benimde aynen öyle oldu...5 gün dondurdular ama 4. gün gibiymişler..o yüzden transfer gününden bir gün önce çözdüler...6.günü transfer oldu ama 5. gün gibiler...bakalım sonucuma 8 gün kaldı..hep beraber görücez artık :)
......................║
................¸.•.•/•**•\•.•.¸
..........¸.•´`'*•./•*´`*•\•*´ '`*•¸
.....¸•*´'´`'*.•./•*´'´`'*•\.• *´'´`'*•¸
....¸•.*´'´`'.*.•./.•.*´'´`'*•\.•.*´'´`.'*.•¸
........./¸.•*´'´`'*•.¸/¸.•*´║ `'*•.¸\¸. •*´'`'*•.¸
.........................║
.........................║
.........................╚ ═ mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dilekleriyle .
Mutlu yıllarrrr::)))
ve bol hamişli ve bol bebişli bir sene geçirmeniz dileğiyle..............
sudenaz canım bu arada 1700kelimeyi tevhid eklermisin canım
Merhaba arkadaşlar bende bir negetif sonuç aldım ankara anatoliada yaptırmıştım beni çok fazla güvendirdiler ama sonucum sebepsiz negatif çıktı birde çok basit ve ilgisiz davrandılar yeniye maddiyatım yok dondurulmuşlarımı yaptıracağım ama güvenemiyorum Önceden haklarında hiç bir yazı görmedim ama ama şimdi bir çok yerde kötü yazılar görüyorum gazetelere çıkmış ne yapsam bilmiyorum acaba dondurulmuşları alıp başka yerde yaptırabiliyormuyum
slm umut-can dondurulmuşlarını alabilirsin fakat önce yaptıracağın merkezle,sonrada alacağın merkezle mutlaka görüş.ben de ankara dayım ilk tüp bebek denememi hacettepe ünv yaptım çok şükür 4 yaşında bir oğlum var.şimdi donmuşlarımı deniyorum kasım ayında negatif aldık.bakalım 4 ocakta yine trasverim var.fiyatları çok uygun ben ilaçlar dahil 500 tl verdim.dr gürkan bozdağ hemşirelerden de dr danda çok memnunum tek sıkıntım çok presedüre uymaları tek emrio transver ediyolar 2 başarısız denemen yoksa ve 35 yaş altındaysan.iki emrio transver edilsin diye gen art la görüşmüştüm onlarda 500 tl fiyat verdiler fakat h.tepe emrioları verme konusunda sağlık bakanlığından müfettiş falan isteyince merk uğraşmak istemedi heralde yine h.tepede devam ediyorum,dondurulmuşlarını mutlaka dene derim tüp bebek kadar maliyetli değil.
Canım özelden nasıl yazacağım bilmiyorum bende ona şaşıyorum bazen oturacak yer olmuyor bazende kimse yok ikinciye üçüncüye gelenler var.Demek ki bizim gibi gözlerine perde iniyor düşünsene sonucu negatif alınca bir sürü kötü yazı gördüm.İlk etapta banada çok sıcak geldi bir kere hemşireye soru sordum azarladı baktım herkes aynı şeyden şikayetçi neye uğradığımı şaştım güvenim yokya belki transfer bile etmemişlerdir diyorum.Ben zaten yorgunum o kadar psikolojik yorgunluğa gelemem ama dondurulmuşlarımda o kadar güvene olmazsa çok uğraşırım benim de hatrı sayılır tanıdıklarım var şu an duyulmasın diye kimseye demiyorum.bu konuda üzme kendini bende olmıyacağını düşünsemde umutta etsem negatifi tüp bebekte almak çok zormuş dedim yani okadar ağrı sancıdan sonra insna yıkılıyor,yani aşılamalarda olsun evde olsun adet olduğumdaki yıkılmaya hiç benzememişti..ama yeniden ayağ akalktık canım yapcak bişye yok...doktorumda herşey kaliteli dedi tabi buda seni umutlandırıyor ama napıcaksın elde nagatifte var..kendini suçlama...
canım nezaman yaptırdın anatoliada yenimi aldın negatifi...
hala oranın tek tük hastasıda var ben 3 ay önce gittiğimde eşimle ordan irtibat kesmek için şok olmuştum ozaman daha yeni haberleri çıkmıştı ama 1hafta önce eşimle babam benim ordaki donmuş bebişleirm için gittiklerinde şok olmuş babam ...çünkü orda hastaların oturacağı yer kalmıyordu önceden kimse yokmuş...
ve ben dha oraya devam ederken hep kaçmak sitedim olmadı tedaviye başlamıştım..transfer günüde kaliteli 5 embriyo kaldı ben çok istedim ama eşim orayı bidaha düşünmediğinden istemiyordu ben kıyamadım acıyı ağrıyı biz çekiyoruz olsun dedim...
transferim berbat geçti hocadan dolayı(şuan orda kalan)yada benle ilgili neyse...
tam 10 ay oldu arkdaşlrım hamile kaldı doğurdu bile ama ben tedaviye başlayamıyorum..martta seneleri dolmadna oraya para ödemek istemiyrouz bidaha taşıyalım dedik...
ben il dışına taşıycam ama sandığımız kadar kolay gözükmüyor prosödür çok uzun..şimdi sen sor tamam azottankı ayaRLAYIN GÖTÜRÜN DİYECEKLER..götüreceğin yerde getirin diyecek..biz fakülteye başlıyacağımzı halde kıllarını kıpırtadıp azottankı temin etmediler herşeyi biz yapıcaz koca fakülte düşün napsalar bulurlardı...
bir dost sayesind ebulduk neyseki ama sağlık il müdrülüğü onayı alzım riskli iş diyorlar yani bunu kullananla rolmuş demekki imzasız onaysız olmuyor bikaç yerden şartları çok..
eşim vazageçmiyor şuan sağlık bakanlığıyla irtibatta n ebileyim nezamn olucak belli değil..yolda bişe y olmaz dediler tankla 5saati geçmedikçe biz daha o safhaya gelemedik..canım sıkkın bianönce alsamda beklesem bende hamilemiyim diyenolcağı belli olmaz diye yasminede başlamadım öyle canım sorcağın bişye varsa özeldende yazışabiliriz anatoli mağduru olarak burda kızlar meşgul etmeyelim
slm kızlar dün histeroskopim oldu iyi geçti bişi çıkmadı herşey normalmiş bununla beraber injuryde yapıldı
buna bağlı biraz kanamam oldu ocak adetimle beraber başlicam inşallah
inşallah canım yabangülü benim için büyük bir umut oldu bende şu ana kadar 3 aşılama 3 tüp bebek hiç gebelik uluşmadı 4. denememde dondurulmuşlarlamı olacak dedimooooooo süper haberrrcanım çok sevindim herşein yolunda gitmesine...inşallah tedavinde böyle yolunda gider sonundada bebişini kucağına alırsın
slm kızlar dün histeroskopim oldu iyi geçti bişi çıkmadı herşey normalmiş bununla beraber injuryde yapıldı
inşallah canım yabangülü benim için büyük bir umut oldu bende şu ana kadar 3 aşılama 3 tüp bebek hiç gebelik uluşmadı 4. denememde dondurulmuşlarlamı olacak dedim
yabangülüde şmdiye gadar hiç gebelik uluşmamış ve sonunda dondurulmuşlarla oldu
inşallah benimde öyle olur hiç umudum yok inan yani eyer negatif sonuç alırsam bu beni hiç ama hiç şaşırtmayacak
şuda var belkide bebeyim süpriz der ama o şansda bizde varmı orasıda tartışmalı bir durum
Çok tşk ederim canım ilaç gibi geliyorsunuz.Ben bir hata ettim oaraya gittim özel ya daha iyi olacağını düşündüm.Ama bunu negatif çıktı diye değil çok rahat pervasız davranmalarından diyorum bazıları çok memnun anlamıyorum nasıl oluyor.Dondurulmuşlara çok düşük ihtimal verdiler dondurana kadar yüzde 70 dediler şimdi düşük gerçi ilkimde olmasına kesin gözüyle baktılar.Hala toparlanamadım ben yaklaşık 6 bin harcadım şimdide dondurma 500 çözme 1250 birde zam varmış artık ilaçlarıda bilmiyorum.Çok kararsızım.Orayı tamamen bırakmak istiyorum dondurulmuşlarım aklıma geliyor ora çok sorun çıkarır işin uzmanı olmuşlar tam bir pazarlamacılar.
Canım özelden nasıl yazacağım bilmiyorum bende ona şaşıyorum bazen oturacak yer olmuyor bazende kimse yok ikinciye üçüncüye gelenler var.Demek ki bizim gibi gözlerine perde iniyor düşünsene sonucu negatif alınca bir sürü kötü yazı gördüm.İlk etapta banada çok sıcak geldi bir kere hemşireye soru sordum azarladı baktım herkes aynı şeyden şikayetçi neye uğradığımı şaştım güvenim yokya belki transfer bile etmemişlerdir diyorum.Ben zaten yorgunum o kadar psikolojik yorgunluğa gelemem ama dondurulmuşlarımda o kadar güvene olmazsa çok uğraşırım benim de hatrı sayılır tanıdıklarım var şu an duyulmasın diye kimseye demiyorum.
inşallah canım yabangülü benim için büyük bir umut oldu bende şu ana kadar 3 aşılama 3 tüp bebek hiç gebelik uluşmadı 4. denememde dondurulmuşlarlamı olacak dedim
yabangülüde şmdiye gadar hiç gebelik uluşmamış ve sonunda dondurulmuşlarla oldu
inşallah benimde öyle olur hiç umudum yok inan yani eyer negatif sonuç alırsam bu beni hiç ama hiç şaşırtmayacak
şuda var belkide bebeyim süpriz der ama o şansda bizde varmı orasıda tartışmalı bir durum
canim anne adayimiz nasilmis bakalim insaatin devam ediyor mu :)) canim 3800 kelime-i tevhid ekler mison
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?