kızlar demin annem bir tabak nar soymuş,afiyetle yedim bi güzelll...yani iyi değilmiymişşş...ama rahim kalınlaşsın diye nar suyu içenleri duymuştum..
Arkdsm buz dondrukmus transfer yaptiriyoruz adetin 19.gunu nu buluyor ee bizum bebisler tutmazsa erken gelmezmi adet kanamamiz yani sen 9gunu gecirmissin bence hamilesn yarin kan versene ben gerckten merak ediyorum eger tutmazsa embriyolr aramizda erken adet olan arkdslarimz var onlar daha iyi bilir bize yardimci olurmusunuz kizlarrrrr:18:
canım kesinlikle nasip işi bende 3.tüp bebek denedik hep evdeydim.2 hafta rapor aldım evdeydim izinlerim vardı hepsini aldım evde geçirdim rahat olayım diye sürekli yattım ara ara kalkıp evin içinde dolandım ama nasip Rabbim nasip etmedi.hayırlısı arkadaşım inşlh hepimize nasip etsin ...
Kızlar yeni doktordan geldim Kasım'da tup bebek yapmıştım 04.11negativ sonuc aldım uç gün sonra kanamam oldu o günden beri adet olmadım .adetimi bekliyordum olunca dondurulmuslarimizi transfer edilecekti adetim gecikti bugun hastaneye gittim sonuc sag yumurtamda 3,5 santim kis oluşmuş her zaman birşeyler ters gidiyor hemen soğan kaynattim birazdan icecem kis için ve adet olmak için hersey zorlaşıyor.bana dua edin ne olur bu sefer olsun 3.denemem olacak
Öncelikle Allah bağışlasin kızını sana. 3denemen nasıl oldu hangi testleri yaptın rahim filmi ceketinmi veya başka birşeyler ben 2defa yaptım negatif şimdide dondurulmuslarla deneyecek sorun eşimde olduğu için bana her negativten sonra bir özel test filan yapmadılar Doğan'ın kanunu dediler oysaki hersey cok cok iyi gidiyor embriyolar blastist cok iyiler yani ama tünelde tutunmuyor bu arada ben Almanya'da yasıyorum ama doktorum turk
slm kızlar nasılsınız
ben 23 aralıkta dr randevum vardı gittim ve
30 aralık yanı bu cuma histeroskopi yapılmaya karar verildi
bişi yok dedi ama yinede histeroskopi yapalım içimiz rahat etsin dedi bununla beraber
injury denilen embiriyo rahime daha iyi tutunsun diye rahime yaralama yapılacak
eşimde histeroskopi yapmayalım diyo
sizce dr bişi yok dediyi halde histeroskopi yapıp bir sorunla karşılaşanlar varmı burda
veya histeroskopi ile birlikte injury yapan
şaşırdım kaldım valla ne yapıcağımı lütfen cevaplayın
canım benimde eşimde sorun erkek sorunu öncelik sorun olunca bize çok bişey yapmıyorlar başlangıçta fakat benim gibi 3 negatiften sonra birazda benim ısrarımla rahim filmi hormon testleri falan tekrarlanıyor. dünkü kontrolümde doktorum sana çok şaşıyorum blastist embriyo rahim kalınlığı harika her şey çok güzel ama sonuç beni çok şaşırtıyro ve üzüyor dedi. yarın rahim filmi çekecek iki ay falan dinlenip tekrar başlamayı düşünüyorz inşalla bi aksilik çıkmazsa
kızlar biraz önce nilüferbaharı aradım ben transfer oldu sanıyodum meğer daha bekliyormuş,çok heyecanlı ve tedirgindi inş. son anda 2 embriyosuna bişey olmazda transferide olur güzel geçer..benden dua istedi sizde dua edin....
benim ilk tüpte çom sıkışıklıkl ve ağrıdan berbat geçti transferim doktorumda bana resmen zor kullandı yani yok ulaşamıyorum yok olmuyor ben ağrıdan ölüyorum kasılmadan rahatlamamı beklemediler hakkımı asla helal etmiyorum belkid ebuyüzdende 2 bebişim tutmadı kimbilir????
oyüzden sakın çok su içmeyin yadaa opudan kaynaklı ağrınız fazlaysa sakinleşin öyle alsınlar ben müdahele edemedim en keyifli anlarım berbatttı aman dikkatli olun canlarım....
Kızlar az önce kist var demiştim hemen İbrahim Saracoğlu'nu aradım bana 10 gün soğan suyu iç dedi embriyoların tutunması için bana çay gönderecek oda kur günde iki kez adet olduktan sonra başla dedi test gunüne kadar fiyati234tl siparişi verdim ama etrafımdakiler kızıyorLar bana bu sefer doğal yap diyorlar dondurulmuslarlan ilk kez deneyeceğiz şimdiye kadar 2defa hormonlan yaptım iğnesiz ilk olacak bu.sizce ne yapmalıyım kullanayımmi cayı?
İyi haberlerini bekliyorum inşallah birşey çıkmaz bende doktorumdan isteyecem
Cevap bekliyorum sizden
canım bilmiyorum ama bana hemşirem meyve çaylarından karışık çaylardan uzak durmaya ççalış dedi bol bol ıhlamur iç demişti. bence sen doktorunla veya hemşirenle bi görüş bu konuyu.
Kızlar az önce kist var demiştim hemen İbrahim Saracoğlu'nu aradım bana 10 gün soğan suyu iç dedi embriyoların tutunması için bana çay gönderecek oda kur günde iki kez adet olduktan sonra başla dedi test gunüne kadar fiyati234tl siparişi verdim ama etrafımdakiler kızıyorLar bana bu sefer doğal yap diyorlar dondurulmuslarlan ilk kez deneyeceğiz şimdiye kadar 2defa hormonlan yaptım iğnesiz ilk olacak bu.sizce ne yapmalıyım kullanayımmi cayı?
Kızlar, doktorum aradı, yarın kan ver dedi:)) yarın büyük gün:)) benim için dua edinnnn
Kızlar, doktorum aradı, yarın kan ver dedi:)) yarın büyük gün:)) benim için dua edinnnn
canım etrafındakileri hiç kafana takma..onlar bu durumumuzu anlasalardı öyle kafadan konuşmazlardı...biz şuan herşeyden medet arar durumdayız..donmuşlarını kesinlikler kullan,sipariş ettiğin çayıda iç...dinleme sen başkalarını..rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?