hayatım bebişlerin seni ihşallah hiç bırakmazlar sıkıca tutunurlarKizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum
kızlar bugün embriyolog aradı..transfer saatimi söylediler..pazartesi saat 13:00 de hastanede olcakmışım..en üzüldüğüm kısım doktorum o gün yokmuş malesef..başkası yapacak transferimi...bu arada ben 7 tane biliyordum meğerse 8 donmuşum varmış..dondurulmadan önceki kalitelerini sordum..anlattıkları sonucunda orta kalite olduğu sonucuna vardım...buna pek üzülmüyorum olacağı varsa kötü kalitedende olur inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum
canım çok sağol,kaliteye bende çok takılmıyorum açıkçası..hayırlısı inşallah...
sende kuzularınla güzel güzel vakitler geçir..birbirinize iyi bakın...inşallah 9 ay böyle devam eder..
selam arkadaşlar bende persembe günü dondurulmuş emriyolarla transferimiz oldu transfer aksamı kasıklarımda hafif sancı basladı geçmedi bende şaştım kaldım sizinde basınıza böyle bişi geldimi çok heycanlıyım rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
selam arkadaşlar bende persembe günü dondurulmuş emriyolarla transferimiz oldu transfer aksamı kasıklarımda hafif sancı basladı geçmedi bende şaştım kaldım sizinde basınıza böyle bişi geldimi çok heycanlıyım rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
Canım hayırlı olsunn.. ben çok bilmiyorum ama doktor veriyor zaten .. kafana göre alma canım vtaminler çok matah birşey değil çünkimerhaba kizlar benimde suan 7 dondurulmus embriyom var bu ay 1 veya 2 tanesini transfer yapicaklar insallah.benim sormak istedigim
transfer islemine kadar folik asit vitamin ilacini icsem birsey olurmu bilen varmi aranizda
kızlar bugün embriyolog aradı..transfer saatimi söylediler..pazartesi saat 13:00 de hastanede olcakmışım..en üzüldüğüm kısım doktorum o gün yokmuş malesef..başkası yapacak transferimi...bu arada ben 7 tane biliyordum meğerse 8 donmuşum varmış..dondurulmadan önceki kalitelerini sordum..anlattıkları sonucunda orta kalite olduğu sonucuna vardım...buna pek üzülmüyorum olacağı varsa kötü kalitedende olur inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Kızlar şimdi bizi transfer günü çağırıyorlar transfer ortalama kaç gün sonra oluyor, ilaç olarak ne kullandınız,, birde çözülme işlemi ne zaman yapılıyor.
teşekkürler
cnm bana uzun protokol uyguladılar 1. adette gittim doğum kontrol hapına basladım 2. adette de kontrolum var yumurta baskılayıcı iğne ve rahim kalınlasması için bi ilaç kullanıcam yani 45 gün sürecek dedi doktorum sende kullancak mısın doğum kontrol hapı yoksa ilk adetinle baslayacak mısın?
benim tahminen ins bi aksilik cıkmazsa ocak 20ye filan denk gelcek transfer
hayırlı olsun iyiye işaret diye biliyorum benselam arkadaşlar bende persembe günü dondurulmuş emriyolarla transferimiz oldu transfer aksamı kasıklarımda hafif sancı basladı geçmedi bende şaştım kaldım sizinde basınıza böyle bişi geldimi çok heycanlıyım rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
annesi hayırlı olsun allah sizi hiç ayırmasınKizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum
cnm seninde değerin katlanmıs Allahım kucağına almayı nasşp etsin kuzunu..canim saat belli olmus hadi gozun aydin orta kalite iyi kalite fark etmez onemli olan senin inancin ve bu noktadan sonra allahın ol demesi biliyorsun ben inanayorum ki tutacak hayırlısı olsun...
bu arada benim degerim 2432 oldu cok sukur sali doktoru gormeye gidecegim belki keseyi goruruz....
hayırlı olsun doktorun sölemesi gerekiyordu kullan diye aslında..merhaba kizlar benimde suan 7 dondurulmus embriyom var bu ay 1 veya 2 tanesini transfer yapicaklar insallah.benim sormak istedigim
transfer islemine kadar folik asit vitamin ilacini icsem birsey olurmu bilen varmi aranizda
cnm sudem..8 tane dondurulmus cok iyi kalitesine takılma bize su kalite bile demediler sadece 5.gün embriyosu olduğunu biliyorum sormayı da düsünmüyorum zaten hiç belli olmuyor bi bakıyosun en umutsuz denilen kişiler hamile kalıyor yarın 1 de senin için tüm kalbimle dua ediyor olacağım hersey cok güzel olsun ..kızlar bugün embriyolog aradı..transfer saatimi söylediler..pazartesi saat 13:00 de hastanede olcakmışım..en üzüldüğüm kısım doktorum o gün yokmuş malesef..başkası yapacak transferimi...bu arada ben 7 tane biliyordum meğerse 8 donmuşum varmış..dondurulmadan önceki kalitelerini sordum..anlattıkları sonucunda orta kalite olduğu sonucuna vardım...buna pek üzülmüyorum olacağı varsa kötü kalitedende olur inşallah...
canını sıkma cnm belli olmaz belki bu ay gelir bulur seni mucizenkızlar adet gecikmesinin 6.günü dün akşam lekeler başladı v egeceden beri yoğun kanamam var sanıcmda oluyor çok zaten..
uyurken yeğenimin videosunu izledim ağladım öyle uyumuşum sancıyla..
çok bebek oluyor çevremde ama hem yeğenim olması hemde onu doya doya sevmek başkaymış,sabahları çok neşeli oluyorduerkenden uyanıyordu ama u-onun için uykumu boşveriyodum zaten bebeğe hasretim
kardeşim hemen bana geitriyordu ee uykuuc iyice uymuş oluyodu..o gülmesi ses vermesi,kokusu burnumda tütüyor,o doğduu diye şükrettim ama banada ver rabbim diye dua ettim doyamadım kokusuna nekadar yeğenim olsa benle yaşamıycakki bide yurtdışınd atürkiyede olsa çıkar gider severdim amayaza 9aylık olur nerdeyse ozaman da tatlı olur ama bebekken farklı oyuncak gibi istediğini yap ...off hormonlarım tavan yaptı
belkdie buyüzdne adetim gwecikti ama hamile kalamadım kalcak gibi oldum belkide yine vücudum attı bunuda bilemeyizki doktorlar hiç bilmez zaten...neyse içinzi kararttım..inş.iyi haberle rveririm bende bigün çok üzgünüm eşim taşıma konusuna devame diyor adetim gecikti tamam oldum ama yasminede başlıyamıyorum nolcağı belli değil boşuna içmeyim 21 gün...
sudenaz..1000 tevhid canım...buara bol çekerim babaannem yanımd aonuda getirdim dua ediyor ne güzel biraz benle kalıcak
Kızlar şimdi bizi transfer günü çağırıyorlar transfer ortalama kaç gün sonra oluyor, ilaç olarak ne kullandınız,, birde çözülme işlemi ne zaman yapılıyor.
teşekkürler
canım ya dokotra sordunmu ? yani bu kadar ağrılı olması normal mi bilmiyorum ? çok banal bir soru olacak ama üşütüyormusunu acaba gerçekten çok sancı yapıyor.karasu canım nasılsın negüzel bebişleirn seninle inş.şuanda tutunuyolardır
ben çok üzgünüm kaçgecedir ağlayarak uyuyorumne güzelbebekleirme yaklaşıyordum ..adet olunc ayasmine başlayıp tedaviye start vericekitm belki ocak sonalrıda transferim olucaktı ama taşıma konusu hala muallakta ve ben yasmine başlamadım yani kaldı artık .
.biyandan sancılı adet oluyorum ya bekarken bukada rolmuyodu milletin evlenince geçer bana noldu bilmiyorum..bukadar sancılı olup hamile kalan varmı yaa bend ene var.hele bazı aylar çok şiddetli oluyor sanki düşük gibi
Slm benim 19.gunm yapildi transfer estrofem kullandim birde transfrdn 3gun once progstan igne kalcdn ve cozulme transfr gunu yapiliyr
karasu canım nasılsın negüzel bebişleirn seninle inş.şuanda tutunuyolardır
ben çok üzgünüm kaçgecedir ağlayarak uyuyorumne güzelbebekleirme yaklaşıyordum ..adet olunc ayasmine başlayıp tedaviye start vericekitm belki ocak sonalrıda transferim olucaktı ama taşıma konusu hala muallakta ve ben yasmine başlamadım yani kaldı artık .
.biyandan sancılı adet oluyorum ya bekarken bukada rolmuyodu milletin evlenince geçer bana noldu bilmiyorum..bukadar sancılı olup hamile kalan varmı yaa bend ene var.hele bazı aylar çok şiddetli oluyor sanki düşük gibi
cnm sudem..8 tane dondurulmus cok iyi kalitesine takılma bize su kalite bile demediler sadece 5.gün embriyosu olduğunu biliyorum sormayı da düsünmüyorum zaten hiç belli olmuyor bi bakıyosun en umutsuz denilen kişiler hamile kalıyor yarın 1 de senin için tüm kalbimle dua ediyor olacağım hersey cok güzel olsun ..
teşekkürler
bebeğim yaaa sakın umutsuzluğa kapılma lütfen. ben sormadım bile korkuyorum sormaya transfer günü sorarım belki.. ama Rabbim dilesin yeterki biliyorsun hiç önemli değil gerisi canım. Hepimizin duaları senle merak etme Allahın izniyle sen al gel yeter . sev onları konuş onlarla ama sakın unutma
ELİF hayatım sanki yarın ben gidicem heyecanını yaşıyorum senle.. Mutlaka yaz gelince bakıyor olacağımmm canım. Bebişlerini al gel
SUDENAZ yarin buyuk gun sana simdiden bol sanslar umarim cok rahat kolay bir transfer olur...guzelce alır gelirsin miniklerini....bol sanaslar...
İnsllh cnm bizi hic birakmasinlr hadi sira sende yarn al gel bebislerini rabbim raht ve sorunsz bir transfr nasip etsn yaaa bosver kaliteyi hayal kur bebislerinle bizde anne olucaz ben busefr cok inaniyrm cook cnm 1yasin daha eklermisn
Sudenaz; benim merkezin verdiği transferle ilgili notu aynen yazıyorum; "embriyo kalitesinin gebelik şansı için kaba bir gösterge olduğunu unutmamak gerekir. iyi kaliteli embriyo, her zaman için sağlıklı bir bebek için ideal genetik ve biokimyasal içeriği göstermeyebilir. embriyo kalitesinin saatler içinde değişiklik gösterebileceğini unutmamak gerekir. bu nedenle hastaların embriyo kalitesi üzerinde gereğinden fazla durmamalarını öneriyoruz. emnriyo kalitesinin en önemli göstergesinin sağlıklı bir bebek elde edilmesi olduğu unutulmamalıdır. " canını hiç ama hiç sıkma. Rabbim büyük, Allahın izniyle kavuşacaksın bebeklerinize inşallah. (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?