Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

cnm sudenazcm bana 2 tane yasi eklermisin buarada benim yarın transferm var lütfen bana dua edin seninde az kaldı hadi hayrlısı olsun hepimiz için

canım demek yarın transfer varr...ayy çok güzel yaaaa...hayırlısıyla al canım bebişini...inşallah sonundada kucağına almak nasip olur..dualarımız seninle....kaç tane transfer edecekler..?

buarada bende iyiyim canım..heyecanla pazartesiyi bekliyorum transfer için..

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2800
[/TD]
[TD]2100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]1623
[/TD]
[TD]2045
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]2250
[/TD]
[TD]2250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]12.135
[/TD]
[TD]11.307
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]57.865
[/TD]
[TD]58.693
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cnm evet yarın buyuk gun bizim için 2 tane transfer edilicek nasipse amin cnm amin rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin seninde az kaldı pazartesiye alıcaksın sen de bebeklerini rabbim yar ve yardımcımız olsun

evet cnm bizim içinde yarın buyuk gun rabbim hepimize bu mübarek günler de anne olmayı nasip etsin inşallah senden de hayrlı hbrler alırız inşallah bel ağrın hamileliğinin belirtisidir rabbim hepimizin yüzünü hayırlı evlatlarla eşlerimizle güldürsün

Hayırlı olsun cnm Allahım hayırlısını versin senin için inşlh herşey çok güzel olucak

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2800
[/TD]
[TD]2100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]3728
[/TD]
[TD]2045
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]2250
[/TD]
[TD]2250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]14.240
[/TD]
[TD]11.307
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]55.750
[/TD]
[TD]58.693
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

YABANGULU81
WİNEBİR

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hayırlı olsun cnm Allahım hayırlısını versin senin için inşlh herşey çok güzel olucak

çooooooooook t ederim inşallah herşey hepimiz için güzel olsun bana dua edin lütfen biliyormusun bebeklerimi alıcak olmaktan başka hiç bir heyecan yok içimde bu sefer çok sakin olucam inşallah geçen sefer sürekli aklım karnmdaydı sıkılıyrdum ama bu sefer söz verdim kendime kasmıcam süreci doğal yaşacm dua edin ne olur 2 side tutunsun bana anne olmayı çok istemeye başladım öncedn çocuk görmeye tahamül etmezdim bebek gördüm mü böööö derdim şimdi farklıym artık ben de anne olmak istiyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah

bu arada ben genelde cepten giriyorum nete internet paketinde sorun oldu.topic e giremedim çk fazla. bu ara topic i çok takip edemedim.

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar...

karasu1 inşallah hayırlısı ile al gel bebişlerinin sımsıkı tutunun birbirnize hiç ayrılmayın bi daha...

melikeee nasıl gidiyor canım hamileliik. tekrar kontrole ne zaman gidecektin. inşallah her sey yolunda gider de saglıkla alırsın mucizeni kucağına...

winebir inşallah güzel haberler verirsin bize. ben ilk iki denemem de 12 gün yattım sadece mecburi ihtiyaçlara kalktım sonuç negatif :)) üçüncü de yedinci gün işe başsadım gene negatif :))) sen rahat ol yeter canım. yani bu işin bence yatmakla veya ayakta gezmekle bi alakası yok. tmamen şans nasip kısmet.. her şey olacagına varır canım... sen içini rhat tut bol bol dua et :))

UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ DR. SÜLYMAN TOSUN

2 TANE DONDURULMUŞ EMBRİYO

ŞUBAT ADETİNDE BAŞLIYORUM

Umut tüp bebek merkezinde ikinci tedavim ilk tedavide gebe kaldım fakat bebeğimi sonra kaybettim

arkadşm süper diyorum ki doğru merkezde doğru dr dasın ben izmirde oldugum için getiremedim dondruşmşlarımı ama süleyman tosun a muayne oldum geldim kimyasl gebelk geçirmştim 2 tane ve hemen ben dn testler istedi ve ben de pıhtılşma çıktı burdaki dr önemsemiyrdu bir sorunun yok bu genelde olabilen birşey diyordu ama süleyman hoca atlamadı bunu ve şimdi transferle birlikte iğne başlıyorum kan sulandırıcı bilmem onun vesilesiyle belki tutunur bu sefer bebeklerimm

cnm çok t ederim inşallah yarın güzel geçer biran önce almak istyrm bebeklerimi dualarınız da unutmayın benide rabbim hepimize bu yolda yar ve yardımcı olsun inşallah

arkadşm yazını okudum kanda pıhtılaşma sorunu var galiba ben de 2 tane kimyasal gebelk geçirdim 1tanesi tup denemesi 1 tanesi de aşılamada 4 ay arayla benm dr da hiç önemsemiyr ileri derece de değil sadece coraspirin diyr ben de gıcık oldum ve yarın transfer olucam umut tbm de ki dr hemen aynı anda kansulandırıcı iğne vurulucaksın diyr kendi dr ma söyledim walla anlamıyrm bir dr iğne diyor ve siz hiç önemsemiyrsunz ben emek ve para veriyorum parayı geçtim psikolojm bozuluyr birazda önemsermısınz dedim gözleri açıldı resmen sinirdn ama umrumda değil biz kobay fare değiliz herşeyi dene dene sonra allah allah bişey olmuş ve kimyasl da kalmış komk bir cevab ben bulamam ki ne olmşta kimyaslda kalmış sen dr sun sen bulucaksın kendi çabamla atladım gittim ist izmirdn farklı dr hemen bu testler yapılıcak normal değil dedi 2kimyasl gebelk araştırmk lazım dedi yaaaaaa işte böyle bence ne yapılması gerkiyrsa yaptır ve dedikleri hiç birşeyi hemen kabul etme olan bize oluyr onlara değil

evet arkadaşım lütfen sakin ol ve rahat olmaya çalış senin için ne iyise onları yap. ben çok hata yaptım lütfen sen sakın yapma. ben biliyosun 3. tüp yaptık negatif. kendimi hırpaladığımla kaldı sürekli bebek düştü mü? acaba ordamı acaba diye kafamı sorguladım hapşururken bile acaba düştümü gibi vs.kendimi sürekli kastım arkadaşım sen sakın yapma. ha bide herkese yani akrablarınıza söylemeyin güvendiğin kişiler hariç. bizimkisini herkes biliyodu gelen giden anlıycan kafam davul olmuştu. daha sonuç belli olmadan yorumlar yapıyolar, strese giriyorusun istmedende ols cnm. şİmdiden Allah yar ve yardımcın olsun

cnm saol sadece annem babam eşim kızkardşim ve bir arkdşım biliyr gerisi zaten hikaye herkes kendine konuşmak için laf aranıyr birde sizler varsınz bilen rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip etsinn bende ilk tup denemem de çok sıkılmıştım sürekli çarpıntı stress bu sefer hiç birini yapmıcam inşallah bebek dergileri aldım kitap aldım vaktimi inşallah güzel geçiririm iyiki sizler varsınız sizinle zaman çok iyi geçiyor hiç çekinmiyrm herşey yazıyrm bütün duygularımı dolu dolu yaşıyorum inanıyorum ki bu sınavı da sabırla hayrlı şekilde vericez hepimiz anneliğin o güzel duygusunu yaşıcaz ve yaşatıcaz ailelerimize

SUDENAZ 1 yasin eklermisin cnm türkçesinden okudum rabbim eksiklerimizi tamamlasın dualarımızı kabul etsin inşl.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[TD]2700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]3728
[/TD]
[TD]2045
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]2250
[/TD]
[TD]2250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]14.440
[/TD]
[TD]11.907
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]55.550
[/TD]
[TD]58.093
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

YABANGULU81
WİNEBİR

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar adetim 4gün gecikti hiç böyle olmazdı herhalde ilaçların etkisi çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum olmasını çok isterdim tabi kiii

sudecim hiç öyle hissetmiyorum inan ki şimdi yapsam doğru çıkar mı hamile çıkmayınca daha çok üzülüyorum inan ki ondan test almak bile istemiyorum...
ilk denemem de hemşireye akşam adet oldum dedim oda endişelenmeyin yerleşme kanamasıdır dedi insan kendini biliyorrr ne oldu bebişş yokkk

arkadaşlar adetim 4gün gecikti hiç böyle olmazdı herhalde ilaçların etkisi çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum olmasını çok isterdim tabi kiii
canım benimde 5 gün gecikti hamiel olamyı çokisterdim ama az leke oldu başlıycak sanırımtest faland ayapmadım oysa benim gibi düşüy yapanalrın erkenden öğrenmesi iyi olur hamileliği ama neb,leyim yapmadım...
sende yaptır bi test belli olmaz canım hamilelikte olabilri sonuçta evli insanlarız ne kadar tedavilik olsakta

bende aşılamada kimayzla geçridim tüpte direk negatif aldım..evet bu konu hep tartılışır konu bende bir coraspine başlıyana kadar herşey duydum briir iç dedi biri içme bende 3aydır alıyorum bakalım..
ama kan pıhtılaşması olamasada aspirini bazı emrkezler transferden sonra veriyor önlem diye..ama ebn hiç kullanmadım bakalım bidahaki denemeye kullanırız iğne inş...
çok iyi yapmışsın zaten kafa göz yarmadan bu işlerden çıksaydık hapislere düşmedeninsanın kafası atıyor napalım..bu arada eşim kendi çabasıyal azo ttankını buldu ama ank.ya geldi boş döndük eviem geldi dün akşam arabada azot tankı eşim ben ve babaannemkalsın diye getirdim banada bol bol dua ediyor zaten dua işini yakındna garantiye aldım,hemd eazot tankı arabad aönkoltuğun önüne sıkıştırdık sarsılmasın diye içine bebişler yok ama burdaki yerien getirdik prosödürelr çok uzunmuş bize götürebilirsiniz diyen ank.daki merkezde getirin diyen burdaki merkezde farkında değildi herhalde ve haberleri yok sanki baştan söylemediler zaten ildışı pek taşınmadığından ilkmiş nerdeyse allahım yaa eşimd ebir bulaştı ama belkide vazgeçicek yorulduğu gerginliği yanımız akalıcakneyse nasip olmuycaksa böyel giderim ank.içi taşırım artık yada yada..offf..sıkıldım valla..bunaldım..ne olacağım belli değilki bende yasmine başlayım:44:riskli deseler zaten baştan eşim bu işe girişmezdide artık ya nasipp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…