Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

benim birde 4 ve 8.günlerimde e2 ve progesteronuma bakılacak

canım hoşgeldin..bak hemen moralini bozma daha yeni başladık...hepimiz üzülüyoruz bu sonuçlara ama elden ne gelirki...beklieyip göreceğiz..ama beklerkende umudumuzu kaybetmeyelim...

demek aralarda test yapılcak..takip edilmesi iyi bişey...inşallah sonumuzda güzel olur...bu arada kaç embriyo konulmuştu sana?

Slm anne nsilsinz bugun varmi gelisme calismlar nasil gidiyr iceride yaa ben bugun peknbirsey hissetmiyrm azaldi ama acayio gergin karnim sisti azda olsa birkc kere batma yasadim bu kadar bizden hberler

benimde bugün genelinde bişey hissetmedim..ama yine kasıklarımda hafifte olsa ağrılar giriyor...

inşallah çalışmalara devam ediyorlardır...aslında azıcık analarına çekseler zeyna gibi savaşçı olacaklar ama bakalım artıkın :)

Ağladım baya:) gidip bir duşa alıp mis gibi uyku çekeyim diyorum. Depresyona iyi gelir:)) Ankara'da Prof. Dr. Murat Sönmezer'e gidiyordum.Ankara Tıp Fakültesinde çalışıyor.

benim ilkinde oldu kanamam ama sonra olmadı opudan uyandiğimda yatak batmıştı ama başka olmadı. ikinci opuda hiç olmadı diyebilirim çünkü doktorum söylemişti kanamayı durdurduk içeriyde kandan temizledik demişti bende merak edip sormuştum neden kanamam olmadı diye :))

Ağladım baya:) gidip bir duşa alıp mis gibi uyku çekeyim diyorum. Depresyona iyi gelir:)) Ankara'da Prof. Dr. Murat Sönmezer'e gidiyordum.Ankara Tıp Fakültesinde çalışıyor.

kesinilkle canım bende aynısını yapıyorum negatif sonuçu alınca hemen bi sıcacık duş ondan sonra bi ağrı kesici sonra doğru yatağım :))) iki gün yemek hariç kalkmıyordum ama bu sefer hemen kalktım nedenlerini aramaya başladım :))) ama bişey bulamadım :))) rabbim vermeyecekmiş demek ki zamanı gelmemiş kısmet değilmiş dedim :))

canım benim iki opuda da damla kanamam olmadı çok şükür.
3 negatif aşılamadan sonra,dün ilk tüp bebek denememizin test günüydü ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.

Yola donduruluşlarla devam edeceğiz.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
geçmiş olsun canım. Kaç dondurulmuşun var hakkında hayırlısı olsun bol şans.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim.... Sanırım yeni bir merkez aramanın zamanı geldi... istanbul'da önereceğiz merkez veya doktor kim var?
Umut Tüp Bebek Süleyman Tosun benim doktorum çok memnunum.. Keşke ilk denememi onda yapsaydım diye kafamı vuruyorum. Hakkında hayırlısı canım
Hayırlı olsun canım transferin Pozitif üşün ve hamileliğin tadını .ıkar negatif bile çıksa en azından 12 gün hamilelik yaşamış olmanın hazzı kalır. Güzel düşün canım.. bol şans

doğum günün kutlu olsun inşallah canım.. yeni yaşın seni bebişlerine kavuştusun....

geçmiş olsun canım. Kaç dondurulmuşun var hakkında hayırlısı olsun bol şans.

Teşekkür ederim canım.

Blastosist transferiydi,önce 7 embriyomun oluğunu söylendi,sonra 8 tane donduruldu dendi.

Hayırlısı inşallah...

Teşekkür ederim canım

Deneme:1 tüp bebek

Merkez:Memorial

Sebep:Sebepsiz infertilite

Donmuş Sayısı:8

3 negatif aşılamadan sonra,dün ilk tüp bebek denememizin test günüydü ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.

Yola donduruluşlarla devam edeceğiz.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

canım inşallah bu son denemen olur......Allah bu dönemde bol sabır versin sana........inşallah benim gibi ikinci denemende hamile kalırsın.......kocaman öpüyorum seni.....kendine iyi bak....

canım inşallah bu son denemen olur......Allah bu dönemde bol sabır versin sana........inşallah benim gibi ikinci denemende hamile kalırsın.......kocaman öpüyorum seni.....kendine iyi bak....

Canım beniiim Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Amin inşallah...

Sende kendine ve bebişe cok iyi bak.

Sevgi ve dualarımla canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…