sudeeeeeeeeeeeeee biraz anlatırmısın sende daha önceki 4 tüp bebekte gebelik oluştumu
4. ne zaman yaptın kaç embriyo tırasfer edildi kalıteleri nasıldı
kaçıncı gün tırasfer edildi kaçıncı gün dondurulmuştu belirtilerini yaz
gebe hatun seni biraz yordum kusura bakma bu arada dr kunuştunmu ikiz olma ihtimali varmı
çok mutlu oldum sen benim umudum oldun sude hep diyodum şimdiye kadar tazeleri ile olmadı dondurulmuşlarlamı olacak diyodum sen benim umudumsuncanım evet 4. negatifim var..hepsinin sonucuda aynıydı 0.1......
bundan öncekini nisanda yapmıştım tazelerle..bunlar onlardan kalan donmuşlardı...
2 embriyo transfer edildi..5BB ve 4 AB kalitelerindeydi...6. gün transferiydi ama gelişimleri yavaştı 5. günkü gibi gözüküyorlarmış..orta kalitedeydiler..%40 tutma şansı verdiler...
ben sonucumu faxladım..hemşire döndü bana..değerimi çok beğendi bişey demedi..pazar tekrarlıycam..ona göre bakıcaz artık...
kuzummmmmmm hepimizin gözü aydın inanki herkesin bu habere çok ihtiyacı vardı bugün hepimizin bayramı rabbime binlerce kez şükürler olsunkızlar Allah razı olsun hepinizden..hakkınızı ödeyemem..sizin dualarınızla burdayım...çok şükür rabbime...bende sizlerin duacısıyım...
hala çok heyecanlıyım..şaşkınım...telefon trafiğim susmuyor...
11. gün değerim 398.8 çıktı...pazar günü tekrarı var...bu günüde gördüm çok şükür...şuan ne yazacağımı bile bilmiyorum yaa ben benlikten çıktım..durup durup ağlıyorum...
kızlar Allah razı olsun hepinizden..hakkınızı ödeyemem..sizin dualarınızla burdayım...çok şükür rabbime...bende sizlerin duacısıyım...
hala çok heyecanlıyım..şaşkınım...telefon trafiğim susmuyor...
11. gün değerim 398.8 çıktı...pazar günü tekrarı var...bu günüde gördüm çok şükür...şuan ne yazacağımı bile bilmiyorum yaa ben benlikten çıktım..durup durup ağlıyorum...
sağolun kızlar yaa..sizin dualarınız sayesinde....
camenta canım sağol denemiş olman yeter..ben düzenlerim...bu güne kadar bu sitede nice listelere yazıldım ama hiçbirinde hamiş listesine giremedim..kısmet bugüneymiş.
cakır44 canım ben de transferimin 7 gününden itibaren bir boşluğa ,umutsuzluğa düştüm şimdi utandım kendimden...5 günden sonraki embriyoların hücreleri sayılamadığı için bu şekilde adlandırılıyorlar...bildiğim kadarı ile en kalitelisi 5AA olanı..
sudenazzzz...peşinden geldim yan topiğe seni takip ettimmm bi de burada tebrik etmek istedimmm...canıııımmmmm sağlıkla kucağına aldığın günüde yaşatsın rabbimmm...bi halay ekibide buraya:118::118::118::118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sağolun kızlar yaa..sizin dualarınız sayesinde....
camenta canım sağol denemiş olman yeter..ben düzenlerim...bu güne kadar bu sitede nice listelere yazıldım ama hiçbirinde hamiş listesine giremedim..kısmet bugüneymiş.
cakır44 canım ben de transferimin 7 gününden itibaren bir boşluğa ,umutsuzluğa düştüm şimdi utandım kendimden...5 günden sonraki embriyoların hücreleri sayılamadığı için bu şekilde adlandırılıyorlar...bildiğim kadarı ile en kalitelisi 5AA olanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?