embiryonun dis zarini lazerlen inceltiyorlar kolay catlayip rahime tutunun diye hic yaptirmadinizmi ben 1.denemede yapmadim ama 2.de yaptim simdide dondurulmuslarda yapim yapmamakta kararsiz kaldim tabi alllah kismet edip transfere kada gidersem canim
embiryonun dis zarini lazerlen inceltiyorlar kolay catlayip rahime tutunun diye hic yaptirmadinizmi ben 1.denemede yapmadim ama 2.de yaptim simdide dondurulmuslarda yapim yapmamakta kararsiz kaldim tabi alllah kismet edip transfere kada gidersem canim
kızlar bekleme sürecindekiler,nasıl gidiyor,ben dışarı gitmiyorum ama evdede yatamıyorum bir türlü,aslında bunu pek önemsemediğmizden midir nedir hep geziniyorum,eşimde ilk denememizdeki gibi pek üstünde durmuyor bunun,umutsuz bayağı bu bana da yansıyor,iş yapmıyorum ama dolaşıyorum ha bire,pozitif sonuçları görüncede ya tutarsa deyip dikkat etmediğim için kızıyorum kendime
canım bende duydum traşlama diye duymuştum ben. bende düşünüyorum aslında son kalan iki embriyom için. doktoruma soracam yapıyorlar mı çünkü bizim nerdeyse bütün testler yapıldı ve tutmaması için hiç bi neden bulunamadı. aklıma gelen tek şey embriyo zarının kalın olup çatlayıp tutunamaması...
birsey soracam canim öncelikle hayirli olsun insallah tutunmuslardi simsiki sana transferden sonra ne zaman banyo yapa bilirsin dedi doktorunbende evden çıkmıyorum canım...genelde yatıyorum ama dolanıyorumda...ne yapcağımızı şaştık artıkvarmı sende belirti fallan sen nasıl hissediyorsun bakalım
birsey soracam canim öncelikle hayirli olsun insallah tutunmuslardi simsiki sana transferden sonra ne zaman banyo yapa bilirsin dedi doktorun
kızlar bekleme sürecindekiler,nasıl gidiyor,ben dışarı gitmiyorum ama evdede yatamıyorum bir türlü,aslında bunu pek önemsemediğmizden midir nedir hep geziniyorum,eşimde ilk denememizdeki gibi pek üstünde durmuyor bunun,umutsuz bayağı bu bana da yansıyor,iş yapmıyorum ama dolaşıyorum ha bire,pozitif sonuçları görüncede ya tutarsa deyip dikkat etmediğim için kızıyorum kendime[/QUOTE
Hayirli olsun canim insallah seninkilerde sana simsiki tutunmuslardir Rabbim kimseyi mahrum birakmasin sanada ayni soru sorim sana doktorun nezaman banyo yapabilirsin dedi merak ettim
canım 3 gün sonrasında 5 dkkalık duşlar alabilirsin..
Ben almanyada yasadigim icin merak ettim doktorlar ayni seyi diyorlarmi banada aynisini dedi doktorum ama zaten doktorumda türk simdi sorularim bitmeyecek galiba Dondurulmuslarla denedin degilmi ilac takviyesi yapildimi ne zaman basladin ilaclara ve hangi ilaclari verdin.Ben dün doktorumlan görüstüm Adet olunca adetimin 10günü gicem ondan sonra normal yumurtlamai bekliyecekler ve daha sonra rahim normal kalinliga gelince dondurulmuslari transfer edecekler transferden iki gün önce proges heralde fitil kullanacam günde 3defa sen de nasil
canım sana ilaçsız uygulancak sanırım..
ben adetin 2 günü rahim kalınlaştırmak için estrofem hapla başladım günde 3 kere,elevit vitamin hapı ve kan sulandırmak içinde 36 saatte bir coraspirin...sonra adetimin 15. günüde crinone vajinal jele başladım günde 2 kere...bunlar aynen hala devam ediyor.eğer pozitif sonuçalırsam..ilk ultrason zamanına kadar devam edecekmiş
Insallah positiv olurda ultrasona kadar kullanirsin canim
kızlar bekleme sürecindekiler,nasıl gidiyor,ben dışarı gitmiyorum ama evdede yatamıyorum bir türlü,aslında bunu pek önemsemediğmizden midir nedir hep geziniyorum,eşimde ilk denememizdeki gibi pek üstünde durmuyor bunun,umutsuz bayağı bu bana da yansıyor,iş yapmıyorum ama dolaşıyorum ha bire,pozitif sonuçları görüncede ya tutarsa deyip dikkat etmediğim için kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?