Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

13 aralık salı transferim yapıldı adetimin 19. günüydü,18 aralık pazar adet oldum yani transferin 5. günü. Çok saol canım...

cnm konuştum dr um la adet kanamasına dönmesi tutmadığını gösterir ve bunun için transfer sonrası vucut atar dedi bizde böyle bir durumla karşılaşabilirz herşey normal diyrsa dr doğrudur derim arkadşını muayne etmediğim için dedi işte böyle üzülme lütfen stress yapma ne olur gerçi ne desem boş insan kendinden biliyr bunun nasıl bir acı olduğunu

arkadaşım nediyeceğimi bilemiyorum biliyorum çook zor bir durum bende cnm 3 negatifimi geçen hafta almıştım çok zor bir durum ama taktir Allahın inşlh kendiliğinden gelir bebklerimiz

bende evlendim 2ay sonra tedavsiz hamile kaldım 2aylık düşük yaptım önemsenmedi hep olduğu gibi ilk diye..sonra 3 ay sonra erekn düşük gibi bişeyle ryaşadım parça geldi kanım tuhaftı derken kendliğnden hamile kalamdım .ilk aşılamamda 84 çıktı ama sevinemdedn kimyasla ldu 10 gün sonra kanamam başladı sevinç kursağımda kaldı ve ben doktorum ehmen2.aşılma deyince hayır pıhtılaşma istyorum dedim doktor uzun iş falan dedim ben uğraşıcam neyse 3aya fakültede eşimde bende genetik testler pıhtılaşma derken yapıldı..genetik profu aldı karşısına bziiz bişeyiniz yok dedi.2.aşılama negatif,3.negatif derken 1.tüptede negatifi aldım azçok öykümü söyledim ama 1.tüpte bana düşük destekleyici ilaçta iğnede verilmedi tahlil istenmedi lap diye başladk oda tutamyınca negatif değerlendiriken o acıyla elimde tahlilleirm gittim hoca eksik dedi e pıhtılaşam çıktı yeni tahlilde..yani bu önceden beri vardı önlem alınmadı deyimm(
telefonda folibol coraspin başla dediler.burda kimi doktor gerek yok kimi var derken aylarca içemdim enson aile hekimi beni dinleyince dediki sen evdde hamile aklıp düşük yapıyosundur deyinde kafam dank etti bikaç kere çok fzla adet gecikti ama test yapmadım umutlanmayım diye sonra çok sancılı kanamalarım oldu(3aydır başladım coraspine kendliğnden gebelikte yk enson şimdi tedavi göreceğim fakültde senin faktörün(heterezigot)önemsiz coraspin teselli olsun diye veriyolar dedim ama düşüğede sebepmiş bilmiyorum ama transferden sonrasına iğnemi olur ne olur ısrar edicem sorun olmazsa benim için...artık güvenimd eyok canımda çok yanıyor bakalım,rabbim doktorlara akrşıda bize sabır güç verisn....

yaaa şoka girdim..transferin 5. günü ne adetiymiş o öyle...bencede ters giden bişeyler var...çünkü transfer sonrası verilen ilaçlar kanama önleyicidir..tutmasa bile adet olmaman lazım..benim bile 4 negatifte ilaç kestikten sonra adet oluyordum...doktoruna güvenebilirsin ama sadece onda takılıp kalma başka doktorlarlada görüş,öneri al...donmuşlarınıda kullan ama merkez değiştirirsen taşırsın yani..
canım çok üzüldüm yaaa..bence ortada kesin bir hata var,ve sen pisi pisine kaybettin diye düşünüyorum...

rabbim sizlere sağlık versin uzun ömür versin..sende bu istek olduktan sonra korkma mutlaka olcak canım....

melikecim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...rabbim sağlıkla kucağına vermeyi nasib etsin inşallah

içimi parçaladınız petekle ikiniz... nasıl üzüldüm anlatamam...inşallah bunlar son negatifleriniz olacak...bundan sonrası pozitif saadetini yaşıyacaksınız Allahın izniyle..

cnm benm transfer tarihim belli oldu 24 aralık inşallah buarada sen ne yaptın ne zaman transfer inşallah beraber gun sayıcaz cnmm bana 3 yasin eklersen sevinirim rabbim hepimize anne olmayıda nasip etsin

karasu canım benimde belli oldu...26 sında olacak...beraber bekliycez..ve inşallahta beraber pozitif sonuç alacağız...

hepinize selamlar arkadaşlar...istanbuldayım ancak şimdi bir wireless şifresi alabildim...heyecanla girdim hemen efeylül ün haberi için ama çok üzgünüm şuan...peteğinde arada yaşadıkları çok üzüldüm...:2: :2:

benim bu sabah randevum vardı...bugün adetimin 14. günüydü rahim kalınlığı 8 mm olmuş..çok iyi dedi...başka bir sorunda çıkmadı çok şükür...tabi transfer için daha erken ama gelmene gerek yok artık dedi..pazartesi ayın 26 sına transfer tarihini verdi...en sevindiğim kısım ilk defa progesteron iğnesi kullanmıycam bu sefer...sadece jel verdi..onada yarın başlıycam...

yani şimdilik herşey yolunda çok şükür...inşallah sonuda güzel olur...

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor 26 aralık transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]doğum kontrolhapı kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir irenbe
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 aralık transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara hacettepe ünv.
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infer.
/ankara medicana/
3.deneme

[/TD]
[TD]7 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]19 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/
4.deneme
[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD]SON 12 GÜNN![/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
kendiliğinden mucizesi geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

yabangulunden haber varmı??bugün transfer olacaktı..inşallah herşey yolunda gitmiştir...

ay sudenz cm ne güzel ben çarşamba iğneye başlıyrm off keşke ben de sordum kullannmasm diye ama kullanıcz dedi birde kortozin dedi ama onu sormadım ne için benm de 14. günüm 8,5 mm dedi rahim transferde 24 ünde ay biz senınle aynı tarihte beklemeye başlıcaz rabbm yar ve yardımcn olsun inşallah dediğin gibi tedavilerimzin sonuda güzel olur

melikecim, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. inşallah fasulye tanenin pıtıpıtı atan kalp seslerini de duyacaksın Allahın izniyle canım.

hemen yola koyulmana çok sevindim arkadaşım. zor günler, zor süreç. Allah yolumuzu açık etsin inşallah.

efeylül üzüldüm arkadaşım hamileyim haberini alırım sanmıştım...
transferden sonra annem gözümde bir ışık gördüğünü söyledi bakışlarım çok farklıymış gerçekten eve geldim bende öyle hissettim ve çok ateşim vardı yanaklarım yandı ertesi gün bi baktım aynaya eski haline dönmüş ve ateşimde düştü 1gün kaldı galiba bebişler sonra hemen gittilerr...böyle bir şey sizede oldu muu
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]1623
[/TD]
[TD]1345
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]450
[/TD]
[TD]450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]7985
[/TD]
[TD]8207
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]61.915
[/TD]
[TD]61.793
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben jel istemedim canım..sormadım bile...ama sevinmedim desem yalan olur...evden çıkma derdim olmıycak,acıda yok...

evet beraber bekliycez..inşallah güzel haberler alırız sonucunda...

Üzülme canim herseyde bir hayir vardir nekadar üzülme desemde bos bende 1ay önce2.denemde negativ sonucu almistim insalllah dondurulmuslarinlan hamile kalirsin bebeklerin seni bekliyorum umudunu kesme.benimde iki tane dondurulmuslarim var onlarda beni bekliyor adet olunca basliyacam ALLAhin izniylen sakin üzülme bak kendine eziyet edersin ben cok üzülmüstüm kafayi yecektim hayali seyler görmeye basladim sakin ama sakin üzülme canim

hergün FORUMU okuyorum, ben 2 deneme yaptım olmadı şimdi araştırma peşindeyim karyotip ve trombofili baktırcam yarın,
bide yeni doktora gidiyorum henüz bişey tespit edemedi, bişey bulunursa hemen size yazcam kızlar sizinde yaptırdığınız testler varsa lütfen yazın bende gidip kendim yaptırcam artık, böyle yapanlara çok kızardım cahiller diyodum ama en sonunda bende kendim araştırmaya başladım.

Son düzenleme:

canım ben 8- 9 gün çok güzel geçti batmalarım ateşim göğüs hassasiyetim her şey çok güzeldi fakat 9 gün çok az lekelenmem oldu. ilk önce yerleşme lekelnmesidir diye umutlandım ama maalesef o lekeden bi kaç saat sonra içimin tamamen boşaldığını hissettim hiç bir belirtim kalmadı. lekeyle zaten kaybettiğimi anlamıştım çünkü ikinci denemem de bole olmuştu sonuç negatifti. hissettim zaten ama umutla bekledim belki olur diye.. rabbim nasip etmedi YENİDEN YENİDEN YENİDEN deneyecem asla pes etmeyecem sonuna kadafr mücadele edecem

Herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim... Asla yılmayacam bıkmayacam pes etmeyecem yeniden yeniden yeniden başlayacam... Eninde sonunda rabbimin izniyle alacağim sıpalarımı kucağıma :)))

herkese iyi akşamlarr arkadaşşlarrr! ben yeni buldum bu sayfayı. ilk tüp bebek denememi kasım ayında yaptım.13 yumurtam vardı.ama sadece 1 tanesi blostasist hale gelip transfer edildi.maalesef tutmadı.yani hiç dondurulmuş yumurtam yok.doktorum yumurtalarımda stoplazma kalınlığından bahsetti.şu an bir kaç ilaç kullanıyorum.2.denemeye kadar kullanıcam.2.denemem ocakta olacak.yanlız ben bir şey sormak istiyorum .başarısız deneme sonrası sizde de adet düzensizliği oldu mu?neredeyse 1 aydır arada 1 haftalık kasinti ile sürekli hastayım.ilk kez düzensizlik yaşıyorum.garip geldi. bu arada hamile olan arkadaşlarım adına çooook sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.olmayan ve isteyen herkese de bir an önce nasip etsin inşallaaahhh.

3.denememdeyim suan 8 emriyo cikti birini 10 gun icime koydular ama bugun telefon ettik hamile degilmisim.simdi diger 7 tanesini deniycez insallah olumlu sonuc aliriz
rabbim her isteyene hayirli saglikli evlatlar versin insallah cok korkuyorum cocugum olmiycak diye (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…