Açık görünüyor ama yokkkkklarrrr(((((((((((
Super super sudecm negusel dEmissin hosuma gidiyr diye yaln yok bende ayniyim dogAl gaz deposu gibi hissedyrm kendimi Esim kesin sen hamilesin diyor amn amin diyrm insallh annecik bak bana belirti hissettice yaz lutfen buarada cnm 1000 besmele yazarmisn ve 1yasin daha cnm
Kızlar, doktorum aradı, yarın kan ver dedi:)) yarın büyük gün:)) benim için dua edinnnn
sorma canım yaa..pek hoşuma gidiyor böyle ağrı filan bişeyler oluncaay ne hallerdeyiz haaa kafayı yemezsek iyi yani
Günaydın kızlarrrrrrr... herkese mutlu birgün diliyorummm.
Bugün wishin doğumgünü arkadaşlarrr... Hep birlikte onun için dua edelim bu yıl yavrusunu kucağına alsın inşallah.. AMİN
ve Efeylül bugün rahim filmi var kendisine hayırlı haberlerle dönmesini diliyoruz......
sudenaz cnm nasılsın? nasıl gidiyor inşlh herşey iyi gidiyordur.1000 besmele yazarmısın Allah kabul etsin inşlh dualarımızı
Sudenaz cığım 200 besmele 350 kelimei tevhid eklermisin.Senin sıpalar maaşallah epey hareketli çıktılar annesi:)
Kızlar çok üzülerek yazıyorum malasef sonuç negatif...çok moralim bozuldu....
Kızlar çok üzülerek yazıyorum malasef sonuç negatif...çok moralim bozuldu....
çok geçmiş olsun cnm Rabbi sana ve eşine sabır versin. inşlh en kısa zamanda tedavisiz gelir bebişlerimiz arkadaşım.herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?