slm kızlar,sudecim merakla beklemedeyiz sonucunu,inş pozitifsin artık,cuma senin için bu yolun sonu ve yeni bir yolun başlangıcı olur umarım,ben şimdilik kendimi test gününe hiç hazırlayamadım,enteresan şekilde bir misafir trafiğim var,oysa transfer öncesi kimseye söylemeyeceğim için çağırmam gerekenleri çağırmıştım ama,herkezin bir gelesi geliyor ve benim hiiiç transfer olmuş havam yok,zaten tek umudum rahatlığım ve dualarım,dualarınız,,,,,,,,,,,,yarın e2 ve prgstn testlerinin tekrarı var kan aldırmak istemiyorum artık hayırlısı,bu değerler hakkında net bir şey bulamadım ama mantıken artması gerekir sanırım,
inşallah bebeyin tutunmuşturslm kızlar,sudecim merakla beklemedeyiz sonucunu,inş pozitifsin artık,cuma senin için bu yolun sonu ve yeni bir yolun başlangıcı olur umarım,ben şimdilik kendimi test gününe hiç hazırlayamadım,enteresan şekilde bir misafir trafiğim var,oysa transfer öncesi kimseye söylemeyeceğim için çağırmam gerekenleri çağırmıştım ama,herkezin bir gelesi geliyor ve benim hiiiç transfer olmuş havam yok,zaten tek umudum rahatlığım ve dualarım,dualarınız,,,,,,,,,,,,yarın e2 ve prgstn testlerinin tekrarı var kan aldırmak istemiyorum artık hayırlısı,bu değerler hakkında net bir şey bulamadım ama mantıken artması gerekir sanırım,
Kızlar biraz önce Efeylul ün doktorundan yarın için randevu aldım. Bir de o görsün bakalım ne diyecek merak içindeyim. Bu arada aklım sye de kaldı nasıl acaba?
kızlar benim cuma günü histeroskopim vardı ve injury vardı ilk gün kan geldi ve sonra leke şeklinde bu güne kadar devam etti
bu gün kurstan eve dönünce baya bir kan gelmişti hafif karnımda ağrıyodu ben injurydendir dedim
ama şimdide gelmiş acaba ben adetmi oldum ya
adetime 5-6 gün var daha
bilemedim yarında gelirse dr arayayımmı adet oldummu olmadımmı bilemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cnmmm t ederm gusel dilk icinn umarimmbki Sabah gusel hbr vericem size âmin Rabbim hepimize anne olmayı büyük bir aile olmayı nasip etsin
kızlar bu arada benim iki gündür adet ağrısı gibi ağrım var erken mi olcam acaba aslında daha 15 gün var ama ağrım da var :))
Kızlar biraz önce Efeylul ün doktorundan yarın için randevu aldım. Bir de o görsün bakalım ne diyecek merak içindeyim. Bu arada aklım sye de kaldı nasıl acaba?
kızlar benim cuma günü histeroskopim vardı ve injury vardı ilk gün kan geldi ve sonra leke şeklinde bu güne kadar devam etti
bu gün kurstan eve dönünce baya bir kan gelmişti hafif karnımda ağrıyodu ben injurydendir dedim
ama şimdide gelmiş acaba ben adetmi oldum ya
adetime 5-6 gün var daha
bilemedim yarında gelirse dr arayayımmı adet oldummu olmadımmı bilemiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bu arada benim iki gündür adet ağrısı gibi ağrım var erken mi olcam acaba aslında daha 15 gün var ama ağrım da var :))
inşallah bebeyin tutunmuştur
merak ettim bu gelen misafirlerin hizmetini senmi yapıyosun ikramlarını falan sakın ben yapıyorum deme çok üzülürüm ve kızarım ya
Selam wish yeni listeye baktim halen adet olmadinmi sen
benimde hala lekelenme oluyor yarın rendavum var yine a.r.t bursa osman develioğlu ilaç kullanıyormusun lucrin falan bakalım yarın başlıyacakmı
bu arada tedaviya başlayan ve başlıyacak olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun,bir sürü tedavi teknikleri duyuyorum sayenizde,daha neler varmış diyorum,neyse netten kenzül arş duasını ve anlamını okudum,zaten büyük bir dua olduğunu duymuştum ama anlamı okadar güzelki insan okurken gözyaşalrını tutamıyor,okumak isteyen olursa paylaşmak istedim,gerçi dualarımız müşterek:)
Canlrimmm hepiniz gunydinnn hepimz icin dua ettim sudem 1yasin eklersin banaas tedaviide olan butun kardslerm son olucak insllh rabbimn ixniyle hepimiz anne olucz dua efin insllh size gusel hbrlr verebilirm bugun wish cm ayol sabha kadar ayaktsn dinlen kuxum eee vucudunu bebisletin icin hazirla guzel annem biz seninle ayni zamnda beklicktik ama kismet boylemiss rabbm hepimz ucin herzmnn hayrli olani versin sizleti seviyorummm hepinize gusel bir gune uyanmanizi diliyorum i gunker
Sudenaz canım merhaba nasılsın?
Nasıl hissediyorsun?
merhaba canım...inan bende bilimyorum nasıl olduğumu...hislerim çok karışık..günler bitti ,saatler kaldı...:26:
Canım benim.Allah yüzünü güldürecek inşallah hayırlısıyla...
İdrar testi yaptınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?