Kızlar çok üzülerek yazıyorum malasef sonuç negatif...çok moralim bozuldu....
kızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
tamam ver, bir arayıp sorayım... Bülent urman ile semra kahramanı da çok övdüklerini duydum...karar vermek zor
kızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
cnm cok üzüldüm hayırlısı ins cabucak toplanırsınAğladım baya:) gidip bir duşa alıp mis gibi uyku çekeyim diyorum. Depresyona iyi gelir:)) Ankara'da Prof. Dr. Murat Sönmezer'e gidiyordum.Ankara Tıp Fakültesinde çalışıyor.
hosgeldin cnm ins dondurulmusların sana uğur getirir..3 negatif aşılamadan sonra,dün ilk tüp bebek denememizin test günüydü ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.
Yola donduruluşlarla devam edeceğiz.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
hayırlı uğurlu olsun annecik hadi bakalım heycanlı bekleyiş basladıyazamadım ama dün transferim iyi geçti bundan sonrası hayırlısı,ben çok nötrüm,hiç birşey hissetmiyorum açıkçası,birde bu kadar negatif sonuçlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,umudum benimle ama kendimi her sonuca hazırlamalıyım sanırım,bir sonuç daha öğrenilcek herhalde bu gün inş o pozitif çıkar
sudecim sormuşsun bana 2 embriyo konuldu,daha doğrusu biri sorunsuz gitti diğeri kataterde mi kalmış ne tekrar labaratuara gitti geldi falan sonra tekrar konuldu,ikincisi biraz muallakta yani,doktorum teknik bir sorun yok dedi ama hayırlısı,,,,bir şeyler açıkladı ama anladığım kataterde yapışıklık olabiliyormuş,umarım yolundadır her şey,ben çok umutlu değilim olursa bana bonus gibi gelicek valla
tebriklerrrrrr canım...çok mutlu oldum inannnnn....
yanlış hatırlamıyorsam sen çok ümitli değildin..bak bebişlerin sürprizini yapmışlar....
bu arada bişey sorcam bugün senin kaçıncı günün..transfer tarihine baktım bugün 9.günün öylemi?
tabiii belirtilerinide yazarsan çok seviniriz annecik
rabbim sağsalim kucağına almayıda nasib eder inşallahhhh
kızlarrrr halayaaaaaaaaaaaaa buyrunnnn
evet arkadaşım bugün 9.gün doktorum bu sefer öyle uygun gördü embriyolarım blastosist olduğu için herhalde belirtilerimi çok yazmak isterdim ama malesef hiç bir belirti olmadı o yüzden de zaten bu seferde tutmadığını düşündüm ama bebişim bana süpriz haptı hala benimleymiş cuma günü tekrar testim var inşallah değerim katlanır da mutluluğum daim olur herzaman namazlarımda hepimiz için dua ediyorum halay için teşekkürler :
çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah :))) oh be şole güzel haberlere ihtiyacımız vardı :))))
kızlar önce üzücü haberi sonra mutlu haberi alınca ben sonucumu yazmayı unuttumbugün rahim filmim çekildi elhamdürillah çok şükür rabbime tertemiz bi film :)) tüplerde ne bi tıkanıklık ne iltihap ne sıvı hiç bişey yok.rahim tertemiiz yapışıklık falan da yok hatta doktorum film çekilirken gösterdi bana bak ilaçlaar nasıl gidiyor yumurtalıklarına kadar diye çok şükür korktuğum kadar acım da olmadı biraz tansiyonum düştü filmden sonra o kadar :)))
teşekkür edrim canım inşallah değer,im yükselmeye devam eder darısı tüm isteyenlerin başına ama ben hala inanamıyorum giderken de çok umutsuz gitmiştim hala şoktayım biri beni çimdiklesin
sudecim bu arada bak olumluz seri sona erdi bence pozitiflere basladık ilki sen olacaksın sonra da biz
allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın
canım bir sonraki testlerinin sonuçlarınıda bekliyoruz....bu arada 9. gün için süper bir değer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?