Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ayyy ne gusel bebeklerin senınle rabbm kucağına da almaya nasip etsin inşallah belirti arama derim bekle bakalım benm de cumartesi 2.denemem olucak yatmak sıkıcı biliyrm ama pozitif ol takma kafana ben şimdiden bebek dergileri aldım busüreçte okucam onları hele birin de o kadar gusel resimler varki kalbm pı pır çarpıyr baktıkça keyif yap sen şuan da hamile sayılırsın hatta sayılmazsın hamilesin tadını çıkar bebeklerinin hayrlı olsun

canım teşekkür ederim dün transferim gerçekleşti doktorum çok iyi olduğunu herşeyin yolunda gittiğini söyledi iki tane transfre yapıldı inşallah böyle herşey yolunda gitmeye devam ederde güzel bir sonuç alırız bu arada test tarihim 28 aralık dualarınızı eksik etmeyin

aaaaaaaaaa sen çıldırdın mı tatlım ne testi dur bakalımmmm sakın yapma moralini yüksek tut sabır yahu sabır diyorum sana 27 aralıktn önce yapma bence bekle 10 gun olsun annesi heyecn yapma sakınnnn

efeylül canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum çünkü bende üç negatif gördüm ama ne yapalımki allahın takdiri elimizden bişey gelmez bize düşen dimdik ayakta durup yola devam etmek inşallah biliyorumki birgün o istediğimiz bebeklere kavuşacağız

Herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim... Asla yılmayacam bıkmayacam pes etmeyecem yeniden yeniden yeniden başlayacam... Eninde sonunda rabbimin izniyle alacağim sıpalarımı kucağıma :)))

Canim ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum senden cok cok umutluydum inan ama her iste bri hayir var kesinlikle yilmak yok hepimiz anne olacagiz kismetse....

Canım hayırlısı olsun 8mm cok iyi dahada iyi olsun insallah....transfer gunun belli olunca yaz olurmu?

tedavin hayırlı olsun canım ama daha çok erken tutmuş olsada belli olmaz o yüzden biraz sabırlı olup beklemelisin test gününü bekle bence allah yardıncın olsun

Canim ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum senden cok cok umutluydum inan ama her iste bri hayir var kesinlikle yilmak yok hepimiz anne olacagiz kismetse....

tşk ederim arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun. yabangülü inşallah bu sefer alırsın bebişlerini kucağına Nazar

benim bu ay adetim 1gün gecikti geçen ay ilk tüp denememdi gününde hasta oldum test tarihinden 1gün önceydi...ilaçların etkisinden mi gecikti acaba keşke hamile olsam ama değilimdir

çok heyecanlıyım nefesim kesiliyo sanki polipler geçen haftaya nazaran birz incelmiş dedi. ama dr um benim için rahat değil sol tarafında azda olsa polip gözüküyor dedi
hisretoskopiyle bakıp içim rahat etsin ne var ne yok tekrar görmek istiyorum dedi ve ücretinide almıcakmış çok sevindim,
ama çokta korkuyorum 10 kasımdaki histeroskopi işlemim kanama yüzünden sonlandırıldı ve 1 hafta boyunca çok şiddetli kanamam oldu kendimi yeni toplamışken tekrar yine aynı operasyon bana dua edin arkadaşlar inş bu son olur komple temizlenir inş.

Guzelim bak goruyormusun hersey yolunda gidiyor,lutfen rahat ol canim
Bende seni merak ediyordum,diger topikte yazmistim sana..
Simdiden gecmis olsun tatlim,opuyorum

merhaba canim ben belcika'da yasiyorum burda normal bir hastanede deniyoruz tup bebek merkezi degil ama pek iyi ilgilenmiyorlar.
insallah turkiye'de denemek istiyoruz fakat suan 7 tane dondurulmus embriyom var hastanede onlari deniycez once insallah tutarlarda
turkiye'ye gitmek zorunda kalmayiz.rabbim sanada hayirli ve saglikli bir evlat versin insallah...

iyi haberlerine sevindim canım..inşallah sonundada yüzün güler...dualarımız seninle..

Canım hayırlısı olsun 8mm cok iyi dahada iyi olsun insallah....transfer gunun belli olunca yaz olurmu?

sağol canım..o gün transfer tarihim belli olmuştu zaten...ayın 26 sında pazartesi günü olacak inşallah...

histereskopi olmakla iyi yaparsın canım...inşallah önceki sorunlarını yaşamazsın...

canım benim bütün sülalem istanbulda...bu aralar gelenin gidenin haddi hesabı yok...ama yarın gezme turlarına başlıyorum..pazara kadar vaktim var...

sende kendine kötü anne muamelesi yapma lütfen...ama tabi sigarayı tamamen bırakırsan fena olmaz yani

idrar testi meselesi aklından çıkarmalısın...hele hele bu günlerde asla çıkmaz...çok yanıltıcı bir test...beklemelisin..ama illada yapmak istiyorsan...en erken 10. gün falan yap bari...

bu arada transferin hayırlı olsun canım inşallah..güzel haberler verirsin...tam bilgilerini verirsen listeye ekleriz seni de

dualarımız seninle canım...inşallah herşey yolunda gider...[/QUOTE]

cok sagol canim allah razi olsun hepinizden

sudnaz cım 800 besmele,800 kelimeyi tevhit eklermisin cnm.bu arada benim trasver tarihim belli oldu.4 ocak allah nasip ederse,çok olumsuzluklar yaşadık atlandı heralde:))

sudnaz cım 800 besmele,800 kelimeyi tevhit eklermisin cnm.bu arada benim trasver tarihim belli oldu.4 ocak allah nasip ederse,çok olumsuzluklar yaşadık atlandı heralde:))

canım şimdiden transferin hayırlı olsun az kaldı, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

winebir sakın test falan yapma daha çok erken biraz daha sabırlı ol .evet zaman hiç geçmiyo haklısın ama beklemekten başka çaremiz yok.rabbim hakkında hayrlısını versin,tez zamanda bebişini kucağına alırsın inşl.

hayal 10.gün mü gebelik testi yapıldı cnm erken değilmi genelde 12-yada 13 gün sonra kanda bakılıyo,kanaman falanmı oldu acaba.gidip kan verdin dimi telefon ettik deyince kafama takıldı.hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz cnm bizimde sınavımız buymuş,inşlh rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.bebişlere kavuşana kadar deniycez pes etmek yok:)

hayal 10.gün mü gebelik testi yapıldı cnm erken değilmi genelde 12-yada 13 gün sonra kanda bakılıyo,kanaman falanmı oldu acaba.gidip kan verdin dimi telefon ettik deyince kafama takıldı.hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz cnm bizimde sınavımız buymuş,inşlh rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.bebişlere kavuşana kadar deniycez pes etmek yok:)[/QUOTE]

evet canim 10.gun test yapilmi ama teste gitmeden adet olmustum zaten.yinede kan verdim test yapildi hamilelik yok.
bazen pes etmek yok mucadele edicem diyorum ama bazende cok umutsuzluga kapilip agliyorum.rabbim hepimizin yardimcisi olsun hepimize hayirlisi ile saglikli hayirli evlatlar versin insallah ve olana kadarda bize dayanma gucu ve sabir versin insallah (

hayırlı olsun cnaım.negüzel tarihinde belirlenmiş inşaallah sorun çıkmaz transfer olursun sonrada gelsin bebişlerrr:))
sudenaz...bende 500 besmele gönderiyorum sevgilerimle:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…