Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]14.000
[/TD]
[TD]4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]15.768
[/TD]
[TD]20.250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]6300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1400
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]18.682
[/TD]
[TD]17.550
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR
SYE

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]43
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar dualar bittii...wish_ artık seni bekliyoruz..hatimini yaparsın yine dimi

Cnm rabbm sizi ayrmasn insllh pozitf ol lutfn hep seninle oldgunu duşun ben bebe dergilri aldım onlara baktım hep ben çok faydasını gördüm tavsiye ederimin hayrli olsun

Selam canim öncelikle hayirli olsun insallah 9ay sonra kucagina alirsin.10günü nasil gecirdin kisaca anlatirmisin canim ne yedin ne ictin disari kacinci gün ciktin sisikmiydin belirtin varmiydi hic ve kabizlik cektinmi bide hangi ilaclari kullandin.cok soru sordum galiba neyse umarim sen bana kisaca anlatirsin canim.bende suanda adetliyim 2tane dondurulmusum var en gec heralde bu ayin 20sine kadar Allahin izniylen transferim yapilir

karasu sana özel mesaj attım görmedinmi?
diğer topictende yazıyorum hiç görmüyosun...hamişlik senin gözlerinimi bozdu güzelim

Cnm ya hamislik Değil ama bu tlfn beni kor etti evde sorun var internt yok ceptn baglaniyrm 1haftadr kitleniyr sayfa acmiyr sonra işaretinden yazmk için almiyr baskasına yaziyrm dönüp sayfa bulmk zor oluyr o dilerim gozlerm bozuldu tlfn yuzundn sizden de ayrılamiyorum isteee böyle buarada sen naslsin cnmmm son güne yaklaştın benm icinde yarın önemli dua edin lutfn degrim artsin

Cnmmm once bu tedavide bn cook inanmistimm hamile olucagima birde dua ettim heran rabbime Sigindim Heran teslim oldumm sonra hic kabiz olmadm birde 4.gun dus alfim ilk 5.gun cktim evdn cok yatmadm AMA hic is yapmdm cnmm Ben anliyrfum hep bnmle diyrdum bebislrimm Cnmmm birde tuhaf AMA benm 6.gun de sol gogsmde elktrk carpmasi oluyrdu birde Ben vertigo ataklari oluyr arada yeni y yilda basladii biz o zamnda tahmn ettim hamism diyee

banımde cuma günü histeroskopi ile birlikte injueyde oldu
kanamam hala kesilmemiş yani leke ler geliyo benimde 11-12 sinde olmam lazım sonra tırasfer sen hangi merkezdesin

benimde hala lekelenme oluyor yarın rendavum var yine a.r.t bursa osman develioğlu ilaç kullanıyormusun lucrin falan bakalım yarın başlıyacakmı

hoş bulduk hayırlısı inşallah dondurulmuşlamı denemen benimde 2. denemem olacak şubatta dondurulmuşla

benimde hala lekelenme oluyor yarın rendavum var yine a.r.t bursa osman develioğlu ilaç kullanıyormusun lucrin falan bakalım yarın başlıyacakmı
hayır ben locrin kullanmıyorum başka biir ilaçda kullanmıyorum
ama benim bu güne kadar leke idi bu gün çok gelmişti acaba adetmi oldum dedim ama kesildi ne yapsam şaşırdım kaldım ya

ben a.r.t osman develi oğlu na gidiyorum doğal ilaçtan bahsettiniz sanırım nerden aldınız bilgi verirmisiniz problem neydi sizin acaba benim dondurulmuş embriyolarım var 7 adet ama hayırlısı inşallah şubatta transferim var

hayır ben locrin kullanmıyorum başka biir ilaçda kullanmıyorum
ama benim bu güne kadar leke idi bu gün çok gelmişti acaba adetmi oldum dedim ama kesildi ne yapsam şaşırdım kaldım ya

canım senin rahime bakmadılarmı genel anastezi ile başka bir yerde konuşa bilsek anlatamadınm sanırım bursabeyazis face eklermisin

slm kızlar,sudecim merakla beklemedeyiz sonucunu,inş pozitifsin artık,cuma senin için bu yolun sonu ve yeni bir yolun başlangıcı olur umarım,ben şimdilik kendimi test gününe hiç hazırlayamadım,enteresan şekilde bir misafir trafiğim var,oysa transfer öncesi kimseye söylemeyeceğim için çağırmam gerekenleri çağırmıştım ama,herkezin bir gelesi geliyor ve benim hiiiç transfer olmuş havam yok,zaten tek umudum rahatlığım ve dualarım,dualarınız,,,,,,,,,,,,yarın e2 ve prgstn testlerinin tekrarı var kan aldırmak istemiyorum artık hayırlısı,bu değerler hakkında net bir şey bulamadım ama mantıken artması gerekir sanırım,

canım senin rahime bakmadılarmı genel anastezi ile başka bir yerde konuşa bilsek anlatamadınm sanırım bursabeyazis face eklermisin
seni bulamadım canım bak benim 4. tüp bebeyimden önce histeroskopi yani rahim içerisinde miyom polip yapışıklık varmı deye baktılar anestezi ile tabi
bununla beraber injury denilen bişi var rahime bir kaç yerden iğne sokarak oraya yara açıyolar
böylelikle tırasfer zamanında ebmiriyo rahime daha iyi tutunuyomuş tabi bir garantisi yok tutar diye ama
bir sorun olmadığı için bu defada böyle yaptılar benim durumum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…