Canım evet gorduk cok sukur gectigimiz salı tam 6 haftalık olmusum kesede cok sukur net gozuktu,Onumuzdeki Cuma kismetse kalp atısını duyacagız.....
Melikenin durumu ne oldu bu arada arkadaslar?benmi gormedim acaba yazdigini....
seninde 4 gun gecti bak zaman cabuk geciyor dinlenmeye devam insallah 2012de aldıgın en guzel haber pozitif sonucun olur....
Herkese Iyi yıllar diliyorum.....
canımmmm...ben ara ara yazıyorum.....
yarın dr kontrol var... malum rısklı oldugundan her hafta gıdıyorum...
ohh ohh maaşallahhh size....iyi dileklerin için teşekkürler canım
nerdesin kız sennn
hani yetişecektin bize hhhıııııı....
neyse fazla kızmıyorum sana bebişin üzülmesin..yarında güzel haberlerle gel
Maaşallah zaman ne çabuk geçiyor, bakmışsın 3 ay 6 ay derken doğum yapmışsın. Kalp atışları herhalde dünyanın en güzel sesi olsa gerek, hamileliğin tadını çıkar canım. Sana da iyi yıllar, herşey gönlünce olsun...Canım evet gorduk cok sukur gectigimiz salı tam 6 haftalık olmusum kesede cok sukur net gozuktu,Onumuzdeki Cuma kismetse kalp atısını duyacagız.....
Melikenin durumu ne oldu bu arada arkadaslar?benmi gormedim acaba yazdigini....
seninde 4 gun gecti bak zaman cabuk geciyor dinlenmeye devam insallah 2012de aldıgın en guzel haber pozitif sonucun olur....
Herkese Iyi yıllar diliyorum.....
Canım bizi habersiz bırakma, merak ediyoruz gelişmeleri. Kaç haftalık oldu bebişin ,6-7 haftalık oldu sanırım bize dua etmeyi de unutma canım... Rabbim bebişini nazarlardan saklasınayy inşallahh...
cep tel aldım ama babamda.. yarın annem getırecek..artık ordan face e gırerım...
iş yerınde yasak..
evdede zor oluyoo...
Evet canim olabilir tutmayinca insan herseyi süsünüyor neden tutmadi diye bende ilkinde yapmadim ama ikincisinde yaptim tabi extra ücreti var hatta doktorum istemedi yapmami yasin genc gerekmez dedi normalde 35yas ustu olanlara yapiyorlarmis ama ben israr edince peki dedi sonra tutmazsa keske yapsaydim dememek icin kabul etti doktorum simdide kararsiz kaldim yapip yapmamakta
Merhaba arkadaşlar bende bir negetif sonuç aldım ankara anatoliada yaptırmıştım beni çok fazla güvendirdiler ama sonucum sebepsiz negatif çıktı birde çok basit ve ilgisiz davrandılar yeniye maddiyatım yok dondurulmuşlarımı yaptıracağım ama güvenemiyorum Önceden haklarında hiç bir yazı görmedim ama ama şimdi bir çok yerde kötü yazılar görüyorum gazetelere çıkmış ne yapsam bilmiyorum acaba dondurulmuşları alıp başka yerde yaptırabiliyormuyum
embriyo traşlamamı bilmiyorum ama ben onu sordum doktoruma embriyonun zarından biraz delik açıyolarmış oda tutunmasını kolaylaştıyomuş doktorum onu zaten rutin olarak yaptıklarını söyledi ekstradan bi parada istemedi acaba farklı şeylermi embriyo çizdirme diye duydum ben allah hayırlısın nasip etsin inşallah
naptın canım nasıl gidiyor? testi tekrarladınmı
ay evet bak onu söylemeyi unuttum bu tekrarladım testi 244 de yükselmiş bu arada bende iki tane yasin okudum
bizde görsek şu rakamları artık
sudecim 4 yasin ekler misin,canım sıkkın sanki her an hastalanıcak gibi karnım ağrıyor,kendime de bu gün hiç dikkat edemedim komşum bendeydi kimse bir şey bilmediğinden,kahve mahve yaptım,eşimde yok bu akşam evi toparldım üstünden,akşamlarıda yaptıklarımı düşününce vicdan yapıyorum,kızlar ben hamile kalırsam herkez kalır çok samimi yazıyorum bunu
sudecim ağrın falan var mı?sana annen bakıyor ne güzel,ben yalnızım bu sefer eşim ve sizlerden başka bilen yok,
aslında haklısın bu kadarcık hareketle bir şey olmaz diyorum yaparken akşam olunca bir pişmanlıktır gidiyor,ne bileyim işte sonuçta ne yaparsak yapalık takdirden öteye geçemeyiz ama,kendimi suçlamak istemiyorum bu yolun sonunda,,,,,,,,,,,,,,,bu arada gaz sorunun varmı?yoksa bana has bir şeymi acaba
selam kızlar benim ilk tüp bebek denemem negatif. 2 yumurta toplandı. (1.ve 2.kalite) 2.kalite 5.gün embriyosu donduruldu ama bana denilen embriyo gayet iyi fakat gelişim biraz yavaş.5.gün olmasına rağmen 4.gündeymiş gibi. böyle bişey yaşayan var mı? öbür ay bu dondurulmuşla şansımızı denicez.sizce şansım nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?