arkadaşlar aranıza beni de alın dondurulmuşla şansını deneyenler topiğinden buraya transfer hikayemi yazıcam kabul ederseniz beni de aranıza
geçen yıl bu zamanlar başlayan tüp bebek tedavi yolunda aşamalar şöyle gerçekleşti....
ilk denemede 29 yumurta toplandı (PCOS tan dolayı çok yumurtam varmış) bunların 18 i döllendi 6 ocakta 2 adet 5. gün embriyo transfer
sonuç negatif....
19 mart 2011 dondurulmuş 6 embriyodan 2 si transferB
HCG değerleri....
28 mart 137
30 mart 267
2 Nisan 943
4 nisan gece ağrı ve kanama
07 nisan 325
sonuç düşük doktorlarım sus pus yorumsuz....
dinlenme süresi ve nihayat ikinci deneme aynı merkez
transfer tarihi 21 KASIM 2011
HCG değerleri
29 Kasım 120
1 Aralık 262
3 Aralık 560
7 Aralık 4514
8 Aralık gece ağrı ve kanama
9 Aralık 3608
10 Aralık 1536
12 Aralık 260
bütün testlerim yapıldı sadece mthfr 677 heterezigot çıktı... Tüm uygulamalarımda 0.4 clexane kullandım....
şİMDİ DOKTORLARIMIN YORUMU
0.4 yetmiyormuş günde 3 defa vurulmam gerekiyormuş, östrojen ve progesteron dozumu çok yüksek aldığım için pıhtılaşmaya eğilim artıyormuş
eeee şimdiye kadar niye düşünmediler ki bunu yaaaa, yazık değil mi bana,..... düşükten nefret ettiiiiiiiiiimmmmm.......
endimetrum kalınlığı hakkında bilgisi olan var mııııııı?yazarsanız sevinirim
sudecim 27 aralık salı günü transfer tarihim,listeye kaydedersin,umarım hepimizin sorunsuz bir şekilde transferleri gerçekleşir
Ne güzel az kalmış:)) ben aslında sürekli yatmadım, hatta yatmıyorum da...sıkılıyorum yatmaktan...dün akşam konsere bile gittim...birazdan da arkadaşlarla dışarıda buluşacağız...ama bugün nedense belim çok ağrıyor....inşallah hamileyimdir:)) en güzel yeni yıl hediyesi alacağım.. sana da şimdiden hayırlı olsun...umarım bu son denememiz olur..yarın tam yarılayacağım:)))
bende senden bir gün önce olucam transfer..inşallah güzel haberler alırız
arkadaşlar aranıza beni de alın dondurulmuşla şansını deneyenler topiğinden buraya transfer hikayemi yazıcam kabul ederseniz beni de aranıza
geçen yıl bu zamanlar başlayan tüp bebek tedavi yolunda aşamalar şöyle gerçekleşti....
ilk denemede 29 yumurta toplandı (PCOS tan dolayı çok yumurtam varmış) bunların 18 i döllendi 6 ocakta 2 adet 5. gün embriyo transfer
sonuç negatif....
HCG değerleri....
28 mart 137
30 mart 267
2 Nisan 943
07 nisan 325
HCG değerleri
29 Kasım 120
1 Aralık 262
3 Aralık 560
7 Aralık 4514
9 Aralık 3608
10 Aralık 1536
12 Aralık 260
bütün testlerim yapıldı sadece mthfr 677 heterezigot çıktı... Tüm uygulamalarımda 0.4 clexane kullandım....
0.4 yetmiyormuş günde 3 defa vurulmam gerekiyormuş, östrojen ve progesteron dozumu çok yüksek aldığım için pıhtılaşmaya eğilim artıyormuş
eeee şimdiye kadar niye düşünmediler ki bunu yaaaa, yazık değil mi bana,..... düşükten nefret ettiiiiiiiiiimmmmm.......
çok saol arkadaşım Allah razı olsun. ne yapalım çok üzüldüm çok ağladım, yıprandığımla kaldı zaten yeterince ilaçlar aldık bide üzüntü, stres daha kötü şeyler olmasını istemiyorum. kendime söz verdim ve benim ve eşim için ne iyi gelicekse onu elimden geleni yapıcam Allahımın izniy ile.sen nasılsın ya ? nasıl gidiyor neler yapıyosun tedavi olarak?
Canım hayırlı olsun inşlh busefer Rabbim hayırlısıyla bebeğini sımsıkı sana tutunmasını nasip etsin.Allah yuzünü güldürsün inşlh
çok saol arkadaşım Allah razı olsun. ne yapalım çok üzüldüm çok ağladım, yıprandığımla kaldı zaten yeterince ilaçlar aldık bide üzüntü, stres daha kötü şeyler olmasını istemiyorum. kendime söz verdim ve benim ve eşim için ne iyi gelicekse onu elimden geleni yapıcam Allahımın izniy ile.sen nasılsın ya ? nasıl gidiyor neler yapıyosun tedavi olarak?
Allah razı olsun canım...kendini toparlamana çok sevindim...inşallah rabbim bi dahakine emeklerini boşa çıkarmaz....en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz..
kızlarr selam
face e gıremıyorum ama bıldırımler gelıyo mail olarak...
ruya anlatmış bı arkadaşımız... yorum yapıyorum bereket bence
melikecim ben anlattımsözde pilav yapıyorum..arpa şehriye yerine buğday kavuruyorum..sonra pirinçleri yıkıyorum..onlarıda tenvcereye döküyorum ama pirinç yerine yine buğday dökülüyor
melikecim ben anlattımsözde pilav yapıyorum..arpa şehriye yerine buğday kavuruyorum..sonra pirinçleri yıkıyorum..onlarıda tenvcereye döküyorum ama pirinç yerine yine buğday dökülüyor
annen gibi olmaz..senin yanına gelsin hem evinde olursun eşindende ayrılmazsın en güzeliiicnm belki gelmiştir kendiliğinden meleğin neden olmasın
walla ins dediğin gibi olur Rabbim kalbine görre versin mucize hbrler duymak bizimde keyfimizi yerine getiriyor insallah diyelim
keşke mucizme gelse yeniden ben o muziceleir enson evlendiğim ilk yıl 2kere yaşadım bidaha nasip olmadı,hala adet olmadım ama test almaya cesaretimd eyok bilniyorum ama olucam adet sanki(((
sudecim annenin yanında olman cok güzel ben annemle aynı sehirde diilim malesef..
transferde annem mi gelse ben mi gitsem bilemedim ben gidersem 4 saatlik yolculuk yapmak gerekecek
tatile denk geliyor evde de tek basıma patlarım sıkıntıdan
napsam bilemedim neyse gelsindee o günler inss
offf offf..bir kendiliğinden hamileik ve düşük 2aylık,sonra kimyasla gebelik sonra 1.aşıalmad akimyasal ve bende butestleri 3sne önce eksik istemişler..2 aşılamam dhaah negaitf ve enson 1.tüpte tutmayınc aöğrendim..faktörümüz aynı pıhtılaşmada ebnde 677 heterezigot ve bana nolduysa kendiliğndende hamile kalamz oldum bu hamile kalmaya engel değil belki ama tutmammaya engel olduğu kesin bence....arkadaşlar aranıza beni de alın dondurulmuşla şansını deneyenler topiğinden buraya transfer hikayemi yazıcam kabul ederseniz beni de aranıza
sonuç negatif....
HCG değerleri....
28 mart 137
30 mart 267
2 Nisan 943
07 nisan 325
HCG değerleri
29 Kasım 120
1 Aralık 262
3 Aralık 560
7 Aralık 4514
9 Aralık 3608
10 Aralık 1536
12 Aralık 260
canım yaaa..rabbim şifanı versin işin zor seninde ama napıcaksın sabret bakalım inş. sonu güzel olucak buna inan rabbim bizi sevindirecek er yada geç inş...canım belkide kendiliğinden gelir bebişin hiç belli olmaz gelişmelerden haberdar et bizi
benimde dün işlem bitti her zamanki gibi kanamam çok oldu korkudan tansiyonumda tavan yaptı dr ilk defa bir hastamda böyle kanama oluyor dedi aslında işlem kolay ama sorun bende sanırım:)
polipler her ay kendini yeniliyormuş bende bişeyden şüphelendi o yüzden benden çıkan parçaları patalojiye gönderdi aklım sonuçta inş temiz çıkar dr um vakit kaybetmeden önümüzdeki ay transferi yapıcam dedi yine çıkarsa inatla biz yine onları alıp temizlicem dedi şuanda en ufak parçasına kadar temizledi ve adet düzenliyici verdi adet olunca arıcam klınığı bakalım nasıl bir yol izlicez
çok sıkıldım artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum
canım benim hayırlı olsun bakalım.ben adet olamadım yasminede başlayamadım..inş.herşey güzel olur senin içinde takma kafana canımsudecim 27 aralık salı günü transfer tarihim,listeye kaydedersin,umarım hepimizin sorunsuz bir şekilde transferleri gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?