- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
kızlar kusura bakmayın arada internet gidiyor..anca geldi....
hepinizin mesajlarını okudum..çok duygulandım...bu kadar güzel dilekler,güzel dualar,temenniler nasıl mutlu ediyosunuz beni anlatama...
hepinizden Allah razı olsun..rabbim sizlerde bu günleri göstersin inşallah..bende hep sizlerin yanındayım..öylede olucam..dualarım sizlerle...
extra soru soranları cevaplıyorum..inşallah atlamamışımdır...
kdr--canım biliyosun sen ermişsin yani sana diyecek lafım yok :) şükür namazı aklımda yatmadan kılıcam inşallah...
pembesu---bugüne kadar tutmamasının nedeni tazelerle denemek zorunda olmamdı..benim yumurtalar tembel,dünyanın ilacına rağmen büyümekte direniyorlar...bu yüzdende kaliteleri düşüyor..benim bir önceki merkezimde hiç donmuş olmuyordu...sözde kalite yeterli değildi..ASM deki 4. denememde ilk kez donmuş kaldı..hemde 8 tane..doktor bana o zaman demişti..bu tutmasa bile donmuşlarla şansın daha yüksek diye...çünkü aşırı hormon yüklemesi yapılıyor..opu da çok yumurta toplanıyor..rahim ve vücut rahat olmuyor...gerçektende ilk donmuş denemem tuttu çok şükür.
edanur86---canım aslında bu sefer pek titiz davranmadım..ilaçlarımı zamanında almadım..kafama göre takıldım....yiyecek konusunda özellikle baklagil yemeklerii tükettim...bol su,kuru kayısı,kuruyemiş,bol meyve...özellikle söylüyorum beyaz turp soyup kütür kütür yiyin..turp ta ne ararsan var özellikle folik asit içeriyo...transferden sonra hiç dışarı çıkmadım..evde dolandım..hiç iş yapmadım..genelde yatarak geçirdim...
canım hayırlı olsun. gerçi sabah yazmıştım ama heycan göremedin herhalde olsun ama senin hamile haberini aldıktan sonra çok mutlu oldum inan.Rabbim en kısa zamanda bana ve diğer arkadaşlara nasip etsin.
Gitme bi yere sen bizlere moral ol, eklemissin listye beni. ama ben kendimden önce senin ismine baktim ve cok mutlu oldum hamis listesi bizde geliriz insallah yaninaneveeettttttttttt son bes günüm sonra hamile olcam insallahta pozitif olur.. cok heycanliym cokk. tranfes sonrasi ne yapmam gerektiginde endiseliyim
Canııııııııııııııııııııııııııım dün kutlamalara burdan katılamamıştım, malum gezmelerdeydim biliyorsun. Hem bunca yıl beklenen bebekler bir günlük kutlamayla geçiştirilemez di mi? Haydi eğlenceye o zaman...
Rabbim bebişlerini ve seni nazrlardan korusun, taze annecik
sudenazz tebrik ediyorum, hangi şehirde yaptırdın doktorun kim öğrenebilirmiyim
canım faceden yazınca burdan yazmayı unutuyorum tekrar çokkkkkkkkkkk tebrik ederimhayırlı olsun gözün aydın :))) allah eline almayı nasip etsin inş
sudenaz, Rabbim rüyalarında sana haberi gönderdi farkında mısın? demin aklıma geldi. ikizlerden artık kesin eminim, Allahın izniyle. tekrar tebrikler arkadaşım. darısı her birimizin başına, transfer sırası ile inşallah.
Kızlar, bugün de biraz konuştuk; (aklımda kalan ve eklediklerim ile) dua listesi şu olsun mu?
- 70.000 besmele - 70.000 tevhid - 70.000 salavat - 70.000 Ya Rahman veya 70.000 Ya Varis veya her ikisi de
YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
SALAVAT
[/TD]
[TD]70.000
YA MUSAVVİR
[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN
[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[TD]70.000
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..
BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM
TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
NİLÜFERBAHAR
SYE
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar yeni dua listesini böyle yaptım ama değişiklik isteyen olursa tekrar düzenlerim
canım eline gönlüne sağlık çok güzel olmuş. ben de temizleneyim ndestek vereceğim inşallah
hayatım allahın isimlerini çekmen için temiz olman şart değil..her an çekebiliriz..ama yasini temzleninc eokursun..
sudenaz..ya halık ya bari de olsun bence....
bid eokuyabilen meryem okusun
teşekkürler canım.. bilgilendirdin beni ozaman bende başlayabilirim. :) bu arada transferde okunması gereken dualar varmı bildiğin
canım ...rabbi hebli minessalihin...
(sanırım hz.ibrahimin duası)
rabbi hebli minledünke zurriyeten tayyibeten inneke semiuddua.......(h.z zekeriyyanın duası)bunla rkuranda geçen dualar...bol bol bunları çek..
rabbimize sığın sadece o yeterki ol desin..yasin süresinin son ayetlerinde diyorya...
"bir şeyin olmasını dilediği zaman,onun emri,ona sadece"OL"demektir,oda hemen oluverir....."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?