inşallah canım
idrar testi yapmadım hiç..yaparsam bide negatif çıkarsa ben koparım zaten...o yüzden hiç almadım...kendimi iki türlü sonucada hazır hissetmiyorum...
Kizlar degerim 140 a yaklasmis canlarimm 13ocak kalp atsi ve kese icin cagrdi dr umuz darisi hepinizn basinaaa sudecmmm yarin sende bagiricksin anne oluyrm diyeee lutfn stresss yapma o dilerim hepinize ayri ayri yazamiyorum ceptn yaziyrm rabbim hepimize anne olmyi nasip etsn insllh buara bir arksfim sormus cnm daha once tedavimde 2kimysal gebelik gecirdimm rabbim sumdi nadip etti darisi herkesin basuna insllh sok bir durum duygularim cok karisik kizlar optumm hepinizi cook
Kizlar degerim 140 a yaklasmis canlarimm 13ocak kalp atsi ve kese icin cagrdi dr umuz darisi hepinizn basinaaa sudecmmm yarin sende bagiricksin anne oluyrm diyeee lutfn stresss yapma o dilerim hepinize ayri ayri yazamiyorum ceptn yaziyrm rabbim hepimize anne olmyi nasip etsn insllh buara bir arksfim sormus cnm daha once tedavimde 2kimysal gebelik gecirdimm rabbim sumdi nadip etti darisi herkesin basuna insllh sok bir durum duygularim cok karisik kizlar optumm hepinizi cook
umarım canım inşallah....aslında en güzelini sen yapıyosun..bu misafir trafiğinde unutup gidiyorsun..bende evimde olsaydım bu kadar takacak vakit bulamazdım...sen onların orda olduğuna inan yeter..dualarımız seninle....ben,sen,sye böylece pozitif olur gideriz inşallahhhh
karasu arkadaşımı tebrik ediyorum öncelikle,heyecanını ve mutluluğunu tahmin bile edemiyorum,gelelim esas mevzuya benim e2 değerim pazartesi 420 idi,bugünkü değerim çıkmış 338,artacağı yerde düşmüş,canım sıkkın bayağı,bununla ilgili bir yazı okudum yani düşmesiyle ilgili,kuvvetle muhtemel bende gebelik yok,ne diyim gözümüz kulağımız sudede,bilgisi olanlar birşeyler yazarsa sevinirim,doktorumlada konuşmadık henüz ama canım sıkılmadı desem yalan olur,prgstrn da 8,3 falandı 29,61 olmuş ama onun artışı ne denli önemli bilmiyorum
kızlar hepinizden Allah razı olsun...rabbim sizlerede muratlarınızı en kısa zamanda nasib etsin...
günümü dua ederek geçiriyorum..neler dediyseniz okudum..yasin,meryem suresi,kenzul arş...elimden geldiğince okuyorum...sizlerede dua ediyorum
sizlerde dualarınızı eksik etmeyin neolur?
yengem burda özel bir hastanede çalışıyor..yarın işe giderken onunla gidicem saat 7:30 gibi..erken vakitlerde öğrenicem...
eğer olurda tutarsa hemen haber veririm..ama olmazsa eğer beni affedin lütfen giremeyebilirim...
inşallah hamılesin canım iyi erken satte gidiyosun erken öğreniriz güzel haberini inşallahkızlar hepinizden Allah razı olsun...rabbim sizlerede muratlarınızı en kısa zamanda nasib etsin...
günümü dua ederek geçiriyorum..neler dediyseniz okudum..yasin,meryem suresi,kenzul arş...elimden geldiğince okuyorum...sizlerede dua ediyorum
yengem burda özel bir hastanede çalışıyor..yarın işe giderken onunla gidicem saat 7:30 gibi..erken vakitlerde öğrenicem...
eğer olurda tutarsa hemen haber veririm..ama olmazsa eğer beni affedin lütfen giremeyebilirim...
canım sana dıger topıkte yazdım...
nasılsımnn...varmı belirti.. yarın test gunumuş..
inşallah pozıtıf olucak bu sefer...
canım öğlen sonucunu okudum ama yazamadım maaşallahın var canım...çok sevindim inş. bukez kimyasal falan olmuyacak sahi bebeklerin olucak gerçek olucakKizlar degerim 140 a yaklasmis canlarimm 13ocak kalp atsi ve kese icin cagrdi dr umuz darisi hepinizn basinaaa sudecmmm yarin sende bagiricksin anne oluyrm diyeee lutfn stresss yapma o dilerim hepinize ayri ayri yazamiyorum ceptn yaziyrm rabbim hepimize anne olmyi nasip etsn insllh buara bir arksfim sormus cnm daha once tedavimde 2kimysal gebelik gecirdimm rabbim sumdi nadip etti darisi herkesin basuna insllh sok bir durum duygularim cok karisik kizlar optumm hepinizi cook
kızlar hepinizden Allah razı olsun...rabbim sizlerede muratlarınızı en kısa zamanda nasib etsin...
aslında çok belirtim olmuştu...ama öğrendimki hepsini crinone jel yapıyormuş..o yüzden belirtilere bağlanmayı bıraktım...hamişlerin duası kabul olurmuşya..benim için dua et lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?