bu arada kendimden bahsedeyim bugün kontrole gittim kistim yokyumurtlamam çok güzelmiş ama bi işe yaramıyo rahmim normale dönmüş çok şükür çarşamba günü 13.30 da anestezisiz rahim filmi çekilecek herhalde şubat adetinden itibaren kalan iki donmuşuda deneriz diye düşünüyoruz
Merhabalar bir şey soracam perşembe günü histerekopi olacağım olanlar biliyordur dinlenmek gerekiyor mu daha sonrasında stres yaptım nedense :)
Cnmmm hadi cok az kaldi bebeklerini almaya raht ol lutfn dualarimz hep beraber ben inaniyorumki hepimz anne olucaz insllh hadi guzel hbrlerle gelin bize yaa benim sipalar cook yaramz tansiyonum dustu busabh ama simdi iyiyim seninde kuzularini almanu bekliyrz insallh seni hic birakmasinlar
kuzum ya hadi şimdiden hayırlı olsun annesi bebişlerin sana sıkıca tutunurlar ihşallah annesini yalnız bırakmazlar çünkü annesinin onlara ihtiyacı var bu arada 2000kelimeyi tevhid eklermisin canım
canım bütün dualaarımız seninle allahın izni ile al gel miniklerini.sıcacık sar sarmala hiç ayrılmayın bi daha inşallah
Ne kadar şanslısın canım ya burda duyduğum her hamilelik haberi beni mutlu ediyor. Rabbim çocuğunu sana ve eşine bağışlasın...3 haftalık hamileyim antepte yaptırdım doktorumdan çok memnunum doç.dr ruşen atmaca evet çalışıyorum urfada yaşıyorum ama urfalı değilim işede bugün başladım evdeydim hep çok yatmadım ama evde dolaşıyordum bol bol anans yedim birde transferden sonra ameliyat masasıyla çıkarttırdı doktorum beni yukarıya 5 saat hiç kımıldamadan o masada yattım bende bir problem yoktu eşimde problem vardı eşim varikosel hastasıydı çok uğraştım devletten rapor al ilkini dene olmasın sonra tekrar dene ama rabbime şükür bu sefer oldu inş.seninde olur
Canım kişiden kişiye değişir ama ben çok kötü olmuştum. Histeroskopi yapıldığı gün iyiydi biraz ağrım oldu o kadar ama ertesi gün ateş şidetli ağrı hastanede kaldım bir gece. Tabi o benim bağışıklık sistemimin zayıflığından kaynaklandı büyük bir ihtimal, inşallah seninki sorunsuz olur stres yapma...Merhabalar bir şey soracam perşembe günü histerekopi olacağım olanlar biliyordur dinlenmek gerekiyor mu daha sonrasında stres yaptım nedense :)
kızlarrrrrrrr biz üç kişi geldikkk çok şükür....sabah çok yoğunluk var diye birtek beni öğleden sonraya bıraktılar....oyüzden çok ilgi gördüm yani sağolsunlar...embirolarımdan 4 ünü çözdüler...2 si gelişimini durdurdu,diğer ikiside 5BB ile 4AB kalitesindeydi..5BB olan diğerinden daha iyi gidiyormuş..ikisi transfer oldu...emriyologa sordum şansım kaç bu embriyolarla diye..%40-45 dedi...1 saat yattım hastanede..sürgü istedim,lavaboya kalkmadım...ama transferden sonra tüm heyecanım gitti yani sanki hiç bişey koymamışlar gibi hissediyorum nedense yaa...ama moralim gayet iyi yani..
dua etmekten dilim damağım kurudu..rabbim kabul eder inşallah...
kızlarrrrrrrr biz üç kişi geldikkk çok şükür....sabah çok yoğunluk var diye birtek beni öğleden sonraya bıraktılar....oyüzden çok ilgi gördüm yani sağolsunlar...embirolarımdan 4 ünü çözdüler...2 si gelişimini durdurdu,diğer ikiside 5BB ile 4AB kalitesindeydi..5BB olan diğerinden daha iyi gidiyormuş..ikisi transfer oldu...emriyologa sordum şansım kaç bu embriyolarla diye..%40-45 dedi...1 saat yattım hastanede..sürgü istedim,lavaboya kalkmadım...ama transferden sonra tüm heyecanım gitti yani sanki hiç bişey koymamışlar gibi hissediyorum nedense yaa...ama moralim gayet iyi yani..
Canım ya inan yazını okurken gözlerim doldu sanki hamilelik haberini yazmışsın gibi hissettim. İnşallah 12 gün sonra onuda duyurursun burdan.Kaliteye tutunma yüzdelerine bakma, Allah ol deyince ne mucizeler oluyor biliyorsun.
canımmm.... hadı bakalım bol bol dınlen...
ayy çok heyecanlandım...
Cnm hayirlisi olsun babanzlada beraber 4kisiluk buyuk bie aile olun insallh Ay hepimiz arka arkaya anne olucaz ben cok inaniyorum konusuyorum sureklu kuzucuklarmla yarin da onlari gezmeye goturucem babalarinin sirketine ooo beraber toplantiya girickler anneleriyle iste boyle sudecm hadi bakalim guzelce dinlenin bwbislernlere sana soyle sikisiki tutunsnlar
3 haftalık hamileyim antepte yaptırdım doktorumdan çok memnunum doç.dr ruşen atmaca evet çalışıyorum urfada yaşıyorum ama urfalı değilim işede bugün başladım evdeydim hep çok yatmadım ama evde dolaşıyordum bol bol anans yedim birde transferden sonra ameliyat masasıyla çıkarttırdı doktorum beni yukarıya 5 saat hiç kımıldamadan o masada yattım bende bir problem yoktu eşimde problem vardı eşim varikosel hastasıydı çok uğraştım devletten rapor al ilkini dene olmasın sonra tekrar dene ama rabbime şükür bu sefer oldu inş.seninde olur
sudecim alıp gelmişin sıpalarını du bi daha ne cabuk hissetcen
bırakmazlar seni insallah bi de 3 de tutarsa değmeyin keyfimize
canım rabim hiç ayırmasın sizi inşallah kocaman mutlu huzurlu sağlıklı bir aile olun inşallahsen olasılıları düşünme rabbim ol dedikten sonra neler olmuyor olmayacak bişey varmı canım. bugün hep dualarımdaydın şimdi doktorun yanındadir işlemi bitmiş dinleniyodur falan hep aklımdaydın canım. inşallah 12 gün sonra da müjdeli haberi veririsin canım
3 haftalık hamileyim antepte yaptırdım doktorumdan çok memnunum doç.dr ruşen atmaca evet çalışıyorum urfada yaşıyorum ama urfalı değilim işede bugün başladım evdeydim hep çok yatmadım ama evde dolaşıyordum bol bol anans yedim birde transferden sonra ameliyat masasıyla çıkarttırdı doktorum beni yukarıya 5 saat hiç kımıldamadan o masada yattım bende bir problem yoktu eşimde problem vardı eşim varikosel hastasıydı çok uğraştım devletten rapor al ilkini dene olmasın sonra tekrar dene ama rabbime şükür bu sefer oldu inş.seninde olur
karasu
winebir
yabangülü
inşallah hepinizde güzel haberlerle gelirsinz... bütün dualarımız sizinle ... inşallah müjdeli haberlerle gelirsiniz umut olursunuz bizlere ...
iyiki varsiniz gerçekten...moral oluyorsunuz çokkk..inşallah hepimizin yüzü güler...
Canım ne güzel bir yola koymuşsun işleri, ben hala gel gitler yaşıyorum. Perşembe günleri dersim yok bende haftaya Mehmet beyle mi görüşsem diyorum. Yapılcak ne test varsa yapsın,son donmuşları da transfer ettirip onun sonucuna göre davranırım herhalde... Cuma görüşüyor muyuz kızlarla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?