cnm sudenazcm bana 2 tane yasi eklermisin buarada benim yarın transferm var lütfen bana dua edin seninde az kaldı hadi hayrlısı olsun hepimiz için
canım demek yarın transfer varr...ayy çok güzel yaaaa...hayırlısıyla al canım bebişini...inşallah sonundada kucağına almak nasip olur..dualarımız seninle....kaç tane transfer edecekler..?
buarada bende iyiyim canım..heyecanla pazartesiyi bekliyorum transfer için..
Ne güzel az kalmış:)) ben aslında sürekli yatmadım, hatta yatmıyorum da...sıkılıyorum yatmaktan...dün akşam konsere bile gittim...birazdan da arkadaşlarla dışarıda buluşacağız...ama bugün nedense belim çok ağrıyor....inşallah hamileyimdir:)) en güzel yeni yıl hediyesi alacağım.. sana da şimdiden hayırlı olsun...umarım bu son denememiz olur..yarın tam yarılayacağım:)))
cnm evet yarın buyuk gun bizim için 2 tane transfer edilicek nasipse amin cnm amin rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin seninde az kaldı pazartesiye alıcaksın sen de bebeklerini rabbim yar ve yardımcımız olsun
Hayırlı olsun cnm Allahım hayırlısını versin senin için inşlh herşey çok güzel olucak
UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ DR. SÜLYMAN TOSUN
2 TANE DONDURULMUŞ EMBRİYO
ŞUBAT ADETİNDE BAŞLIYORUM
Umut tüp bebek merkezinde ikinci tedavim ilk tedavide gebe kaldım fakat bebeğimi sonra kaybettim
bu arada ben genelde cepten giriyorum nete internet paketinde sorun oldu.topic e giremedim çk fazla. bu ara topic i çok takip edemedim.
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar...
karasu1 inşallah hayırlısı ile al gel bebişlerinin sımsıkı tutunun birbirnize hiç ayrılmayın bi daha...
melikeee nasıl gidiyor canım hamileliik. tekrar kontrole ne zaman gidecektin. inşallah her sey yolunda gider de saglıkla alırsın mucizeni kucağına...
winebir inşallah güzel haberler verirsin bize. ben ilk iki denemem de 12 gün yattım sadece mecburi ihtiyaçlara kalktım sonuç negatif :)) üçüncü de yedinci gün işe başsadım gene negatif :))) sen rahat ol yeter canım. yani bu işin bence yatmakla veya ayakta gezmekle bi alakası yok. tmamen şans nasip kısmet.. her şey olacagına varır canım... sen içini rhat tut bol bol dua et :))
çooooooooook t ederim inşallah herşey hepimiz için güzel olsun bana dua edin lütfen biliyormusun bebeklerimi alıcak olmaktan başka hiç bir heyecan yok içimde bu sefer çok sakin olucam inşallah geçen sefer sürekli aklım karnmdaydı sıkılıyrdum ama bu sefer söz verdim kendime kasmıcam süreci doğal yaşacm dua edin ne olur 2 side tutunsun bana anne olmayı çok istemeye başladım öncedn çocuk görmeye tahamül etmezdim bebek gördüm mü böööö derdim şimdi farklıym artık ben de anne olmak istiyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah
evet arkadaşım lütfen sakin ol ve rahat olmaya çalış senin için ne iyise onları yap. ben çok hata yaptım lütfen sen sakın yapma. ben biliyosun 3. tüp yaptık negatif. kendimi hırpaladığımla kaldı sürekli bebek düştü mü? acaba ordamı acaba diye kafamı sorguladım hapşururken bile acaba düştümü gibi vs.kendimi sürekli kastım arkadaşım sen sakın yapma. ha bide herkese yani akrablarınıza söylemeyin güvendiğin kişiler hariç. bizimkisini herkes biliyodu gelen giden anlıycan kafam davul olmuştu. daha sonuç belli olmadan yorumlar yapıyolar, strese giriyorusun istmedende ols cnm. şİmdiden Allah yar ve yardımcın olsun
arkadaşlar adetim 4gün gecikti hiç böyle olmazdı herhalde ilaçların etkisi çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum olmasını çok isterdim tabi kiii
canım benimde 5 gün gecikti hamiel olamyı çokisterdim ama az leke oldu başlıycak sanırımarkadaşlar adetim 4gün gecikti hiç böyle olmazdı herhalde ilaçların etkisi çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum olmasını çok isterdim tabi kiii
arkadşm yazını okudum kanda pıhtılaşma sorunu var galiba ben de 2 tane kimyasal gebelk geçirdim 1tanesi tup denemesi 1 tanesi de aşılamada 4 ay arayla benm dr da hiç önemsemiyr ileri derece de değil sadece coraspirin diyr ben de gıcık oldum ve yarın transfer olucam umut tbm de ki dr hemen aynı anda kansulandırıcı iğne vurulucaksın diyr kendi dr ma söyledim walla anlamıyrm bir dr iğne diyor ve siz hiç önemsemiyrsunz ben emek ve para veriyorum parayı geçtim psikolojm bozuluyr birazda önemsermısınz dedim gözleri açıldı resmen sinirdn ama umrumda değil biz kobay fare değiliz herşeyi dene dene sonra allah allah bişey olmuş ve kimyasl da kalmış komk bir cevab ben bulamam ki ne olmşta kimyaslda kalmış sen dr sun sen bulucaksın kendi çabamla atladım gittim ist izmirdn farklı dr hemen bu testler yapılıcak normal değil dedi 2kimyasl gebelk araştırmk lazım dedi yaaaaaa işte böyle bence ne yapılması gerkiyrsa yaptır ve dedikleri hiç birşeyi hemen kabul etme olan bize oluyr onlara değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?