selam kızlar ben daha çok yeniyim hep dışardan bakıp okuyordum ama yazmak fırsat olmadı bende inşallah perşembe günü transferim olacak ama dondurulmuş embriyolarım çözülürken bi sıkıntı olurmu kafma takılan o Allahtan hayırlısı artık beklemek çok sıkıcı ....
hoşgeldin canım.Allahın izni,yle sıkıntı olmaz.selam kızlar ben daha çok yeniyim hep dışardan bakıp okuyordum ama yazmak fırsat olmadı bende inşallah perşembe günü transferim olacak ama dondurulmuş embriyolarım çözülürken bi sıkıntı olurmu kafma takılan o Allahtan hayırlısı artık beklemek çok sıkıcı ....
kızlar 14. degerim şükür 313 olmş ahhh haftaya kalp atışı ve kesesinide gördukmu içim raht edicek walla dr umu deli ettim artık adamcagız kızdı bugun test yaptım diye aslında haklı inan artık sen hamilesinn diyorrrrrrrrrrr rabbim hepinize nasip etsin cidden ama ben inanamıyrm galiba bugun son oldu sadece karnm çok sık acıkıyr onun dışnda hiç bişiycik yok göğslrim bile acımıyr hatta çok azcık şiş ondn m ettim ama şükür değerm artmışş hepimizn rabbm kucagını hayrlı evlatla doldursun sudenazz nasılsın cnm nasıl gidiyr annelkte 1. gun
kızlar 14. degerim şükür 313 olmş ahhh haftaya kalp atışı ve kesesinide gördukmu içim raht edicek walla dr umu deli ettim artık adamcagız kızdı bugun test yaptım diye aslında haklı inan artık sen hamilesinn diyorrrrrrrrrrr rabbim hepinize nasip etsin cidden ama ben inanamıyrm galiba bugun son oldu sadece karnm çok sık acıkıyr onun dışnda hiç bişiycik yok göğslrim bile acımıyr hatta çok azcık şiş ondn m ettim ama şükür değerm artmışş hepimizn rabbm kucagını hayrlı evlatla doldursun sudenazz nasılsın cnm nasıl gidiyr annelkte 1. gun
selam kızlar ben daha çok yeniyim hep dışardan bakıp okuyordum ama yazmak fırsat olmadı bende inşallah perşembe günü transferim olacak ama dondurulmuş embriyolarım çözülürken bi sıkıntı olurmu kafma takılan o Allahtan hayırlısı artık beklemek çok sıkıcı ....
Kızlar şimdi topiklere baktımda raim kalınlığı ile ilgili bir topik var.. Ben bundan önce rahim kalınlıklarıma hiç dikkat etmedim. ama rahim kalınlığı 8-9-10-11 mm olması bebeğin tutunmazında ciddi etkileri varmış.. Bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen .. Siz akaç mm de transfer oldunuz ? kalınlaşması için bilinen gıda var mı ?
cnm bende dikkat etmemiştim,son gittiğimde baktık dosyama 8mm mis, kullandığımız ilaç estrofem zaten bunun için ama nar suyu iyi geliyor diye okumustum bi yerdeKızlar şimdi topiklere baktımda raim kalınlığı ile ilgili bir topik var.. Ben bundan önce rahim kalınlıklarıma hiç dikkat etmedim. ama rahim kalınlığı 8-9-10-11 mm olması bebeğin tutunmazında ciddi etkileri varmış.. Bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen .. Siz akaç mm de transfer oldunuz ? kalınlaşması için bilinen gıda var mı ?
hosgeldin,bi sıkıntı olmaz insallah hepimiz aynı seyi bekliyoruz hayırlısıyla sağlıkla cözülmeleriniselam kızlar ben daha çok yeniyim hep dışardan bakıp okuyordum ama yazmak fırsat olmadı bende inşallah perşembe günü transferim olacak ama dondurulmuş embriyolarım çözülürken bi sıkıntı olurmu kafma takılan o Allahtan hayırlısı artık beklemek çok sıkıcı ....
ooo annecik masallah size bundan sonra da hersey güzel olacak inskızlar 14. degerim şükür 313 olmş ahhh haftaya kalp atışı ve kesesinide gördukmu içim raht edicek walla dr umu deli ettim artık adamcagız kızdı bugun test yaptım diye aslında haklı inan artık sen hamilesinn diyorrrrrrrrrrr rabbim hepinize nasip etsin cidden ama ben inanamıyrm galiba bugun son oldu sadece karnm çok sık acıkıyr onun dışnda hiç bişiycik yok göğslrim bile acımıyr hatta çok azcık şiş ondn m ettim ama şükür değerm artmışş hepimizn rabbm kucagını hayrlı evlatla doldursun sudenazz nasılsın cnm nasıl gidiyr annelkte 1. gun
Kızlar şimdi topiklere baktımda raim kalınlığı ile ilgili bir topik var.. Ben bundan önce rahim kalınlıklarıma hiç dikkat etmedim. ama rahim kalınlığı 8-9-10-11 mm olması bebeğin tutunmazında ciddi etkileri varmış.. Bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen .. Siz akaç mm de transfer oldunuz ? kalınlaşması için bilinen gıda var mı ?
hayatım allahın isimlerini çekmen için temiz olman şart değil..her an çekebiliriz..ama yasini temzleninc eokursun..
sudenaz..ya halık ya bari de olsun bence....
bid eokuyabilen meryem okusun
Cnm bana 500 ya rahman 500 vari 200 salavt eklermisin ben ce ya halikte ekle cnm
Allh razi olsun sendn gusel birseye vesile olmussun
SUDENAZCIM BENCE LISTE YA MUSAVVIR OLAN YERE ÜCÜNÜ YAZ YA MUSAVVIR YA BARI YA HALIK HEM COCUK ISTEYENE BU ISIMLERI OKUNMASINI SÖYLENMIS ANLAMLARIDA COK GÜZEL YA HALIK:HERSEYI KOLAYLASTIRAN ;YOKTAN VAR EDEN YARATAN
YA BARI:HERSEYI KUSURSUZ YARATAN
BÂRÎ, Kur’an-ı Kerim’de üç yerde bizzat Allah’ı niteleyen bir isim olarak geçerGeçtiği bir yerde HÂLİK ve MUSAVVİR isimleri arasındadır;
O öyle Allah’tır ki Hâlik, Barî, MusavvirdirEn güzel isimler O’nundur Haşr 59/24
Bu âyette sıra ile gelen üç vasfın icraatı, arasında da bir derecelenme düşünmek mümkündürBunlardan önce ilk sırada, burada zikredilmeyen ibdâ vardır 1-İbdâ, 2-Takdir ve ilk şekil verme, 3-İnşa ve tesviye, 4-Belirli sureti verme Öbür yandan şu pasajda da bu tertibi bulmak mümkündür:
BU ÜCÜNÜ AYNI YERE YAZ CANIM.ALLAHIN EN GÜZEL ISIMLERI.HASR SURESI DUA KABULÜ ICINDIR BU ÜC ISIMDE AYNI YERDE AYNI ANDA GECIYOR UMARIM DIGER ARKADASLARDA BANA KATILIR:SANA KALMIS CANIM ARTIK UYGUN GÖRÜRSEN AMA EGER YAPARSAN ÜCÜNÜ BIR YERE YAZ YA MUSAVVIR OLAN BÖLÜME YA.......
teşekkürler canım.. bilgilendirdin beni ozaman bende başlayabilirim. :) bu arada transferde okunması gereken dualar varmı bildiğin
Karasu değerinin yükselmesine çok sevindim hayırlısıyla inşallah 9 ay sonra kuzucuğuna kavuşacaksın
Sudenazcığım inşallah yarında senin de değerin katlanır da senin deiçin rahatlar hoş ilk değerin zaten çok yüksek kesin katlar
Nilüferbaharın da inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?