Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

efeylül çok sevindim kistin olmamasına,rahim filmindede bişey çıkmıycak,hayırlısıyla başlıyacaksın tedavine,

sıdenazzzz çok güzel bebişlerini alıp gelmişsin,öyle yok gibi falan düşünüp küstürmr bebişleri,inşlh tekmelediklerinide hissedeceksin cnm rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin

sudenazcım sana ve bebişleri yoruyoruz ama 4 tane yasın okudum ben eklermisiniz

RABBİM dualarını kabul etsin inşallah canım 12 gün sonra inşallah gönlünün muradını versin

canım bana rahim filminden sonra bile bi kaç ay bekleyeceğiz dedi. hitereskopi de muhakkak bekletir diye düşünüyorum canım ya.
melikeee nasıl gidiyor annelik fasulyelerini gördün mü pıt pıt ları duydun mu canım. ay çok heyecanlandım yazarken bile

kızlar ben pek yazamıyırum ama elimden geldiği kadar takip ediyorum sudedim transferin hayırlı olsun,bu gün aklımdaydın hep,bekleyenleride aynı heyecanla beklemedeyim,ve şimdi Allah tan bir aksilik çıkmazsa sıra bende,yarın saat birde transferim var inş.,bu gün çözülmüşler iki tanecikler sadece,çok korkuyorum gelişim göstermezlerse diye,çok dua edin olur muuuuu

sayfalar ne kadar ilerlemiş ben facede yazarken buraya bakmayı unutuyorum ama hepiniz aklımdasınız:)
faceden yazdım burdanda yazayım çok şükür pataloji sonucum normal dedi hemşire bişey yok dedi çooook sevindim herşeyi başı sağlık kızlar bundan sonra hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)))))

merveee doktorumuz aynı bende cok memnunum benim ilki kimyasal gebelikti cok sevindim bana da moral oldu

Slm pat diye arayagirdim ama kimyasal gebelik neden gecirdin arastrdilar mu cnm ben 1asilama 1de tup denemmde kimyasal geblik gecirdim ilk gecirdigimde dr um norml olabilir dedi 2.ye gecirdim ok buda olabilir norml dedi ama bu kimyasal gblik norml degil anormlde degil ben istnbulda dr gittim hemen arastirmali 2kimyasl gblik neden diye ve bende pihtilsma cikti kanimda simdi transfr yapildi 2gun oldu ve bn hergun igne vuruyrm karnimdn sulandirici dr un la iyice konus ve arastr kimyasal geblik olmasi bence mutasyon test yaptr bende olunca sende de oluck degil fakt ben ilk k gebelikte dr um arastrsa idi belki ben 2.kimyasl gecirmicktim k bakma sadece yazmk istedim kimysl gebelikte uzuyr insani

sağol canım...hadi bakalım dualarımız seninle....inşallah sorunsuz bir transfer geçirirsin..rabbim onları sana bağışlaması dileğiyle canım güzel haberlerini bekliyoruz...

Cnm sukur cook sevindim aynn herseyin basinda bizim sagligimz rabbim insllh buarada bebisin kendiligindn gelir kucagina rabbimin hazinesi cok genis rahmeti bol insllh hepimz anne olucaz biz ben inaniyrm buna

inşallah canım güzel temenilerin için teşekkür ederim inşallah bu sefer olur ama ben hiç birşey hissetmiyorum dualarınızı eksik etmeyin

canım hiç bişey hissetmeden gebe kalanlar var hiç moralini bozma ben nerdeyse bütün belirtileri yaşadım ama maalesef olmadı. belirti arama canım rabbim ol dedikten sonra kim ne yaparsa yapsın olur için rahat olsun

canım inşallah her şey yolunda gider merak etme onlar kıpır kıpır seni bekliyorlardır sıcacık olmak ısınmak içim

canım seni ve mercimeklerini yoruyoruz ama 4250 besmele ekler misin canım

canım bu dördüncü denemem ben hiç birşey hissetmiyorum inşallah bu sefer bi süpriz olurda bebeklerim benimledirler desteğin için teşekkürlr

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]3300
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]7958
[/TD]
[TD]6745
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]7250
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]26.311
[/TD]
[TD]26.228
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]43.789
[/TD]
[TD]43.772
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]13
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

EVET CANIM BENDE DOĞRU MERKEZDE OLDUĞUMU BİLİYORUM ASLINDA BEN HAMİLE KALDIM FAKAT SONRA ÇOK KÖTÜ BİR ŞEKİLDE KAYBETTİM

İNŞALLAH HEPİMİZİN KUCAKLARI ŞENLENİR

evet canım bende laporoskopiden sonra iki adet dönemi dinlendirdiii... MELİKEEE evet şekerim neler yapıyorsun sen anlat bebiş nasıl nasıl oldu bu sıpaa :)
ayy canım maşallahh hadi bakalım sende al gell inşallah hayırlısı ile.. dualarımız enle de mutlaka... haberlerini beklşyoruz.
:)) iki tarafda yetişmek zor oluyor değil mi canımm... bende de o sıkıntı var :)
canım benim face dende yazığım gibi. Maşallah sübhanallah yavrularına İnşallah ikiside tutar sağlıkla hayırlı evlatların olur... Keyfini ykse tut ve konuş onlarla canım sakın umutsuzluğa kapılma dualarım seninle.

Kızlar selammmm iki tarafa yetişmek zor :)) ohh güzel bir gün oldu bugünn tüm güzel kalbiyle dua edenlerden Allah razı olsun.. Hepimiz ilerlemeye başlıyoruz yavaş yavaş.. İnşallahh Rabbim boş çevirmesin kollarımızı dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…