Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sormak istediklerinizi sorun bana bildiğim kadarıyla cevaplarım inş.

cnm hayırlı olsun cok sevindim sonucu yeni mi öğrendin?
kaçıncı denemeydi,kaç embriyo tarnsfer edildi cok soru sordum
bize faydalı olabilecek seyleri yazabilirsin,

kızlar hepinizden Allah razı olsun..sizlerin desteği ve duaları benim için çok önemli... benim için ne diliyorsanız rabbim size kat kat fazlasını versin inşallah...

benimde dualarım sizlerle...

Allah senden de razı olsun cnm inşlh bu sefer Rabbim sana meleğini nasip edecek inşlh...:

kızlar ben gidiyorum...çok heyecanlıyım...

hepinizin dualarını bekliyorum...

geç gelebilirim...merak etmeyin...

rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah....

Cnmmm hadi cok az kaldi bebeklerini almaya raht ol lutfn dualarimz hep beraber ben inaniyorumki hepimz anne olucaz insllh hadi guzel hbrlerle gelin bize yaa benim sipalar cook yaramz tansiyonum dustu busabh ama simdi iyiyim seninde kuzularini almanu bekliyrz insallh seni hic birakmasinlar

cnm hayırlı olsun cok sevindim sonucu yeni mi öğrendin?
kaçıncı denemeydi,kaç embriyo tarnsfer edildi cok soru sordum
bize faydalı olabilecek seyleri yazabilirsin,

2.denememdi bu sefer daha deneyimliydim ama bol bol anans yedim çok yatmadım arada ayağada kalktım yürüdümde ama ağır falan kaldırmadım anansın faydasını çok gördüm azıcık lekem olsa hemen doktorumu aradım ve bana verdiği iğneyi yaptırdım ve bol bol dua ettim inş.sende bebeğne bir an önce kavuşursun

canım yaaaaaa.

benimkiler bugün çözülcekti...inşallah sağlıklı çözülmüşlerdir..kıpır kıpır olmuşlardır....onlar beni bende onları bekliyorum...sende minnişlerinle bize dua et...

kuzum ya hadi şimdiden hayırlı olsun annesi bebişlerin sana sıkıca tutunurlar ihşallah annesini yalnız bırakmazlar çünkü annesinin onlara ihtiyacı var bu arada 2000kelimeyi tevhid eklermisin canım

canım bütün dualaarımız seninle allahın izni ile al gel miniklerini. sıcacık sar sarmala hiç ayrılmayın bi daha inşallah

hayırlı olsun canım inşallah hiç ayrılmazsınız. kaç haftalık hamilesin şimdi. hangi ildesin nerde yaptırdın. kaç embriyo transfer ettiler sorun neydi. bizde sorulacak soru çok çalışıyor musun çalışıyorsan kaçıncı gün işe başladın...

canım ben üçüncü negatifi aldım bir hafta önce. bende çok yatmadım ananası duymuştum yedim ama çok değil. bu sefer daha çok yiyeceğim :)))

Merhabalar bir şey soracam perşembe günü histerekopi olacağım olanlar biliyordur dinlenmek gerekiyor mu daha sonrasında stres yaptım nedense :)

Merhabalar bir şey soracam perşembe günü histerekopi olacağım olanlar biliyordur dinlenmek gerekiyor mu daha sonrasında stres yaptım nedense :)

canım anesteziyle yapıolar zaten ama bildiğim kadarıyla insandan insana değişebiliyormuş. kimilerin zor kimilerin kolay geçiyormuş. stres yapma kendine rahat ol. benimde çarşamba günü rahim filmim var . perşembe günüde tekrar iş balı yapmayı düşünüyorum inşallah bi aksilik olmazsa

bu arada kendimden bahsedeyim bugün kontrole gittim kistim yok yumurtlamam çok güzelmiş ama bi işe yaramıyo rahmim normale dönmüş çok şükür çarşamba günü 13.30 da anestezisiz rahim filmi çekilecek herhalde şubat adetinden itibaren kalan iki donmuşuda deneriz diye düşünüyoruz

kistin olmamasına sevindim arkadaşım inşlh herşey güzel gider. sen daha önce rahim filmi çekilmemişmiydin şimdi dr.un mu istedi inşlh dondurulmuşlar ile bebişini alıırsın.bende dondurulmuşlarım var ama aynı merkez yaptırmak istmiyorum açıkçası biraz düşünceliyim taze mebriyo ile farklı merkezde mi yoksa aynı yerdemi yaptırsam diye düşünüyorum Allahım hayırlısı neresi ise onalrı karşılaştırsın inşlh.ben inanıyorum bu sınavdan hayırlısı ile çıkıcaz...

ilk başladığımda çekilmişti ama doktorum beğenmedi onu.ilkinden sonra kilinik değiştiridim de. perşembe tekrr keendisi çekecek aslında doktorumun çok niyeti yoktu çekmeye ama ben üsteleyince tamam çekelim dedi. ben dedim belki fark etmediğimiz bi yapışıkık belki tüplerde sonradan oluşan iltihap ya da sıvı.bizim asıl sorunumuz erkek infertilitesi olduğundn bana çok bişey yapmamışlardı. acaba bende de mi bi sorun var diye sadece tedbir için. aslında doktorumdan da klinikten de çok memmunum ama nasip kısmet işte olmayınca olmuyor. şubat adetinden sonra son iki taneyi daha deneyecem olmazsa doktorumla pazarlık yapacam hem fiyat konusunda hem de embriyo sayısı konusunda. kabul ederse devam ederim etmezse de başka biyer buldum gibi orayla görüşürüm diye düşünüyorum :))

Canım bence dondurulmuşlarla dene olacaksa onda da oluyor bi de tabii sana belki yardımcı olur benim doktorum profesör ve benim çocukluktan arkadaşım yani bana kendi karısına ya da ablasına nasıl tedavi yapıyorsa banada hepsini, uyguluyor yani doktor bakımından çok şanslıyım ve bana dondurulmuşları deneyecek histerokopiden sonra eğer şans az olsaydı dondurlmuşlar yerine baştan tedavi uygulardı çünkü ağbim benim için ne kadar üzülüyorsa o da benim için o kadar üzülüyor yani para yı değil başarılı olma derdinde bence için rahat olsun

3 haftalık hamileyim antepte yaptırdım doktorumdan çok memnunum doç.dr ruşen atmaca evet çalışıyorum urfada yaşıyorum ama urfalı değilim işede bugün başladım evdeydim hep çok yatmadım ama evde dolaşıyordum bol bol anans yedim birde transferden sonra ameliyat masasıyla çıkarttırdı doktorum beni yukarıya 5 saat hiç kımıldamadan o masada yattım bende bir problem yoktu eşimde problem vardı eşim varikosel hastasıydı çok uğraştım devletten rapor al ilkini dene olmasın sonra tekrar dene ama rabbime şükür bu sefer oldu inş.seninde olur

Canım nasılsın transferin hayırlı olsun, bebişlerin inşallah sorunsuz gelmişlerdir annelerine... Dualarım ,aklım hep seninle inşallah hep seninle kalır bebişlerin,sana ve eşine hayırlı evlatlar olurlar.

Canım ne güzel bir yola koymuşsun işleri, ben hala gel gitler yaşıyorum. Perşembe günleri dersim yok bende haftaya Mehmet beyle mi görüşsem diyorum. Yapılcak ne test varsa yapsın,son donmuşları da transfer ettirip onun sonucuna göre davranırım herhalde... Cuma görüşüyor muyuz kızlarla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…