Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar demin annem bir tabak nar soymuş,afiyetle yedim bi güzelll...yani iyi değilmiymişşş...ama rahim kalınlaşsın diye nar suyu içenleri duymuştum..

canım ben sitenin birinde iyi olarak diğerinde kötü olarak okudum. nar suyunu duydum rahim kalınlaştırır diye ama başka bi yerde de odem söktürücü olduğu için zararlı diye okudum. yediklerin sana ve mercimeklerine şifa olsun inşallah yarasın

kızlar biraz önce nilüferbaharı aradım ben transfer oldu sanıyodum meğer daha bekliyormuş,çok heyecanlı ve tedirgindi inş. son anda 2 embriyosuna bişey olmazda transferide olur güzel geçer..benden dua istedi sizde dua edin....
benim ilk tüpte çom sıkışıklıkl ve ağrıdan berbat geçti transferim doktorumda bana resmen zor kullandı yani yok ulaşamıyorum yok olmuyor ben ağrıdan ölüyorum kasılmadan rahatlamamı beklemediler hakkımı asla helal etmiyorum belkid ebuyüzdende 2 bebişim tutmadı kimbilir????
oyüzden sakın çok su içmeyin yadaa opudan kaynaklı ağrınız fazlaysa sakinleşin öyle alsınlar ben müdahele edemedim en keyifli anlarım berbatttı aman dikkatli olun canlarım....

Son düzenleme:

canım kullandığımız ilaçlardan dolayı gününde olmuyoruz genelde ilaçları bıraktıktan sonraki 5 gün içinde adet olunuyor genelde. inşallah hamilesindir canım bi gün kaldı zaten sabret dayan

bende ilk ikisinde yattım canım mecburi ihtiyaçlar için kalktım bu sefer yatmayacam dedim yatmadım ama hiç bir şey yapmadım sadece özel ihtiyaçlarımı karşıladım ama nasip değilmiş vakti gelmemiş demek ki inşallah rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin

canım söktürücü ile adet kanamanla birlikte atman için ilaç falan vemedi mi. benim ilk tedavimde olmuştu hem sağda hem solda 15 gün falan adet olamamıştım doktorum belki kendin hamile kalmısşındır diye bişey de vermemişti bekletmişti baya.deli olmştum.sonra söktürücü verdi onunla atmıştım ama atarken çok ağrım olmuştu. inşallah hakkında hayırlısı olur canım. geç olsun güç olmasın canım bak bana ben üçüncü negatifi aldım bir hafta önce şimdi yeniden başlamak için gereken testlere başladım

canım benimde eşimde sorun erkek sorunu öncelik sorun olunca bize çok bişey yapmıyorlar başlangıçta fakat benim gibi 3 negatiften sonra birazda benim ısrarımla rahim filmi hormon testleri falan tekrarlanıyor. dünkü kontrolümde doktorum sana çok şaşıyorum blastist embriyo rahim kalınlığı harika her şey çok güzel ama sonuç beni çok şaşırtıyro ve üzüyor dedi. yarın rahim filmi çekecek iki ay falan dinlenip tekrar başlamayı düşünüyorz inşalla bi aksilik çıkmazsa

canım bana da hep aynısını dediler sende bişey diye ama üç negatif aldım. yapılsın en azından kafanda soru işaretleri kalmaz. bende istedim doktorum ama doktorum ilk önce rahim filmi çekelim eğer bişeyle karşılaşırsak hitereskopi yaparız dedi boşuna eziyet etmek istemem dedi. bize de mantıklı geldi.
injury duymuştum okudum bi kaç sitede de. doktorun böylesinin iyi olacağını düşünüyorsa deneyebilirsin canım. belki senin bebeğin bu yöntemle gelecek sana bende traşlama işlemini soracağım doktoruma acaba embriyo zarı kalın da o yüzden tutunmuyor diye. traşlama işleminde zarı inceltiiyorlar öyle transfer ediyorlar buda daha kolay tutunmasını sağlıyormuş

İyi haberlerini bekliyorum inşallah birşey çıkmaz bende doktorumdan isteyecem

canım zaten çok sıkışık olmaman gerekiyor sıkışık olman yeterli ben bu sefer çok sıkışmışım masaya yattım doktor baktı çok sıkışmışsın 3 te 1 ini yapta gel dedi bende masadan kalktım biraz yaptım da geldim ondan sonra transferi yaptı ben ilk çok kasılmıştım sonra doktorum rahatla biraz dedi aleti falan yerleştirmişti bende hocam siz bi ellerinizi çekin aleti çıkarın ben bi kendime geleyim ondan sonra dedim dediğim gibi de oldu hemşire ultrasonu doktorum aleti ve ellerini çekti ben bi ka. derin nefesten sonra rahatladım. hem ben rahattım hem doktorum boyle bişeyi asla riske atmaz hatta aleti yerleştirirken canım çok acıdı acım geçip ben rahatlayana kadar bekledi. sohbet ettik

Cevap bekliyorum sizden

canım bilmiyorum ama bana hemşirem meyve çaylarından karışık çaylardan uzak durmaya ççalış dedi bol bol ıhlamur iç demişti. bence sen doktorunla veya hemşirenle bi görüş bu konuyu.

Bende bilmiyorum ortada sıkışıp kaldım kullanırsam tutmazsa kendimi suçlu hissederim ama kullanmayipta tutmazsa bu seferde keske kullansaydım derin

canım etrafındakileri hiç kafana takma..onlar bu durumumuzu anlasalardı öyle kafadan konuşmazlardı...biz şuan herşeyden medet arar durumdayız..donmuşlarını kesinlikler kullan,sipariş ettiğin çayıda iç...dinleme sen başkalarını..rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah..

kızlar bişi sorcam ya ben dün kontrole gittim ya adetim bitmek üzereydi sadece leke oluyordu ama ultrasondan sonra arttı :))) çok değil ama bugün bitmesi gerekiyordu hala her wc girdiğimde bi leke buluyorum ya ((

yarında rahim filmim var sorun olur mu ki acaba

Son düzenleme:

Sudenz cm nasilsn cnm sana birsey sorucm kafama takildi bize transfer sonrasi yspilick test varmi hic ne bilim progestrn yada e2gibi birde cnm 1yasin eklermisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…