sormak istediklerinizi sorun bana bildiğim kadarıyla cevaplarım inş.
kızlar hepinizden Allah razı olsun..sizlerin desteği ve duaları benim için çok önemli... benim için ne diliyorsanız rabbim size kat kat fazlasını versin inşallah...
benimde dualarım sizlerle...
kızlar ben gidiyorum...çok heyecanlıyım...
hepinizin dualarını bekliyorum...
geç gelebilirim...merak etmeyin...
rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah....
cnm hayırlı olsun cok sevindim sonucu yeni mi öğrendin?
kaçıncı denemeydi,kaç embriyo tarnsfer edildi cok soru sordum
bize faydalı olabilecek seyleri yazabilirsin,
canım yaaaaaa.
benimkiler bugün çözülcekti...inşallah sağlıklı çözülmüşlerdir..kıpır kıpır olmuşlardır....onlar beni bende onları bekliyorum...sende minnişlerinle bize dua et...
2.denememdi bu sefer daha deneyimliydim ama bol bol anans yedim çok yatmadım arada ayağada kalktım yürüdümde ama ağır falan kaldırmadım anansın faydasını çok gördüm azıcık lekem olsa hemen doktorumu aradım ve bana verdiği iğneyi yaptırdım ve bol bol dua ettim inş.sende bebeğne bir an önce kavuşursun
çok teşekkür ederim....allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu:)) son 3 gün:))
Merhabalar bir şey soracam perşembe günü histerekopi olacağım olanlar biliyordur dinlenmek gerekiyor mu daha sonrasında stres yaptım nedense :)
bu arada kendimden bahsedeyim bugün kontrole gittim kistim yokyumurtlamam çok güzelmiş ama bi işe yaramıyo rahmim normale dönmüş çok şükür çarşamba günü 13.30 da anestezisiz rahim filmi çekilecek herhalde şubat adetinden itibaren kalan iki donmuşuda deneriz diye düşünüyoruz
kistin olmamasına sevindim arkadaşım inşlh herşey güzel gider. sen daha önce rahim filmi çekilmemişmiydin şimdi dr.un mu istedi inşlh dondurulmuşlar ile bebişini alıırsın.bende dondurulmuşlarım var ama aynı merkez yaptırmak istmiyorum açıkçası biraz düşünceliyim taze mebriyo ile farklı merkezde mi yoksa aynı yerdemi yaptırsam diye düşünüyorum Allahım hayırlısı neresi ise onalrı karşılaştırsın inşlh.ben inanıyorum bu sınavdan hayırlısı ile çıkıcaz...
hayırlı olsun canımInşallah hiç ayrılmazsınız. Kaç haftalık hamilesin şimdi. Hangi ildesin nerde yaptırdın. Kaç embriyo transfer ettiler sorun neydi. Bizde sorulacak soru çok çalışıyor musun çalışıyorsan kaçıncı gün işe başladın...
Canım ben üçüncü negatifi aldım bir hafta önce. Bende çok yatmadım ananası duymuştum yedim ama çok değil. Bu sefer daha çok yiyeceğim :)))
bu arada kendimden bahsedeyim bugün kontrole gittim kistim yokyumurtlamam çok güzelmiş ama bi işe yaramıyo rahmim normale dönmüş çok şükür çarşamba günü 13.30 da anestezisiz rahim filmi çekilecek herhalde şubat adetinden itibaren kalan iki donmuşuda deneriz diye düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?