Kızlar az önce kist var demiştim hemen İbrahim Saracoğlu'nu aradım bana 10 gün soğan suyu iç dedi embriyoların tutunması için bana çay gönderecek oda kur günde iki kez adet olduktan sonra başla dedi test gunüne kadar fiyati234tl siparişi verdim ama etrafımdakiler kızıyorLar bana bu sefer doğal yap diyorlar dondurulmuslarlan ilk kez deneyeceğiz şimdiye kadar 2defa hormonlan yaptım iğnesiz ilk olacak bu.sizce ne yapmalıyım kullanayımmi cayı?
slm kızlar nasılsınız
ben 23 aralıkta dr randevum vardı gittim ve
30 aralık yanı bu cuma histeroskopi yapılmaya karar verildi
bişi yok dedi ama yinede histeroskopi yapalım içimiz rahat etsin dedi bununla beraber
injury denilen embiriyo rahime daha iyi tutunsun diye rahime yaralama yapılacak
eşimde histeroskopi yapmayalım diyo
sizce dr bişi yok dediyi halde histeroskopi yapıp bir sorunla karşılaşanlar varmı burda
veya histeroskopi ile birlikte injury yapan
şaşırdım kaldım valla ne yapıcağımı lütfen cevaplayın
Cnm benm test gunumu baya var ay sen boyle yazinca ahh keske dedim yarin belli olsa insllh haftaya gusel hbr vericem
Sudenz cm nasilsn cnm sana birsey sorucm kafama takildi bize transfer sonrasi yspilick test varmi hic ne bilim progestrn yada e2gibi birde cnm 1yasin eklermisn
canım transferden sonra hiç test yapılmıyor..yani şimdiye kadar ben hiç yaptırmadım öncekilerde...
bu arada iyiyiz canım..sende oluyormu bilmiyorum..içerden gurul gurul sesler geliyor,karnımın aşağısından...diyorumki bizimkiler inşaat çalışmalarına başladı galibasende varmı bir belirti?
Ay annesi simdi onlar yer parselliyor iceride bende de vardi ayni hisslr hatta cimcik yer gibi iceride sizi oldu ara 3gundurde acayp gaz sikayetm varAma ben sudecm bizimle olduklarina inaniyrm bk hepimiz sirayla pozitf alicz baska belirti varmi annesi
Kızlar bunlar güzel belirtiler.. gaz gurultuuu epey edepsiz olacaklar :)canım transferden sonra hiç test yapılmıyor..yani şimdiye kadar ben hiç yaptırmadım öncekilerde...
bu arada iyiyiz canım..sende oluyormu bilmiyorum..içerden gurul gurul sesler geliyor,karnımın aşağısından...diyorumki bizimkiler inşaat çalışmalarına başladı galibasende varmı bir belirti?
Ay annesi simdi onlar yer parselliyor iceride bende de vardi ayni hisslr hatta cimcik yer gibi iceride sizi oldu ara 3gundurde acayp gaz sikayetm varAma ben sudecm bizimle olduklarina inaniyrm bk hepimiz sirayla pozitf alicz baska belirti varmi annesi
sorma canım yaa..pek hoşuma gidiyor böyle ağrı filan bişeyler oluncaKızlar bunlar güzel belirtiler.. gaz gurultuuu epey edepsiz olacaklar :)
sorma canım yaa..pek hoşuma gidiyor böyle ağrı filan bişeyler oluncaay ne hallerdeyiz haaa kafayı yemezsek iyi yani
benim test tarihim 7 ocak ama cumartesiye geliyor..sordum ben bir gün önce olurmu diye...olur dediler...6 dında yaparım herhalde...güzel şeyler canım olsun ancak biz anlaız değerin..hadi nerdeyse 1,5 ü yedin test tarihi ne zamandı canım.. bende iş olayını ayarladım kafam rahatladııı... transferden sonra 10 gün evdeyim :))))) ama düşünmektenmi ne gelmiyor kırmızılar bir türlüüüüüüü...
Ya kzlar bu arada bende neden bu hareketler çıkmıyuor gülüyorsunuz filan nerden çıkıyor bu simgeler :)
benim test tarihim 7 ocak ama cumartesiye geliyor..sordum ben bir gün önce olurmu diye...olur dediler...6 dında yaparım herhalde...
benimde sıkıntıdan 6 gün gecikmişti adetim,olacaksın merak etme...
canım bu hareketli gifler hemen mesaj yazdığımız alanın altında varlar...ordan tıkla canım...
sudenazcım 2500kelimeyi tevhid eklermisin canım ohhhhhhhhhh ne güzel annesi bebişlerin seninle bende sabırsızlıkla ogünleri bekliyorum yaaaaaaaaaaa
bende yokkk(((((((( ama nedennnn
canım sanırım ayarlarından..sayfanın sonunda gülümsemeleri gösterme diye bir seçenek var..eğer o tıklıysa kaldır onu...
aslında belirti varda ayıp olur diyo demiyorummalum daha 1 günden ne belirtisi yani diye
bendede batma oldu..bi kaç kezde hafif adet sancısı oldu..gaz şikayeti bendede var..
inşallah canım bende umutluyum güzel haber almak için sabırsızlanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?