Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

3 negatif aşılamadan sonra,dün ilk tüp bebek denememizin test günüydü ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.

Yola donduruluşlarla devam edeceğiz.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.... Sanırım yeni bir merkez aramanın zamanı geldi... istanbul'da önereceğiz merkez veya doktor kim var?

3 negatif aşılamadan sonra,dün ilk tüp bebek denememizin test günüydü ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.

aramıza hoşgeldin canım..geçmiş olsun ve son negatifin olsun inşallah..donmuşları nezaman kullanmayı düşünüyorsun...

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.... Sanırım yeni bir merkez aramanın zamanı geldi... istanbul'da önereceğiz merkez veya doktor kim var?

tabi canım çok hassas bir konu doktor meselesi....ben kendi doktorumdan bahsedeyim...gebze Anadolu sağlık merkesinde prof.dr. aydın arıcı....tüp bebek konusunda uzman..Amerikada yale ünv. sinde kısırlık üzerine derslere giriyor...araştır istersen canım..

senin için hayırlısı neyse orayı bulursun inşallah...

tabi canım çok hassas bir konu doktor meselesi....ben kendi doktorumdan bahsedeyim...gebze Anadolu sağlık merkesinde prof.dr. aydın arıcı....tüp bebek konusunda uzman..Amerikada yale ünv. sinde kısırlık üzerine derslere giriyor...araştır istersen canım..

senin için hayırlısı neyse orayı bulursun inşallah...
[/QUOTE

ben doktoruma çok güveniyordum. doktorum ankarada..ben istanbulda yaşıyorum. tabi benim çok zor oluyordu ama onu güvendiğim için ilk orda denemek istemiştim. ama şimdi burda olan birine gideyim diyorum...herşeye sil baştan yani....işin en ağır yanı da, bu tadavi için hem paran gidiyor hem canın acıyor, en kötüsü de umutların gidiyor...

Teşekkür ederim canım,hoşbulduk.

Sorunun ne olduğunu anlamak amacıyla bir takım testlere tabii tutulacamışız öncelikle.

Öyle sanıyorumki;bir aksilik olmadığı taktirde 2 ay sonra yapılacak transfer.

Cnm inanku cok uzuldum ben senin hep beliryi yazinca sen hamile oldugunu dusunuyrdum moral bozmk yok sabir zamani isyan degil rabbim diyrmki 1 kuluna 5 tane bize 1 tane evlat vermiyrsa mutlakki vardir bir hayri o evlatverdigini kulunu bizden dahami cok seviyor hayr bizi o yaratti ve hepimizi esit derecede seviyr sevgi olarakta farkimiz yoksa rabbimin katinda emin ol ki kardesim bir mukafat bekliyor hepimizi sabirli ol agla aglmk istedigin kadar ama sakin nedn arama bu dunyada hic birsey sebebsiz dgil sadece biz bilemiyrz ve herseye kader diyrz uzme lutfn kendini

Slm anne nsilsinz bugun varmi gelisme calismlar nasil gidiyr iceride yaa ben bugun peknbirsey hissetmiyrm azaldi ama acayio gergin karnim sisti azda olsa birkc kere batma yasadim bu kadar bizden hberler

yazamadım ama dün transferim iyi geçti bundan sonrası hayırlısı,ben çok nötrüm,hiç birşey hissetmiyorum açıkçası,birde bu kadar negatif sonuçlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,umudum benimle ama kendimi her sonuca hazırlamalıyım sanırım,bir sonuç daha öğrenilcek herhalde bu gün inş o pozitif çıkar

bu durumu en çok anlayan benim herhalde....bu 3. merkezim 5. denemem..herbirine güvenerek gidiyorum...herbirini onca maddiyat,onca umut harcıyorum karşılığında çok acı çekiyorum ama işte rabbim sağolsun toparlanıp yeniden başlıyorum...hem benim yaşadığım yerde merkez falan yok...bodrumdan istanbula herseferinde en az 1 ay kalıyorum eşimden yuvamdan uzakta...çok zor bunlar..daha verdiğim fadekarlıkların haddi hesabı yok...

rabbimden tek dileğim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....

QUOTE=Camenta;22383602]Teşekkür ederim canım,hoşbulduk.

Sorunun ne olduğunu anlamak amacıyla bir takım testlere tabii tutulacamışız öncelikle.

Öyle sanıyorumki;bir aksilik olmadığı taktirde 2 ay sonra yapılacak transfer.[/QUOTE]

bu iyi bişey canım...araştırılcınkı aklında soru işareti kalmasın...inşallah herşey dilediğin gibi yolunda gider...

buarada senide ekleyelim listemize..nasılsa bizdensin artık :) bilgilerini bekliyorum... (yaş,merkez,sebep,deneme sayısı,donmuş sayısı)

bu durumu en çok anlayan benim herhalde....bu 3. merkezim 5. denemem..herbirine güvenerek gidiyorum...herbirini onca maddiyat,onca umut harcıyorum karşılığında çok acı çekiyorum ama işte rabbim sağolsun toparlanıp yeniden başlıyorum...hem benim yaşadığım yerde merkez falan yok...bodrumdan istanbula herseferinde en az 1 ay kalıyorum eşimden yuvamdan uzakta...çok zor bunlar..daha verdiğim fadekarlıkların haddi hesabı yok...

rabbimden tek dileğim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....

QUOTE=Camenta;22383602]Teşekkür ederim canım,hoşbulduk.

Öyle sanıyorumki;bir aksilik olmadığı taktirde 2 ay sonra yapılacak transfer.[/QUOTE]

bu iyi bişey canım...araştırılsınkı aklında soru işareti kalmasın...inşallah herşey dilediğin gibi yolunda gider...

buarada senide ekleyelim listemize..nasılsa bizdensin artık :) bilgilerini bekliyorum... (yaş,merkez,sebep,deneme sayısı,donmuş sayısı)

negatif alan arkadaşım inan çok üzüldüm ama yapabilecek bişi yok buna alışmak ve sabretmek zorundasın hepizin yaptığı tek şey bu ne yazıkkı bu
inşallah diyer arkadaşınki olmuştur
bende 1 ay sonra başlıcam ve çok korkuyorum

İnan ben de hamile olduğumu hissediyordum... sonucu görünce çok oldum. Olacakla öleceğin önüne geçilmez derler...zamanı gelmedi diyelim....ama bunu söylemek de kabullenmek de zor...

Kızlar çok üzülerek yazıyorum malasef sonuç negatif...çok moralim bozuldu....

canım çok üzüldüm yaaa rabbim sabrını versin inşallah ama ne olur neden diye isyan etme rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş. buda bizim sınavımız. inşallah bu son negatifin olur. ağlamak istiyorsan ağla sakın kendini sıkma rahatlarsın canım. ankara da nerde yaptırdın. bende ankaradayım da. :

canım çok geçmiş olsun . hoşgeldin aramıza...

kızlar sizin yomurta toplama işleminizde kanama omuymuştu benim ilk ve ikinci tüp bebeyimde hiç olmamıştı
ama 3. denememde uyandığımda ped vardı ve hemen hemen pet dolmuştu sonrasında çok olmasada 4 gün devam etti
sizdede olmuşmuydu

canım gözün aydın bir daha hiç ayrılmayın inşallah :))) yeni yılla birlikte bebğinde sana gelsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…