slm kizlar simdiden allahim dileklerinizi kabul etsin ... cok sukur ben 3 denemeden sonra 1 evlada sahip oldum kizim ecrin asminim simdi tekrar dondurulmuslarim var 8 tane tekrar transfer yaptiracagim 6 ay sonra kizim 1 yasindayken cunku aralarinda cok zamanolmasin .... ins benim kiza bir kardes sizlerede evlat nasip eder yaradanim
kızlar ben geldim sonucumu aldım ve ve ve değerim 123 çok mutluyum ama winner içinde çok üzüldüm iki duyguyu birden yaşıyorum üzntü ve sevinç
ne güzel bir haber:)) yüzümü güldürdün:)) hayırlısı ile allah kucağına almayı da nasip etsin..O kadar çok sevindim ki anlatamam
Canım iyiyim şimdi, eşim geldi, suratı beş karışla, ağladı, kıyamam ona, bir de güç geldi bana, destek oldu birbirimize..Demek ki hayırlı değilmiş, demek ki zamanı gelmemiş...Ben inanıyorum bir gün anne olacağıma:))
Bir arkadaşım 8 kez denemiş ve sonuncusunda 1 tane yumurtası varmış. İstanbulda gitmediği doktor kalmamış, toplamda 100bin kadar masraf yapmış. En son Bülent Urman'a gitmiş. Amerikan hastanesinde...onu çok öneriyor bana hatta gel bir kere muayene gidelim diyor. Tabi orası da masrafı bakımından gözümü korkutuyor. Eşim kredi çekeriz dedi...Biz zaten konut kredisi çektik. Maaşımızın birini ona veriyoruz...Ne yapalım bilemedik...
Slm cnm ben 24arlkta dondurlmus trnsfr ysptrdim bu lazer olayini daha once okumstum ben masada beklerkn embriyalog geldi yanima ve benim aklima bu islem geldi ve sordum lazerle cizdinzmi fiue evet ne gerekiyrsa ysptik m etme dedi yani benm sonc carsmba belli oluck ama bana soylenn zarin lazerle cizildigi
Merhaba arkadaşlar bende bir negetif sonuç aldım ankara anatoliada yaptırmıştım beni çok fazla güvendirdiler ama sonucum sebepsiz negatif çıktı birde çok basit ve ilgisiz davrandılar yeniye maddiyatım yok dondurulmuşlarımı yaptıracağım ama güvenemiyorum Önceden haklarında hiç bir yazı görmedim ama ama şimdi bir çok yerde kötü yazılar görüyorum gazetelere çıkmış ne yapsam bilmiyorum acaba dondurulmuşları alıp başka yerde yaptırabiliyormuyum
Umut senle aynı sorunları yaşamışız çok geçmiş olsun ama hayırlısı efe eylül sana çok tşk ler aradığım soruma cevap buldum Medicana neresi orayı hiç duymadım hangi semtte.cok gecmis ilsun canim ne zaman negatif sonucunu aldin. bende ankaradyim 3 negatifim var suan elimdeama inatla savasacam asla pes etmeyecem sende boyle olmalisin maddi manevi gercekten cok zor bi donem. bende ilk basladigimda tedaviye anatolia yi dusunmustun arastirdim orda yaptiran bi kac kisi buldum konistum kimse mnun degildi ben suan medicana dayim.ekipten gercekten cok memnumum tasima inkanin varsa tasiyabilirsin ama bunun icin ilk once klinikle gorusmen gerekiyor cunku bazi klinikler vermiyor zorluk cikariyor seninki sehirici bi tasima olacagi icin v klinigin zorluk cikarmazsa sorun olacagini dusunmuyor.bunun icin ilk kliniginle de yebiden baslayacagin yerle de gorusup oyle karar verebilihorsun canim. yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)))
Merhaba arkadaşlar bende bir negetif sonuç aldım ankara anatoliada yaptırmıştım beni çok fazla güvendirdiler ama sonucum sebepsiz negatif çıktı birde çok basit ve ilgisiz davrandılar yeniye maddiyatım yok dondurulmuşlarımı yaptıracağım ama güvenemiyorum Önceden haklarında hiç bir yazı görmedim ama ama şimdi bir çok yerde kötü yazılar görüyorum gazetelere çıkmış ne yapsam bilmiyorum acaba dondurulmuşları alıp başka yerde yaptırabiliyormuyum
cok gecmis ilsun canim ne zaman negatif sonucunu aldin. bende ankaradyim 3 negatifim var suan elimdeama inatla savasacam asla pes etmeyecem sende boyle olmalisin maddi manevi gercekten cok zor bi donem. bende ilk basladigimda tedaviye anatolia yi dusunmustun arastirdim orda yaptiran bi kac kisi buldum konistum kimse mnun degildi ben suan medicana dayim.ekipten gercekten cok memnumum tasima inkanin varsa tasiyabilirsin ama bunun icin ilk once klinikle gorusmen gerekiyor cunku bazi klinikler vermiyor zorluk cikariyor seninki sehirici bi tasima olacagi icin v klinigin zorluk cikarmazsa sorun olacagini dusunmuyor.bunun icin ilk kliniginle de yebiden baslayacagin yerle de gorusup oyle karar verebilihorsun canim. yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)))
Çok tşk ediyorum deniycem ama işte merkeze güvenmediğim için umudum çok kırık.Çok çok tşk ederimgeçmiş olsun canım..inşallah bu son negatiftir..embriyo taşıma işlemi yapılıyor ama efeylul ünde dediği gibi iki taraflada önce konuşman gerek...ama sakın donmuşlarını iptal etme...mutlaka dene onları..rabbim yar ve yardımcın olsun.
hoşgeldin canım..fazla özletme kendini...biz 4 günlük olduk..bol bol dinleniyorum...kendimi karkakarışık hissediyorum...inşallah sonumuz hayırlı olur..dua et bize..Sudenazcim cok sık gelemiyorum topige hizli giden bir topik olunca gecmisi cok okuyamıyorum,canim transferinin iyi gecmesine sevindim insallah sonucunda iyi olacak kendini nasil hissediyorsun bakalım?dinleniyorsun diymi?
bu arada sanırım hamile arkadaslar var tebrik ederim sonucu negatif olanlar icinde umudunuzu yitirmeyin diyorum bizlerde cok negatiflerle karsilastik ama mutlu sona ulastik cok sukur...darısı hepinizin basina....
bu konuda üzme kendini bende olmıyacağını düşünsemde umutta etsem negatifi tüp bebekte almak çok zormuş dedim yani okadar ağrı sancıdan sonra insna yıkılıyor,yani aşılamalarda olsun evde olsun adet olduğumdaki yıkılmaya hiç benzememişti..ama yeniden ayağ akalktık canım yapcak bişye yok...doktorumda herşey kaliteli dedi tabi buda seni umutlandırıyor ama napıcaksın elde nagatifte var..kendini suçlama...Çok tşk ederim böyle sizlerle oldukça umudum artıyor.Eminim daha zor durumda olanlar var ama benim en büyük yıkıntım çok inanıp güvenmem oldu.Olmama ihtimalini getirmedim aklıma.İnşalalh hep beraber en güzel sonuçları alırız
Sudenazcim cok sık gelemiyorum topige hizli giden bir topik olunca gecmisi cok okuyamıyorum,canim transferinin iyi gecmesine sevindim insallah sonucunda iyi olacak kendini nasil hissediyorsun bakalım?dinleniyorsun diymi?
bu arada sanırım hamile arkadaslar var tebrik ederim sonucu negatif olanlar icinde umudunuzu yitirmeyin diyorum bizlerde cok negatiflerle karsilastik ama mutlu sona ulastik cok sukur...darısı hepinizin basina....
hoşgeldin canım..fazla özletme kendini...biz 4 günlük olduk..bol bol dinleniyorum...kendimi karkakarışık hissediyorum...inşallah sonumuz hayırlı olur..dua et bize..
sen nasılsın? mercimeğini gördünmü?
Canım evet gorduk cok sukur gectigimiz salı tam 6 haftalık olmusum kesede cok sukur net gozuktu,Onumuzdeki Cuma kismetse kalp atısını duyacagız.....
Melikenin durumu ne oldu bu arada arkadaslar?benmi gormedim acaba yazdigini....
seninde 4 gun gecti bak zaman cabuk geciyor dinlenmeye devam insallah 2012de aldıgın en guzel haber pozitif sonucun olur....
Herkese Iyi yıllar diliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?