Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sudenaz 4700 kelime-i tevhid ekler misin ...
bu arada yarın bütün dualarımız seninle ... al gel bebişlerini hiç ayrılmayı bi daha

dew77 değerin çok güzel artmış inşalah sağlıkla kucağına da alırsın.

karasu81 bebişlerinin keyfini çıkar rahat ol canım inşallah ağrıların iyi ağrılardır sana müjdeli haberi verecek ağrılardır canım.

kdr ağrıların için bence doktorunla görüş. kendine stres yapma. her şey olacağına varır. belkide boylesi sizin içiim daha hayırlıdır. en kısa zamanda inşalah bebişlerne kavuşursun

artık benden bahsetme zamanı cuma günü adet oldum yarın kontrole gidiyorum ve büyük olasılıkla rahim filmi için gün belirleyeceğiz ama moralim kötü çünkü eşim gene göreve gidiyor. gene en büyük destekçim yanımda olamayacak annemle babam yanımda çok şükür onların benimle benim yanımda olması dayanma gücü veriyor bana bende işte bu haldeyim

karasu

winebir

yabangülü

inşallah hepinizde güzel haberlerle gelirsinz... bütün dualarımız sizinle ... inşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz umut olursunuz bizlere ...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]3300
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]3728
[/TD]
[TD]6745
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]5250
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]20.061
[/TD]
[TD]24.228
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]49.939
[/TD]
[TD]45.772
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]13
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

karasu

winebir

yabangülü

inşallah hepinizde güzel haberlerle gelirsinz... bütün dualarımız sizinle ... inşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz umut olursunuz bizlere ...

Cnm t ederim insallh dedigin gibi olur 31saattir bebeklerimle berabriz sendn de gusel hbrlr aliriz buarada rahim film icin uyucaksin dimi bende cektirmistim annem vardi yanimda hayrlisi olsun insllh

canım çok sağol...benimde dualarım sizlerle..rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahh...

Huhuhuuuu annecik hazirmisin kuzucuklarini almaya hadi bakalimmm hayrlisi olsun rabbim yardimcin olsun sorunsuz algel bebeklerini canlarim benim simdi onlar annelrine gelmk icin -160derecede bekliyorlar guzelce isit onlari seni hic birakmasinlar insllh

canım yaaaaaa.

benimkiler bugün çözülcekti...inşallah sağlıklı çözülmüşlerdir..kıpır kıpır olmuşlardır....onlar beni bende onları bekliyorum...sende minnişlerinle bize dua et...

Cnm t ederim insallh dedigin gibi olur 31saattir bebeklerimle berabriz sendn de gusel hbrlr aliriz buarada rahim film icin uyucaksin dimi bende cektirmistim annem vardi yanimda hayrlisi olsun insllh

bilmiyorum canım uyuyup uyumayacağıma yarın konuşup karar vereceğiz doktorumla kontrol yarın. aslında uyumak istemiyorum.dayanamayacağım bi acı değil diye düşünüyorum ama bilmiyorum. annemle babam yanımdalar sağolsun annem ev işlerimi babam soförlüğümü yapıyor eşim gene göreve gidiyor da bugün

canım yaaaaaa.

benimkiler bugün çözülcekti...inşallah sağlıklı çözülmüşlerdir..kıpır kıpır olmuşlardır....onlar beni bende onları bekliyorum...sende minnişlerinle bize dua et...

inşallah sorunsuz çözülmüşlerdir canım hiç merak etme sen :)) onlar kıpır kıpır heyecanla annelerini bekliyor. sıcacık olmak büyümek için seni bekliyorlar umutla

canım çok sağol...benimde dualarım sizlerle..rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallahh...

hepimizin kucağı en kısa zamanda dolsun inşallah canım. rabbim hepimizin gönlünün muradının çifter çifter versin inşallah

Son düzenleme:
Kizlar birsey soracam bana eylülde adetimin 20gününde yumurtalar dursun diye igne vuruldu kasimda tüp bebege baslandi ve 04.11.2011de negativ sonucu aldim üc gün sonra adet oldum07.11.2011de doktorum ikinci adetin 5-6 hafta sürebilir dedi simdi adetimi bekliyorum halen olmadim olursam donmus embiryolarim var ona basliyacam ama bir türlü adet olmadim ARANIZDA bu igneyi yapan varmi uzun protokoldu benimki. tüp bebek yapan varsa ne zaman adet oldunuz bana yardimci olun

sudezaz cım yarın büyük gün bebişlerinle kavuşuyosun.rabbim hiç ayırmasın sizi,herşey gönlünce olsun cnm dualarım seninle.

cnm bu arada 2000 besmele eklermisin.

Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum

canım hadi hayırlısı:)) stres yapma, endişelenme....onlar şu an seninle....allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:))

canım yaaaaaa.

evet yaa cnım çok üşümüştür onlarrrrrr yazık onlaraaaa :) al gel annesiiiii

Kızlar yaa benim çok vaktim yok mesela yolda vaktim oluyor okusam olur mu ? ama abdestim olmuyor doğal olarak... bilgisi olan arkadaşlar var mı?

öncelikle hayırlı olsun, benim 8.günü kasık ağrısı, bel ağrısı ve şimdide eşlik eden bir akıntı meydana geldi...ilk önce korktum sonra bir gün hiç ağrım olmadı o zaman da neden ağrım kesildi diye kaygılandım:))

canım bu dediğini ilk kez duyuyorum...benim negatif ten sonra 3-5 gün arası adetim geliyor...sonrakilerde düzene giriyor...bu arada iğnenin adı ne? belki bilen vardır?

Kızlar yaa benim çok vaktim yok mesela yolda vaktim oluyor okusam olur mu ? ama abdestim olmuyor doğal olarak... bilgisi olan arkadaşlar var mı?

canım okuyabilirsin..besmele ile tevhid abdest gerektirmiyor..

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]3300
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]3728
[/TD]
[TD]6745
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]7250
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]22.061
[/TD]
[TD]24.228
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]47.939
[/TD]
[TD]45.772
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]13
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

karasu bebişlerini almışsın inşallah hep seninle olurlar hamile kalırsın...
sudenaz yarın heyecanlı bir gün olacak ben opuda okadar heyecanlanmadım tam transfer anında bacaklarım titredi zor durdurdum inşallah sende hamile kalırsın tatlım...
bu arada ben bugün hasta oldum neden bukadar gecikti anlamadım tranferden sonra bile gecikmedi ilaçlar yeni mi etki etti acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…