Dondurulmuşlarla Umut arayanlar Ocak2011

Arkadaşım benim bi aksilik çıkmaz ise inş. yarın transferim gerçekleşecek. 3. denemem olduğu için bana da 2 adet koyacaklar. bakalım hayırlısı:))sen türkiyede tek deneme mi yaptırdın?orası ile bura arasında fark var mı teknoloji açısından?

Ins. Transferini hayirlisi ile olmussundur, Ben ilk denem turkiye'de oldu,daha sonra dondulmuslarla denemek icin gittim. Kesinlikle cok fark var arkadasim, tedavi olsun, kullnilan ilaclar, uygulanan tedavi sekli, cok farkli orda transferden sonra seni sedye den sedyeye aktariyolar ayiton dinleniyon filan hastanede burda oyle birsey yok transfer bitti, hadi gecmis olsun diyolar transfer yerinden dinlencen sandalye'ye kadar yuruyon, orda bir otuz dakika dinleniyon, daha sonra lavaobuya gonderiyolar kucuk icin ondan sorna hadi iyi gunler, transferden 5 gun sonra gidiyon kan aliyorlar, rahim kalinligi icin ona gore ilac dozunu a artiriyolar ya azaltiyorlar, dondurulmuslarla 14 gunde kan verip gebelik olup olmadigina bakiliyor...

bende hayırlısıyla ocağın son günü başlıyorum dondurulmuş tedavime...rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

arkadşlar allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah tez zamanda ebeveyn oluruz :33:
ama sormak istediğim dondurulmuş da tazeliğini koruyo mu?? etkisinden bişey kaybediyor mu???:6:

arkadşlar allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah tez zamanda ebeveyn oluruz :33:
ama sormak istediğim dondurulmuş da tazeliğini koruyo mu?? etkisinden bişey kaybediyor mu???:6:

merhaba, ne yazık ki hiç birşey tazesi gibi olmuyor. ama dondurulmuş embriyo transferi daha zahmetsiz ve tutma ihtimali var olduğu için denenebilir bi metod...sen hangi aşamadasın?

Ins. Transferini hayirlisi ile olmussundur, Ben ilk denem turkiye'de oldu,daha sonra dondulmuslarla denemek icin gittim. Kesinlikle cok fark var arkadasim, tedavi olsun, kullnilan ilaclar, uygulanan tedavi sekli, cok farkli orda transferden sonra seni sedye den sedyeye aktariyolar ayiton dinleniyon filan hastanede burda oyle birsey yok transfer bitti, hadi gecmis olsun diyolar transfer yerinden dinlencen sandalye'ye kadar yuruyon, orda bir otuz dakika dinleniyon, daha sonra lavaobuya gonderiyolar kucuk icin ondan sorna hadi iyi gunler, transferden 5 gun sonra gidiyon kan aliyorlar, rahim kalinligi icin ona gore ilac dozunu a artiriyolar ya azaltiyorlar, dondurulmuslarla 14 gunde kan verip gebelik olup olmadigina bakiliyor...

arkadaşım , transferim oldu şükür. ama embriyoların kalitesi önceki transferlerime göre biraz düşük. Tabi Allahtan umut kesilmez...

herzamanpozifcim ben çarşamba gününden itibaren lucrin iğneye başlıyorum uzun protokol, ilk denemem ama bilemiyorum yaşadığım yer çorum, özel hastanede yaptırağım doktoruma çok güveniyorum ama hastaneye güvenmiyorum, ankaraya gitmek istiyorum MaYA ya ama eşim de yanaşmıyooo, zaten hiç psikolojimden anlamamıştır bu zamana kadar offff:85::85::58::58::59::59::43::25::5:

herzamanpozifcim ben çarşamba gününden itibaren lucrin iğneye başlıyorum uzun protokol, ilk denemem ama bilemiyorum yaşadığım yer çorum, özel hastanede yaptırağım doktoruma çok güveniyorum ama hastaneye güvenmiyorum, ankaraya gitmek istiyorum MaYA ya ama eşim de yanaşmıyooo, zaten hiç psikolojimden anlamamıştır bu zamana kadar offff:85::85::58::58::59::59::43::25::5:

gideceğin hastanede daha önce tedavi görmüş birini tanıyor musun? memnun kalanlar var mı? bence bir araştır...eğer olumlu yorumlar almazsan eşine bunları aktar ve bu sürecin bayan için daha zor olduğunu (eşine internetten bu konu ile ilgili doktorların bilgi verdiği videoları izletebilirsin)kendini güvende hissettiğin bir yere gitmek istedğini söyle. Çünkü yumurta toplama işi oldukça zahmetli...

merhaba, canim inanki okurken duyguladim, agliyorum :emir_bebek:, senin adinaa cok sevindim rabbim ins, banada nasip eder bir gun ben her tedaviye buyuk bir heycan sevincle basliyorum am husranla snuclaniyor, bu sefer bam baska bir duygu var icimde ins, benimde dorduncu denemde rabbim ansip eyler, ne guzel yaz annesi olcaksin arkadasim, rabbim hayrilisi ile kucaginada almayi nasip eyler, ikizler anladim kadariylaaa, cok guzel< harıka bır duygu olmali..... Bende 2005'ten beri araliklarla tup bebek deniyorummm... Rabbim ben ve benim gibi butun tedavi goren arkadaslarimin dilerim bir gun kalbine gore veririirrr...

[ı]aminnnnnnnnnnn canım rabbim hepimizn sesini duyarda bizim kucaklarımız boş bırakmaz.[/ı]

sabırlı olmak çok zor biliyorum. ama sabırsızlanıp kendini yıpratmayasın diye yazdım. gerçi sen her zaman pozitifsin demi :)

:))aslında bu ismi şu sebepten seçtim: hayat bana ne kadar şakalar yapsada ben üstesinden her zaman geleceğimi düşünürüm hiç bir zaman hiç bir işe olmaz diye başalamam imkansız olsa bile.ama birşeyleri olduramadığımda bile kendimi başka şeylerle tedavi edebilirim:))
şimdide en güzel duygularımla, heyecanımla, sabırsızlığımla tedavimin bana pozitif olarak dönmesi için bekliyorum:))

sen ne durumdasın arkadaşım?bahsetsene biraz kendinden:))

:))aslında bu ismi şu sebepten seçtim: hayat bana ne kadar şakalar yapsada ben üstesinden her zaman geleceğimi düşünürüm hiç bir zaman hiç bir işe olmaz diye başalamam imkansız olsa bile.ama birşeyleri olduramadığımda bile kendimi başka şeylerle tedavi edebilirim:))
şimdide en güzel duygularımla, heyecanımla, sabırsızlığımla tedavimin bana pozitif olarak dönmesi için bekliyorum:))

sen ne durumdasın arkadaşım?bahsetsene biraz kendinden:))

her daim pozitif arkadaşım ne haber ::) bugun test günün olmalı diye düşünüyorum. ne yaptın güzel sonucunu aldın mı?
ben de dondurulmuş tedavisindeyim. sanırım salı günü transferim olacak. senin kadar pozitif olamasam da umutluyum :)

Merhaba Arkadasim, ben Canada'da yasiyorum burda kanunen 2 ama benim 4 denem olcagi icin ve dondurulmuslarla,doktordan rica ettim oda 3 tane koymayi kabul etti... Cunku arkadasim benim butun embriyolaar Blastist oldu icin 5 gun embriyo ikili yada tekli olarak donduruldu,13 tane toplam var, dondurulmuslara 3-4 defa deneyebilirim,,, Insallah ilkinde tutar ayri bir mesele ama, Ben Bu ay Ocak 17'de adet oldum, onumuzdeki ayda o civarlar olurum zannedersem, bugun historoskopi yaptirdim, hersey normal, ultrasound sonuclarida normall allaha bin sukur, bakalim kismetse Subat adetimle dondurulmuslarla baslycamm,,,, Tabiki destek olalim arkadasim, senin tedavinin hangi asamasindasin?

merhaba silanaz sanırım senle aynı zamanda tedavi görüyoruz. inşaallah bu sefer hayallerimiz gerçek olur. aynı acıları yaşamayız.

Back
X