Edanur86 burdan insallah iyi haberlerimizi aliriz, sen transferden sonra nelere dikkat ettin canim
Amin canim Amin Insallah ikizlerimolur bende cok istiyorum ikiz olsun diye insallah seninde ikzlerin olur öyle birsey yok canim burda kanun ütanaye kadar izin veriliyor hele yasin 30ise ben 25oldugum icin vede cok kaliteli olduklari icin 2.denememde birakmadilar ama ilk denemem de istersen koyariz dediler ama istemedim korktuk üc tane olur diye sanki olacakti ya salak gibi icime koyunca hamile kalirim zannettim öyle olmuyormus iste..salaklar iglestireceklerine dahada kötülestirioyrlar neyse gecmis olsun.iyi haberlerini bekliyorum sen kac yillik evlisin canim
yaa öylemi ben israrla sordum dr.uma ücünüde koyun diye ama dediki 3 emriyoryu 35 yas üstü olanlara konuluyor sadece diye kesinlikle olmuyor dedi. ben 8 yillik evliyim. sen kac yillik evlisin. keske biraktirsaydin, üc bir arada ne güzel:) ben istedim ama yok diyorlar yasal degilmis cok üzülüyorum bu konuya zaten bir tanesi dista kalip yok olcak. Sen transferden sonra nelere dikkat ettin, ne gibi bir dönem geciriliyor bana anlatabilirmisin. ben calisiyorum evde uzun kalip aklimi heo bu konuya veremk etkilemek istemiyorum 5 gün evde dinlensem yeterli olurmu diye düsünüyorum.
Yok canim öyle birsey yok koya bilirsin.Vertragta yaziyor zaten yazik ya o bitane bosa gidecek sen carsamba günü yine bir sor bak belki kabul ederler.Esimde üc tane dedi ama doktor cok cok iyiler dedi üc tane ölü bebek mi istiyorsunuz dedi tasiyamazsin dedi bana hatta esim doktora kizinca bende birak Rabbim isterse bir taneylen bile olur deyince esim vaz gecti o da zorda olsa kabul etti.Ben 4,5yilik evliyim.Transferden sonra sakin ama sakin iliskiiye girme bak kendini yorma dikkat et stres yapma ben her seferinde dahada dikkat ediyorum daha bi bilincli oluyorum bu sefer bende cok farkli olacak bakalim bol bol su ic rahim icin en az 2litre su ic günde
Ananasi burda cok duydum simdidin bio meyvesuyunu aldim transferdede tazesiylen basliyacam bakalim ne olcak aslinda hersey bahane Rabbime kalmis o´ol dese iki ellimiz kanda olsa yine olur.Ben 2ay öce yaptim 04.11.2011de hamilelik testim negativ cikti.Belki 2012nin yeni kanunudur hatta gecen biri senmiydin hatirlamiyorum ama galiba baskasiydi kanun cikacakmis devlet hepsini ödeyecekmis suanda yarisini ödüyor bide 25yas kalkacakmis öyle duydum bilmiyorum arastirmam laziz öyle olursa habire yapariz tabi Insallah bu son olur......Henüz bana bu konuyla ilgili hic bir bilgi vermediler, yarin tlefonla transfer hakkinda konuscaklar, sonrasinida belki söylerler. sitede bi topik var transferden sonra nelere dikkat edilecek diye orada kimisi cok dinlenmis kimisi dinlenmemis ama rabbim ol deyince oluyor, bence herseyin bir zamani var. beslenme konusunda haklisin et konusunda cig et kesinlikle yimeyin diyorlar, ananas cok önemli diyorlar. bolca yiyelim. 3 tansfer yeni yasa degisikligi olmus önceden konulabiliyormus, simdi yaskamis. sen ikinci denemeni nezaman yaptin
Ananasi burda cok duydum simdidin bio meyvesuyunu aldim transferdede tazesiylen basliyacam bakalim ne olcak aslinda hersey bahane Rabbime kalmis o´ol dese iki ellimiz kanda olsa yine olur.Ben 2ay öce yaptim 04.11.2011de hamilelik testim negativ cikti.Belki 2012nin yeni kanunudur hatta gecen biri senmiydin hatirlamiyorum ama galiba baskasiydi kanun cikacakmis devlet hepsini ödeyecekmis suanda yarisini ödüyor bide 25yas kalkacakmis öyle duydum bilmiyorum arastirmam laziz öyle olursa habire yapariz tabi Insallah bu son olur......
kızlar Allah razı olsun hepinizden..hakkınızı ödeyemem..sizin dualarınızla burdayım...çok şükür rabbime...bende sizlerin duacısıyım...
hala çok heyecanlıyım..şaşkınım...telefon trafiğim susmuyor...
11. gün değerim 398.8 çıktı...pazar günü tekrarı var...bu günüde gördüm çok şükür...şuan ne yazacağımı bile bilmiyorum yaa ben benlikten çıktım..durup durup ağlıyorum...
sude acaba benimde senin gibi olurmu benimde yomurtalarım ilaçlara çok cevap veriyo yanıkızlar kusura bakmayın arada internet gidiyor..anca geldi....
hepinizin mesajlarını okudum..çok duygulandım...bu kadar güzel dilekler,güzel dualar,temenniler nasıl mutlu ediyosunuz beni anlatama...
hepinizden Allah razı olsun..rabbim sizlerde bu günleri göstersin inşallah..bende hep sizlerin yanındayım..öylede olucam..dualarım sizlerle...
extra soru soranları cevaplıyorum..inşallah atlamamışımdır...
kdr--canım biliyosun sen ermişsin yani sana diyecek lafım yok :) şükür namazı aklımda yatmadan kılıcam inşallah...
pembesu---bugüne kadar tutmamasının nedeni tazelerle denemek zorunda olmamdı..benim yumurtalar tembel,dünyanın ilacına rağmen büyümekte direniyorlar...bu yüzdende kaliteleri düşüyor..benim bir önceki merkezimde hiç donmuş olmuyordu...sözde kalite yeterli değildi..ASM deki 4. denememde ilk kez donmuş kaldı..hemde 8 tane..doktor bana o zaman demişti..bu tutmasa bile donmuşlarla şansın daha yüksek diye...çünkü aşırı hormon yüklemesi yapılıyor..opu da çok yumurta toplanıyor..rahim ve vücut rahat olmuyor...gerçektende ilk donmuş denemem tuttu çok şükür.
edanur86---canım aslında bu sefer pek titiz davranmadım..ilaçlarımı zamanında almadım..kafama göre takıldım....yiyecek konusunda özellikle baklagil yemeklerii tükettim...bol su,kuru kayısı,kuruyemiş,bol meyve...özellikle söylüyorum beyaz turp soyup kütür kütür yiyin..turp ta ne ararsan var özellikle folik asit içeriyo...transferden sonra hiç dışarı çıkmadım..evde dolandım..hiç iş yapmadım..genelde yatarak geçirdim...
neden beyaz turp yedin canim tutunmak icin iyimi geliyor bide sana sorum canim diger denemelerindede belirti felan oldumu bu sefer ne gibi belirtilerin oldu canim insallah bende ilk donmuslarimlan hamile kalirim bana dua et canim hamilelerin duasi kabul olur darisi hepimizin basina canim banada hormon yüklemesi iyi gelmiyor tireodim var hormon yüklenince ilac kullandigim halde yükseliyor.degerin cok yüksek bana göre ikizlere gebesin canim hadi bakalim insallahkızlar kusura bakmayın arada internet gidiyor..anca geldi....
hepinizin mesajlarını okudum..çok duygulandım...bu kadar güzel dilekler,güzel dualar,temenniler nasıl mutlu ediyosunuz beni anlatama...
hepinizden Allah razı olsun..rabbim sizlerde bu günleri göstersin inşallah..bende hep sizlerin yanındayım..öylede olucam..dualarım sizlerle...
kdr--canım biliyosun sen ermişsin yani sana diyecek lafım yok :) şükür namazı aklımda yatmadan kılıcam inşallah...
pembesu---bugüne kadar tutmamasının nedeni tazelerle denemek zorunda olmamdı..benim yumurtalar tembel,dünyanın ilacına rağmen büyümekte direniyorlar...bu yüzdende kaliteleri düşüyor..benim bir önceki merkezimde hiç donmuş olmuyordu...sözde kalite yeterli değildi..ASM deki 4. denememde ilk kez donmuş kaldı..hemde 8 tane..doktor bana o zaman demişti..bu tutmasa bile donmuşlarla şansın daha yüksek diye...çünkü aşırı hormon yüklemesi yapılıyor..opu da çok yumurta toplanıyor..rahim ve vücut rahat olmuyor...gerçektende ilk donmuş denemem tuttu çok şükür.
edanur86---canım aslında bu sefer pek titiz davranmadım..ilaçlarımı zamanında almadım..kafama göre takıldım....yiyecek konusunda özellikle baklagil yemeklerii tükettim...bol su,kuru kayısı,kuruyemiş,bol meyve...özellikle söylüyorum beyaz turp soyup kütür kütür yiyin..turp ta ne ararsan var özellikle folik asit içeriyo...transferden sonra hiç dışarı çıkmadım..evde dolandım..hiç iş yapmadım..genelde yatarak geçirdim...
sudeeee canım belirtilerini yazmadın bide
geçenlerde ateş ölçmekten bahsetmiştin o ne oluyo acaba bizede söyle kız
sude acaba benimde senin gibi olurmu benimde yomurtalarım ilaçlara çok cevap veriyo yanı
çok büyüyolar ve kalıtesizleşiyolar bide yomurtalar çok cevap verdiği gibi hormonlarda çok cevap veriyo
ben çatlatma iğnesini vurduğumda 7000 ne yakındı e2 buda 6000den sonrası risk
tabi diyer tedavimde 8000di ohss oldum o ayrı kunu benimde ilaçlara çok cevap veriyo pco
olduğum için benimde diyer denemelerimde dondurulmuş çıkmadı ama bu defa çıktı
dr 6. gün dondurdu en iyisi deyil ama en iyiye yakın dedi
ay sen benim umudumsun
kdr kız sen benim hakkımda ne düşünüyosun artık sen bizim topiğimizin ermişisin :)
sude içimden hep ne diyodum biliyomusun yanangülünden sonra sudede hamile kalırsa kesin bende kalırım diyodum ayyyyyyyy çok heyecanlı
kızı rahat bırakmadık heeailesinemi dönsün cevap versin arkdaşlarınamı yoksa bizemmiii
karasu sabah dedim ya enyükske değer ona ait ohh iyi oldu 5.denemede tabiki yüksek olcuakya belkide nsiandaki bebişler de oradadır dedim yaa
hayırlısı sağlıklı olsun sayı farketmez,dünya gözüyle o bebek kokusunu içimize çekelimde...
sudede döner aramıza şimdi ençok eşiyle olan muhabbetini merak ediyorum ne güzel bir sevinç...
bebek müjdedir hediyedir rabbim onlarınkinid egönderdi şükürler olsunn
bugün yere göğe sığamadım kimse yanlış anlamasın diğer kızlarada çok sevindim ama senin 5.kez denemiş olman beni ve nilüferi çok sevindirdi..kızlar kusura bakmayın arada internet gidiyor..anca geldi....
sude acaba benimde senin gibi olurmu benimde yomurtalarım ilaçlara çok cevap veriyo yanı
çok büyüyolar ve kalıtesizleşiyolar bide yomurtalar çok cevap verdiği gibi hormonlarda çok cevap veriyo
ben çatlatma iğnesini vurduğumda 7000 ne yakındı e2 buda 6000den sonrası risk
tabi diyer tedavimde 8000di ohss oldum o ayrı kunu benimde ilaçlara çok cevap veriyo pco
olduğum için benimde diyer denemelerimde dondurulmuş çıkmadı ama bu defa çıktı
dr 6. gün dondurdu en iyisi deyil ama en iyiye yakın dedi
ay sen benim umudumsun
kdr kız sen benim hakkımda ne düşünüyosun artık sen bizim topiğimizin ermişisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?