Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

WİNEBİR VE KARASU canlar bol şans.. Umarım pozitifle dönersiniz.. Geç kalmayın merakta bırakmayınn

Canım öncelikle geçmiş olsun tedvainde hayırlı olsun.. Başkalarının ne dediğini çok önemseme önecelikle.. Donmuşların normal tedaviden başarı oranı düşük değil.. Çay meselesine gelince ben tedirgin oluyorum bu tarz konularda bazen bir bitki sana uygun olmayabilir ve tedavini etkileyebilir diye çekiniyorum gerekirse doktouna danış derimmm. Bol şans

merhaba canım seni diğer topiktende tanıyorum nasılsın?
canım bende yeni ve 2. kez histeroskopi yapılmış biriyim 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var aşılamalarım başka merkezde olmuştu dr um senin herşeyin çok güzel bir sorun yok sende ama ben neden tutmadı araştırmak istiyorum demişti rahim filmin tahlillerim hepsi temizdi dr kararı bana bırakmıştı istersen hist yapalım demişti eşim istemedi sende sorun yok herşey temiz demişti ama ben kimseyi dinlemedim aklımda soru şareti kalsın istemedim ve histeroskopi oldum muayenelerde ve rahim filminde gözükmeyenlerin hepsi histte gözüktü poliplerim varmış alındı ve 1 ay aradan sonra 2. hist oldum iyikide yaptırmışım en azından sorun nedir öğrenmiş oldum
canım bence ihmal etme ve mutlaka histeroskopi yaptır aklında soru işareti kalmasın

Sudenz cm nasilsn cnm sana birsey sorucm kafama takildi bize transfer sonrasi yspilick test varmi hic ne bilim progestrn yada e2gibi birde cnm 1yasin eklermisn

canım transferden sonra hiç test yapılmıyor..yani şimdiye kadar ben hiç yaptırmadım öncekilerde...
bu arada iyiyiz canım..sende oluyormu bilmiyorum..içerden gurul gurul sesler geliyor,karnımın aşağısından...diyorumki bizimkiler inşaat çalışmalarına başladı galiba
sende varmı bir belirti?

Ay annesi simdi onlar yer parselliyor iceride bende de vardi ayni hisslr hatta cimcik yer gibi iceride sizi oldu ara 3gundurde acayp gaz sikayetm varAma ben sudecm bizimle olduklarina inaniyrm bk hepimiz sirayla pozitf alicz baska belirti varmi annesi

Kızlar bunlar güzel belirtiler.. gaz gurultuuu epey edepsiz olacaklar :)

aslında belirti varda ayıp olur diyo demiyorum malum daha 1 günden ne belirtisi yani diye

bendede batma oldu..bi kaç kezde hafif adet sancısı oldu..gaz şikayeti bendede var..

inşallah canım bende umutluyum güzel haber almak için sabırsızlanıyorum...

sorma canım yaa..pek hoşuma gidiyor böyle ağrı filan bişeyler olunca ay ne hallerdeyiz haaa kafayı yemezsek iyi yani

güzel şeyler canım olsun ancak biz anlaız değerin..hadi nerdeyse 1,5 ü yedin test tarihi ne zamandı canım.. bende iş olayını ayarladım kafam rahatladııı... transferden sonra 10 gün evdeyim :))))) ama düşünmektenmi ne gelmiyor kırmızılar bir türlüüüüüüü...

Ya kzlar bu arada bende neden bu hareketler çıkmıyuor gülüyorsunuz filan nerden çıkıyor bu simgeler :)

benim test tarihim 7 ocak ama cumartesiye geliyor..sordum ben bir gün önce olurmu diye...olur dediler...6 dında yaparım herhalde...

benimde sıkıntıdan 6 gün gecikmişti adetim,olacaksın merak etme...

canım bu hareketli gifler hemen mesaj yazdığımız alanın altında varlar...ordan tıkla canım...

bende yokkk (((((((( ama nedennnn

sudenazcım 2500kelimeyi tevhid eklermisin canım ohhhhhhhhhh ne güzel annesi bebişlerin seninle bende sabırsızlıkla ogünleri bekliyorum yaaaaaaaaaaa

sudenazcım 2500kelimeyi tevhid eklermisin canım ohhhhhhhhhh ne güzel annesi bebişlerin seninle bende sabırsızlıkla ogünleri bekliyorum yaaaaaaaaaaa

Sudenaz canım ben yolda gidip gelirken okumaya gayret ediyorum.. ama saymıyorum unutuyorum saymayı :) Allah kabul eder inşallah hepimize dua ediyorum

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5000
[/TD]
[TD]4000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]10.638
[/TD]
[TD]6745
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]10.650
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]34.071
[/TD]
[TD]29.728
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]35.929
[/TD]
[TD]40.272
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81
SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım sanırım ayarlarından..sayfanın sonunda gülümsemeleri gösterme diye bir seçenek var..eğer o tıklıysa kaldır onu...

Super super sudecm negusel dEmissin hosuma gidiyr diye yaln yok bende ayniyim dogAl gaz deposu gibi hissedyrm kendimiEsim kesin sen hamilesin diyor amn amin diyrm insallh annecik bak bana belirti hissettice yaz lutfen buarada cnm 1000 besmele yazarmisn ve 1yasin daha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…