sudnaz cım 800 besmele,800 kelimeyi tevhit eklermisin cnm.bu arada benim trasver tarihim belli oldu.4 ocak allah nasip ederse,çok olumsuzluklar yaşadık atlandı heralde:))
hayal 10.gün mü gebelik testi yapıldı cnm erken değilmi genelde 12-yada 13 gün sonra kanda bakılıyo,kanaman falanmı oldu acaba.gidip kan verdin dimi telefon ettik deyince kafama takıldı.hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz cnm bizimde sınavımız buymuş,inşlh rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.bebişlere kavuşana kadar deniycez pes etmek yok:)
hayırlı olsun cnaım.negüzel tarihinde belirlenmiş inşaallah sorun çıkmaz transfer olursun sonrada gelsin bebişlerrr:))
sudenaz...bende 500 besmele gönderiyorum sevgilerimle:))))
ooo sye hayırlı olsunnnnn, bir kardeş gelsin inşallah yavruna. bir de kız bebiş olsaaa, ya da Allah gönlünüze göre versin inşallah . hadi hayırlısı arkadaşım. çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah.
aaaaaaaaaa sen çıldırdın mı tatlım ne testi dur bakalımmmm sakın yapma moralini yüksek tut sabır yahu sabır diyorum sana 27 aralıktn önce yapma bence bekle 10 gun olsun annesi heyecn yapma sakınnnn
tedavin hayırlı olsun canım ama daha çok erken tutmuş olsada belli olmaz o yüzden biraz sabırlı olup beklemelisin test gününü bekle bence allah yardıncın olsun
günaydın kızlar
sye gözün aydın cnm
wish korkma cnm 2.histereskopiyle hersey düzelir ins
sude ne güzel bi haftadan az kaldı bebisleri almaya
karasu sende transfer asamasındasın sanırım hayırlı uğurlu olsun
bende değişiklik yok pzt lucrin kullanmaya baslıcam
merkezdeki hemsire suaralar hicbi yerde bulunmuyor lucrin dedi
simdi okula gidiyorum
yorucu bi gün benim için 8 saat dersim var bi de nöbetciyim
aklım sizde kendinize iyi bakın
Haklısın..ama beklemek çok zor...sürekli vücudumu dinler oldum ama bugünden itibaren düşünmemeye çalışacağım. dün doktorumu aradım düşünme bunları, olacaksa olur dedi...29 aralıkta belli olacak...umarım tutarlar...
canim 700 kelime-i tavhid ekler misin :))
bu arada bugun doktorumla gorustum. rahmin hala cok kalin dis gebelik olabilir dedi. tekrar hcg istedi sonucu bilmiyorum daha aramadi. rahim filmi cekilecek adetimin 6veya 7 gunu. sorun ciksrsA hitereskopi ama doktorum bi sorun cikmayacagina inaniyor. hakkimizda hayirlisi insallah
ARAMİZA YENİ KATİLAN ARKADASLAR HOSGELDİNİZ.UNSALLAH HER SEY COK GUZEL OLUR VE BEBİSLERİNİZİ ALİRSİNİZ KUCAGİNİZA... HAKKİNİZDA HAYİRLİSİ OLSUN.
ben bu ara topic e cok giremiyorum. yazili okuyorum okulda yogun drrsler yogun bu ara.maglum donem sonu yaklasiyor. ben ina.iyorum asla yilamadan pes etmeden mucadele edecegim sizde guclu olun lutfen. asla vazgecmeyin pes etmeyin :))
benim ablam yaptırdı şimdi çok şükür allah hepinize versin bebeğimiz 1 yaşında.dondurulmuşlardan yapıldı.ilk gebeliği dış gebelik oldu bu ikincisiydi.merak ettiğiniz şeylere cevap yazabilirim.
Şubat adetinde dondurulmuş embriyo protokolüne başlayacağım
Allah herkesin yardımcısı olsunnn
sudnaz cım 800 besmele,800 kelimeyi tevhit eklermisin cnm.bu arada benim trasver tarihim belli oldu.4 ocak allah nasip ederse,çok olumsuzluklar yaşadık atlandı heralde:))
Kızlar nasılsınız...
ne face ne siteye bakabılıyorum...
işler youn..
nasılsınız..hep aklımdasınız...sizi çok opuyorumm
wish inşallah herşey yoluna girer yeniden başlarsın tedavine...
sudenaz nasıl gidiyor tedavin inşallah güzel sonuçlanır...
eylülefe çalışman güzel canım kendini oyalarsın inşallah kendiliğinden hamile kalırsın ben bu ara çalışmıyorum atamam da olmadı çok sıkılıyorum...hayırlısı...
bu arada kimse sormadı ama hala hasta olmadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?