sudenazzzz...peşinden geldim yan topiğe seni takip ettimmm bi de burada tebrik etmek istedimmm...canıııımmmmm sağlıkla kucağına aldığın günüde yaşatsın rabbimmm...bi halay ekibide buraya:118::118::118::118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kızlar Allah razı olsun hepinizden..hakkınızı ödeyemem..sizin dualarınızla burdayım...çok şükür rabbime...bende sizlerin duacısıyım...
hala çok heyecanlıyım..şaşkınım...telefon trafiğim susmuyor...
11. gün değerim 398.8 çıktı...pazar günü tekrarı var...bu günüde gördüm çok şükür...şuan ne yazacağımı bile bilmiyorum yaa ben benlikten çıktım..durup durup ağlıyorum...
sağolun kızlar yaa..sizin dualarınız sayesinde....
camenta canım sağol denemiş olman yeter..ben düzenlerim...bu güne kadar bu sitede nice listelere yazıldım ama hiçbirinde hamiş listesine giremedim..kısmet bugüneymiş.
cakır44 canım ben de transferimin 7 gününden itibaren bir boşluğa ,umutsuzluğa düştüm şimdi utandım kendimden...5 günden sonraki embriyoların hücreleri sayılamadığı için bu şekilde adlandırılıyorlar...bildiğim kadarı ile en kalitelisi 5AA olanı..
sudenazzzz...peşinden geldim yan topiğe seni takip ettimmm bi de burada tebrik etmek istedimmm...canıııımmmmm sağlıkla kucağına aldığın günüde yaşatsın rabbimmm...bi halay ekibide buraya:118::118::118::118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canım çok sağol yaaaa...yine güldürdün benidemek beni takip ettin
hoşgeldin hemşehrim egunal...send ekalda bizde yantopiğe komşuculuk yapıcazz inş. tez zamandaaaa
nurme kuzum neler yapıyon ya hiç gözükmüyorsun canım sağol kuzum inşallah birgün bizde yazacaz ya hamileyim diye tek hayalimmmmmmmmmmmmcanım gözün aydın inan gece her uyandığımda sana dua ettim rabbim kucağını boş bırakma
rabbim senin duanı kabul eyledi inşallah sırada sevdam ve bizler olalım iNAN senin adına çok sevindim
kendimin olmuş gibi bana da umud oldun durmak yok yola devam rabbim verir sen yeterki inançlı ol
şuan ezan okunuyor ve sana sevinirken ben ve benim gibi olanlarada dua ediyorum ağlıyarak...
rabbim senden başka yardımcımız kapımız yok sana geldik sana sığınıyoruz..
bizi kendi hazinenden hesapsızca rızıklandır rabbimiz
gönüllerimiz nurlandır,ihtiyaçlarımızı lütfundan,fazlından sen karşıla...
BİZİ ÜZEN ŞEYLERE KARŞI SONSUZ İZZET VE KEREM SAHİBİ,KERİM OLAN ALLAH BİZE YETER....
ALLAH BİZE YETER..BZİ ANCAK ONA TEVEKKÜL ETTİK.....AMİNN.....
TOPİĞİMİZİN BAŞKANI
SENİDE olistede görmek çok güzel yaa bizde peşindne gelicez er yada geç inşaallah....
ya değerin burdaki ehrkesten yüksek yoksa nisandaki bebeklerdemi varrrrr
maaşallah berakallahhh sana
rabbime şükürler olsun canım..2 rekat şükür namazı kıl secdeye kapan canım.
sakin olmaya çalış bu çok zor ama sen artık hamilesinnnn
dikkat et kendinee bol bol okusun sana annenler.....
elim ayağım tutmuyor iş yapamıyorum ahh yanında olsamda sarılsam dedim yaaa....
buarada nilüferin neti yok sabha haber ver dedi aradım çok sevindi tebrik ediyor oda yalnızmış iki gün eşi şehirdışındaymışş yani yanımda babaannem olmas agider onla kalırdım benimd eeşim yok haftasonu
gönül kardeşliği böyle tanımıyorum ama yaşadığımız duygular aynı inş.oda hamile yaaageçen haftadan fire olmuycak inş..
karasu ,sen sonra gelsin nilüfer ve syeee
Selam canim insallah bebislerine sapa saglam kavusursun.Almanyada nerde yapiyorsun.Bende Almanyada yasiyorum 2.tüp bebekte banada utrogest hap verdiler ama asagdan kullanilacak günde 3defa .Bende suanda adetliyim bakalim saliya terminim var transfer günüm belli olur sali günü benimde 2tane dondurulmus embiryom var bu 3.deneme olacak inasallah güzel haberler veririz
amin insallah canim güzel haberlerimizi verir birbirimize sevincimize ortak oluruz. Almanyada kinderwunsklinik ulm de tedavi görüyorum. sen nerdesin. ilk ikisinide ayni yerde oldun, nasil asamalr gecti basindan. insallah bu deneme son olur rabbim umutlarina kavusturur senide. Evet bende baslicam yarin utragecste günde 3 defa 2 ser tane alttan alacagim, transferden bes gün önce basliycam yani.
amin canım inşallah...
seninde çok az kalmış bebişine kavuşmana...vajinal jel kullanıyorum,buda düşük önleyici...
sen tam bilgilerini ver listeye ekleyelim senide (yaş,infertilite nedeniniz,merkezin adı,kaç donmuşun var)
Hadi hayirli olsun canim transferin haftaya ozaman degilmi?Kac tane transfer edilecek sende.Ben ilk denememi baska yerde yaptim 2.denememi Kinderwunschzentrum Darmstadta yaptim doktorum türk Dr.Blgicyildirim suanada 3.denememi ayni yerde yapiyorum dondurulmus 2embiryom var saliya terminim var bana 2.denememde ayni ilaci verdile transferden 5gün önce basladim bu sefer nasil birsey verecekmler bilmiyorum sali günü belli olur.Bende hormon testleri felan yaptilar esimede sperm tahlilleri vs.bide genetik test yaptilar ikimizede ama allaha sükür birsey cikmadi.Suanda belki rahime kameraylan bakilacak neden tutmuyor diye hersey okadar iyi gidiyorki ama tutmuyor nedense doktorum gerek yok diyor rahime baktirma ama ben belki yapacam icim rahat etsin diye
Aylinnim ben 30 yasindayim .!.:Belki böylesi daha hayirlidir canim ben hep tazeyken yaptim olmadi simdi dondurulmuslarla deneyecegim cok seviniyorum nedense bu sefer olcak diyorum cünkü bana hormon takviyesi iyi gelmiyor bende Schildröse var hormon verince ilac kullandigim takdirde yükseliyor tiroidim bu sefer ilacsiz olacak bakalim ne olacak Hherseyin hayirlisi.Sana tavsiyem üc tane transfer et bende her seferinde birakmadilar cok cok iyi dediler ücüz olur kaldiramazsin dediler 2denememdede 2tane embiryo transfer ettiler sonuc negativ yani bu sefer sansim olsaydi 3tane yapardim ama 2dondurulmusum var bakalim insallah sorunsuz ikiside cözülür benim seninde canim
Türkiyeden geldin galiba dimi sende, almanca sorunun var mi. Dr.unun Türk olmasi iyi sanirim istedigini sorabilirsin. bi arkadasimda bu sorunu yasadi sendeki gibi. türkiyede rahim filmi cektirmis ve rahim duvarinin egri oldugunu söylemis amaliyat olmus, ve sonrasinda normal yolla hamile kaldi suan 4,5 aylik hamile. Bencede yaptir. Sali günündeki termin ne yapilcak sana. benimde carsamba var terminim, transfer icin. sen deneyimlisin transfer idrarara skisik mi gidiliyor
Belki böylesi daha hayirlidir canim ben hep tazeyken yaptim olmadi simdi dondurulmuslarla deneyecegim cok seviniyorum nedense bu sefer olcak diyorum cünkü bana hormon takviyesi iyi gelmiyor bende Schildröse var hormon verince ilac kullandigim takdirde yükseliyor tiroidim bu sefer ilacsiz olacak bakalim ne olacak Hherseyin hayirlisi.Sana tavsiyem üc tane transfer et bende her seferinde birakmadilar cok cok iyi dediler ücüz olur kaldiramazsin dediler 2denememdede 2tane embiryo transfer ettiler sonuc negativ yani bu sefer sansim olsaydi 3tane yapardim ama 2dondurulmusum var bakalim insallah sorunsuz ikiside cözülür benim seninde canim
AMINN canim insallah. ama 3 tane istedim bende ama yasal olarak yasak mis olmaz dedi dr. cok üzülüyorum 3 taneyi cözüp biri kalcak, isi sansa birakamayiz bir seferde ikiz hamile kalman icin ugrasacagiz dedi dr. iki ay arayla iki tane laproskopi oldum ben, ilkinde yanlis bir opi yapmis dr, sag tüpüme zarar vermis dr. ayni dr`a bes sene önce de kontol amacli yine laparoskopi yapmisti, ta ozaman zarar vermis aslinda. neyse simdi bu dr. cok iyi biri önce Allah`a sonra druma güveniyorum insallah olur. Birininde senin gibi cok denemsi olmus oda 3.de donmuslarla ikiz hamile kaldi, insallah sende kalirsin bende, isteyen herkes kalir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?