hayatım bende sana umut tüp bebeği öneririm doktorumdan çok memnunum bir git görüş derimDesteğiniz için çok teşekkür ederim.... Sanırım yeni bir merkez aramanın zamanı geldi... istanbul'da önereceğiz merkez veya doktor kim var?
hayatım gözün aydın rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder ihşallahkızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
Kızlar çok üzülerek yazıyorum malasef sonuç negatif...çok moralim bozuldu....
3 negatif aşılamadan sonra,dün ilk tüp bebek denememizin test günüydü ve ne yazık ki negatif sonuçlandı.
Yola donduruluşlarla devam edeceğiz.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
yazamadım ama dün transferim iyi geçti bundan sonrası hayırlısı,ben çok nötrüm,hiç birşey hissetmiyorum açıkçası,birde bu kadar negatif sonuçlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,umudum benimle ama kendimi her sonuca hazırlamalıyım sanırım,bir sonuç daha öğrenilcek herhalde bu gün inş o pozitif çıkar
kızlar sizin yomurta toplama işleminizde kanama omuymuştu benim ilk ve ikinci tüp bebeyimde hiç olmamıştı
ama 3. denememde uyandığımda ped vardı ve hemen hemen pet dolmuştu sonrasında çok olmasada 4 gün devam etti
sizdede olmuşmuydu
kızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
kızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
kızlar önce üzücü haberi sonra mutlu haberi alınca ben sonucumu yazmayı unuttumbugün rahim filmim çekildi elhamdürillah çok şükür rabbime tertemiz bi film :)) tüplerde ne bi tıkanıklık ne iltihap ne sıvı hiç bişey yok.rahim tertemiiz yapışıklık falan da yok hatta doktorum film çekilirken gösterdi bana bak ilaçlaar nasıl gidiyor yumurtalıklarına kadar diye çok şükür korktuğum kadar acım da olmadı biraz tansiyonum düştü filmden sonra o kadar :)))
Sudenaz canım bende dualara katılmak istoyorum yeni oldugum için anlamıyorum anlatırsan sevinirim
Kızlar bir şey soracam dondurulmuş embiryolara transfer zamanında çatlatma uygulaması iyi olurum acaba yaptıran varmış suanda dondurulmuslarla hamile kalan arkadaslarımız siz bu uygulamayı yapıtınızmi çatlatma uygulamasını.ben 1.denememde yapmadım 2.denememde yaptım Allah izin verirse ocakta ilk defa dondurulmuslari deneyeceğiz bu sefer kararsız kaldım yapıp yapmamakta yardımcı Olursanız sevinirim.....
ohhh beeee içimin karardığı bir sabahta yabangülünün haberi güneş gib doğdu içime
inş. burda bu haberlerin devamı gelicek..darısı niliferbahara onunda baharı gelsin inşaallah..
darısı karasu sana canım ..darısı sudenaza..ve tüm topikteki hasret çekenlere inşaallah sağlıkla hayırla.....(şarkı armağan eder gibi oldu
winebir canım canınız sağolsun malesef bu yolde negatif gibi bir acı gerçekte var sonuçtsa inş.pozitifleri görürsün bizde haber verirsin...
merkez değiştirceksin sanırım inş. doğru ve hayırlı biyerde başlarsın yeniden tedavide moralinin yüksek olması için en önce merkez önemli zaten:26:...
o günlerde gelecek inşllahhhhhhhhh
kızlar mola veriyorum...netin başında sözde fazla kalmamaya çalışıyorum ama nerdeeeeeeeeeee
neyse hürremim başlıyor..azcık entrika seyredeyim...
slm annecik bugun nasılsınız bakalım ay ben bugun artık dışarı çıktım eşim halen istemiyrdu ama ofisteym uzanıyorum oturuyrm işte böyle ağır iş yapmıyrm sonuçta ama iyi oldu çıkmak evdn buarada benm karnm ağrıyor gibi yani çamaşır hizzasında karnmın altında ağrı var bir de kasıklarm ara ara ince ince ağrıyrm olumsuz düşünmek istemiyorum ama ben de durum bu cnm gerçi bugun daha hiç konşmadım bebişlerimle ee siz nasılsınz
ayyyyyy cnm ne güzel yazmıssın inşallah haftaya salı ben de size böyle güzel bir hbr verebilirim inşallah dua edin lütfen ben buarada kızlar 12. günü beklemicem 10. gün yaptırıcm şimdi okudum yaban güle çok sevndim
yabangülü çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin inşallah bu senin 4. denemen seni özellikle takip ediyodum
bende 4. denemeye başlicam
sen daha önce yaptığın tüp bebek oygulamalarında hiç gebelik oldumu yoksa ilk dehamı hamile kalıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?