Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Sudenaz; benim merkezin verdiği transferle ilgili notu aynen yazıyorum; "embriyo kalitesinin gebelik şansı için kaba bir gösterge olduğunu unutmamak gerekir. iyi kaliteli embriyo, her zaman için sağlıklı bir bebek için ideal genetik ve biokimyasal içeriği göstermeyebilir. embriyo kalitesinin saatler içinde değişiklik gösterebileceğini unutmamak gerekir. bu nedenle hastaların embriyo kalitesi üzerinde gereğinden fazla durmamalarını öneriyoruz. emnriyo kalitesinin en önemli göstergesinin sağlıklı bir bebek elde edilmesi olduğu unutulmamalıdır. " canını hiç ama hiç sıkma. Rabbim büyük, Allahın izniyle kavuşacaksın bebeklerinize inşallah. (Amin)

Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum

Karasu, hayırlı olsun inşallah transferin. Allah, yüzlerini görmeyi nasip etsin arkadaşım.

DEW77; değerin süper arkadaşım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

selam arkadaşlar bende persembe günü dondurulmuş emriyolarla transferimiz oldu transfer aksamı kasıklarımda hafif sancı basladı geçmedi bende şaştım kaldım sizinde basınıza böyle bişi geldimi çok heycanlıyım rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

canım çok sağol,kaliteye bende çok takılmıyorum açıkçası..hayırlısı inşallah...

sende kuzularınla güzel güzel vakitler geçir..birbirinize iyi bakın...inşallah 9 ay böyle devam eder..

İnsllh cnm bizi hic birakmasinlr hadi sira sende yarn al gel bebislerini rabbim raht ve sorunsz bir transfr nasip etsn yaaa bosver kaliteyi hayal kur bebislerinle bizde anne olucaz ben busefr cok inaniyrm cook cnm 1yasin daha eklermisn

Slm hyrli olsun bebislern sana sikica yapissn insllh bende sanci degil ama arada hafif aci hissediyrm cok tuhaf sankidovusuyrlar iceride komik birdurum amin rabbim hepimize saglikli hayrli evlat versin hediye umarm bunlar bebeginin tutunma hbridir

SUDENAZ yarin buyuk gun sana simdiden bol sanslar umarim cok rahat kolay bir transfer olur...guzelce alır gelirsin miniklerini....bol sanaslar...

Kızlar nasılsınız uzun zamandır foruma giremedimmm.

DEWW şekerim maşallah sana en güzel çıkmış değerin.. Hadi darısı başımıza canım dua et bize.. Sağlıkla kucağına aldığında görelim inşallahhh

KARASU canım almışsın bebişlerini. Hadi hayırlı olsunnn geri sayım başları. Burdan değerinle çığlıklarını görelim inşallahh

şekerim seşam sancı bende olmamıştı ancak olabilir diye biliyorum doktorunla görüş böyle durumlarda çoğalırsa. hadi inşallah sende pozzitif diye bağırısın burda.

ELİF hayatım sanki yarın ben gidicem heyecanını yaşıyorum senle.. Mutlaka yaz gelince bakıyor olacağımmm canım. Bebişlerini al gel

Gelelim banaaaaaa.. ben hala adet olmadım artık bu hafta olurum hehalde benim içinde zaman yaklaştı heyecan başladı ama korkular da başladı ben böyle değildim ne oluyor bilmiyorum

merhaba kizlar benimde suan 7 dondurulmus embriyom var bu ay 1 veya 2 tanesini transfer yapicaklar insallah.benim sormak istedigim
transfer islemine kadar folik asit vitamin ilacini icsem birsey olurmu bilen varmi aranizda
Canım hayırlı olsunn.. ben çok bilmiyorum ama doktor veriyor zaten .. kafana göre alma canım vtaminler çok matah birşey değil çünki

bebeğim yaaa sakın umutsuzluğa kapılma lütfen. ben sormadım bile korkuyorum sormaya transfer günü sorarım belki.. ama Rabbim dilesin yeterki biliyorsun hiç önemli değil gerisi canım. Hepimizin duaları senle merak etme Allahın izniyle sen al gel yeter . sev onları konuş onlarla ama sakın unutma

Kızlar şimdi bizi transfer günü çağırıyorlar transfer ortalama kaç gün sonra oluyor, ilaç olarak ne kullandınız,, birde çözülme işlemi ne zaman yapılıyor.

teşekkürler

Kızlar şimdi bizi transfer günü çağırıyorlar transfer ortalama kaç gün sonra oluyor, ilaç olarak ne kullandınız,, birde çözülme işlemi ne zaman yapılıyor.

teşekkürler

cnm bana uzun protokol uyguladılar 1. adette gittim doğum kontrol hapına basladım 2. adette de kontrolum var yumurta baskılayıcı iğne ve rahim kalınlasması için bi ilaç kullanıcam yani 45 gün sürecek dedi doktorum sende kullancak mısın doğum kontrol hapı yoksa ilk adetinle baslayacak mısın?
benim tahminen ins bi aksilik cıkmazsa ocak 20ye filan denk gelcek transfer

canım bende doğum kontrol hapı söylemediler. adetle elevit dedi saırsam tekrar arıcam adet olunca. hemen hemen aynı günlerde yaptıracağız transferi o zaman.. hadi hayırlısı

hayırlı olsun iyiye işaret diye biliyorum ben

Kizlar kuzularimi aldim benimle braberler hersey super gecti 2tane trnsfer yapildi 1.5 saattir yattim simdi wcye kalktim babamizi bekliyrz ilaclari almaya gitti dua edin lutfen bize hepimiz anne olucz ben inaniyorum
annesi hayırlı olsun allah sizi hiç ayırmasın
cnm seninde değerin katlanmıs Allahım kucağına almayı nasşp etsin kuzunu..

merhaba kizlar benimde suan 7 dondurulmus embriyom var bu ay 1 veya 2 tanesini transfer yapicaklar insallah.benim sormak istedigim
transfer islemine kadar folik asit vitamin ilacini icsem birsey olurmu bilen varmi aranizda
hayırlı olsun doktorun sölemesi gerekiyordu kullan diye aslında..

cnm sudem..8 tane dondurulmus cok iyi kalitesine takılma bize su kalite bile demediler sadece 5.gün embriyosu olduğunu biliyorum sormayı da düsünmüyorum zaten hiç belli olmuyor bi bakıyosun en umutsuz denilen kişiler hamile kalıyor yarın 1 de senin için tüm kalbimle dua ediyor olacağım hersey cok güzel olsun ..
canını sıkma cnm belli olmaz belki bu ay gelir bulur seni mucizen

teşekkürler

Slm benim 19.gunm yapildi transfer estrofem kullandim birde transfrdn 3gun once progstan igne kalcdn ve cozulme transfr gunu yapiliyr

karasu canım nasılsın negüzel bebişleirn seninle inş.şuanda tutunuyolardır
ben çok üzgünüm kaçgecedir ağlayarak uyuyorumne güzelbebekleirme yaklaşıyordum ..adet olunc ayasmine başlayıp tedaviye start vericekitm belki ocak sonalrıda transferim olucaktı ama taşıma konusu hala muallakta ve ben yasmine başlamadım yani kaldı artık .
.biyandan sancılı adet oluyorum ya bekarken bukada rolmuyodu milletin evlenince geçer bana noldu bilmiyorum..bukadar sancılı olup hamile kalan varmı yaa bend ene var.hele bazı aylar çok şiddetli oluyor sanki düşük gibi

canım ya dokotra sordunmu ? yani bu kadar ağrılı olması normal mi bilmiyorum ? çok banal bir soru olacak ama üşütüyormusunu acaba gerçekten çok sancı yapıyor.
Slm benim 19.gunm yapildi transfer estrofem kullandim birde transfrdn 3gun once progstan igne kalcdn ve cozulme transfr gunu yapiliyr

canım teşekkürler cevabın için.. vitamin veriyormuş bazı doktorlar.. offf biran önce atlatmak istiyorum..

Kızlar hepinize, degerimin artmis olmasiyla ilgili tebrikleriniz icin tesekkur ederim.

Darısı hepinizin basina.

canım yaaaa üzme kendini..evet çok zor şeyler yaşıyoruz...ama bide zaman meselesi var biliyorsun..hepimiz o zaman bu zamandır inşallah demekten başka bişey yapamıyoruz..ben bazen diyorum yani eğer negatif alacaksam bir engel çıksında olmayım tedavi diye..sende böyle düşün lütfen...sancılı adet meselesini doktorunla görüştünmü? belki bakılacak bişey vardır..

çok sağol canım..kötü düşünmemeye çalışıyorum...tek dileğim artık hayırlı zamanımın bu zaman olması...

teşekkürler

ELİF hayatım sanki yarın ben gidicem heyecanını yaşıyorum senle.. Mutlaka yaz gelince bakıyor olacağımmm canım. Bebişlerini al gel

canım çok sağol...benim transfer günüm adetimin 20.günü oluyor..benim emriyolar bir gün önce çözülcek..yani bugün çözülcekler...elevit,coraspirin,vajinal jel ve estrofem devam ediyorum hala...bakalım yarın ilaçlarda bir değişiklik olcakmı...

SUDENAZ yarin buyuk gun sana simdiden bol sanslar umarim cok rahat kolay bir transfer olur...guzelce alır gelirsin miniklerini....bol sanaslar...

sağol canım...inşallah herşey güzel olur benimde tek isteğim o..bol dua bekliyorum hepinizden..

İnsllh cnm bizi hic birakmasinlr hadi sira sende yarn al gel bebislerini rabbim raht ve sorunsz bir transfr nasip etsn yaaa bosver kaliteyi hayal kur bebislerinle bizde anne olucaz ben busefr cok inaniyrm cook cnm 1yasin daha eklermisn

amin inşallahhh canım...rabbim güzel haberler almayı nasib etsin bizlere..sende kendine çok iyi bak..

canım öncelikle transferin hayırlı olsun,hoşgeldin aramıza...kasıkta batma tarzı şeyler olabilir,biz bunları yerleşmeye yoralım,inşallah öyledir,,rabbim sizi hiç ayırmasın...bizim listemiz var belki görmüşsündür,bilgilerini verirsen senide ekleriz(yaş,infertilite nedeni,merkez,deneme sayısı,transfer tarihi,test tarihi,konulan emriyo sayısı) ..bilgilerini vermesende sonucunu yazarsan çok seviniriz..

canım moral oldun bana çok sağol..inşallah hepimizin tedavileri güzel geçer mutlu biter...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]3728
[/TD]
[TD]2045
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]5250
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]19.761
[/TD]
[TD]19.528
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]50.239
[/TD]
[TD]50.472
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI

[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı
[/TD]
[TD]ASM
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]26 aralık transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 tane donmuş
[/TD]
[TD]doğum kontrolhapı kullanıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite
[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi

[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Almanya darmstadt
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]27 aralık transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]iki taraflı problemler
[/TD]
[TD]gürgan
klinik

[/TD]
[TD]6. deneme
[/TD]
[TD]7 tane donmuş
[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler yok
[/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]anatolia
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara hacettepe ünv.
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 tane donmuş
[/TD]
[TD]4 ocak transfer olacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite

[/TD]
[TD]OMÜ
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane
donmuş

[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi
[/TD]
[TD]memorial hastanesi
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]3 tane donmuş
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belg34
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş
[/TD]
[TD]şubat adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler

[/TD]
[TD]umut tüp
bebek

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]taze
deneyeck

[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]izmir
irenbe

[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 tane donmuş
[/TD]
[TD]henüz tam belli değil
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.

[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ

[/TD]
[TD]KONULAN
ADET

[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme
[/TD]
[TD]12 kasım
[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]malesef
negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme

[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme

[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi
[/TD]
[TD]10 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]erkek infer.
/ankara medicana/
3.deneme

[/TD]
[TD]7 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]19 aralık
[/TD]
[TD]malesef negatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme

[/TD]
[TD]13 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]25 aralık
[/TD]
[TD]malesef nagatif

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]endometriosiz
/Ankara tıp fak./ 2. deneme

[/TD]
[TD]17 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]29 aralık
[/TD]
[TD]SON
4
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]pco/IVI tüp bebek/
4.deneme

[/TD]
[TD]19 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[TD]SON
3
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz/izmir irenbe/2. deneme
[/TD]
[TD]24 aralık
[/TD]
[/TD]
[TD]5 ocak
[/TD]
[TD]SON 11
GÜNN!

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.

[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ

[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ

[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34
[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık

14 aralık

[/TD]
[TD]119,50
332.00
897.00

[/TD]
[TD]12. günü
15. günü
18. günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
kendiliğinden mucizesi geldi

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

kızlar hepinizden Allah razı olsun..sizlerin desteği ve duaları benim için çok önemli... benim için ne diliyorsanız rabbim size kat kat fazlasını versin inşallah...

benimde dualarım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…