Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım rabbim için zamanı geldi ol dedi ve oldu..içini ferah tut bol bol oku şükret rabbimize...
hem peygemberimiz(s.a.v)ümmetinin çokluğuyla övünecek inşaallah onun yüzü suyu hürmetine bizleride çoğaltıcak evlerimzide bebiş sesleri olucak birgün er yada geç inşaalllah.....

Hayırlı olsun canım cok sevindim darısı basımıza.belirti varmıydi ne yedin ne ictin merak ettim canim

canım teşekkür ederim hiç belirti yoktu inşallah canım en kısa zamanda allah sizlerede nasip etsin hergün iki üç dilim ananas yemeye çalıştım iki tane bitirdim kabak çekirdeği armut nar bunları yedim ekstre bişey yapmadım bol bol dua ettim bide transfer esnasında ayeltel kursi okudum yani içimden

cnm bugun benm 5.gunm bitti bebişlerle öğlen 13 30 da ben de ilk defa bugun çıktım zaten sen daha yat dinlen cnm ben bana bu sefer jel değilde progestan fitil verdi gunde 3 defa ben de yarn cıkmıcam evdeki gibi olmuyr ofis yarnı da evde geçiricem bugun hep oturdum ama hiç iş yapmıyrm ay ben artık bıraktım sudecm belirti aramayı rabbm bilir bakalım salı belli olucak ne olucaksa ama ben sana bişiy dicem ben başka topicler de okudum galiba bızım sayfada da yaşandi bu transfredn sonra tutumayınca embriyor test gunundn baya önce hastalanan arkadşlar var bu nasıl oluyr yani anlamadım ben varmı fikrin cnm

canım bahsettiğin çok istisnai bir durum...demekki trasferden sonra verilen ilaçlar yeterli değilmiş...yoksa bu ilaçları niye veriyolar..düşük önleyici bunlar..normal gebelere bile kanama görülmesinde hemen progesteron takviyesi verip kanamayı kesiyorlar...

keşki öyle olsaydıda,önceden anlayabilseydik...

hımmm anladım cnm bu akşam benm 1/3 ovitrelle iğnem var onu vurucam sana verdimi dr un ben araştırdım tutnmayı sağlamak içinmiş ilginç gelmşti ilkin de vurmştum dondrulmştada verdi dr um

o kadar umut oldunki bana anlatamam bende 3 aşılama 3 tüp bebek yaptım hiç birinde gebelik uluşmadı senin gibi ilk defa dondurulmuşlarla denicem bende senin gibi umutsuzdum kendimi
umutsuz vaka diyorum senin meleğin süpriz yapmış inşallah benim meleğimde yapar
yarın histeroskopim var tırasfer öncesi yapıcam
inşallah bu defa benimde yüzüm güler çok yoruldum

canım tırasferin olmuş inşallah bebeyini bu defa alırsın kucağına dualarım seninle

kızlar bişi soracağım benim bir ay önce tırasferim 5. gün oldu geriye 3 tane ab kalitesinde embiriyom kaldı
ve embiriyoluk dedi yarına kadar gözlemeye devam edicem eyer işlevlerini kaybetmezlerse dodurucam deyerse dondurucam dedi
ve 6. gün aradı saat 11 falandı ve iyi olduklarını kabul ettiğim taktirde dodurulacağını söyledi
ben dedimki iyilermi gerçekten en en iyi kalıte deyiller ama en iyi kalıteye yakınlar dedi
yani 6. gün donuruldu
şimdi tırasfer öncesi aynı gün çözdürüp aynı günmu tırasfer yapıcaklar yoksa 7. güne kadar bekliyeceklermi
bide aranızda 6. gün embiriyosu ile tırasfer yaptıran varmı
6. gün olması iyimi

canım benimkide 6. gün transferi...5. gün dondurulmuştu,bir gün önce çözüldü,6. gün transfer oldu..ama senin tahminimce aynı gün çözüp transfer ederler...

çünkü 7. günü hiç duymadım

canım benim altıncı gün transferi oldu ikinci ve üçüncü denememde.ikinci taze 6.gün embriyosu diğeri donmuş altıncı gün embriyosuydu. aynı gün çözüp transfer yaptılar bana. sabahtan embriyolog çzödü transferim öğleden sonra oldu. sabahtan öğlene kadar takip ettiler. canım doktorun ve embriyologun bana dediği zaten 6. günden sonra labaratuar da devam etmesi imkansız gibi bişeymiş çünkü hücre sayısı artıyor ve hücrelerin kana ihtiyacı oluyormuş anneden beslenmeye başlaması gerekiyormuş ve tutunma şansının en çok olduğu gün 5 ve 6. günmüş.

anladım zavallı kuzularım dondular orda bir an evvel zaman geçsede alıp getirsem eve
ya onlar ordalar diye vicdan yapıyorum resmen

anladım saol cevadın için

dün kargoyla yolladım kanları bugün kargo adresi bulamamış ve ulaştıramamış, benim yolladığım merkezde sgk anlaşması yarın son gündeymiş yani yarın bitiyormuş, yarında yarım gün çalışacaklarmış, şansa bak neyse ordaki bayan istanbula başka merkeze gidiyormuş yarın sgk anlaşmalı ben kanınızı alıp istanbula götüreyim dedi, mutlaka yaptırcam dedi, bir iş bu kadar uzar, bakalım hayırlısı
10 gün sonra çıkacak,
laporoskopi içinde yumurtalıklara hasar verebilir diyorlar o yüzden ben atlamıcam hemen, şuan çok yoruldum bu işe girersem arkasından tüp bebek gelecek buikisini kaldıracak psikoloji ve maddiyatta lazım , hergün okuyorum burayı, bahçeci kliniğini söylediler bana cumartesi yeni bir doktora gitcem fikir almaya bakalım o ne diyecek olmadı bahçeciyi düşünüyorum.
tuturanlara çok sevindim bu arada inşallah kucaklarına alırlar sağlıkla.

o zaman arkadşım bana 3. gun embriyosu transfer edildi dondurulmş yani transferdn sonraki ilk 3 gün mü önemli tutunma açıcın dan ben öyle anladım ama senın yazın dn senın daha çok bilgin var galiba

anladım zavallı kuzularım dondular orda bir an evvel zaman geçsede alıp getirsem eve
ya onlar ordalar diye vicdan yapıyorum resmen

kız ben 8 ay sonra aldım bebişleri buzdolabından

bide benim hastanem şu doktorlar dizisinin çekildiği,ferihanın bazı sahnelerinin çekildiği yer...onları televizyonda görünce içleniyorum el sallıyorum bebişlerime ..of ulen off efkarlandım

anca kavuştuk biz..inşallah bundan sonra telafi ederiz zamanı

sakin davranmakla en iyisini yapıyosun canım...inşallah herşey düzene girer ve yolunda gider

inşallah seni hiç bırakmazlar canım
vallla eltim diyoki bir an önce alsanda olup bitse
zavallılar orda zatüre olucaklar diyo
aslında bana verselerdi ben alıp buzdulabı poşetine koyar bizim buzluğa atardım ara sıra
peteğin özerine koyardım bira içleri ısınsın zavallıların hakkaten yazık ya
:26:

o zaman arkadşım bana 3. gun embriyosu transfer edildi dondurulmş yani transferdn sonraki ilk 3 gün mü önemli tutunma açıcın dan ben öyle anladım ama senın yazın dn senın daha çok bilgin var galiba

üç tane geçirince bazı şeyleri öğreniyoruz artık canım. ne zaman tutunduğunu bilemiyorlar canım ya yerleştirdikten sonra ne oluyor ne zaman tutunur bilemeyiz demişti bana sabırla 12 gün bekleyecez sonucu görecez demişti ama ben bi kaç kere duydum ve bazı yerlerde okumuştum ilk 72 saat önemli diye ama emin değilim canım ya

embiryonun dis zarini lazerlen inceltiyorlar kolay catlayip rahime tutunun diye hic yaptirmadinizmi ben 1.denemede yapmadim ama 2.de yaptim simdide dondurulmuslarda yapim yapmamakta kararsiz kaldim tabi alllah kismet edip transfere kada gidersem canim

ceviz findik fistik badem bunlari yemedinmi canim ben ilkinde hic dikkat etmedim ama ikincisinde bunlari yedim ilk 5gün tutunduklarini hissediyordum ama sonra anladimki olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…