ooo güzel haberlerle başlanmış güneee:)))))
sudecim değerin çok güzel yaaa hahh işte hep böyle artan rakamlar görelim değilmi????
KARASU...seherlerde dua için seni kuzuların uyandırmış ne güzel bende bu sabahtan sonara kalkıcam benimkiler daha akrnımda olmasada bereketiniz görürüz belki oand ayapılan duaların.....
kızlar..nilüfer buakşam test yapıcaklar hem pazar hemde eşi şehirdışından akşam gelicek uzak biyerde yapıcaklar oyüzden...
ee herkes sabah topiği ayaklandırıyor inş.pozitif çıkacak ve bu gece halay ekibi kuracağızzzzz
buarada aslınd atoptan ayzarım dedim ama unuturum falan.
.1000 ya rahman...500 salavta..1yasin ....
SUDENAZ
Canım değerinin katlanmasına çok sevindim. İkiz olacağı kesinleşti gibi görünüyor... Canım pıt pıtları da duymana az kaldı, dünyanın en güzel sesi bu olsa gerek. Birde 150 tevhid ekler misin?...
NİLÜFERBAHAR
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, öğrenince hemen haberdar et...
canım maşallahh süphanallah rabbm nazardan korusun seni.. sağlıkla kucağına al inşallahh hayırlı evlat olsun... sıranı savdın canım hayırlısı ile. darısı başımızaa
Nilüfer ne yaptı aceppppp oda hayırlı haberler verir inşallahh..
canım benim çok sağol..demek nilüfer akşam yapacak..onu bekliyorum..güzl haber verecek inşallah...
canım sağol..çok şaşkınım hala...hayırlısı olsun diyorum...
bu arada tevhit okumamız bitti..yeni dua listesi yaptım
sağol canım..inşallah...darısı sizlere olsun..
nilüferin güzel haberinide akşam alacağız
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldimmmmmmmmmmmmm....
rabbime sonsuz şükürler olsun bu günleride gördüm.....
11. gün_____ 398.8
13. gün_____894.7 çıktıııııı....
rabbim sonunuda güzel göstersin inşallahhhhhhhhhhhhh......
nilüferrrrrrrrrrrrrrrrr canım senden çok güzel haberler bekliyoruz...rabbim sanada bu güzel duyguyu tattırsın,yüzünü güldürsün inşallah....
SUDENAZZ MASALLAH COK GÜZEL ILERLEMISSINIZ SAYIN SÜPER GALIBA IKIZLERIMIZ YOLDA ÖYLE GÖRÜLÜYOR
sudenazz cnm gözün aydın cnm çok şükür rabbim onca emeğin karşılığını verdi,hayırlısıyla tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleride görelim inşlh.darısı bizlere olsunnn Nazar Nazar Emir Bebek Emir Bebek
Sudenazzz bu sticker nasil yaptin bende istiyorumm
Canlarim yeni topic actim bu baslikla bilginizee orda da bulusalimm baktim herkesin var bixim de olsun dedim eylul ekim de tup bebekle anne olanlar diye orayada yazalumm
Ay cnmmm cook t ederim 5aralik son adet cnm ben anlamm liste yapmktan o is sana ait cok t ederimmm sevndimm benimde stickerin olucakSudemm gokkusakli cicvcivli ilan varmi ay ne ayip demii hamis kadini calistiriyorumm
sudenaz değerin çok güzel artmış inşallah hep böyle olur canım inşallah
sude tırasferin adetinin kaçıncı günü yapıldı canım
kızlar felaket halde karmnım ağrıyo ama hala adet olmadım inşallah bu gün olurum bende başlarım
[sıze=3]sudenazz sen 4defa negatıv sonucu aldın pekı doktorlar arastırmadımı neden tutmuyor dıye bı nedenı varmıydı?
5:denemende öncesınden arastırma yapldımı sende test felan
bende 2negatıvden sonra sımdı ılk defa dondurulmuslarlan deneyecem doktorumlan görüstüm laporoskopıe ıstedım rahıme baksınlar neden tutmuyor dıye ama o bana gerek yok dedı büyük bır problem yok dedı ama ıcın rahatlayacaksa yaparız dedı sımdı yaparsam bırsey cıkmazsa bos yere kendıme ezıyetcektırmıs olurum bıde ondan sonra transfer yapılırmı onu bılmıyorum zararı olurmu bende adet düzensızlıgı ve ıkı kez kıst cıktı ama asıl sorun esımın sperm sayısı 5mılyon ama ona ragmen hersey cok ıyı gıdıyor embıryolar en ıyı kalıtede oluyor nedense tutmuyor sızce yapımmı laparskopıyı:97::97:[/sıze]
[sıze=3]hayırlı olsun canım bende 8gün önce olunca öyle sevındım bakalım hayat neyı gösterecek.......:18:[/sıze]ve ve ve ve adet oldum yaşasın adet olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmemişti :))))))))
Kızlar nilüfer nerde kaldı ya test yapıcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?