Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım amerikan hastanesinin bende çok pahalı bir yer olduğunu duydum ama yidnede sen bilirsin bi gidip görüşmekten zarar gelmez istersen benim gittiğim merkezezi de söylyim bi araştır kafana hangisi yatarsa orya başlarsın canım ilk görüşme ücretsiz canım en azından bıi fikir edinmiş olursun ıvı tüp bebk merkezi dr erdal budak netden bi bak istersen

ah canım yaaaaa.bende kendimden çok kocişime üzülüyorum....ama napcan Allahtan onun desteği beni ayakta tutuyor...masraflarda malesef canım..ben bu mesele yüzünden işimi bıraktım...kadrolu çalışmıyorum artık...yazın sezonda çalışıp kışın bu işe girişiyorum...ama rabbim hep bir yerden kapı açıyor...rabbim yar ve yardımcun olsun inşallah...
allah razı olsun canım allah ne muradın varsa versin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım unutmadan soyleyim de 4130 tane besmele ekleyebilir misin. kanamam bitsin yasine başlayacam inşallah. bugün filmden sonra arttı kanamam biraz ağrım da var. inşallah bir iki güne kadar biterse sizin için bol bol yasin okuyacağım

teşekkür edrim canım inşallah değer,im yükselmeye devam eder darısı tüm isteyenlerin başına ama ben hala inanamıyorum giderken de çok umutsuz gitmiştim hala şoktayım biri beni çimdiklesin

canım benim ya kıyamam ama inan kendi sonucum olsa bu kadar sevinebilirdim

çok iyi canım..süpermişşş....bunuda atlattık çok şükür...inşallah bundan sonrada herşey böyle güzel geçecek

inşallah arkadaşım inşalah ocak adetinde gel görecem dedi. yaklaşık 25 gün kaldı :)) bende onun için sayayım gün bari :))) şimdiden bu heyecenı yaşamayı onlarla konuşmayı çok özledim ya bir an önce güzel haberlerle günler geçsin bende kavuşayım sıpalarıma

Cnm gecmis olsun iyi olmana sevndim dinln guzelce benide unutma dualarnda allh razi olsun k d et

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5000
[/TD]
[TD]4100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]14.768
[/TD]
[TD]6745
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]10.650
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]550
[/TD]
[TD]550
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]40.401
[/TD]
[TD]30.178
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]29.599
[/TD]
[TD]39.822
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81
SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]19
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaannnnnnnnn bugün üzüldük ma mutlu kapattık günüüüü yaşasınnn tebriklerrrrr sağlıkla kucağına al canım inşallahhh darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaa
canımmm benim gözün aydınnnn hadiiiiii tüpeeeeeeeeeee :)
inşallah canım sağlıkllaaaa duaların için sağolll
canım sennle üzüldük yabangülü ile sevindik.. inşallah senin içinde çok yakında mutlu oluruz haberlerinle... her zaman yanındayız.

o günlerde gelecek inşllahhhhhhhhh

kızlar mola veriyorum...netin başında sözde fazla kalmamaya çalışıyorum ama nerdeeeeeeeeeee
neyse hürremim başlıyor..azcık entrika seyredeyim...

tamam canım bir araştırayım:))

canım sennle üzüldük yabangülü ile sevindik.. inşallah senin içinde çok yakında mutlu oluruz haberlerinle... her zaman yanındayız.[/QUOTE]

Evet gün güzel bitti:)) Dondurulmuşlar olduğu için çok fazla ilaç almamış aldım...Uzun ara vermeden, yaş ilerlemeden yeniden denemek istiyorum. İyi ki varsınız...Umarım bu mutlu haberi hepimiz alırız:))

canım sennle üzüldük yabangülü ile sevindik.. inşallah senin içinde çok yakında mutlu oluruz haberlerinle... her zaman yanındayız.

Evet gün güzel bitti:)) Dondurulmuşlar olduğu için çok fazla ilaç almamış aldım...Uzun ara vermeden, yaş ilerlemeden yeniden denemek istiyorum. İyi ki varsınız...Umarım bu mutlu haberi hepimiz alırız:))[/QUOTE]

canım eğer maddi imkanın el veriyorsa hiç durma peşpeşe daha iyi benceee inşallah en kısa srede olur canım benim

kanı sonunda aldırıp yolladım genet,k tesleri için bakalım hayırlı cevaplar olsun,
şahin beye yda başka doktora laparoskopi yaptıran oldumu aranızda , yaptıran olduysa kis olduğı kesin miydi yoksa bakmak için mi yaptırdınız ne kadar süre çalışmayı ,işten uzak kalmayı gerektirir, lütfen bilgileriniziii paylaşın bana bir doktor bunu teklif etti nedensiz değil belkide nedeni endometriozis diye düşünüyor fikri olan var mı

yabangülü çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah bu senin 4. denemen seni özellikle takip ediyodum
bende 4. denemeye başlicam
sen daha önce yaptığın tüp bebek oygulamalarında hiç gebelik oldumu yoksa ilk dehamı hamile kalıyosun

canım geçmiş olsun... umarım temiz çıkar. laporoskopi 2 amaçla yapılıyor 1- tanı amaçlı yapıp içerini durumuna bakıyorlar 2- içerdeki tespit edilen sorunu temizliyorlar... ikincisi genelde birinci işlem esnasında duruma göre karar veriliyor. benim laporoskopim çok sıkıntılı oldu 1 satten fazla sürdü ama 3. gün işbaşı yaptım... kolay bir operasyon izi de kalmıyor çok küçük ve rahat merak etme.ben umutta oldum.

canım hadi bakalım temiz sonuçlar gelir inşallah....laparoskopi yaptırdım ben..1 saate ayağa kalktım.işi engelleyecek bişey yok..ağır kaldırmamak gerek sadece bir süre...genelde laparoskopiyi tüpler için yapıyorlar....endometriosiz rahim le alakalı bir sorun,histereskopi olman gerekmezmi? anlamadım yani...

Sudenaza katılıyorum canım rahimle alakalı durumlarda histereskopi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…