bu arada kendimden bahsedeyim bugün kontrole gittim kistim yokyumurtlamam çok güzelmiş ama bi işe yaramıyo rahmim normale dönmüş çok şükür çarşamba günü 13.30 da anestezisiz rahim filmi çekilecek herhalde şubat adetinden itibaren kalan iki donmuşuda deneriz diye düşünüyoruz
kızlarrrrrrrr biz üç kişi geldikkk çok şükür....sabah çok yoğunluk var diye birtek beni öğleden sonraya bıraktılar....oyüzden çok ilgi gördüm yani sağolsunlar...embirolarımdan 4 ünü çözdüler...2 si gelişimini durdurdu,diğer ikiside 5BB ile 4AB kalitesindeydi..5BB olan diğerinden daha iyi gidiyormuş..ikisi transfer oldu...emriyologa sordum şansım kaç bu embriyolarla diye..%40-45 dedi...1 saat yattım hastanede..sürgü istedim,lavaboya kalkmadım...ama transferden sonra tüm heyecanım gitti yani sanki hiç bişey koymamışlar gibi hissediyorum nedense yaa...ama moralim gayet iyi yani..
dua etmekten dilim damağım kurudu..rabbim kabul eder inşallah...
kızlarrrrrrrr biz üç kişi geldikkk çok şükür....sabah çok yoğunluk var diye birtek beni öğleden sonraya bıraktılar....oyüzden çok ilgi gördüm yani sağolsunlar...embirolarımdan 4 ünü çözdüler...2 si gelişimini durdurdu,diğer ikiside 5BB ile 4AB kalitesindeydi..5BB olan diğerinden daha iyi gidiyormuş..ikisi transfer oldu...emriyologa sordum şansım kaç bu embriyolarla diye..%40-45 dedi...1 saat yattım hastanede..sürgü istedim,lavaboya kalkmadım...ama transferden sonra tüm heyecanım gitti yani sanki hiç bişey koymamışlar gibi hissediyorum nedense yaa...ama moralim gayet iyi yani..
canım bende hist. oldum..
nısanda mayısda tup bebek yaptım.. ama biliyosunuz kaybettım.. bazı dr lar nıe beklemedın dedi.. rahım e yapılan operasyonlardan sonra bı kaç ay beklemen gerekırdı dedi..
ama ben ozaman 3 tup bebek merkezıyle goruştum.. 3 dr da bole bişey demedi..
bence dr una aynen bole sole.. bole bole bişey olabilirmi falan dıye.. sor..derim ben..
merveee doktorumuz aynı bende cok memnunum benim ilki kimyasal gebelikti cok sevindim bana da moral oldu
kızlar ben pek yazamıyırum ama elimden geldiği kadar takip ediyorum sudedim transferin hayırlı olsun,bu gün aklımdaydın hep,bekleyenleride aynı heyecanla beklemedeyim,ve şimdi Allah tan bir aksilik çıkmazsa sıra bende,yarın saat birde transferim var inş.,bu gün çözülmüşler iki tanecikler sadece,çok korkuyorum gelişim göstermezlerse diye,çok dua edin olur muuuuu
sayfalar ne kadar ilerlemiş ben facede yazarken buraya bakmayı unutuyorum ama hepiniz aklımdasınız:)
faceden yazdım burdanda yazayım çok şükür pataloji sonucum normal dedi hemşire bişey yok dedi çooook sevindim herşeyi başı sağlık kızlar bundan sonra hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)))))
ay canım nebiliyim yaa valla koymamışlar gibi bir his oldu içimde..herhalde algılamam için tekme atmaları lazım
inşallah canım güzel temenilerin için teşekkür ederim inşallah bu sefer olur ama ben hiç birşey hissetmiyorum dualarınızı eksik etmeyin
kızlar ben pek yazamıyırum ama elimden geldiği kadar takip ediyorum sudedim transferin hayırlı olsun,bu gün aklımdaydın hep,bekleyenleride aynı heyecanla beklemedeyim,ve şimdi Allah tan bir aksilik çıkmazsa sıra bende,yarın saat birde transferim var inş.,bu gün çözülmüşler iki tanecikler sadece,çok korkuyorum gelişim göstermezlerse diye,çok dua edin olur muuuuu
canım hiç bişey hissetmeden gebe kalanlar var hiç moralini bozma ben nerdeyse bütün belirtileri yaşadım ama maalesef olmadı. belirti arama canım rabbim ol dedikten sonra kim ne yaparsa yapsın olur için rahat olsun
amin inşallahh canım...seninde çok az kaldı..inşallah güzel haberlerini verirsin bizede moral olursun..dualarımız seninlesudenaz tatlım hayırlı olsun bebişlerine kavuşmuşsun inşallah allah kucağınada almayı nasip eder
arkadşm süper diyorum ki doğru merkezde doğru dr dasın ben izmirde oldugum için getiremedim dondruşmşlarımı ama süleyman tosun a muayne oldum geldim kimyasl gebelk geçirmştim 2 tane ve hemen ben dn testler istedi ve ben de pıhtılşma çıktı burdaki dr önemsemiyrdu bir sorunun yok bu genelde olabilen birşey diyordu ama süleyman hoca atlamadı bunu ve şimdi transferle birlikte iğne başlıyorum kan sulandırıcı bilmem onun vesilesiyle belki tutunur bu sefer bebeklerimm
evet canım bende laporoskopiden sonra iki adet dönemi dinlendirdiii... MELİKEEE evet şekerim neler yapıyorsun sen anlat bebiş nasıl nasıl oldu bu sıpaa :)canım bana rahim filminden sonra bile bi kaç ay bekleyeceğiz dedi. hitereskopi de muhakkak bekletir diye düşünüyorum canım ya.
melikeee nasıl gidiyor annelik fasulyelerini gördün mü pıt pıt ları duydun mu canım. ay çok heyecanlandım yazarken bile
ayy canım maşallahh hadi bakalım sende al gell inşallah hayırlısı ile.. dualarımız enle de mutlaka... haberlerini beklşyoruz.kızlar ben pek yazamıyırum ama elimden geldiği kadar takip ediyorum sudedim transferin hayırlı olsun,bu gün aklımdaydın hep,bekleyenleride aynı heyecanla beklemedeyim,ve şimdi Allah tan bir aksilik çıkmazsa sıra bende,yarın saat birde transferim var inş.,bu gün çözülmüşler iki tanecikler sadece,çok korkuyorum gelişim göstermezlerse diye,çok dua edin olur muuuuu
:)) iki tarafda yetişmek zor oluyor değil mi canımm... bende de o sıkıntı var :)sayfalar ne kadar ilerlemiş ben facede yazarken buraya bakmayı unutuyorum ama hepiniz aklımdasınız:)
faceden yazdım burdanda yazayım çok şükür pataloji sonucum normal dedi hemşire bişey yok dedi çooook sevindim herşeyi başı sağlık kızlar bundan sonra hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere:)))))
canım benim face dende yazığım gibi. Maşallah sübhanallah yavrularına İnşallah ikiside tutar sağlıkla hayırlı evlatların olur... Keyfini ykse tut ve konuş onlarla canım sakın umutsuzluğa kapılma dualarım seninle.kızlarrrrrrrr biz üç kişi geldikkk çok şükür....sabah çok yoğunluk var diye birtek beni öğleden sonraya bıraktılar....oyüzden çok ilgi gördüm yani sağolsunlar...embirolarımdan 4 ünü çözdüler...2 si gelişimini durdurdu,diğer ikiside 5BB ile 4AB kalitesindeydi..5BB olan diğerinden daha iyi gidiyormuş..ikisi transfer oldu...emriyologa sordum şansım kaç bu embriyolarla diye..%40-45 dedi...1 saat yattım hastanede..sürgü istedim,lavaboya kalkmadım...ama transferden sonra tüm heyecanım gitti yani sanki hiç bişey koymamışlar gibi hissediyorum nedense yaa...ama moralim gayet iyi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?