Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Kızlar benide alırmısınız aranıza
tabiki şekerimmm kendini biraz anlatırmısın ben kaçırmışım sanırım
canım bu dördüncü denemem ben hiç birşey hissetmiyorum inşallah bu sefer bi süpriz olurda bebeklerim benimledirler desteğin için teşekkürlr

hayatım bu son olsun inşallahh.. bebeklerine sıkıca yapış bırakma sakın

cnm benden 34 yumurta toplanmıstı cok yumurta toplananlarda genelde o ay transfer etmiyorlarmıs cünkü rahim cok rahatsız oluyormus ama doktorum bana sen de bi sorun yok transfer edelim dedi kimyasal gebelik için testlere ya da histeroskibiye ihtiyaç var mı diye sordum doktora muayene etti biseyden süphelenirsem yaparım dedi ama endişelenme dedi bende bu sefer corasprin ve iğne kullancam böle cnm hayırlısı ins hakkımızda

canım benim doktorum dedi ki işime yaramayacağını düşündüğüm küçük olan yumurtaları toplamıyorum çünkü her yumurta demek bi yara demek ve bu iyileşme sürecini artırıyor dedi. aslında çok mantıklı geldi bana. ultrasonda sayıyordu bir sürü ama 18 tanne toplamıştı. gerçekten sağlamları iine yarayacakları toplamış.

Kızlar ben dün biraz araştırma yaptımm ... Bilemem sizlerin fikri nedir ? Transferden sonra maydanoz ve naneden uzak durmak gerekiyormu.. Kekik, kabak çekirdeği, armut yenmesi gerekenler arasındaydı... ?????

Anladim cnm benim canim yandi budurumdan keske ilk oldugunda drm arastrmayi teklif etseydi sizdw bur sorun yok diyrdu suleymn tosun istedi bendn bu tahlil leri benm kendi dr um bunlari onemsiz bile gordu yaptirma dur su dindurulmslari deneyelim buda olmazsa isticem demisti malesefki dr lar pek onemsemiyr bence insallh senin dr da gerekli tetbirleri alir ben igne kullaniyrm cnm negerekiyrsa yaptir

Kızlar ben dün biraz araştırma yaptımm ... Bilemem sizlerin fikri nedir ? Transferden sonra maydanoz ve naneden uzak durmak gerekiyormu.. Kekik, kabak çekirdeği, armut yenmesi gerekenler arasındaydı... ?????

canım onları bende duydum maydanoz adaçayı limon nar bunlar iltihap toksin sokturucu olduğundan uzak durun diyorlar ananas kabak çekirdeği bunlar iyi gelen şeylerden diye biliyorum bende araştırmıştım

canım bu dördüncü denemem ben hiç birşey hissetmiyorum inşallah bu sefer bi süpriz olurda bebeklerim benimledirler desteğin için teşekkürlr
kuzum cidden belirti arama bu kişiden kişiye değişir bak benim en yakınımda arkadaşım tüp bebek yaptırdı 3ay önce hiçbir belirti yoktu allaha şükür 3aylık gebe kendini boşa sıkıyorsun
Kızlar benide alırmısınız aranıza
tabiki hayatım seni umutun topiğindende biliyorum nezaman başlican tedaviye hayırlısıyla
sudenazcım 3400 besmele eklermisin cnm.4 de yasin

maşallah kuzum hızına yetişemiyoruz

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]4000
[/TD]
[TD]3000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]7958
[/TD]
[TD]6745
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]10650
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]30.411
[/TD]
[TD]26.228
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]39.489
[/TD]
[TD]43.772
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81
SUDENAZ222

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]17
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

maydonozu hamilelerinde yemesi uygun değilmiş bebek düşürüyormuş normalde detoks olarakta kullanılıyo
kabk çekirdeği iyi geliyormuş diye duydum ama ananas için çok tereddütlüyüm bazıları iyi geliyor bazıları kesinlikle yemeyin diyor

sormak istediklerinizi sorun bana bildiğim kadarıyla cevaplarım inş.

hayırlı olsun:))
son 2 günüm kaldı benim de test yaptırmama...normalde ben çok üşüyen biriydim. şimdi ateş basıyor resmen, sarı renkli akıntım var, kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor...kendimi hamile gibi hissediyorum ama yine de...bu belirtiler sende de oldu mu?

kızlar demin annem bir tabak nar soymuş,afiyetle yedim bi güzelll...yani iyi değilmiymişşş...ama rahim kalınlaşsın diye nar suyu içenleri duymuştum..

Annecik nasilsin nasil gidiyr bwbislerle yasam cnm uygun oldugunda 1000 tane besmele eklermisin hadi biz birazdn yataga gidicez teyzeleri ayyy biz deli gibi mama yiyoruz benim istahim acildi :18:Kilo almm inslhh hepinize i gecelet cnm bol su ic bnm dr siksik soyledi unutma sende ic

Güzel haberlerini bekliyoruz:)) hayırlı olsun:))Bu emriyo kalitelerini nerden biliyorsunuz? Ben hiç bilmiyorum da..

kızlar demin annem bir tabak nar soymuş,afiyetle yedim bi güzelll...yani iyi değilmiymişşş...ama rahim kalınlaşsın diye nar suyu içenleri duymuştum..

herkes farklı birşey söylüyor canım yafff. :) yarasın bebeişine v sana sen hiçbirşeye takılmaaa tadını çıkar tatlım.. kendine çokkk dikkat et

Afiyet olsum ama bidaha yeme bence ben hamilelern yememesi gerektigini oludum zararivolurmu diye dusunme bile afiyet olsun benm arkdsm tup bebe yaptrdi sonucu almdn 3gun once sacini boyatti Bidaha doguma kadar hamuleysem hoyatamam diye bugusel dr undn firca yedi cunku hamilemis raht ol birdaha yemzsin

ay canım bizde daha karmaşığız yani tam adapte olamadık...bende bu su işini yapıyorum,kabız olmamak lazım..bide kayısı yiyorum..yarasın inşallah...

Güzel haberlerini bekliyoruz:)) hayırlı olsun:))Bu emriyo kalitelerini nerden biliyorsunuz? Ben hiç bilmiyorum da..

canım 5. denememin tecrübesi desek cuk diye oturur yani :)

sağol canım seninde az kaldı,güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

herkes farklı birşey söylüyor canım yafff. :) yarasın bebeişine v sana sen hiçbirşeye takılmaaa tadını çıkar tatlım.. kendine çokkk dikkat et

yapcak bişey yok zaten yarasın bari mercimeklerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…