- 28 Mayıs 2025
- 1.028
- 228
- 38
- 25
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
Yumurtlamadan 8 gun sonra fln oluyor yani cnm19 haziranda reglim bitti 3 temmuzda öğrendim
Evet ben de şaşırmıştım çok erken öğrendimYumurtlamadan 8 gun sonra fln oluyor yani cnm
Demek ki erken dölenmiş canım o yüzden benim de tam sekizinci günüm ama ben gene de bekleyeceğimEvet ben de şaşırmıştım çok erken öğrendim
Bekleyin adete kadar ben çok erken öğrenince vakit geçmedi resmenDemek ki erken dölenmiş canım o yüzden benim de tam sekizinci günüm ama ben gene de bekleyeceğim
Oyle oluyo ondan diyorlar hep regli gecince gelin fln diyeBekleyin adete kadar ben çok erken öğrenince vakit geçmedi resmen
Evet öyle canımOyle oluyo ondan diyorlar hep regli gecince gelin fln diye
Allah korusun kimyasal vs olabiliyormus cunku uzulurumEvet öyle canım
Evet ben meraktan çatladim kan verip durdumAllah korusun kimyasal vs olabiliyormus cunku uzulurum
Tebrikler19 haziranda reglim bitti 3 temmuzda öğrendim
Teşekkür ederim benim döngüm 25-26 gün herhalde ondan olduTebriklertam yumurtlama zamanında öğrenmişsiniz herhalde
Ayyy inşallah bende hamileyimdir çok istiyorum dua edin bana yaTeşekkür ederim benim döngüm 25-26 gün herhalde ondan oldu
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsinAyyy inşallah bende hamileyimdir çok istiyorum dua edin bana ya
Beta kaçla öğrendin canımİnşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin
2.7ydi 2 gün sonra 23 e çıktıBeta kaçla öğrendin canım
Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ne zaman ilk muayeneye gittiniz acaba2.7ydi 2 gün sonra 23 e çıktı
24.günüydü sanırım 28’de bir adet olurumÇok merak ediyorum
Kese oluşması için betanın 2000 falan olmasını bekledimHamile olduğunuzu öğrendikten sonra ne zaman ilk muayeneye gittiniz acaba
Benim geç döllenme o zaman bugün çünkü 25ti çıkmadı24.günüydü sanırım 28’de bir adet olurum
Maşallah nasıl sabrettiniz ben iki gündür test pozitif çıkıyor diye gittim randevu aldımKese oluşması için betanın 2000 falan olmasını bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?