yazamadım ama dün transferim iyi geçti bundan sonrası hayırlısı,ben çok nötrüm,hiç birşey hissetmiyorum açıkçası,birde bu kadar negatif sonuçlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,umudum benimle ama kendimi her sonuca hazırlamalıyım sanırım,bir sonuç daha öğrenilcek herhalde bu gün inş o pozitif çıkar
benim birde 4 ve 8.günlerimde e2 ve progesteronuma bakılacak
Slm anne nsilsinz bugun varmi gelisme calismlar nasil gidiyr iceride yaa ben bugun peknbirsey hissetmiyrm azaldi ama acayio gergin karnim sisti azda olsa birkc kere batma yasadim bu kadar bizden hberler
canım çok üzüldümyaaa rabbim sabrını versin inşallah ama ne olur neden diye isyan etme rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş. buda bizim sınavımız. inşallah bu son negatifin olur. ağlamak istiyorsan ağla sakın kendini sıkma rahatlarsın canım. ankara da nerde yaptırdın. bende ankaradayım da. :
bu durumu en çok anlayan benim herhalde....bu 3. merkezim 5. denemem..herbirine güvenerek gidiyorum...herbirini onca maddiyat,onca umut harcıyorum karşılığında çok acı çekiyorum ama işte rabbim sağolsun toparlanıp yeniden başlıyorum...hem benim yaşadığım yerde merkez falan yok...bodrumdan istanbula herseferinde en az 1 ay kalıyorum eşimden yuvamdan uzakta...çok zor bunlar..daha verdiğim fadekarlıkların haddi hesabı yok...
Aynen canım, ne kadar fedakarlık yapıyoruz aslında...ve şu an içimde hiç güç kalmamış gibi hissediyorum. Bir yandan da zaman daha da geçmeden hemen adam akıllı bir doktora gideyim diyorum... Sorması ayıp mıdır bilmiyorum ama Aydın Bey'e toplamda ne kadar ödeme yapıyorsun? Bir de orası bana baya bir uzak...
canım aydın beyde hastane ücreki 3600 müydü neydi tamda hatırlamıyorum...ilaçlar hariç tabi...ama öğerenmek istersen tel no verebilirim..herşeye cevap veriyorlar sağolsunlar...bide servisleri var avrupa yakasından başlıyor...
kızlar sizin yomurta toplama işleminizde kanama omuymuştu benim ilk ve ikinci tüp bebeyimde hiç olmamıştı
ama 3. denememde uyandığımda ped vardı ve hemen hemen pet dolmuştu sonrasında çok olmasada 4 gün devam etti
sizdede olmuşmuydu
bende leke şeklinde oluyor birkaçgün..
kızlar sizin yomurta toplama işleminizde kanama omuymuştu benim ilk ve ikinci tüp bebeyimde hiç olmamıştı
ama 3. denememde uyandığımda ped vardı ve hemen hemen pet dolmuştu sonrasında çok olmasada 4 gün devam etti
sizdede olmuşmuydu
Ağladım baya:) gidip bir duşa alıp mis gibi uyku çekeyim diyorum. Depresyona iyi gelir:)) Ankara'da Prof. Dr. Murat Sönmezer'e gidiyordum.Ankara Tıp Fakültesinde çalışıyor.
canım aydın beyde hastane ücreki 3600 müydü neydi tamda hatırlamıyorum...ilaçlar hariç tabi...ama öğerenmek istersen tel no verebilirim..herşeye cevap veriyorlar sağolsunlar...bide servisleri var avrupa yakasından başlıyor...
tamam ver, bir arayıp sorayım... Bülent urman ile semra kahramanı da çok övdüklerini duydum...karar vermek zor
canım benim iki opuda da damla kanamam olmadı çok şükür.kızlar sizin yomurta toplama işleminizde kanama omuymuştu benim ilk ve ikinci tüp bebeyimde hiç olmamıştı
sizdede olmuşmuydu
geçmiş olsun canım. Kaç dondurulmuşun var hakkında hayırlısı olsun bol şans.3 negatif aşılamadan sonra,dün ilk tüp bebek denememizin test günüydü ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.
Yola donduruluşlarla devam edeceğiz.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Umut Tüp Bebek Süleyman Tosun benim doktorum çok memnunum.. Keşke ilk denememi onda yapsaydım diye kafamı vuruyorum. Hakkında hayırlısı canımDesteğiniz için çok teşekkür ederim.... Sanırım yeni bir merkez aramanın zamanı geldi... istanbul'da önereceğiz merkez veya doktor kim var?
Hayırlı olsun canım transferin Pozitif üşün ve hamileliğin tadını .ıkar negatif bile çıksa en azından 12 gün hamilelik yaşamış olmanın hazzı kalır. Güzel düşün canım.. bol şansyazamadım ama dün transferim iyi geçti bundan sonrası hayırlısı,ben çok nötrüm,hiç birşey hissetmiyorum açıkçası,birde bu kadar negatif sonuçlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,umudum benimle ama kendimi her sonuca hazırlamalıyım sanırım,bir sonuç daha öğrenilcek herhalde bu gün inş o pozitif çıkar
bende leke şeklinde oluyor birkaçgün..
niye sordum biliyomusunuz çünkü yomurta topma işleminde kanama olunca rahim yaralama oluyu ve buda embiriyonun rahime tutunmasını enkelliyomuşbenim ilkinde oldu kanamam ama sonra olmadı opudan uyandiğimda yatak batmıştı ama başka olmadı. ikinci opuda hiç olmadı diyebilirim çünkü doktorum söylemişti kanamayı durdurduk içeriyde kandan temizledik demişti bende merak edip sormuştum neden kanamam olmadı diye :))
geçmiş olsun canım. Kaç dondurulmuşun var hakkında hayırlısı olsun bol şans.
kızlar yetişemıyorum hızınıza..
cep tel aldım.. bıde ınternet paketı alıyorum..
artık face de bende varım.....
çok sevindim canım :)))) :52face de daha güzel kaynatıyoruz :)))
bu iyi bişey canım...araştırılsınkı aklında soru işareti kalmasın...inşallah herşey dilediğin gibi yolunda gider...
buarada senide ekleyelim listemize..nasılsa bizdensin artık :) bilgilerini bekliyorum... (yaş,merkez,sebep,deneme sayısı,donmuş sayısı)
evett daha zevklı oluyo... bıde uzuloyorum sızı yanlız bıraktım dıye...
canım çok geçmiş olsun . hoşgeldin aramıza...
3 negatif aşılamadan sonra,dün ilk tüp bebek denememizin test günüydü ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.
Yola donduruluşlarla devam edeceğiz.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
canım inşallah bu son denemen olur......Allah bu dönemde bol sabır versin sana........inşallah benim gibi ikinci denemende hamile kalırsın.......kocaman öpüyorum seni.....kendine iyi bak....
Çok teşekkür ederim canım...
Buarada avatarına bayıldım.:128:Allah hepimize o minik eli tutmayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?