Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

PETEK-UNAL yasun icin cok tesekkur ederim ALLAH razi olsun. İnsallah senin icinde her sey guzel devam eder ensonunda mujdeli haberi alirsin :))

SUDENAZ 35 tefriciye ekler misin

onlar bebişlerin yerlesme sancısı cnm
rahat olmak her zaman iyidir sadece onları düsün,hayal kur güzel vakit gecir seninleler zaten suan
Canım 215 ihlas, bir tanede efeeylul arkadaşımızın niyetine yasin okudum.Eklersin.
diline gönlüne sağlık tefriciye reglken okunuyomus yeni öğrendim sizden madem bende baslayayım bugün
sudecim rüyan cok güzel bende hemen ikizlere yordum

Arkadslar beni bazen oyle bir ates basiyor ki oyle daraliyorum ki hic boyle olmamistim ben :)) iyiye de kotuye yormak istemiyorum ama icim de kelebek surusu ucusuyor :)))[/QUOTE]

hayatım bence çok güzel batmalarda bebişlerinin yerleştiğine işaraet artı sıcak basmasıda hadi hayırlısı güzel haberlerini alcaz ihşallah

İnsallah dediginiz gibidir :))) bende oyle olmasini cok istiyorum ama negatif sonici da kalbimin aklimin bi kosesinde hep bulunduruyorum :))) suanda benimle olmalarinin keyfini cikariyorum :)) anneme babama tabi ki esime nazimi yapiyorum :))

KIZLAR DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]733[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]1800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD]215[/TD]
[TD]2900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]1276[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]4356[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1833[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1565[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]450[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD][/TD]
[TD]435[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]4124
[/TD]
[TD]313[/TD]
[TD]15,439[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]320
[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

BLOWHOLE25
DEW77
EFEYLUL

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık...ihlası bitirdik fazlasıyla...son 320 tefriciye kaldı...

Son düzenleme:
Kızlar Allahım kabul etsin, dua okuyanlardan Allah razı olsun. çok mutlu oldum.
Sudenazcım, 320 tefriciye ekleyebilirsin. 233 tane okudum,kalanını yarım saate bitireceğim Allahın izniyle. Tamamlanmış olsun tefriciye de.
Sonrasında bir hatim duası ile diğer bölümlere yayalım inşallah.

kızlar, inanın çok heyecanladım. bu mübarek gecede dualarımızı tamamladık. Allahım kabul etsin. Aşağıda bir hatim duası gönderiyorum. daha önceden de göndermiştim. bir göz atın isterseniz. görüşü olan, şurasını ekleyelim, şurasını çıkaralım diyen olursa değişiklikleri yapalım. sonrasında her birimiz bildiğimiz, dahil olduğumuz, ilgili olabilecek diğer topiclerde yayalım; diyorum. WİSHHHHHH; canım sen de duasını yaparsın inşallah öncekilerde oldğu gibi. hepinize çokkkkk sevgilerrrr

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
AMİN

tüm kalbimle
AMİN
Allah kabul eylesin bizleri evlatsız bırakmasın

aminnnn rabbim hepimizin gönlünün muradını özlemini bir an önce bizlere versin inşallah :)))

Herkesin ağzına sağlık arkadaşlar bende 40 tefriciye okudum demek için açmıştım ki bittiğini gördüm çok sevindim. Inşallah bu mübarek gecenin hayrına bizleri bebklerimize kavuşturur. Dualarımızı kabul eder.

KIZLAR DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]733[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]1800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD]215[/TD]
[TD]2900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]1596
[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]4356[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1833[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1565[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]450[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD][/TD]
[TD]435[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]600[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]4444
[/TD]
[TD]313[/TD]
[TD]15,439[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

BLOWHOLE25
DEW77
EFEYLUL

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

lavinia ağzına sağlık canım..bende 120 tane okumuştum ..tam eklemek için girdim baktımki sen bitirmişsin..

aminnnnnnnnnnnn

kızlar lavinianın yazdığı duayı konu olarak tekrar açtım..ordanda bekliyoruz...

Wish_ inşallah yarın a girersin duamızı yaparsın canım...........

Sağol canım,çok sağol.Aminn.Dediğim gibi sadece hayırlısını istiyorum.Tez zamanda da diyemiyorum artık.Vakti geldiğinde hayırlısıysa eğer,1 tane bile olabilir.Artık acele etmek istemiyorum.Doktorlar 6 ay ara vermemi öneriyor.8 ay sonra zaten kısmetse kardeşimin düğünü var.Yani bu süreç bişey yapmadan geçirmeyi düşünüyorum.Korunmayı düşünmüyorum.Zaten olmuyor,bir mucize olursa da,gayet güzel olur tabi.Merkezdekileri de kullanmayı düşünmüyorum ben açıkçası.Çünkü onlardan yüzüm gülmedi.Artık sonrasını bilmiyorum.Zaten hiçbir tedavi görmeden ilk önce tüp bebek yaptırmıştık.Belki aşılama falan yaptırırız,belki klomen+çatlatma iğnesi.Bakalım hayırlısı hepimiz için.Hep söylüyorum,2 kere tüp bebek denedim,ikisi de tuttu,ama önemli olan sonuç.Kimse üzülmesin negatif diye.Rabbimin gücüne gitmesin,ama bu daha zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…