Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

slm canım 1650 besmele yaz

ewet canım aynı işlemleri bana da yaptılar çizik attım dedi transferin ne zaman beni şubatı bulacak

geçmiş olsun canım. sen ne zaman başlıyorsun tekrardan ben bu ay adetten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa inşallah sen nasılsın toparladın mı kendini...

canım çok saol Allah razı olsun arkadaşom.valla ben şuan düşünmüyorum nasipse mart-nisan gibi düşünüyoruz.şuan iyi bir yer araştırıyoruz.ve biraz vucüdumdan hormonların atılmasını istiyorum dinleliyrum.inşlh bi aksilik çıkmaz.kendimi yavaş yavaş toparlayama çalışıyorum.bazen deli gibi aklıma geliyorum gözyaşlarım kendiliğinden akıyor.ne yapalım taktir Rabbimin o hayırlı zaman nezamn ise ozamn nasip etsin arkadaşım hepimize.ha buarada sana özelden msj attım bi bakabilirmisin.biraz geç oldu ama kusura bakma lütfen.

slm canım 1650 besmele yaz

ağzına sağlık canım..yalnız bu duaları bitirdik..şuan sadece yasin okunuyor...bu akşam Wish_ arkadaşımız okuduğumuz 70000 besmele ve 70000 tevdit için hatim duası yapıcak...sonra yeni dualarla yeni liste yapacağız. okunmasını istediğin bir dua v.s. varsa fikir verebilirsin..henüz karar vermedik..bundan önce 4444 tefriciye,313 ayetel kürsi,15000 ihlas okumuştuk...

2 yasin okudum bende sudecim,sonra bir güzel dua ettim burdaki herkez için,bütün olumsuzluklarıda attım kafamdan,her şey rabbimin ol demesine bağlı,öğlen biraz canım sıkıldı ama ılık bir duş ve dua etmek çok iyi geldi,,,,bu arada test falan yapmayı düşünmüyorum benim sonucu eğer kendiliğinden hastalanmazsam ancak pazar akşam öğrenebilicez zaten test günümde o zaman

e2 değeri hakkında tam olarak benimde bir bilgim yok arkadaşlar,benim ilk denemde de istenmişti,hastanenin protokolü bu,doktorla bire bir konuşamadım bu zamana kadarda sormak aklıma gelmedi sanırım artması gereken bir değer

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]14.000
[/TD]
[TD]4500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[TD]7000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]15.768
[/TD]
[TD]20.250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]6300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1400
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]18.682
[/TD]
[TD]17.550
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[TD]2050
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]350
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

SUDENAZ222
NİLÜFERBAHAR
SYE

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]48
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nilüfer canım Ağzına yüreğine sağlık..rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

canım benimde üçüncü negatif olunca rahim filmi çekti doktorum kesinlikle bişey çıkmayacak dedi ama ben aklımdaki sorulara cevap bulmak için istedim çok şükür bi sorun çıkmadı benimde hep ikiz olur diye beklemiştim bende doktorumda ama nasip değilmiş. nerdeyse bütün testler yapıldı ama maalesef bi sorun bulunamadı aslında çok şükür demeliyim değil mi :))) zamanı gelmemiş demekki. hatta doktorum bana çok kızdı bir sürü masraf yaptın kendine canını yaktırdın boşuna diye ama aklımda sorular ortadan kalktı artık gönül rahatlığı ile rabbim ben elimden geleni yaptım demek ki böylesi hayırlıymış diyorum canım.inşallah bu son tedavin olur kucağına alırsın bebeğini :)))

canım face den gönder bana cep numaranı veya msj at bana numaranı veya ara bende olsun numaran ne olur yarın bizi habersiz bırakma en azından sonucunu söyle ne olursa olsun yanındayız canım biz hiç üzülme sen ben seni motive ederim :)))

çok sevindim canım kendini toparlamana bebişlerin seninle inşallah :))) rabbim ol dedikten sonra olur canım sen bol bol dua et.. rabbim dualarını kabul etsin :)))

efeeylül bence okadar acele etme vucudun biraz dinlensin ocak çok erken okadar ilaç yükleniyoruz aldığım 2kilonun birini daha yeni verebildim bende hemen tekrar denemek istiyodum ama eşim vazgeçirdi belkide haklı tekrar deneyip olmazsa bu defa 3. yi denemek istemezsin ağlamaktan kendini alamazsın diyor ee haksızda değil ....
sudenaz Allah yardımcın olsun mutlu haber almak nasip etsin inşallah ...

canım inşlh hayırlısı olur.sonunda sende bende tez vakitte bebişimize kavuşuruz. tabi isteyen herkeste.evet kk ve faceye giremiyordum. çünkü 3. negatiften sonra içimden çok girmek istemiyordu.kimse ile konuşmak bile gelmiyordu. tedaviden önce çok sık girip yorumlar yapıyordum.ama negatiften sonra içimden girmek gelmiyordu cnm; ama yavaş yavaş toparladım.Allahım bu cuma günün hürmetine dualarımızı kabul etsin.

Günaydın kızlarrrrr.... işe adapte olamadım.. Elif canım haberini merakla bekliyoruz bizi merakta bırakma lütfenn.. Geçmişi okuyamadım tüm kızlara selamm...

sudenaz cnm benim tranferim başka zamana kaldı atamam çıktı bursaya orda devam ettiririm artık arkadaşlar bursada maddi ve manevi anlamda güvenilir tüp bebek merkezi varmı bilen olursa nolur yadımcı olsn hamile kalanlara çok sevindim allah analı babalı büyütsün amin..

Ben hbr vereyim efeeylül görüsmüs sudenazla ve HAMİLEEEEEEEEEE
Sudecim dayanamadım yazdım
Allah'ım o kadar mutluyum ki, gözyaslarıma hakim olamıyorum
Cnm benim Allahım sabrının karsılığını verdi
ins kucağına aldığın günleri yine burdan hep birlikte kutlayacağız annecik

hadi kızlar bugün kutlama varrrrrr

çookkk sevındım... içim bi garıp oldu duyunca....

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

sudenazcım tebrikler kuzum rabbim tamamna erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,biz bu kadar sevindiysek seni düşünemiyorum,kendine dikkat et cnm bebişleri yorma artık erken yatıyosun ona göre...

yaaa doğrumuuu hamilemiii..allahım ya nilüferin mesajıda geldi bana sudeyi merak ediyomuş net yokmuş..hemen açtım burdada elektrik gitmişti sinir oldummmm yaa...
tüylerim dikennn diken oldu ağlıyorum yaa şükürle rolsun sonunda pozitifi aldı inş.değerleri güzel artar kucağınada alır canım arkdaşımızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…