Merhaba,
Siteyi hep takip ediyordum ama ilk defa ben de yazmak istedim. Cumartesi günü 17 aralıkta 2 tane dondurulmuş embriyom tranfer edildi. 3 gün oldu. ama sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi. Bir yandan korkuyorum, bu 2.denemem. ilki malasef negatifti. Şimdiden gebelik testi yapsam belli olur mu?
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor 26 aralık transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]doğum kontrolhapı kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir irenbe
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 aralık transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik
[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara hacettepe ünv.
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş
[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler
[/TD]
[TD]umut tüp
bebek
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck
[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ali imran suresi-38DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER
[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN
ADET
[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infer.
/ankara medicana/
3.deneme
[/TD]
[TD]7 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]19 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme
[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/
4.deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD]SON 12 GÜNN![/TD]
[/TR]
[/TABLE]
DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ
[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ
[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
14 aralık
[/TD]
[TD]119,50
332.00
[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
kendiliğinden mucizesi geldi
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
(amin)
yabangulunden haber varmı??bugün transfer olacaktı..inşallah herşey yolunda gitmiştir...
Merhaba,
Siteyi hep takip ediyordum ama ilk defa ben de yazmak istedim. Cumartesi günü 17 aralıkta 2 tane dondurulmuş embriyom tranfer edildi. 3 gün oldu. ama sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi. Bir yandan korkuyorum, bu 2.denemem. ilki malasef negatifti. Şimdiden gebelik testi yapsam belli olur mu?
canım ben 8- 9 gün çok güzel geçti batmalarım ateşim göğüs hassasiyetim her şey çok güzeldi fakat 9 gün çok az lekelenmem oldu. ilk önce yerleşme lekelnmesidir diye umutlandım ama maalesef o lekeden bi kaç saat sonra içimin tamamen boşaldığını hissettim hiç bir belirtim kalmadı. lekeyle zaten kaybettiğimi anlamıştım çünkü ikinci denemem de bole olmuştu sonuç negatifti. hissettim zaten ama umutla bekledim belki olur diye.. rabbim nasip etmedi YENİDEN YENİDEN YENİDEN deneyecem asla pes etmeyecem sonuna kadafr mücadele edecem
Herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim... Asla yılmayacam bıkmayacam pes etmeyecem yeniden yeniden yeniden başlayacam... Eninde sonunda rabbimin izniyle alacağim sıpalarımı kucağıma :)))
Merhaba,
efeylül canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum çünkü bende üç negatif gördüm ama ne yapalımki allahın takdiri elimizden bişey gelmez bize düşen dimdik ayakta durup yola devam etmek inşallah biliyorumki birgün o istediğimiz bebeklere kavuşacağız
Canim ne diyecegimi bilemiyorum cok uzuldum senden cok cok umutluydum inan ama her iste bri hayir var kesinlikle yilmak yok hepimiz anne olacagiz kismetse....
Guzelim bak goruyormusun hersey yolunda gidiyor,lutfen rahat ol canimçok heyecanlıyım nefesim kesiliyo sanki polipler geçen haftaya nazaran birz incelmiş dedi. ama dr um benim için rahat değil sol tarafında azda olsa polip gözüküyor dedi
hisretoskopiyle bakıp içim rahat etsin ne var ne yok tekrar görmek istiyorum dedi ve ücretinide almıcakmış çok sevindim,
ama çokta korkuyorum 10 kasımdaki histeroskopi işlemim kanama yüzünden sonlandırıldı ve 1 hafta boyunca çok şiddetli kanamam oldu kendimi yeni toplamışken tekrar yine aynı operasyon bana dua edin arkadaşlar inş bu son olur komple temizlenir inş.
Gecmis olsun canım bende 2.denememi Kasım'da yaptım şimdi iki tane dondurulmuslarimiz vAr hepside cok iyi kalitede Ocak'ta yapacağız Allah'ın izniylen bu arada yurtdışında yasıyorsun galiba nerde yaptın.ben Almanya'da yasıyorum 2tup bebeğimde burda yaptık şimdide 3.denememizi yapacağız
canım teşekkür ederim dün transferim gerçekleşti doktorum çok iyi olduğunu herşeyin yolunda gittiğini söyledi iki tane transfre yapıldı inşallah böyle herşey yolunda gitmeye devam ederde güzel bir sonuç alırız bu arada test tarihim 28 aralık dualarınızı eksik etmeyin
Canım hayırlısı olsun 8mm cok iyi dahada iyi olsun insallah....transfer gunun belli olunca yaz olurmu?
çok heyecanlıyım nefesim kesiliyo sanki polipler geçen haftaya nazaran birz incelmiş dedi. ama dr um benim için rahat değil sol tarafında azda olsa polip gözüküyor dedi
hisretoskopiyle bakıp içim rahat etsin ne var ne yok tekrar görmek istiyorum dedi ve ücretinide almıcakmış çok sevindim,
ama çokta korkuyorum 10 kasımdaki histeroskopi işlemim kanama yüzünden sonlandırıldı ve 1 hafta boyunca çok şiddetli kanamam oldu kendimi yeni toplamışken tekrar yine aynı operasyon bana dua edin arkadaşlar inş bu son olur komple temizlenir inş.
normal be cnm hepimiz kendimizi birşeylerle avutuyoruz işte aslında iyi yönden bakayım o zaman ben t.ederimmm ne yapım artık yapıcak birşey yok yine süzgeç gibi olucam iğnedn değilde sonrası acı veriyor ne yağlı bir iğne o taş gibi kalıyr yerin de ahhhhhhhhhhh inşallah bunlar son iğnelerimiz olsun hepimizin ee sen şimdi evdemisin hep çık gez birazcık istnbulda ben orda olsam şimdi hiç oturmazdım yerim de zaten eve kapanıcaz 1 hafta enaz taaa 2012 de çıkıcaz dışarı sen de ben de off offf ne zor geçicek günler ben çook heyecn yapıyorumda bir de sigara içiyrm ben transferdn sonra içmiyrm ama o bile birazcık kasıyor benii kötü anneyim ben işte çocuk hakklı gelmemekte sigara içen bir annesi var ama onun benmle olduğunu bilsem hiç elime almam yanımda bile içirmem benim ki birazcık kederden galiba
Merhaba,
sudnaz cım 800 besmele,800 kelimeyi tevhit eklermisin cnm.bu arada benim trasver tarihim belli oldu.4 ocak allah nasip ederse,çok olumsuzluklar yaşadık atlandı heralde:))
Merhaba,
3.denememdeyim suan 8 emriyo cikti birini 10 gun icime koydular ama bugun telefon ettik hamile degilmisim.simdi diger 7 tanesini deniycez insallah olumlu sonuc aliriz
rabbim her isteyene hayirli saglikli evlatlar versin insallah cok korkuyorum cocugum olmiycak diye(((
canım şimdiden transferin hayırlı olsun az kaldı, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
sudnaz cım 800 besmele,800 kelimeyi tevhit eklermisin cnm.bu arada benim trasver tarihim belli oldu.4 ocak allah nasip ederse,çok olumsuzluklar yaşadık atlandı heralde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?