımız onca hormon ilaçlarının etkisi vücudumuzda,ayrıca yumurta toplama işlemi rahime rahatsızlık veriyor hatta bazen sıvı bile topluyor..bunların tutunmaya olumsuz etkileri var...

ama donmuşlarda bunların hiç biri yaşanmıyor..vücut rahat,hormon yok,toplama yok,zahmet yok,stres yok....ve ben inan tazelerden çok donmuşlarla kalanları görüyorum...baştan beri burayı okumaya çalışırsan nerdeyse hemen hemen herkesin hamile kaldığını görüceksin...

ayrıca ödeyeceğin miktar normal tedavinin yarısı kadar...kesinlikle denemeye değer...

allah razı olsun canım...

2000£oru verdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…