Afiyet olsum ama bidaha yeme bence ben hamilelern yememesi gerektigini oludum zararivolurmu diye dusunme bile afiyet olsun benm arkdsm tup bebe yaptrdi sonucu almdn 3gun once sacini boyattiBidaha doguma kadar hamuleysem hoyatamam diye bugusel dr undn firca yedi cunku hamilemis raht ol birdaha yemzsin
hayırlı olsun:))
son 2 günüm kaldı benim de test yaptırmama...normalde ben çok üşüyen biriydim. şimdi ateş basıyor resmen, sarı renkli akıntım var, kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor...kendimi hamile gibi hissediyorum ama yine de...bu belirtiler sende de oldu mu?
yemem gayrı bidaha söz veriyorum
Arkdsm buz dondrukmus transfer yaptiriyoruz adetin 19.gunu nu buluyor ee bizum bebisler tutmazsa erken gelmezmi adet kanamamiz yani sen 9gunu gecirmissin bence hamilesn yarin kan versene ben gerckten merak ediyorum eger tutmazsa embriyolr aramizda erken adet olan arkdslarimz var onlar daha iyi bilir bize yardimci olurmusunuz kizlarrrrr:18:
hayırlısı ve tez zamanda kavuşalım inşallah bebeklerimize. çok zor bir süreç. Allah daha büyük sınavlar ile sınamasın bizleri. ben aralık adetini beklemedeyim canım. adetlerimi bekleye bekleye bi hal oldum :) geçenlerde historoskopi yapıldı. sonuç iyi Allaha şükür; bir sorun yok dediler. şimdi adet olucam inşallah, sonrasında ilaçsız denyelim dediler. belki ilaçlara reaksiyon veriyor vücudun dediler. anlamadım ben de. internette; bunun da bir yöntem oldğu ancak ilaçlı tedaviye göre başarı şansının düşük oldğunu söylüyor. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. bakalım bir de bunu deneyceğiz kısmetse. Rabbim hepimizi kavuştursun inşallah bebeklerine tez zamanda. (Amin) Canım, sen Ankara da mıydı?
amin cnm inşlh hayırlısıyla Allahım nasip eder. Rabbim daha büyük sınavlar vermesin. ben Bursadayım arkadaşım hayırlısıyla bende bi iki ay dinlenicem ondan sonra başka dr. araştırıcam. şuanki merkezimde dondurulmuşlarım var ama ben aynı merkezde tedavi görmek istemiyorum.hayırlısı artık cnm
Canım, ne bileyim; ben de pek memnun değilim benim merkezden. hep birşeyi gözden kaçıyorlar, yeterince ilgilenmiyorlar gibi geliyor. personel desen, bir kısmı feci artist. bir diğer taraftan 2 arkadaşım hamile, bu merkezde tedavi gördü; kendi doktorum bu merkezi önerdi. ne bileyim Allah büyük, deneyeceğiz burada. Senin de karşına, bebeklerine kavuşmana vesile olacak merkez tez zamanda çıkar inşallah arkadaşım.
2.denememdi bu sefer daha deneyimliydim ama bol bol anans yedim çok yatmadım arada ayağada kalktım yürüdümde ama ağır falan kaldırmadım anansın faydasını çok gördüm azıcık lekem olsa hemen doktorumu aradım ve bana verdiği iğneyi yaptırdım ve bol bol dua ettim inş.sende bebeğne bir an önce kavuşursun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mervecim. benden de birkaç soru gelsin mademse; transfer edilen embriyorlar kaçıncı gün embriyosuydu - hamile olduğunu ilk ne zaman sezdin - kaç yaşındasın - ananas dışında ne yedin - ne içtin - transferden sonra ilk idrarını ne zaman yaptın - transfere girerken sıkışıklık durumun neydi - transfer öncesi historoskopi, genetik test vb vb yapıldı mı - ilk denemende kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi - ilk tedavi ile dondurulmuş arası ne kadardı - adetlerin düzenli miydi - yazdıkça yazıyorum ama gerçekten merak ediyorum, cevaplarsan sevinirim cnm
Merhabalar bir şey soracam perşembe günü histerekopi olacağım olanlar biliyordur dinlenmek gerekiyor mu daha sonrasında stres yaptım nedense :)
Canım arkadaşım; ben aynı gün yola çıktım, eve dönebildim. hatta aynı gün görümcemin doğum günüydü dönüşte ona hediye baktık. 4 gün kaslma ve kanama oldu. ama beni ağrı, acıdan çok durumu bilmemek tedirgin etmişti. inşallah seninki de çok rahat geçecektir canım.
ay canım nebiliyim yaa valla koymamışlar gibi bir his oldu içimde..herhalde algılamam için tekme atmaları lazım
ilahi sudenaz, gece vakti ne güldüm. Allah da seni güldürsün arkadaşım :)))))))))))
canım bu dördüncü denemem ben hiç birşey hissetmiyorum inşallah bu sefer bi süpriz olurda bebeklerim benimledirler desteğin için teşekkürlr
Canım benim hayırlı-uğurlu olsun inşallah. Allah yardımcın olsun, inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırsın arkadaşım
hayırlı olsun:))
son 2 günüm kaldı benim de test yaptırmama...normalde ben çok üşüyen biriydim. şimdi ateş basıyor resmen, sarı renkli akıntım var, kasıklarımda ve belimde ara ara ağrılar oluyor...kendimi hamile gibi hissediyorum ama yine de...bu belirtiler sende de oldu mu?
winebir, ateş basıyorsa bence ii bişey. Allahım hayırlısını versin, güzel haberlerini alalım inşallah.
kızlar;
kabak, ananas, süt, badem,incir, dut kurusu benim duyduğum şeyler. kayısı ve kayısı suyu mutlaka; kabızlık için. hatta burada bir arkadaş vardı; o doğrudan kabızlık giderici bir ilaç almış. bana mantıklı geldi ama denemeye cesaretim yok.
nar da ii diye duymuştum. :18: niye ii değil anlamadım ama ?
kızlarrrrrrrr biz üç kişi geldikkk çok şükür....sabah çok yoğunluk var diye birtek beni öğleden sonraya bıraktılar....oyüzden çok ilgi gördüm yani sağolsunlar...embirolarımdan 4 ünü çözdüler...2 si gelişimini durdurdu,diğer ikiside 5BB ile 4AB kalitesindeydi..5BB olan diğerinden daha iyi gidiyormuş..ikisi transfer oldu...emriyologa sordum şansım kaç bu embriyolarla diye..%40-45 dedi...1 saat yattım hastanede..sürgü istedim,lavaboya kalkmadım...ama transferden sonra tüm heyecanım gitti yani sanki hiç bişey koymamışlar gibi hissediyorum nedense yaa...ama moralim gayet iyi yani..
dua etmekten dilim damağım kurudu..rabbim kabul eder inşallah...
allah bağışlasıncanım inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder. bende 3 saat transfer masasında kaldırmadılar benide , yattım wc bile kalkmadım sürgü getirdiler. inşallah hepimizin kucağı dolar canım. benimde eşimde sorun. ama olmadı üç negatif sonuç aldık.bende evde dolandım bir haftadan önce evden çıkmadım. 7. gün okula başladım öğretmenim. demek ki nasip değilmiş diyoruz. sorun eşimde olduğu için benim için testler yapılmamıştı. şimdi acaba bende de fark etmediğimiz bişey varmı ki diye araştırıyoruz gözden kaçan bişey olmasın diye çarşamba günü rahim filmi çekilecek hakkımızda hayırlısı inşallah canım....
kizlar belirtilere sakin kafa yormayin 3 denemede 3 ayni belirtiydi ve ben 3 cude en son 9 gun aglamaya basladim kasiklarimda cok siddetli agrim vardi ve gittim o uzuntuyle sigara icmistim icimden bir his kan testini yaptir kurtul demisti ve gittim kan verdim esimde yurt disindaydi ve ona yine olmadi ben anne olamayacagim dedim neyse aradan 2 saat gecti sonuc icin gittim hemsire beni gordu zarfi sordu ordakilere ve 49.50 var diye bagriyorlardi bende heralde zarf nosu falan dedim .. test geldi ve o an iste hersey bambaskaydi .. hamileydim iste oyuzden hic birseyikafaya takmayin ayrica kabiz olan arkadaslar zorlanmamak icin bol bol kuru kayisi guneste kurutulmus veya normali ve incir yiyin daha rahat edersiniz ....ben cok cektim canim cok yanmisti . neyse simdiden gelecegin guzel anneleri buarada istanbulda yasayanlara internationalda prof ismail cepniyi siddetle tavsiye ederim ... adam ustat benim sorunumu 1 muaynede anladi ve sonuc allahin izniylede anne oldum
canım hayırlı olsun inşlh son tedavin olur ve bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip etsin arkadaşım.sakin ol ve rahat geçir inşlh güzel haberlerini yazarsın...
kizlar belirtilere sakin kafa yormayin 3 denemede 3 ayni belirtiydi ve ben 3 cude en son 9 gun aglamaya basladim kasiklarimda cok siddetli agrim vardi ve gittim o uzuntuyle sigara icmistim icimden bir his kan testini yaptir kurtul demisti ve gittim kan verdim esimde yurt disindaydi ve ona yine olmadi ben anne olamayacagim dedim neyse aradan 2 saat gecti sonuc icin gittim hemsire beni gordu zarfi sordu ordakilere ve 49.50 var diye bagriyorlardi bende heralde zarf nosu falan dedim .. test geldi ve o an iste hersey bambaskaydi .. hamileydim iste oyuzden hic birseyikafaya takmayin ayrica kabiz olan arkadaslar zorlanmamak icin bol bol kuru kayisi guneste kurutulmus veya normali ve incir yiyin daha rahat edersiniz ....ben cok cektim canim cok yanmisti . neyse simdiden gelecegin guzel anneleri buarada istanbulda yasayanlara internationalda prof ismail cepniyi siddetle tavsiye ederim ... adam ustat benim sorunumu 1 muaynede anladi ve sonuc allahin izniylede anne oldum
slm kizlar simdiden allahim dileklerinizi kabul etsin ... cok sukur ben 3 denemeden sonra 1 evlada sahip oldum kizim ecrin asminim simdi tekrar dondurulmuslarim var 8 tane tekrar transfer yaptiracagim 6 ay sonra kizim 1 yasindayken cunku aralarinda cok zamanolmasin .... ins benim kiza bir kardes sizlerede evlat nasip eder yaradanim
sudenaz cım afiyet olsun yarasın bebişlere,bende maydonoz,dereotu falan duydum hamileyken süt artımına destek oldukları için erken doguma neden olabiliyomuş.herşeyi yiycez tabi sağlıklı beşlenmek için ama ölçülü yemek gerekiyo sanırım,nar için hiç böyle bişey duymadım ama nar suyu hamileyken bir yerine sıçrarsa çocukta leke kalır derlermiş benimde hamileyken işime geldi doğrusu eşim ayıkladı ben bi güzel yedim.seninde annenin ellerine sağlık:))
Arkdsm buz dondrukmus transfer yaptiriyoruz adetin 19.gunu nu buluyor ee bizum bebisler tutmazsa erken gelmezmi adet kanamamiz yani sen 9gunu gecirmissin bence hamilesn yarin kan versene ben gerckten merak ediyorum eger tutmazsa embriyolr aramizda erken adet olan arkdslarimz var onlar daha iyi bilir bize yardimci olurmusunuz kizlarrrrr:18:
Kızlar yeni doktordan geldim Kasım'da tup bebek yapmıştım 04.11negativ sonuc aldım uç gün sonra kanamam oldu o günden beri adet olmadım .adetimi bekliyordum olunca dondurulmuslarimizi transfer edilecekti adetim gecikti bugun hastaneye gittim sonuc sag yumurtamda 3,5 santim kis oluşmuş her zaman birşeyler ters gidiyor hemen soğan kaynattim birazdan icecem kis için ve adet olmak için hersey zorlaşıyor.bana dua edin ne olur bu sefer olsun 3.denemem olacak
hayatım ya bence bir kanver derim kafan rahat olur diye düşünüyorum ben olsaydım şahsen verirdimhayırlı olsun:))
kuzum ağzına sağlık rabbim emeklerimizin karşılığı olarak göbişlerimizi bebekle doldurur ihşallahhhhhhsudenaz cım afiyet olsun yarasın bebişlere,bende maydonoz,dereotu falan duydum hamileyken süt artımına destek oldukları için erken doguma neden olabiliyomuş.herşeyi yiycez tabi sağlıklı beşlenmek için ama ölçülü yemek gerekiyo sanırım,nar için hiç böyle bişey duymadım ama nar suyu hamileyken bir yerine sıçrarsa çocukta leke kalır derlermiş benimde hamileyken işime geldi doğrusu eşim ayıkladı ben bi güzel yedim.seninde annenin ellerine sağlık:))
sevdammm napıyım cnm ya az kaldı trasvere:18: kendimi dualara verdim inşlh rabbim dualarımızı kabul ederde hebimiz bebişlerimize kavuşuruz.
slm kızlar nasılsınız
ben 23 aralıkta dr randevum vardı gittim ve
30 aralık yanı bu cuma histeroskopi yapılmaya karar verildi
bişi yok dedi ama yinede histeroskopi yapalım içimiz rahat etsin dedi bununla beraber
injury denilen embiriyo rahime daha iyi tutunsun diye rahime yaralama yapılacak
eşimde histeroskopi yapmayalım diyo
sizce dr bişi yok dediyi halde histeroskopi yapıp bir sorunla karşılaşanlar varmı burda
veya histeroskopi ile birlikte injury yapan
şaşırdım kaldım valla ne yapıcağımı lütfen cevaplayın
geçmiş olsun canım...peki doktor ne önerdi? adetle atılmazsa eğer doğum kontrol hapı kullanman gerekebilir...karşımıza çıkan engeller iyiye yor,kötü düşünme...bebişimiz geleceği zamanı ayarlıyor diyelim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?