kızlar hepinizden Allah razı olsun...rabbim sizlerede muratlarınızı en kısa zamanda nasib etsin...
günümü dua ederek geçiriyorum..neler dediyseniz okudum..yasin,meryem suresi,kenzul arş...elimden geldiğince okuyorum...sizlerede dua ediyorum
sizlerde dualarınızı eksik etmeyin neolur?
yengem burda özel bir hastanede çalışıyor..yarın işe giderken onunla gidicem saat 7:30 gibi..erken vakitlerde öğrenicem...
eğer olurda tutarsa hemen haber veririm..ama olmazsa eğer beni affedin lütfen giremeyebilirim...
canımm inş. güzel haberiniz alıcaz takma ya jeli falan aaaaolmuyor....duamdasın canım benimmm 5. ve son olucak göreceksin olmazsada ben sen kadar üzüleceğim inan
sudecim sen pozitifsin ben öyle hissediyorum inan ki,bu gece dualarımız seninle belirtileri falan da unut artık,ve erkenden güzel haberlerini ver:)))))
cnımmmm az kaldı sabah bize güzel haberler vereceksin,rabbim dualarımızı boş çevirmiycek inşlh.
kızlar hepinizden Allah razı olsun...rabbim sizlerede muratlarınızı en kısa zamanda nasib etsin...
günümü dua ederek geçiriyorum..neler dediyseniz okudum..yasin,meryem suresi,kenzul arş...elimden geldiğince okuyorum...sizlerede dua ediyorum
yengem burda özel bir hastanede çalışıyor..yarın işe giderken onunla gidicem saat 7:30 gibi..erken vakitlerde öğrenicem...
eğer olurda tutarsa hemen haber veririm..ama olmazsa eğer beni affedin lütfen giremeyebilirim...
inşlh hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım
ayy cok heycanlandim yarin mi belli olcak, insallah güzel haberlerini okuruz. arkadaslar benimde tranfer günüm belli oldu 11 ocakta iki tane dondurulmus bebislerim tranfer edilecek, cumartesi günü onlari uykudan uyandiracaklar ve disarda ilk yasam savaslarini verecekler, Rabbim nasip ederse carsamba günü kavusacagiz ve yine Rabbimin izniyle kucagima gelirler. Allah herkesin gönlü muradi verir insallah. ben almanyadayim burda tranferden sonra neler yapilcak diye bi kunusma yapmadik. bilmiyorum belki dr söyler, jel falan diyorsunuz o neicin nasil oluyor, bana utrogest diye bi hap verdiler düsük önleyiciymis
#
çok sağolun kızlar..beni duygulandırdınızdesteğiniz benim için çok önemli...rabbim sizede bu tedavilerinizde kucaklarınızı doldurur inşallah..
ayy cok heycanlandim yarin mi belli olcak, insallah güzel haberlerini okuruz. arkadaslar benimde tranfer günüm belli oldu 11 ocakta iki tane dondurulmus bebislerim tranfer edilecek, cumartesi günü onlari uykudan uyandiracaklar ve disarda ilk yasam savaslarini verecekler, Rabbim nasip ederse carsamba günü kavusacagiz ve yine Rabbimin izniyle kucagima gelirler. Allah herkesin gönlü muradi verir insallah. ben almanyadayim burda tranferden sonra neler yapilcak diye bi kunusma yapmadik. bilmiyorum belki dr söyler, jel falan diyorsunuz o neicin nasil oluyor, bana utrogest diye bi hap verdiler düsük önleyiciymis
#
önemli değil canım...ne demek inş.tutarsada bayram edicez valla
daha biraz önce nilüfer telefonda ençok senden bahsettik sana dua ettik canım..inş.pozitifi alırsın almazsanda takdir diyelim dayanması çok zordur eminim ama bizi bizden başkaıs anlamaz...
nilüde yarın test yapsammı diyo kanına girdim haaaama yapmaz sanırım leke falan olmadıkçaa ne bileyim songünler zo rgeçer acıdım yaa tee p.tesiye ne gerek var varsa 10.gündede çıkar zaten ama kendi bilri gari...
ben 10.gün akderimi öğrenmiştimdehem kahve leke sonrası merkez ısrarla yapam desede kırmızıya dönünce koştum teste neyse gitsin gelemsin negatif aldığımız günler inşaallahhh
Bende 10.gün test yapmistim 5.gün embiryosuydu doktorum 10.güne randevü verdi hem zaten belli olur 10.güne kadar.5. gün emriyosuysa 10. gün bakılabilir..bana geçen öyle dimişti doktorum..10. gün yap dedi..bu sefer 11. gün yapım dedim....
Bende 10.gün test yapmistim 5.gün embiryosuydu doktorum 10.güne randevü verdi hem zaten belli olur 10.güne kadar.
Buarada sudecim simdi cok heycanlisin ben her test gününden bir gün önce uyku tutmazdi beni sabaha kadar dolanip dururdum positiv düsün canim sakin negativ düsünme ben kan verirken bile hemsireye olmamis diyordum bu sefer öyle yapmiyacam.INSALLAH BEBISLERIN SENINLEDIRLER YARIN MUTLU HABERINI BEKLIYORUM BIZE UMUT OLURSUN INSALLAH BEN SIMDIDEN KUTLAMALAR YAPIM
bende uyuyamam herhalde..Allahtan çok erken vakitlerde gidicem....
sağol canım..bende çok istiyorum size güzel haber vermek..rabbim nasib eder inşallah
amh ölçtüren varmı, benim 1.6 iyimi kötümü???????
kızslar cevap yokmu????????
ne güzel moral veriyosun canım yaaa....Cnmmm bnm raht ol sen hamilesinnn ben ilk denemm de defigin jeli kullandim fakt hicbir belirti yasamadimm bencr sen hamilesin ben busefer senin gibi belirtilr yadadim sendn sabh gusel hbr alicaz
petekcim hayırlı olsun inşallah. İnşallah bu merkez bebeğine kavuşman için sana vesile olur arkadaşım.
canım, artan bir kanamaysa adet olabilir? genelde doktorlar planlamadık bir kanamaysa ne olduğunu bilemiyoruz diyorlar. benim ilk transferde test tarihi 4 gün önce kanamam başladı. biliyorum işte adet oluyorum diyorum. dr "hala bilemeyiz" diyordu.
canım benim, hepimizin düzeni alt üst oldu ilaçlar bir taraftan, stres bir taraftan. ama bence sen vakti neyse o zaman olacaksın gibime geliyor. yani dr unun tüm tahminleri hep doğru çıktı, önceki adetinle ilgili de. diğer trafnferinde nasıldı, sonraki adetlerin?
bu arada tedaviya başlayan ve başlıyacak olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun,bir sürü tedavi teknikleri duyuyorum sayenizde,daha neler varmış diyorum,neyse netten kenzül arş duasını ve anlamını okudum,zaten büyük bir dua olduğunu duymuştum ama anlamı okadar güzelki insan okurken gözyaşalrını tutamıyor,okumak isteyen olursa paylaşmak istedim,gerçi dualarımız müşterek:)
canım aynı durum bendede var daha 2 hafya var adetime 2 gündür karnım ağırıyor.neden oldu anlamadım valla:)))
inşallah canım
idrar testi yapmadım hiç..yaparsam bide negatif çıkarsa ben koparım zaten...o yüzden hiç almadım...kendimi iki türlü sonucada hazır hissetmiyorum...
Kizlar degerim 140 a yaklasmis canlarimm 13ocak kalp atsi ve kese icin cagrdi dr umuz darisi hepinizn basinaaa sudecmmm yarin sende bagiricksin anne oluyrm diyeee lutfn stresss yapma o dilerim hepinize ayri ayri yazamiyorum ceptn yaziyrm rabbim hepimize anne olmyi nasip etsn insllh buara bir arksfim sormus cnm daha once tedavimde 2kimysal gebelik gecirdimm rabbim sumdi nadip etti darisi herkesin basuna insllh sok bir durum duygularim cok karisik kizlar optumm hepinizi cook
karasu arkadaşımı tebrik ediyorum öncelikle,heyecanını ve mutluluğunu tahmin bile edemiyorum,gelelim esas mevzuya benim e2 değerim pazartesi 420 idi,bugünkü değerim çıkmış 338,artacağı yerde düşmüş,canım sıkkın bayağı,bununla ilgili bir yazı okudum yani düşmesiyle ilgili,kuvvetle muhtemel bende gebelik yok,ne diyim gözümüz kulağımız sudede,bilgisi olanlar birşeyler yazarsa sevinirim,doktorumlada konuşmadık henüz ama canım sıkılmadı desem yalan olur,prgstrn da 8,3 falandı 29,61 olmuş ama onun artışı ne denli önemli bilmiyorum
canım sakın moralini bozma hemen beni ara grubun moral makinası olarak 7/24 hizmetinizdeyim kızlarla da birlikte olacğız zaten mutlaka haber ver canım ya ne olur bizi merakta bırakma lütfen :))
benim dr bir açıklama yapmamış,ilaca devam edicekmişim,adet olucakmış gibi ağrımda var tabi,napalım umarım vakti saati artık gelmiştir gelmediyse de bizede biraz üzülüp yola devam etmek düşer,burdaki herkeze kolaylıklar diliyorum tüm kalbimle
#
çok sağolun kızlar..beni duygulandırdınızdesteğiniz benim için çok önemli...rabbim sizede bu tedavilerinizde kucaklarınızı doldurur inşallah..
merhaba canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın. kasım da donduruldular benimkiler yeni dondular yani :))) evet canım bizim de erkek problemi her seferinde büyük bi umutla transfer yapılıyor ama sonuç hep negatif oldu. ben üçüncüyü geçen ay yaptırdım bu dördüncü olacak. üçüncü transferde yani ilk donmuşlarda doktorum transfer sırasında çok güzel bi işlem olduğunu büyük olasılıkla ikiz gebelik olur diye söylemişti rahim çok kalındı embriyolar a kalite çözülmüştü altıncı gün embriyosuydu ama maalesef. rabbim ol demeyince olmuyor işte :))) sen nerdesin canım hangi kliniktesinsELAM EFEEYLÜL NASILSIN CANIMSEN NE ZAMAN DONDURULMUSLARI TRANSFER YAPICAN SENDEDE BENIM GIBI ERKEK PROBLEMI VAR AMA YINE HERSEY COK IYI OLMASINA RAGMEN TUTMAYINCA TUTMUYOR CANIM RAHIMDE BENDE 3;DENEMEMI YAPICAM
şimdiye kadar doktorum hangi gün olursun dediyse o gün oldum ağrılarımd geçti sanki bugün daha rahatım bugün çok şükür :))) ilk denemeden sonra yaklaşık bey kistim oldu hiç düzenim yoktu ikinci de zaten hiç ara vermedik düzeninin bozulup bozulmadığını bilmiyorum bakalım iki hafta sonra belli olur inşallah yaa
evet ya bu topik bana da çok şey öğretti doğru bildiğim yanlışlar yanlış bildiğim doğrular daha bilinçliyim sayenizden allah hepinizin gönlünün muradını çifter çifter versin inşallah :)))
geçmiş olsun canım. sen ne zaman başlıyorsun tekrardan ben bu ay adetten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa inşallah sen nasılsın toparladın mı kendini...
yapma sakın idrar testi falan yapacaksan git kan testi yaptır canım kafanı karıştırma sakın. yarın inşallah çok güzel haberler alacağız senden kızlarla birlikteyiz inşallah yarın hep beraber senin için damat halayı çekeceğiz inşallah :)))
canım çok sevindim değerinin artmasına inşallah o dünyanın en güzel sesini de duymak nasip olur inşalllah sağlıkla kucağına da alırsın canım
canım bu testler hakkında hiç bir bilgim yok ya neden istediğini anlamadım ilk kezde sende duydum. canım moralini bozma umutlu ol bebişlerinin seninle inşallah senden de güzel haberler alacağız allahın zniyle :))
merhaba canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın. kasım da donduruldular benimkiler yeni dondular yani :))) evet canım bizim de erkek problemi her seferinde büyük bi umutla transfer yapılıyor ama sonuç hep negatif oldu. ben üçüncüyü geçen ay yaptırdım bu dördüncü olacak. üçüncü transferde yani ilk donmuşlarda doktorum transfer sırasında çok güzel bi işlem olduğunu büyük olasılıkla ikiz gebelik olur diye söylemişti rahim çok kalındı embriyolar a kalite çözülmüştü altıncı gün embriyosuydu ama maalesef. rabbim ol demeyince olmuyor işte :))) sen nerdesin canım hangi kliniktesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?