Canım konuştun mu doktorla....
13 aralık salı transferim yapıldı adetimin 19. günüydü,18 aralık pazar adet oldum yani transferin 5. günü. Çok saol canım...
arkadaslar hamileyim diyebilmeyi cok isterdim ama maalesed negatif degerim 1.25. daha doktorumla goruseedim ameliyattaymis cikinca arayacak. boylelikle ucuncu denememizde husranla bitti( iki tane daha dinmusum kaldi ama herhalde klinigimi degistiririm. biseylerin eksik oldugunu hissediyorum. hiteroskopi isteyecem genetik yestler isteyecwm yaparsa yapar yapmazsa baska klinige gidecem. nedeninin arastirlimasini istiyorum artik. dondusmalri vermezlerse de beklwtecem onlari yeniden.baslayacam baska bi yerde (( PETEKKK bu kez bielikye saglam bi yerse baslayalim insallah olmaz mi :)))
bende evlendim 2ay sonra tedavsiz hamile kaldım 2aylık düşük yaptım önemsenmedi hep olduğu gibi ilk diye..sonra 3 ay sonra erekn düşük gibi bişeyle ryaşadım parça geldi kanım tuhaftı derken kendliğnden hamile kalamdım .ilk aşılamamda 84 çıktı ama sevinemdedn kimyasla ldu 10 gün sonra kanamam başladı sevinç kursağımda kaldı ve ben doktorum ehmen2.aşılma deyince hayır pıhtılaşma istyorum dedim doktor uzun iş falan dedim ben uğraşıcam neyse 3aya fakültede eşimde bende genetik testler pıhtılaşma derken yapıldı..genetik profu aldı karşısına bziiz bişeyiniz yok dedi.2.aşılama negatif,3.negatif derken 1.tüptede negatifi aldım azçok öykümü söyledim ama 1.tüpte bana düşük destekleyici ilaçta iğnede verilmedi tahlil istenmedi lap diye başladk oda tutamyınca negatif değerlendiriken o acıyla elimde tahlilleirm gittim hoca eksik dedi e pıhtılaşam çıktı yeni tahlilde..yani bu önceden beri vardı önlem alınmadı deyimmcnm bak sen pıhtılaşma yazınca hemen dikkatimi çekiti çünkü ben de kendi zorumla yaptırdım kendi dr uma testlerimi ve ben de çıktı fakat şimdi benm kendi dr um da öenmli değil sadece corasprin yeterli dedi fakat ist blda görştügüm dr hemen hamilelikle iğne kullanıcaksın hatta transferle beraber başlıcksın dedi sonra ben dr um la görüştüm çünkü buay biz transfr yaptırıcz dondurulmş hemen tepkimi koydum önemsenmeyen bir durum gibi davranıyr bazı dr lar ama inan ki önemli benm çevremde bebeğini pıhtılşmadn ötürü kaybeden var ki ben de 2 kere kimyasl geçirdim bir dr sebeb bu olabilir dediii hiç birşeyi lütfen atlama ve atlamalarına da izin verme çok emek veriyoruz canımız yanıyor hem maddi hem manevi
oy oyyy neler yaşıyoruz yaa komedi gibi değilmi hem acı hem eğlenceli arkadşım başta hakkında hayrlısı olsun diyorum ben de ilk ekim ayında izmirde denedim sonuç biokimyaslda kaldı buayda dondurlmş deniyoruz ve ben hemen kimyaslda kalınca istnbulda umut bahçeçi tbm ile görüştüm bana ordaki dr sakın dondurlmuşlarını buraya getirme yolda telef olur çocuklar dedi ve bizde sonkez burda denemeye kararverdik dondurulmşla olaya iyi yönden bak ne güzel evlatarınla uzun bir yolculuk yapıcaksınız nasıl bir duygu kimbilir onlarla bolbol konuş yolboyunca söyle seni hiç bırakmasınlar hııı birde masal anlat babalaryla tanışmanızı evlilik yolculuğunuzu ve şimdi de onlar için verdiğinz mücadelerini anlat inşallah bu sefer hepimiz için son olsun rabbim diyorum bizde anne olalım sen artık rahat ol stress yapma lütfen
Canlarım bugün itibari ile bir tüp bebek macerasının daha sonuna geldim... Sabah çok şiddetli bir karın ağrısı ve kanama ile uyandım(( Transferimin üzerinden daha bir hafta bile geçmedi ben adet görüyorum,diğer denememde ve aşılamada da öyle olmuştu. Biryerlerde bir hata yapılıyor ama anlamadım. Moralim çok bozuk en çokta eşimin üzülmesine üzülüyorum... Aslında paylaşıp sizlerinde canını sıkmak istemiyordum ama dayanamadım. Bundan sonra ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum.
Desteğiniz için gerçekten saolun... Kanamam devam ediyor, hem de artarak. Adet gördüğüme eminim... O kadar yoruldum ki doktorumla bile konuşacak gücüm yok. Sizin desteğinize en önemlisi önerilerinize ihtiyacım var.Bundan sonra ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmeli miyim, 3 tane daha donmuş var onları mı kullanıyım, yoksa taze mi denemeliyim? Aklımda sorular sorular... İlk başta ağladım falan ama sonra eşime ben anne olmak istiyorum ne gerekiyorsa yapıcam dedim... Her acı daha da güçlendiriyor. Biliyorsunuz biz kimseye söylememiştik, bugün öyle bir an geldi ki herkese bizim çocuğumuz olmuyoooor diye haykırmak istedim. Bundan sonra soranlara da olmuyor diyicem, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak niye... Dualarım sizinle,siz de beni unutmayın...
yaaa şoka girdim..transferin 5. günü ne adetiymiş o öyle...bencede ters giden bişeyler var...çünkü transfer sonrası verilen ilaçlar kanama önleyicidir..tutmasa bile adet olmaman lazım..benim bile 4 negatifte ilaç kestikten sonra adet oluyordum...doktoruna güvenebilirsin ama sadece onda takılıp kalma başka doktorlarlada görüş,öneri al...donmuşlarınıda kullan ama merkez değiştirirsen taşırsın yani..Doktorumla görüştüm... Ben zaten ilk andan beri adet kanaması olduğuna emindim,hem çok hem de pıhtılıydı kanamam. Doktora adet kanamasının erken olmasının nedenini sordum çünkü negatif olmasından çok yarıda kalması üzdü beni, nedenini bilemeyiz dedi. Embiryolar bölünmeye devam etmeyince vücut onu dışarı atmaya çalışıyormuş. İlaçları kesin, birkaç adet dönemi geçtikten sonra değerlendirelim dedi. Doktoruma güveniyorum ama bence eksik birşeyler var, ben bunu araştırıcam. Başka doktorlarla da görüşmek istiyorum. Çok yorgunum bir o kadar da sabırsız, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizlerde doktorlarınıza sorar mısınız neden olurmuş böyle birşey.... Çok saolun, efeylulün sonucunu bekliyorum heyecanla...
kızlar nasılsınız..
face e gıremoıyorum bız ınternetı komsudan alıyoruz..o da bazen kapatıyo gıdıyo heralde..
cumartesı dr a gıttım.. daha once bı duşugum oldugundan takıbe alıcaz senı dedi..iğne verdı sadece haftaya gorucem dedi..
memnun kaldım.. inşallah haftaya pıt pıtları duyarım..
sizler nasılsınız kızlar..
arkadaslar hamileyim diyebilmeyi cok isterdim ama maalesed negatif degerim 1.25. daha doktorumla goruseedim ameliyattaymis cikinca arayacak. boylelikle ucuncu denememizde husranla bitti( iki tane daha dinmusum kaldi ama herhalde klinigimi degistiririm. biseylerin eksik oldugunu hissediyorum. hiteroskopi isteyecem genetik yestler isteyecwm yaparsa yapar yapmazsa baska klinige gidecem. nedeninin arastirlimasini istiyorum artik. dondusmalri vermezlerse de beklwtecem onlari yeniden.baslayacam baska bi yerde (( PETEKKK bu kez bielikye saglam bi yerse baslayalim insallah olmaz mi :)))
cnm benm transfer tarihim belli oldu 24 aralık inşallah buarada sen ne yaptın ne zaman transfer inşallah beraber gun sayıcaz cnmm bana 3 yasin eklersen sevinirim rabbim hepimize anne olmayıda nasip etsin
hepinize selamlar arkadaşlar...istanbuldayım ancak şimdi bir wireless şifresi alabildim...heyecanla girdim hemen efeylül ün haberi için ama çok üzgünüm şuan...peteğinde arada yaşadıkları çok üzüldüm...:2: :2:
benim bu sabah randevum vardı...bugün adetimin 14. günüydü rahim kalınlığı 8 mm olmuş..çok iyi dedi...başka bir sorunda çıkmadı çok şükür...tabi transfer için daha erken ama gelmene gerek yok artık dedi..pazartesi ayın 26 sına transfer tarihini verdi...en sevindiğim kısım ilk defa progesteron iğnesi kullanmıycam bu sefer...sadece jel verdi..onada yarın başlıycam...
yani şimdilik herşey yolunda çok şükür...inşallah sonuda güzel olur...
kızlar nasılsınız..
face e gıremoıyorum bız ınternetı komsudan alıyoruz..o da bazen kapatıyo gıdıyo heralde..
cumartesı dr a gıttım.. daha once bı duşugum oldugundan takıbe alıcaz senı dedi..iğne verdı sadece haftaya gorucem dedi..
memnun kaldım.. inşallah haftaya pıt pıtları duyarım..
sizler nasılsınız kızlar..
canım benim lütfen önce sonucunu öğren ondan sonra karar ver.şuan belli değil oyüzden kendini hırpalama.bende geçen hafta 3. negatifimi aldım ilk günler yıkıldım dediğin gibi bende eşimin üzülmesine dayanamıyorum ama baktım böyle nereye kadar hemen topladım ve başka dr. arayıştayım bi kaç ay araştırıcam benimde dondurulmuşlarım var hemde 9 tane ama biryerlerde yanlışlar yapıldığına inanıyorum belkide hayırlısı değildi ne biliyim canım ama yılmıycam inancım var Rabbim nasip edecek lütfen sende inan ve toparlan tatlım
ay sudenz cm ne güzel ben çarşamba iğneye başlıyrm off keşke ben de sordum kullannmasm diye ama kullanıcz dedi birde kortozin dedi ama onu sormadım ne için benm de 14. günüm 8,5 mm dedi rahim transferde 24 ünde ay biz senınle aynı tarihte beklemeye başlıcaz rabbm yar ve yardımcn olsun inşallah dediğin gibi tedavilerimzin sonuda güzel olur
ben jel istemedim canım..sormadım bile...ama sevinmedim desem yalan olur...evden çıkma derdim olmıycak,acıda yok...
evet beraber bekliycez..inşallah güzel haberler alırız sonucunda...
canım iğne mi kullanıcaksın??
efeylül üzüldüm arkadaşım hamileyim haberini alırım sanmıştım...
transferden sonra annem gözümde bir ışık gördüğünü söyledi bakışlarım çok farklıymış gerçekten eve geldim bende öyle hissettim ve çok ateşim vardı yanaklarım yandı ertesi gün bi baktım aynaya eski haline dönmüş ve ateşimde düştü 1gün kaldı galiba bebişler sonra hemen gittilerr...böyle bir şey sizede oldu muu
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?