Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

cnımmmm az kaldı sabah bize güzel haberler vereceksin,rabbim dualarımızı boş çevirmiycek inşlh.

canımm inş. güzel haberiniz alıcaz takma ya jeli falan aaaaolmuyor....duamdasın canım benimmm5. ve son olucak göreceksin olmazsada ben sen kadar üzüleceğim inan

sudecim sen pozitifsin ben öyle hissediyorum inan ki,bu gece dualarımız seninle belirtileri falan da unut artık,ve erkenden güzel haberlerini ver:)))))

çok sağolun kızlar..beni duygulandırdınız desteğiniz benim için çok önemli...rabbim sizede bu tedavilerinizde kucaklarınızı doldurur inşallah..

inşlh hayırlı haberlerle gelirsin arkadaşım

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]14.000
[/TD]
[TD]4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]15.768
[/TD]
[TD]20.250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]6300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1400
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]18.682
[/TD]
[TD]17.550
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR
SYE

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]46
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayy cok heycanlandim yarin mi belli olcak, insallah güzel haberlerini okuruz. arkadaslar benimde tranfer günüm belli oldu 11 ocakta iki tane dondurulmus bebislerim tranfer edilecek, cumartesi günü onlari uykudan uyandiracaklar ve disarda ilk yasam savaslarini verecekler, Rabbim nasip ederse carsamba günü kavusacagiz ve yine Rabbimin izniyle kucagima gelirler. Allah herkesin gönlü muradi verir insallah. ben almanyadayim burda tranferden sonra neler yapilcak diye bi kunusma yapmadik. bilmiyorum belki dr söyler, jel falan diyorsunuz o neicin nasil oluyor, bana utrogest diye bi hap verdiler düsük önleyiciymis
#

amin canım inşallah...

seninde çok az kalmış bebişine kavuşmana...vajinal jel kullanıyorum,buda düşük önleyici...

sen tam bilgilerini ver listeye ekleyelim senide (yaş,infertilite nedeniniz,merkezin adı,kaç donmuşun var)

çok sağolun kızlar..beni duygulandırdınız desteğiniz benim için çok önemli...rabbim sizede bu tedavilerinizde kucaklarınızı doldurur inşallah..

önemli değil canım...ne demek inş.tutarsada bayram edicez valla
daha biraz önce nilüfer telefonda ençok senden bahsettik sana dua ettik canım..inş.pozitifi alırsın almazsanda takdir diyelim dayanması çok zordur eminim ama bizi bizden başkaıs anlamaz...
nilüde yarın test yapsammı diyo kanına girdim haaaama yapmaz sanırım leke falan olmadıkçaane bileyim songünler zo rgeçer acıdım yaa tee p.tesiye ne gerek var varsa 10.gündede çıkar zaten ama kendi bilri gari...
ben 10.gün akderimi öğrenmiştimdehem kahve leke sonrası merkez ısrarla yapam desede kırmızıya dönünce koştum teste neyse gitsin gelemsin negatif aldığımız günler inşaallahhh

Selam canim insallah bebislerine sapa saglam kavusursun.Almanyada nerde yapiyorsun.Bende Almanyada yasiyorum 2.tüp bebekte banada utrogest hap verdiler ama asagdan kullanilacak günde 3defa .Bende suanda adetliyim bakalim saliya terminim var transfer günüm belli olur sali günü benimde 2tane dondurulmus embiryom var bu 3.deneme olacak inasallah güzel haberler veririz

5. gün emriyosuysa 10. gün bakılabilir..bana geçen öyle dimişti doktorum..10. gün yap dedi..bu sefer 11. gün yapım dedim....

5. gün emriyosuysa 10. gün bakılabilir..bana geçen öyle dimişti doktorum..10. gün yap dedi..bu sefer 11. gün yapım dedim....
Bende 10.gün test yapmistim 5.gün embiryosuydu doktorum 10.güne randevü verdi hem zaten belli olur 10.güne kadar.
Buarada sudecim simdi cok heycanlisin ben her test gününden bir gün önce uyku tutmazdi beni sabaha kadar dolanip dururdum positiv düsün canim sakin negativ düsünme ben kan verirken bile hemsireye olmamis diyordum bu sefer öyle yapmiyacam.INSALLAH BEBISLERIN SENINLEDIRLER YARIN MUTLU HABERINI BEKLIYORUM BIZE UMUT OLURSUN INSALLAH BEN SIMDIDEN KUTLAMALAR YAPIM

sELAM EFEEYLÜL NASILSIN CANIMSEN NE ZAMAN DONDURULMUSLARI TRANSFER YAPICAN SENDEDE BENIM GIBI ERKEK PROBLEMI VAR AMA YINE HERSEY COK IYI OLMASINA RAGMEN TUTMAYINCA TUTMUYOR CANIM RAHIMDE BENDE 3;DENEMEMI YAPICAM

bende uyuyamam herhalde..Allahtan çok erken vakitlerde gidicem....
sağol canım..bende çok istiyorum size güzel haber vermek..rabbim nasib eder inşallah

amh ölçtüren varmı, benim 1.6 iyimi kötümü???????
kızslar cevap yokmu????????

Son düzenleme:
bende uyuyamam herhalde..Allahtan çok erken vakitlerde gidicem....
sağol canım..bende çok istiyorum size güzel haber vermek..rabbim nasib eder inşallah

Cnmmm bnm raht ol sen hamilesinnn ben ilk denemm de defigin jeli kullandim fakt hicbir belirti yasamadimm bencr sen hamilesin ben busefer senin gibi belirtilr yadadim sendn sabh gusel hbr alicaz

amh ölçtüren varmı, benim 1.6 iyimi kötümü???????
kızslar cevap yokmu????????

bilgim yok canım..hiç öyle bişey ölçtürmedim...

Cnmmm bnm raht ol sen hamilesinnn ben ilk denemm de defigin jeli kullandim fakt hicbir belirti yasamadimm bencr sen hamilesin ben busefer senin gibi belirtilr yadadim sendn sabh gusel hbr alicaz
ne güzel moral veriyosun canım yaaa....

şimdiye kadar doktorum hangi gün olursun dediyse o gün oldum ağrılarımd geçti sanki bugün daha rahatım bugün çok şükür :))) ilk denemeden sonra yaklaşık bey kistim oldu hiç düzenim yoktu ikinci de zaten hiç ara vermedik düzeninin bozulup bozulmadığını bilmiyorum bakalım iki hafta sonra belli olur inşallah yaa

evet ya bu topik bana da çok şey öğretti doğru bildiğim yanlışlar yanlış bildiğim doğrular daha bilinçliyim sayenizden allah hepinizin gönlünün muradını çifter çifter versin inşallah :)))

canım aynı durum bendede var daha 2 hafya var adetime 2 gündür karnım ağırıyor.neden oldu anlamadım valla:)))

geçmiş olsun canım. sen ne zaman başlıyorsun tekrardan ben bu ay adetten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa inşallah sen nasılsın toparladın mı kendini...

inşallah canım

idrar testi yapmadım hiç..yaparsam bide negatif çıkarsa ben koparım zaten...o yüzden hiç almadım...kendimi iki türlü sonucada hazır hissetmiyorum...

yapma sakın idrar testi falan yapacaksan git kan testi yaptır canım kafanı karıştırma sakın. yarın inşallah çok güzel haberler alacağız senden kızlarla birlikteyiz inşallah yarın hep beraber senin için damat halayı çekeceğiz inşallah :)))

canım çok sevindim değerinin artmasına inşallah o dünyanın en güzel sesini de duymak nasip olur inşalllah sağlıkla kucağına da alırsın canım

canım bu testler hakkında hiç bir bilgim yok ya neden istediğini anlamadım ilk kezde sende duydum. canım moralini bozma umutlu ol bebişlerinin seninle inşallah senden de güzel haberler alacağız allahın zniyle :))

canım bu testleri sende başka yaptıran hiç duymadım sordun mu neden istemiş bu testleri ne işe yarıyormuş. sen şimdiden pes ettin canım ya sakın kendini bırakma inan umutlu ol canım :))

hayırlı olsun canım transfer tarihin belli olmuş inşallah bu son olur. kaç günlükten dondurmuşlardı canım çözme transfer arasunda baya vakit varda merak ettim. inşallah sende sağlıkla bu tedavinden sonra alırsın bebeğini kucağına :)))

ne olursa olsun biz seninleyiz canım. yarın çok mutlu haber alacağız inşallah sakın ümidini kaybetme. senin inşaatçiler şimdi sana çok kızıyorlar haberin olsun hemen bizden vazgeçti diye :)))

sELAM EFEEYLÜL NASILSIN CANIMSEN NE ZAMAN DONDURULMUSLARI TRANSFER YAPICAN SENDEDE BENIM GIBI ERKEK PROBLEMI VAR AMA YINE HERSEY COK IYI OLMASINA RAGMEN TUTMAYINCA TUTMUYOR CANIM RAHIMDE BENDE 3;DENEMEMI YAPICAM
merhaba canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın. kasım da donduruldular benimkiler yeni dondular yani :))) evet canım bizim de erkek problemi her seferinde büyük bi umutla transfer yapılıyor ama sonuç hep negatif oldu. ben üçüncüyü geçen ay yaptırdım bu dördüncü olacak. üçüncü transferde yani ilk donmuşlarda doktorum transfer sırasında çok güzel bi işlem olduğunu büyük olasılıkla ikiz gebelik olur diye söylemişti rahim çok kalındı embriyolar a kalite çözülmüştü altıncı gün embriyosuydu ama maalesef. rabbim ol demeyince olmuyor işte :))) sen nerdesin canım hangi kliniktesin

efeylulllllllllllllllllllllll

canım numaranı aldım biliyorsun...sana haber veririm...yalnız olmazsa msj çekerim sadece..telefonda konuşamam ağlamaktan..hatta tamamen kapamayı düşünüyorum..çünkü malum benim durumu herkes biliyor..yarın tel.im susmaz artık...

Selam Efeylulcum ben Almanyada yasadigim icin burda yapiyorum bende anlamiyorum bizde en son 3tane embiryo istedik doktor cok iyiler dedi ucuz olur izin vermedi hatta esimde kizdi doktora biz istiyoruz diye ney 2embiryo transfer edildi süper kaliteli dediler ikiz olur yüzde 80 ne oldu koca bir Negativ.bende anlamiyorum neden tutmuyor diye sen rahim filmmi cektinmi bu sefer ben belki kameraylan rahime baktiracam ama doktorum sana gerek yok diyor ama icin rahatliacaksa yapalim diyor bende kararsiz kaldim 3.denemem olcak ama ilk defa dondurulmuslarlan deneyecegiz.Bir yandan rahimde problem yok diyorum rabbim istemiyor oyüzden diyorum ama bir yandanda neden basta hersey güzel gidiyorda sonra böyle oluyor demekki bir problem var.Off bilmiyorum iste böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…