ne güzel bir haber:)) yüzümü güldürdün:)) hayırlısı ile allah kucağına almayı da nasip etsin..O kadar çok sevindim ki anlatamam:))
Canım iyiyim şimdi, eşim geldi, suratı beş karışla, ağladı, kıyamam ona, bir de güç geldi bana, destek oldu birbirimize..Demek ki hayırlı değilmiş, demek ki zamanı gelmemiş...Ben inanıyorum bir gün anne olacağıma:))
Bir arkadaşım 8 kez denemiş ve sonuncusunda 1 tane yumurtası varmış. İstanbulda gitmediği doktor kalmamış, toplamda 100bin kadar masraf yapmış. En son Bülent Urman'a gitmiş. Amerikan hastanesinde...onu çok öneriyor bana hatta gel bir kere muayene gidelim diyor. Tabi orası da masrafı bakımından gözümü korkutuyor. Eşim kredi çekeriz dedi...Biz zaten konut kredisi çektik. Maaşımızın birini ona veriyoruz...Ne yapalım bilemedik...
ne güzel bir haber:)) yüzümü güldürdün:)) hayırlısı ile allah kucağına almayı da nasip etsin..O kadar çok sevindim ki anlatamam:))
Canım iyiyim şimdi, eşim geldi, suratı beş karışla, ağladı, kıyamam ona, bir de güç geldi bana, destek oldu birbirimize..Demek ki hayırlı değilmiş, demek ki zamanı gelmemiş...Ben inanıyorum bir gün anne olacağıma:))
Bir arkadaşım 8 kez denemiş ve sonuncusunda 1 tane yumurtası varmış. İstanbulda gitmediği doktor kalmamış, toplamda 100bin kadar masraf yapmış. En son Bülent Urman'a gitmiş. Amerikan hastanesinde...onu çok öneriyor bana hatta gel bir kere muayene gidelim diyor. Tabi orası da masrafı bakımından gözümü korkutuyor. Eşim kredi çekeriz dedi...Biz zaten konut kredisi çektik. Maaşımızın birini ona veriyoruz...Ne yapalım bilemedik...
allah razı olsun canım allah ne muradın varsa versin
teşekkür edrim canım inşallah değer,im yükselmeye devam eder darısı tüm isteyenlerin başına ama ben hala inanamıyorum giderken de çok umutsuz gitmiştim hala şoktayım biri beni çimdiklesin
kızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
çok iyi canım..süpermişşş....bunuda atlattık çok şükür...inşallah bundan sonrada herşey böyle güzel geçecek
canım unutmadan soyleyim de 4130 tane besmele ekleyebilir misin. kanamam bitsin yasine başlayacam inşallah. bugün filmden sonra arttı kanamam biraz ağrım da var. inşallah bir iki güne kadar biterse sizin için bol bol yasin okuyacağım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaannnnnnnnn bugün üzüldük ma mutlu kapattık günüüüü yaşasınnn tebriklerrrrr sağlıkla kucağına al canım inşallahhh darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaakızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
canımmm benim gözün aydınnnn hadiiiiii tüpeeeeeeeeeee :)kızlar önce üzücü haberi sonra mutlu haberi alınca ben sonucumu yazmayı unuttumbugün rahim filmim çekildi elhamdürillah çok şükür rabbime tertemiz bi film :)) tüplerde ne bi tıkanıklık ne iltihap ne sıvı hiç bişey yok.rahim tertemiiz yapışıklık falan da yok hatta doktorum film çekilirken gösterdi bana bak ilaçlaar nasıl gidiyor yumurtalıklarına kadar diye çok şükür korktuğum kadar acım da olmadı biraz tansiyonum düştü filmden sonra o kadar :)))
inşallah canım sağlıkllaaaa duaların için sağolllevet arkadaşım bugün 9.gün doktorum bu sefer öyle uygun gördü embriyolarım blastosist olduğu için herhalde belirtilerimi çok yazmak isterdim ama malesef hiç bir belirti olmadı o yüzden de zaten bu seferde tutmadığını düşündüm ama bebişim bana süpriz haptı hala benimleymiş cuma günü tekrar testim var inşallah değerim katlanır da mutluluğum daim olur herzaman namazlarımda hepimiz için dua ediyorum halay için teşekkürler :
canım sennle üzüldük yabangülü ile sevindik.. inşallah senin içinde çok yakında mutlu oluruz haberlerinle... her zaman yanındayız.ne güzel bir haber:)) yüzümü güldürdün:)) hayırlısı ile allah kucağına almayı da nasip etsin..O kadar çok sevindim ki anlatamam:))
inşallah arkadaşım inşalah ocak adetinde gel görecem dedi. yaklaşık 25 gün kaldı :)) bende onun için sayayım gün bari :))) şimdiden bu heyecenı yaşamayı onlarla konuşmayı çok özledim ya bir an önce güzel haberlerle günler geçsin bende kavuşayım sıpalarıma
canım amerikan hastanesinin bende çok pahalı bir yer olduğunu duydum ama yidnede sen bilirsin bi gidip görüşmekten zarar gelmez istersen benim gittiğim merkezezi de söylyim bi araştır kafana hangisi yatarsa orya başlarsın canım ilk görüşme ücretsiz canım en azından bıi fikir edinmiş olursun ıvı tüp bebk merkezi dr erdal budak netden bi bak istersen
ah canım yaaaaa.bende kendimden çok kocişime üzülüyorum....ama napcan Allahtan onun desteği beni ayakta tutuyor...masraflarda malesef canım..ben bu mesele yüzünden işimi bıraktım...kadrolu çalışmıyorum artık...yazın sezonda çalışıp kışın bu işe girişiyorum...ama rabbim hep bir yerden kapı açıyor...rabbim yar ve yardımcun olsun inşallah...
sağol canım:)) umarım sen de bundan sonra bebek masrafı yaparsın, cici cici kıyafetler almayı nasip etsin rabbim:))
canım sennle üzüldük yabangülü ile sevindik.. inşallah senin içinde çok yakında mutlu oluruz haberlerinle... her zaman yanındayız.
kanı sonunda aldırıp yolladım genet,k tesleri için bakalım hayırlı cevaplar olsun,
şahin beye yda başka doktora laparoskopi yaptıran oldumu aranızda , yaptıran olduysa kis olduğı kesin miydi yoksa bakmak için mi yaptırdınız ne kadar süre çalışmayı ,işten uzak kalmayı gerektirir, lütfen bilgileriniziii paylaşın bana bir doktor bunu teklif etti nedensiz değil belkide nedeni endometriozis diye düşünüyor fikri olan var mı
kanı sonunda aldırıp yolladım genet,k tesleri için bakalım hayırlı cevaplar olsun,
şahin beye yda başka doktora laparoskopi yaptıran oldumu aranızda , yaptıran olduysa kis olduğı kesin miydi yoksa bakmak için mi yaptırdınız ne kadar süre çalışmayı ,işten uzak kalmayı gerektirir, lütfen bilgileriniziii paylaşın bana bir doktor bunu teklif etti nedensiz değil belkide nedeni endometriozis diye düşünüyor fikri olan var mı
canım hadi bakalım temiz sonuçlar gelir inşallah....laparoskopi yaptırdım ben..1 saate ayağa kalktım.işi engelleyecek bişey yok..ağır kaldırmamak gerek sadece bir süre...genelde laparoskopiyi tüpler için yapıyorlar....endometriosiz rahim le alakalı bir sorun,histereskopi olman gerekmezmi? anlamadım yani...
evet toobecim çok mutlu oldum...şimdi sıra karasu da...inşallah bundan sonra pozitif serisi yakalarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?