ne güzel tatlım az kalmış inşallah hamile kalırsın ...
bende hemen başlamak istiyorum tedaviye eşim bünyen kaldırmaz bikaç ay toparlan diyorrr offff...
keşke kendiliğinden kalsam...
canim ben atlamisim transfer gununu 26siymis bazen hergun okuyamiyorum cunku hem bu topik cok guncel hizina yetisemiyorum :)))))hemde yorgun oluyorum gelemiyorum.....transfer gunun hayirli olsun canim insallah sorunsuz harika bir transfer olur....kim ne der bilmem yani doktorlar genelde yatmayin normal hayatiniza devam edin diyorlar ama ben kesinlikle yattim tahlil gunune kadar hic disari cikmadim eger imkanin varsa sana bakacak birileri varsa tavisyem yatman yonunde cevremde cok tup bebekle hamile kalan var hepsi bana yat dediler onlarda yatmislar dinledim ve bence yararini gordum ...
bu arada dun tahlilim vardi degerim hemen hemen 3e katlanmis 897 cok sukur darisi topikte olan tum arkadaslarimiza....
sağol canım inşallah...ara vermek daha iyi tabi...kendini her bakımdan hazırlamaya bak canım....ne güzel tatlım az kalmış inşallah hamile kalırsın ...
bende hemen başlamak istiyorum tedaviye eşim bünyen kaldırmaz bikaç ay toparlan diyorrr offff...
cnm belki gelmiştir kendiliğinden meleğin neden olmasınne güzel tatlım az kalmış inşallah hamile kalırsın ...
walla ins dediğin gibi olur Rabbim kalbine görre versin mucize hbrler duymak bizimde keyfimizi yerine getiriyor insallah diyelimne güzel cesaretine hayran kaldım valla..ama bünyenind etoplanması lazım..
adetin kaç gün geçti?buay benimde 4 gün gecikti pazar güün olucakıtm yasmine başlıycaktım ocak sonu sanrıım transferim olucaktı ama olamadım,dediğin gibi aaahhh kendiliğinden hamile kalsak ne güze olurdu rabbimden ümidimi kesmedim tabiki amabende melike gibi mucize bekliyorum,:))
bu ara çok bunaldım şu embriyo taşıma olaylarından dahada ne bekliyo bizi belli değil hamile haberi harika olucakta nasip napalım((
arada böyle gecikir belirti falan zaten hormonal raltüst pek anlamıyorum başdönemsi desen tansiyonum hep düşük,adet olucak gibiyim belirtilerim öyle hoş ilk hamieliiğimde kendiliğinden kaldığımdada adet olucak gibiydim ama olmamıştım ne güzeldi ama ozamanlar daha 2aylık evliydim sağlığım tam yerindeydi ve hiç başdönmem olmazdı ondan anlamıştım
ama şimdi heran adet olabilirim napalım tedaviyle olucaksa oluruz adet
canım senin iyi haberlerini alalımda girme boşver...annemle geldim zaten istanbula..annem bakıcak sağolsun..bende evden çıkmayı hiç düşünmüyorum...inşallah sonuda güzel olur..
maaşallah değerlerin süper gidiyor...inşallah hep böyle devam eder ...
sağol canım inşallah...ara vermek daha iyi tabi...kendini her bakımdan hazırlamaya bak canım....nı sehirde
kizlar oluyorum ben agridan ama ne gelen var ne giden kuru kuruya agri cekiyorum( bi adet olsam acayi rahatlayacm eminim.
kizlar oluyorum ben agridan ama ne gelen var ne giden kuru kuruya agri cekiyorum( bi adet olsam acayi rahatlayacm eminim.
sudecim annenin yanında olman cok güzel ben annemle aynı sehirde diilim malesef..
transferde annem mi gelse ben mi gitsem bilemedim ben gidersem 4 saatlik yolculuk yapmak gerekecek
tatile denk geliyor evde de tek basıma patlarım sıkıntıdan
napsam bilemedim neyse gelsindee o günler inss
sonuçta eğer embriyolara pgt yapılmadıysa hangisi sağlıklı hangisi sağlıksız bilinmez...o yüzden bence hiç endişelenme..diğerleride öyle olcak diye bişey yok..biraz önce aynı yazıyı facede de paylastım ama bazı arkadaslarımız orda olmadığı için buraya da yazıyorum cünkü gercekten merak ediyorum
günaydın güzel anne adayları :) aranızda bu tüp bebek denemelerinde kimyasal gebelik geciren oldu mu , benim 12.gün kan değerim 60 cıkmıstı sonra 14.gün 12'ye düsmüstü aklıma takılan ise kimyasal gebelikte tek sorun embriyoda oluyormus yani kalitesiz olduğu için tutunamıyormus benim diğer 8 taneside aynı 5.gün embriyosu onlarda mı aynıdıryani kimyasal bile olsa hamile kalabilmek sansı artırır mı yoksa bi sorun olduğunu mu gösterir?
canım ekledim seni ama bazı bilgiler eksik...yaş kaç?,infertilite nedeniniz,kaç embriyo transfer edildi?
arkadaşlar aranıza beni de alın dondurulmuşla şansını deneyenler topiğinden buraya transfer hikayemi yazıcam kabul ederseniz beni de aranıza
geçen yıl bu zamanlar başlayan tüp bebek tedavi yolunda aşamalar şöyle gerçekleşti....
ilk denemede 29 yumurta toplandı (PCOS tan dolayı çok yumurtam varmış) bunların 18 i döllendi 6 ocakta 2 adet 5. gün embriyo transfer
sonuç negatif....
19 mart 2011 dondurulmuş 6 embriyodan 2 si transferB
HCG değerleri....
28 mart 137
30 mart 267
2 Nisan 943
4 nisan gece ağrı ve kanama
07 nisan 325
sonuç düşük doktorlarım sus pus yorumsuz....
dinlenme süresi ve nihayat ikinci deneme aynı merkez
transfer tarihi 21 KASIM 2011
HCG değerleri
29 Kasım 120
1 Aralık 262
3 Aralık 560
7 Aralık 4514
8 Aralık gece ağrı ve kanama
9 Aralık 3608
10 Aralık 1536
12 Aralık 260
bütün testlerim yapıldı sadece mthfr 677 heterezigot çıktı... Tüm uygulamalarımda 0.4 clexane kullandım....
şİMDİ DOKTORLARIMIN YORUMU
0.4 yetmiyormuş günde 3 defa vurulmam gerekiyormuş, östrojen ve progesteron dozumu çok yüksek aldığım için pıhtılaşmaya eğilim artıyormuş
eeee şimdiye kadar niye düşünmediler ki bunu yaaaa, yazık değil mi bana,..... düşükten nefret ettiiiiiiiiiimmmmm.......
wish inşallah herşey yoluna girer yeniden başlarsın tedavine...
sudenaz nasıl gidiyor tedavin inşallah güzel sonuçlanır...
eylücanımlefe çalışman güzel canım kendini oyalarsın inşallah kendiliğinden hamile kalırsın ben bu ara çalışmıyorum atamam da olmadı çok sıkılıyorum...hayırlısı...
bu arada kimse sormadı ama hala hasta olmadım:)
ayyy ne gusel bebeklerin senınle rabbm kucağına da almaya nasip etsin inşallah belirti arama derim bekle bakalım benm de cumartesi 2.denemem olucak yatmak sıkıcı biliyrm ama pozitif ol takma kafana ben şimdiden bebek dergileri aldım busüreçte okucam onları hele birin de o kadar gusel resimler varki kalbm pı pır çarpıyr baktıkça keyif yap sen şuan da hamile sayılırsın hatta sayılmazsın hamilesin tadını çıkar bebeklerinin hayrlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?