Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar bekleme sürecindekiler,nasıl gidiyor,ben dışarı gitmiyorum ama evdede yatamıyorum bir türlü,aslında bunu pek önemsemediğmizden midir nedir hep geziniyorum,eşimde ilk denememizdeki gibi pek üstünde durmuyor bunun,umutsuz bayağı bu bana da yansıyor,iş yapmıyorum ama dolaşıyorum ha bire,pozitif sonuçları görüncede ya tutarsa deyip dikkat etmediğim için kızıyorum kendime

şimdi anladım...evet embriyo traşlama diye duymuştum bunu hatta bizim embriyologa soracaktım unutmuşum...neyse ben hiç yaptırmadım..sanırım exra ücreti var ki kararsız kaldın...inşallah hayırlısı olur canım...

canım bende duydum traşlama diye duymuştum ben. bende düşünüyorum aslında son kalan iki embriyom için. doktoruma soracam yapıyorlar mı çünkü bizim nerdeyse bütün testler yapıldı ve tutmaması için hiç bi neden bulunamadı. aklıma gelen tek şey embriyo zarının kalın olup çatlayıp tutunamaması...

bende evden çıkmıyorum canım...genelde yatıyorum ama dolanıyorumda...ne yapcağımızı şaştık artık varmı sende belirti fallan sen nasıl hissediyorsun bakalım

Evet canim olabilir tutmayinca insan herseyi süsünüyor neden tutmadi diye bende ilkinde yapmadim ama ikincisinde yaptim tabi extra ücreti var hatta doktorum istemedi yapmami yasin genc gerekmez dedi normalde 35yas ustu olanlara yapiyorlarmis ama ben israr edince peki dedi sonra tutmazsa keske yapsaydim dememek icin kabul etti doktorum simdide kararsiz kaldim yapip yapmamakta

bende evden çıkmıyorum canım...genelde yatıyorum ama dolanıyorumda...ne yapcağımızı şaştık artık varmı sende belirti fallan sen nasıl hissediyorsun bakalım
birsey soracam canim öncelikle hayirli olsun insallah tutunmuslardi simsiki sana transferden sonra ne zaman banyo yapa bilirsin dedi doktorun

canım 3 gün sonrasında 5 dkkalık duşlar alabilirsin..

Ben almanyada yasadigim icin merak ettim doktorlar ayni seyi diyorlarmi banada aynisini dedi doktorum ama zaten doktorumda türk simdi sorularim bitmeyecek galiba Dondurulmuslarla denedin degilmi ilac takviyesi yapildimi ne zaman basladin ilaclara ve hangi ilaclari verdin.Ben dün doktorumlan görüstüm Adet olunca adetimin 10günü gicem ondan sonra normal yumurtlamai bekliyecekler ve daha sonra rahim normal kalinliga gelince dondurulmuslari transfer edecekler transferden iki gün önce proges heralde fitil kullanacam günde 3defa sen de nasil

canım sana ilaçsız uygulancak sanırım..

ben adetin 2 günü rahim kalınlaştırmak için estrofem hapla başladım günde 3 kere,elevit vitamin hapı ve kan sulandırmak içinde 36 saatte bir coraspirin...sonra adetimin 15. günüde crinone vajinal jele başladım günde 2 kere...bunlar aynen hala devam ediyor.eğer pozitif sonuçalırsam..ilk ultrason zamanına kadar devam edecekmiş

Insallah positiv olurda ultrasona kadar kullanirsin canim

kızıyorum amaben sana ne dedim şimdiye kadar ank.da olsun burda oslun 4 kişiye telkin verdim hamile kaldı..
sende beni arıycaktın hani sıkılınca:)))
düşün yani benim kanamam başladı arkdaşla aynı gün transfer olduk onun kanamasıda yoktu ama çok umutsuzdu tabi kanamam var demedim ama bekle dedim değeri düşük gibiyid sonradan arttı ama ben dil döke döke öldüm...
3hafta olucak doğurdu bile...bense hala başlayamaıdm bidaha(
bugün konuştum biriyel karstan kızı doğmuş bile hemde zeynep koymuşlar bizim kızımızın ismi hazır eşim çoks eviyor kızı olunca "zeynebim zeynebim ballı zeynebim" türküsünü söyliycek inşaallah olurrr birgünnn
şimdide sen noldu hee"pek önemsemediğimzidenmidir"falan noluyosen elindne geleni yap takdir rabbimden değernin bil bu anlarının sne şuan anne adayısın inş.tutnurlarda tam annede olursun yapma canım
eşnede takılma keyfini çıkar hem sen umutlanma fazla diye yapıyodur canım ..erkekler bu konularda farklı benimkiyle ben ilk tüpte çok ayrı kaldım düşman gibiydik yinede anam,babam benleydi ank.da...çektiğimi bile anlamadı ki anlamazlarda

Son düzenleme:

Bos ver canim sen etrafindakileri is felanda yapma dikkat et hep positiv düsün ben iki denemdede hep negativ düsündüm her gün agladim hisetmistimde tabi olamdi bu sefer diyorum kendimi positiv düsünecemki positiv olsun sende öyle yap her seyin hayirlisi inasllah Rabbim busefer yüzünüze gülerde darida basimiza olur INSALLAH

bilmem dikkat ediyorumda heyecan yok mesela,öyle önceki gibi sabırsızlıkla test günümüde beklemiyorum,sude sormuş belirtin varmı diye,sorunca anladım ki öyle belirti melirti umrumda deği bu sefer,çok dua ediyorum aslında ne bileyim soğukkanlılık herhalde,,,,,,,,,,,
R.......acım canım benim inş en kısa zamanda tedavine başlarsın,ne yalan söyleyim bana umut veriyorsun valla,rabbim yardımcımız olsun
duş olayına gelince ben doktora birşey sormadım ama ilk 5-6 gün ben duş almıyorum saçımı yıkamakla ve ıslak mendillerle idare ediyorum,

canım sakın kızma kendine çünkü ben ilk ikisinde hiç kalkmadan yattım evin içinde dolandım sadece hiç dışarı çıkmadım ama sonuç negatif üçüncüde üçüncü gün yavaşdan ayaklandım evde dolandım havanın güzel olduğu günler eşimle keyif yürüyüşlerine çıktık 7.gün işe başladım doktorum kesinlikle çalışabilirsin üçüncü günden sonra dedi ağır kaldırmadan çok eğilip kalkmadan yormadan hızlı ve ani hareket etmeden her işini yapabilirsin dedi bende çalıştım sonuçç gene negatif oylede denedim boylede denedim ama olmadı yani nasip kısmet rabbim ol demeden olmuyor işte ...

Slm cnm ben 24arlkta dondurlmus trnsfr ysptrdim bu lazer olayini daha once okumstum ben masada beklerkn embriyalog geldi yanima ve benim aklima bu islem geldi ve sordum lazerle cizdinzmi fiue evet ne gerekiyrsa ysptik m etme dedi yani benm sonc carsmba belli oluck ama bana soylenn zarin lazerle cizildigi

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5000
[/TD]
[TD]4100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[TD]3333
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]14.768
[/TD]
[TD]8805
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]10.650
[/TD]
[TD]6350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]850
[/TD]
[TD]850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8800
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]40.701
[/TD]
[TD]36.838
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]29.299
[/TD]
[TD]33.162
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

YABANGULU81
WİNEBİR
KARASU81
SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]19
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…