Kızlarr napıyorsunuzzz inanılmaz başım ağrıyorrr... ben yarın saat 3 te doktorda kontrolüm var hayırlısı inşallah.. offf hapta içemiyoum şimdi keser diye.. bitsede gitsek modundayım... sye canımmm hayırlı haberlerle bebişlerinle geldinmi yaz artıkkk.. Sudenaz canım yaa bişi kalmadııı senindeeee neler hissediyorsun canım nasılsın heyecan durumun nasıl
Sudenaz birsey kalmamis test gunune hadi guzel haberler insallah.....
bende deli gibi iş yapıyorum yoksa çok düşünüyorum ya evde durmuyorum yada iş yapıyorum başka türlü çıkmıyor aklımdan :)) çok yoruyorum kendinmi yoksa uyuyamıyorum daamaaannnn olsunlarda evim 9 ay hiç temizzlenmasin umrumda olmaz valla ayarlarım bi bayan iki üç haftada gelsin yapsın günlük işide eşimle yapartık büyük temizliğide bayan gelir herhalde :)) hele bi o günlere varalım da derdimiz evimizin temizliği olsun
banımde cuma günü histeroskopi ile birlikte injueyde olducanım benim pazartesi günü yaralama işlemi yapışdı buayın 20de adet olcam sonrada dondurulmuş transfer edilecek
kızlar benim cuma günü histeroskopim vardı ve injury vardı ilk gün kan geldi ve sonra leke şeklinde bu güne kadar devam etti
bu gün kurstan eve dönünce baya bir kan gelmişti hafif karnımda ağrıyodu ben injurydendir dedim
ama şimdide gelmiş acaba ben adetmi oldum ya
adetime 5-6 gün var daha
bilemedim yarında gelirse dr arayayımmı adet oldummu olmadımmı bilemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar biraz önce Efeylul ün doktorundan yarın için randevu aldım. Bir de o görsün bakalım ne diyecek merak içindeyim. Bu arada aklım sye de kaldı nasıl acaba?
cnm sonucunu inşallah pozitiftir bende bursada oturuyorum doktorun kim
bu akşam deneyecem :))) mağlum şimdi tam yumuşlarımım zamanı umut dünyası belki olur demi melikeee gibi bi müjdede ben veriririm inşallah :)))
aminn canım inşallah hp birlikteegüzel haberlerle geleceksin canım inşallah güzel olacak ilk önce SUDENAZ sonra NİLÜFER BAHAR sonra SYE+ sonra da SEN VE LAVİNİALAVİNİA hepiniz hamiş listesine geçersiniz zaten bu liste kabardıkça bende hemen istiyorum yaaa o listede olmak istiyorum
amannnn canım yeterki oslun evii pislik götürsün kimin umrundaa:))) yeterki bebşler gelsinnnnnnnbende deli gibi iş yapıyorum yoksa çok düşünüyorum ya evde durmuyorum yada iş yapıyorum başka türlü çıkmıyor aklımdan :)) çok yoruyorum kendinmi yoksa uyuyamıyorum daamaaannnn olsunlarda evim 9 ay hiç temizzlenmasin umrumda olmaz valla ayarlarım bi bayan iki üç haftada gelsin yapsın günlük işide eşimle yapartık büyük temizliğide bayan gelir herhalde :)) hele bi o günlere varalım da derdimiz evimizin temizliği olsun
canımmmm deneyin hemde gün aşırı :)))) en etkili oymuşş diye okumuştum.. gün aşırı yum urtlama haftanda atlama sakın.. olmazmı neden olmasın rabbim ol desin yeterkiiibu akşam deneyecem :))) mağlum şimdi tam yumuşlarımım zamanı umut dünyası belki olur demi melikeee gibi bi müjdede ben veriririm inşallah :)))
Katılıyorum canım sana :)canım yaa sağolasın..
bak tutarsaa bu, ermiş diye seni basına veririm
kız bir hamile kalayım yemişim evini ya kimin umrunda
birileri gelir temizler herhalde
canım benimmm normal artık test yaklaştıı ondandır canım.. Dileğimiz gönlümüz her zaman pozitiften yana zaten. İnşallahh cuma günü bizleri mutlu edersin canım..canım inşallah güzel haberlerle gel...
evet bişiy kalmadı artık..şuan hiç bişey hissetmiyorum...kafam bomboş...tek diyebildiğim şey inşallah bu sefer benimledirler..
ben içemiyorum adettdaşım :) hemn kesiyor benim kanamamı ilaçç bende hiç ağrı bile görmedi gözümm bir sevindimki kırmızıları görünceeeee... çok mutlu oldum bendee. umarım sonunda da mutlu oluruz canımAllah razı olsun canım. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. çok şükür, kanamanın geçtiğine sevindim. )))) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
aynen, ben de sudenaz gibi, evin altını üstüne getiriyorum. ne varsa yıkıyorum. yorgunluktan kollarım tutmaz hale gelene kadar temizlik yapıyorum. inşallah bu sefer her birimiz hamilelikten temzilik yapmaz hale geliriz.
ya elize; adetdaşım :)) bende de aynen bir baş ağrısı dünden beri. ben parol içtim valla. gece de çok ağrım oldu. sıcak su torbası falan zor uyudum. ama şöyle bir haldeyim ; "ayyy çok ağrım var, oh ohh oh , çok ağrım var" eşim bakıyor ne yapıyor bu diyebu sefer çok mutluyum, inşallah hayırlısı ile sonuçlandırırız.
SYE; canım, çok mutluyum senin adına. Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Kızlar; adet oldum diye dualara devam edemiyorum. Allahım kabul etsin. okuyan herkesin ağzına sağlık
sye şimdi tarnsfer girdi arkadaşlar biraz önce konuştuk inşallah allahın izmiyle sağlıkla bebğini alıp evine döne
hatta işlem bitmiş artık ben nete girip yazana kadarSYE VE BEBEĞİ kavuşmuşlar birbirlerine inşallah bu son olur sağlıkla kucağını alır bebeğini :))
Kızlarr napıyorsunuzzz inanılmaz başım ağrıyorrr... ben yarın saat 3 te doktorda kontrolüm var hayırlısı inşallah.. offf hapta içemiyoum şimdi keser diye.. bitsede gitsek modundayım... sye canımmm hayırlı haberlerle bebişlerinle geldinmi yaz artıkkk.. Sudenaz canım yaa bişi kalmadııı senindeeee neler hissediyorsun canım nasılsın heyecan durumun nasıl
Allah razı olsun canım. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. çok şükür, kanamanın geçtiğine sevindim. )))) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
aynen, ben de sudenaz gibi, evin altını üstüne getiriyorum. ne varsa yıkıyorum. yorgunluktan kollarım tutmaz hale gelene kadar temizlik yapıyorum. inşallah bu sefer her birimiz hamilelikten temzilik yapmaz hale geliriz.
ya elize; adetdaşım :)) bende de aynen bir baş ağrısı dünden beri. ben parol içtim valla. gece de çok ağrım oldu. sıcak su torbası falan zor uyudum. ama şöyle bir haldeyim ; "ayyy çok ağrım var, oh ohh oh , çok ağrım var" eşim bakıyor ne yapıyor bu diyebu sefer çok mutluyum, inşallah hayırlısı ile sonuçlandırırız.
SYE; canım, çok mutluyum senin adına. Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Kızlar; adet oldum diye dualara devam edemiyorum. Allahım kabul etsin. okuyan herkesin ağzına sağlık
Kızlar biraz önce Efeylul ün doktorundan yarın için randevu aldım. Bir de o görsün bakalım ne diyecek merak içindeyim. Bu arada aklım sye de kaldı nasıl acaba?
sye nasılsın canımnasıl geçti transferinn:26:
bebişlerini aldın geldin ne güzel başladı yeni heyecaannn
Canım inşallah...
Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah.
sudenazz cnm 1183 besmele eklermisin cnm.
gebelik testim 17 aralık kuzu ben bir gün daha fazla bekliyorum(
evet sonunda sende bebişine kavuştun canımm..rabbim hiçççççççççççç ayırmasın inşallah sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?