hergün FORUMU okuyorum, ben 2 deneme yaptım olmadı şimdi araştırma peşindeyim karyotip ve trombofili baktırcam yarın,
bide yeni doktora gidiyorum henüz bişey tespit edemedi, bişey bulunursa hemen size yazcam kızlar sizinde yaptırdığınız testler varsa lütfen yazın bende gidip kendim yaptırcam artık, böyle yapanlara çok kızardım cahiller diyodum ama en sonunda bende kendim araştırmaya başladım.
Herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim... Asla yılmayacam bıkmayacam pes etmeyecem yeniden yeniden yeniden başlayacam... Eninde sonunda rabbimin izniyle alacağim sıpalarımı kucağıma :)))
herkese iyi akşamlarr arkadaşşlarrr! ben yeni buldum bu sayfayı. ilk tüp bebek denememi kasım ayında yaptım.13 yumurtam vardı.ama sadece 1 tanesi blostasist hale gelip transfer edildi.maalesef tutmadı.yani hiç dondurulmuş yumurtam yok.doktorum yumurtalarımda stoplazma kalınlığından bahsetti.şu an bir kaç ilaç kullanıyorum.2.denemeye kadar kullanıcam.2.denemem ocakta olacak.yanlız ben bir şey sormak istiyorum .başarısız deneme sonrası sizde de adet düzensizliği oldu mu?neredeyse 1 aydır arada 1 haftalık kasinti ile sürekli hastayım.ilk kez düzensizlik yaşıyorum.garip geldi. bu arada hamile olan arkadaşlarım adına çooook sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah.olmayan ve isteyen herkese de bir an önce nasip etsin inşallaaahhh.
3.denememdeyim suan 8 emriyo cikti birini 10 gun icime koydular ama bugun telefon ettik hamile degilmisim.simdi diger 7 tanesini deniycez insallah olumlu sonuc aliriz
rabbim her isteyene hayirli saglikli evlatlar versin insallah cok korkuyorum cocugum olmiycak diye(((
sye..bizi kandırmıyolar değilmi sadece samsunda fakültede ne şekilde donduruldğunu sorun demişler yani hızlımı yavaşmı ona göre ocakta transferde o şekilde çözeriz demişler...
bide eşim saatini sormuş 5saati geçmedikçe sıvı azot olduğundan çözülmez demişler bizde kendi arabamızla daha erken gidebiliyoruz ank.dan samsuna..off içim fena ya..eşim çok rahat herkonuda öyledir ama ben deli oluyorum napıcam bilmiyorum..
adet olucam bugün falan ozmaan yasmin başlıycam sonra lucrin estoferm ocak sonu transfer olucak biz erkenden orda olsun dedik soruşturduk tamam dediler nolur nolmaz transfer günü yol kapanır bi aksilik olur diye...
kendim inansamda kimseye diyememde dalga geçerler okada ryoldan gelenle nolur diye ama tıptada çok gelişme var bilmiyorum eşime laf dinletemdim yine benim işler aksi gider kendim gibi ama onnkiler yolunda inş....
sagol canim allah razi olsun.bugun aradik iste bir ay dinlenme sureci olacak dediler ama 1 ay icinde kontrollere gidecekmisim yine bakalim
hayirlisi insallah o 7 tanede embriyodan biri olsun tutarda turkiyelere gelmek zorunda kalmayiz.gerci geliriz ama insan bedenen psikolojikmen ve maddi yonden cok yoruluyor...
hepinize selamlar arkadaşlar...istanbuldayım ancak şimdi bir wireless şifresi alabildim...heyecanla girdim hemen efeylül ün haberi için ama çok üzgünüm şuan...peteğinde arada yaşadıkları çok üzüldüm...:2: :2:
benim bu sabah randevum vardı...bugün adetimin 14. günüydü rahim kalınlığı 8 mm olmuş..çok iyi dedi...başka bir sorunda çıkmadı çok şükür...tabi transfer için daha erken ama gelmene gerek yok artık dedi..pazartesi ayın 26 sına transfer tarihini verdi...en sevindiğim kısım ilk defa progesteron iğnesi kullanmıycam bu sefer...sadece jel verdi..onada yarın başlıycam...
yani şimdilik herşey yolunda çok şükür...inşallah sonuda güzel olur...
canım Allah işlerini rast getirsin, inşlh mevlam bu sefer yüzünü güldürür senin için hayırlı yazgıla yazmış olsun ben inanıyorum RAbbim hepimize nasip edecek, vakti saati gelince olucak hayırlısıyla.kolay gelsin arkadaşım
sagol canim allah razi olsun.bugun aradik iste bir ay dinlenme sureci olacak dediler ama 1 ay icinde kontrollere gidecekmisim yine bakalim
hayirlisi insallah o 7 tanede embriyodan biri olsun tutarda turkiyelere gelmek zorunda kalmayiz.gerci geliriz ama insan bedenen psikolojikmen ve maddi yonden cok yoruluyor...
bende evlendim 2ay sonra tedavsiz hamile kaldım 2aylık düşük yaptım önemsenmedi hep olduğu gibi ilk diye..sonra 3 ay sonra erekn düşük gibi bişeyle ryaşadım parça geldi kanım tuhaftı derken kendliğnden hamile kalamdım .ilk aşılamamda 84 çıktı ama sevinemdedn kimyasla ldu 10 gün sonra kanamam başladı sevinç kursağımda kaldı ve ben doktorum ehmen2.aşılma deyince hayır pıhtılaşma istyorum dedim doktor uzun iş falan dedim ben uğraşıcam neyse 3aya fakültede eşimde bende genetik testler pıhtılaşma derken yapıldı..genetik profu aldı karşısına bziiz bişeyiniz yok dedi.2.aşılama negatif,3.negatif derken 1.tüptede negatifi aldım azçok öykümü söyledim ama 1.tüpte bana düşük destekleyici ilaçta iğnede verilmedi tahlil istenmedi lap diye başladk oda tutamyınca negatif değerlendiriken o acıyla elimde tahlilleirm gittim hoca eksik dedi e pıhtılaşam çıktı yeni tahlilde..yani bu önceden beri vardı önlem alınmadı deyimm(
telefonda folibol coraspin başla dediler.burda kimi doktor gerek yok kimi var derken aylarca içemdim enson aile hekimi beni dinleyince dediki sen evdde hamile aklıp düşük yapıyosundur deyinde kafam dank etti bikaç kere çok fzla adet gecikti ama test yapmadım umutlanmayım diye sonra çok sancılı kanamalarım oldu(3aydır başladım coraspine kendliğnden gebelikte yk enson şimdi tedavi göreceğim fakültde senin faktörün(heterezigot)önemsiz coraspin teselli olsun diye veriyolar dedim ama düşüğede sebepmiş bilmiyorum ama transferden sonrasına iğnemi olur ne olur ısrar edicem sorun olmazsa benim için...artık güvenimd eyok canımda çok yanıyor bakalım,rabbim doktorlara akrşıda bize sabır güç verisn....
cnm benım kendi dr umda hiç önemsemiyrdu ama ben ısrarla iğne kullanıcam dedim ok aslında aspirin yeterli diyr ama ısrar ettim 2 tane kimyasl geçirdim ben ve istnbldaki görüştüğm dr senin transferle birlikte hemen iğne kullanman lazım dedi ve kendim dr um da benm zorumla ok dedi aslında onlar bizleri çok önemsemiyr ben bu tedaviler de çok net gözlemliyorum işlem bitince negatfte aldın mı eski alaka kalmıyr birçok şeyi bizim kadar önemsemiyrlar için herşey doğal herşey olabilir eee para ben dn çıkıyor ben inat etmesem mutasyon testlerine bile gerek görmedi dr şimdi ben aslında sıfırdn tedaviye başlamamak adına merkeze son bir şans veriyrom buda olmazsa ver elini istnbul hakkında hayrluı olsun iğne işlini mutlaka önemse
cnm ben sana dun yazdım ama görmedn galiba 3 yasin dunden bugun de 1 tane eklermisin ayyyyyyyy sen ne gusel iğne kullanmıcan süper wallaaaaaaa bayıldım dr una keşkee benim dr da kullanma deseydiiii
ben şimdi vitanimleri kullanıyorum buay adetim 2gün gecikti niyeyse:44:
olunca yasmine başlıycam ocakta transferim olur gibi bakalım..tabiki ısrar edicem bend kendi zorumla 3sene önce testlerimi yaptırdım ama mutasyonlara bakılmamış(trombofoli)oyüzden 1.aşılammda bebişim tutnamadı blkide,2. 3.aşılamamda herşey iyiydi umut çoktu ama daha test günüm gelemden adet oluyordum,hatta bir ekre 15 gün adetim gecikti ve ben sırf olur umutlanmıyım diye test yapmadım ama aşırı düşük gibi sancı yaşadım bunlaır yaşayanda ben..
negatifi almadanda alaka yokkki zaten..ben 1.denedğim yerde lap diye alındım ,ya tutar yatutmaz hesabı
tedaviye tamam tüpbebek emrkezi orya bebek için gittim ama öncesinde bi tahlillerim bak ne bileyim öykümü iyi gözlemle sonra dene tüpü değilmi???bilmiyorum ozamnda gereksiz bizi tahlli yaptırıyo dermiydik ama bu bizim gibilere böyle gelmezdi yani hamle kalabiyoruz düşük oluyor tutmuyor gibi..
bana kalsa ank.ya giderken herşeyim araştırılsın öyle başlıycam diydouma am hoca seni öyle bir büyülüyoki bianda tedavide buldum kendimi
senin içine inş. bu son olur ist.gerek kalmadan canım..hakkında hayırlsı olsun?kaç senelil evlisin ben 7.yıla girdim inş. busne bebeğim olur artık rabbim izin verirse...
canım yasin listesini sıfırladım ama senin 3 taneyi eklemiştim...tekrar güncellerim....
aslında bildiğim kadarı iğne daha etkili ne kadar zor olsada...ama yani ben 4 denemedede iğne kullanmıştım olmadı..belki bu ilk jel kullanımı ilk pozitifi verir diye avutuyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?