karasu
winebir
yabangülü
inşallah hepinizde güzel haberlerle gelirsinz... bütün dualarımız sizinle ... inşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz umut olursunuz bizlere ...
canım çok sağol...benimde dualarım sizlerle..rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahh...
Huhuhuuuu annecik hazirmisin kuzucuklarini almaya hadi bakalimmm hayrlisi olsun rabbim yardimcin olsun sorunsuz algel bebeklerini canlarim benim simdi onlar annelrine gelmk icin -160derecede bekliyorlar guzelce isit onlari seni hic birakmasinlar insllh
Cnm t ederim insallh dedigin gibi olur 31saattir bebeklerimle berabriz sendn de gusel hbrlr aliriz buarada rahim film icin uyucaksin dimi bende cektirmistim annem vardi yanimda hayrlisi olsun insllh
canım yaaaaaa.
benimkiler bugün çözülcekti...inşallah sağlıklı çözülmüşlerdir..kıpır kıpır olmuşlardır....onlar beni bende onları bekliyorum...sende minnişlerinle bize dua et...
canım çok sağol...benimde dualarım sizlerle..rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahh...
Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum
Huhuhuuuu annecik hazirmisin kuzucuklarini almaya hadi bakalimmm hayrlisi olsun rabbim yardimcin olsun sorunsuz algel bebeklerini canlarim benim simdi onlar annelrine gelmk icin -160derecede bekliyorlar guzelce isit onlari seni hic birakmasinlar insllh
canım yaaaaaa.
benimkiler bugün çözülcekti...inşallah sağlıklı çözülmüşlerdir..kıpır kıpır olmuşlardır....onlar beni bende onları bekliyorum...sende minnişlerinle bize dua et...
selam arkadaşlar bende persembe günü dondurulmuş emriyolarla transferimiz oldu transfer aksamı kasıklarımda hafif sancı basladı geçmedi bende şaştım kaldım sizinde basınıza böyle bişi geldimi çok heycanlıyım rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
Kizlar birsey soracam bana eylülde adetimin 20gününde yumurtalar dursun diye igne vuruldu kasimda tüp bebege baslandi ve 04.11.2011de negativ sonucu aldim üc gün sonra adet oldum07.11.2011de doktorum ikinci adetin 5-6 hafta sürebilir dedi simdi adetimi bekliyorum halen olmadim olursam donmus embiryolarim var ona basliyacam ama bir türlü adet olmadim ARANIZDA bu igneyi yapan varmi uzun protokoldu benimki. tüp bebek yapan varsa ne zaman adet oldunuz bana yardimci olun
Kızlar yaa benim çok vaktim yok mesela yolda vaktim oluyor okusam olur mu ? ama abdestim olmuyor doğal olarak... bilgisi olan arkadaşlar var mı?
karasu
winebir
yabangülü
inşallah hepinizde güzel haberlerle gelirsinz... bütün dualarımız sizinle ... inşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz umut olursunuz bizlere ...
hayırlısı ve tez zamanda kavuşalım inşallah bebeklerimize. çok zor bir süreç. Allah daha büyük sınavlar ile sınamasın bizleri. ben aralık adetini beklemedeyim canım. adetlerimi bekleye bekleye bi hal oldum :) geçenlerde historoskopi yapıldı. sonuç iyi Allaha şükür; bir sorun yok dediler. şimdi adet olucam inşallah, sonrasında ilaçsız denyelim dediler. belki ilaçlara reaksiyon veriyor vücudun dediler. anlamadım ben de. internette; bunun da bir yöntem oldğu ancak ilaçlı tedaviye göre başarı şansının düşük oldğunu söylüyor. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. bakalım bir de bunu deneyceğiz kısmetse. Rabbim hepimizi kavuştursun inşallah bebeklerine tez zamanda. (Amin) Canım, sen Ankara da mıydı?
amin cnm inşlh hayırlısıyla Allahım nasip eder. Rabbim daha büyük sınavlar vermesin. ben Bursadayım arkadaşım hayırlısıyla bende bi iki ay dinlenicem ondan sonra başka dr. araştırıcam. şuanki merkezimde dondurulmuşlarım var ama ben aynı merkezde tedavi görmek istemiyorum.hayırlısı artık cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?