YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
GENEL DUA LİSTEMİZZZZ
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF
[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]14.000
[/TD]
[TD]4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]15.768
[/TD]
[TD]20.250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]6300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1400
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]18.333
[/TD]
[TD]17.550
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]69.651
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]349
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..
BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM
TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR
SYE
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kdr canım bu dualar bitsin..yenilerine bakarız...
seni bulamadım canım bak benim 4. tüp bebeyimden önce histeroskopi yani rahim içerisinde miyom polip yapışıklık varmı deye baktılar anestezi ile tabi
bununla beraber injury denilen bişi var rahime bir kaç yerden iğne sokarak oraya yara açıyolar
böylelikle tırasfer zamanında ebmiriyo rahime daha iyi tutunuyomuş tabi bir garantisi yok tutar diye ama
bir sorun olmadığı için bu defada böyle yaptılar benim durumum bu
[
arkadaşım geçmiş olsun. ya canım Osman develioğlu nasıl ir dr. ben bursada iyi dr. arayıştayım.
slm canım 1650 besmele yaz
geçmiş olsun canım. sen ne zaman başlıyorsun tekrardan ben bu ay adetten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa inşallah sen nasılsın toparladın mı kendini...
ben ock 12 adet olucam sonrada artık kaçıncı gün yaparlar tırasferi bilmiyorumewet canım aynı işlemleri bana da yaptılar çizik attım dedi transferin ne zaman beni şubatı bulacak
canım benimde üçüncü negatif olunca rahim filmi çekti doktorum kesinlikle bişey çıkmayacak dedi ama ben aklımdaki sorulara cevap bulmak için istedim çok şükür bi sorun çıkmadı benimde hep ikiz olur diye beklemiştim bende doktorumda ama nasip değilmiş. nerdeyse bütün testler yapıldı ama maalesef bi sorun bulunamadı aslında çok şükür demeliyim değil mi :))) zamanı gelmemiş demekki. hatta doktorum bana çok kızdı bir sürü masraf yaptın kendine canını yaktırdın boşuna diye ama aklımda sorular ortadan kalktı artık gönül rahatlığı ile rabbim ben elimden geleni yaptım demek ki böylesi hayırlıymış diyorum canım.inşallah bu son tedavin olur kucağına alırsın bebeğini :)))Selam Efeylulcum ben Almanyada yasadigim icin burda yapiyorum bende anlamiyorum bizde en son 3tane embiryo istedik doktor cok iyiler dedi ucuz olur izin vermedi hatta esimde kizdi doktora biz istiyoruz diye ney 2embiryo transfer edildi süper kaliteli dediler ikiz olur yüzde 80 ne oldu koca bir Negativ.bende anlamiyorum neden tutmuyor diye sen rahim filmmi cektinmi bu sefer ben belki kameraylan rahime baktiracam ama doktorum sana gerek yok diyor ama icin rahatliacaksa yapalim diyor bende kararsiz kaldim 3.denemem olcak ama ilk defa dondurulmuslarlan deneyecegiz.Bir yandan rahimde problem yok diyorum rabbim istemiyor oyüzden diyorum ama bir yandanda neden basta hersey güzel gidiyorda sonra böyle oluyor demekki bir problem var.Off bilmiyorum iste böyle
canım face den gönder bana cep numaranı veya msj at bana numaranı veya ara bende olsun numaran ne olur yarın bizi habersiz bırakma en azından sonucunu söyle ne olursa olsun yanındayız canım biz hiç üzülme sen ben seni motive ederim :)))efeylulllllllllllllllllllllll
canım numaranı aldım biliyorsun...sana haber veririm...yalnız olmazsa msj çekerim sadece..telefonda konuşamam ağlamaktan..hatta tamamen kapamayı düşünüyorum..çünkü malum benim durumu herkes biliyor..yarın tel.im susmaz artık...
2 yasin okudum bende sudecim,sonra bir güzel dua ettim burdaki herkez için,bütün olumsuzluklarıda attım kafamdan,her şey rabbimin ol demesine bağlı,öğlen biraz canım sıkıldı ama ılık bir duş ve dua etmek çok iyi geldi,,,,bu arada test falan yapmayı düşünmüyorum benim sonucu eğer kendiliğinden hastalanmazsam ancak pazar akşam öğrenebilicez zaten test günümde o zaman
geçmiş olsun canım. sen ne zaman başlıyorsun tekrardan ben bu ay adetten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa inşallah sen nasılsın toparladın mı kendini...
canım bu ay rahim filmi çekildi çok şükür tertemiz çıktı. ocak 18-20 gibi adetimi bekliyorum olunca kontrole gideceğim eğer bi sorun olmazsa son kalan 2 tane donmuşumu da kullanacağım inşallah :))) aklımda kalacağına içimde kalsın belki 9 ay kadar kalırlar :))) çok şükür toparladım kendimi çalışıyorum ya kafam dağılıyor. öğretmenim çocuklarla olmak iyi geliyor bana hemen istiyorum bebişlerimi :))) arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular burda face de acımı sıkıntı mı paylaştıkça dertleştikçe rahatladım sen çok girmiyorsun face deki grupta da yoksun iyi geliyor burası hele mutlu haberler aldıkça umutlanıp güçlenip tekrar başlamak istiyorsun :)))
[
canım bu ay rahim filmi çekildi çok şükür tertemiz çıktı. ocak 18-20 gibi adetimi bekliyorum olunca kontrole gideceğim eğer bi sorun olmazsa son kalan 2 tane donmuşumu da kullanacağım inşallah :))) aklımda kalacağına içimde kalsın belki 9 ay kadar kalırlar :))) çok şükür toparladım kendimi çalışıyorum ya kafam dağılıyor. öğretmenim çocuklarla olmak iyi geliyor bana hemen istiyorum bebişlerimi :))) arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oldular burda face de acımı sıkıntı mı paylaştıkça dertleştikçe rahatladım sen çok girmiyorsun face deki grupta da yoksun iyi geliyor burası hele mutlu haberler aldıkça umutlanıp güçlenip tekrar başlamak istiyorsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?