- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
Gidince de gözükmüyor ki bakmıyorlarMaşallah nasıl sabrettiniz ben iki gündür test pozitif çıkıyor diye gittim randevu aldım
Merhaba kaçıncı gün gördünüz pozitifi acaba belirtileriniz nelerdiMaşallah nasıl sabrettiniz ben iki gündür test pozitif çıkıyor diye gittim randevu aldım
Yaa ciddi mi Amanın çok aceleci davrandım o zamanGidince de gözükmüyor ki bakmıyorlarkese oluşunca gidin bence
Folik asit kullanıyor musunuzYaa ciddi mi Amanın çok aceleci davrandım o zaman
MerhabalarMerhaba kaçıncı gün gördünüz pozitifi acaba belirtileriniz nelerdi
içeriğinde folik asit olan multivitamin kullanıyorumFolik asit kullanıyor musunuz
Doktor muhtemelen onun harici bişey demeziçeriğinde folik asit olan multivitamin kullanıyorum
Bugün verdim tahlil sağlık ocağına daha beta sonucum bile yok
Devamında folik asit desteği almıyorsanız onu alıp, doktorun verdiği günlere göre kontrole gidiyorsunuz. Ben kanda pozitif görünce kadın doğum polikliniğine gittim. Alttan ultrasonla bakıldı. Kese göremedik. Tam 4 haftalıktı sat'a göre. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Bu sefer hem keseyi hem de kalp atışını gördük. Ancak kalp atışını zayıf buldular. 2 hafta sonra yeniden kontrole çağrıldım. 8. Haftada tekrar gittim. Kalp atışı düzelmişti. Ondan sonra da aylık çağrıldım. İnanın pozitifi bir gördükten sonra gerisi geliyor. Umarım isteyen tüm kardeşlerim kuzularına sağlıcakla kavuşurKendimizi hamilelik belirtisi bulmaya testlerde pozitif görmeye hazırlıyoruz ama devamında ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz
Tebrik ederimMerhabalar27. Günde ilk test yaptım pozitifti döngüm bi ay 27 bi ay 29 oluyor
Tebrik ederimmm darısı inşallah isteyen herkesin başınaReglin 1. Gününden itibaren sayılıyor sanırım. Tam 28 gün sonra kan verdim beta 22 çıktı
Çok teşekkür ederim ben doğurdum 4 aylık oldu bileTebrik ederimmm darısı inşallah isteyen herkesin başına
Tam regl günü öğrendimÇok merak ediyorum
Belirtileriniz neydi acabaTam regl günü öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?