Döngünüzün kaçıncı günü hamile olduğunu öğrendiniz???

Çokkkk sevindim canım belirtilerin nelerdi
Ya aslında hiçbir belirti aramadım anlayamadım çünkü çok ani ve beklemediğim bir zamanda öğrendim 3 gün midem aşırı derece bulandı sonra geçti o sıra üşüttüm heralde falan diye düşünmüştüm hatta başka kasıklarım da çok fazla ağrı oldu hala oluyor bu aralar çok çok nadir mide bulantım oluyor oda açken göğüslerim çok fazla büyüdüğünü ve çok hassaslaştığını hissettim başka bir belirtim yoktu Allaha şükürler olsun şuan rahat ilerliyor kasık ağrısı haricinde

Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin canım

Belirtileriniz neydi acaba
Ben hiç beklemiyordum sabah adet günüm de yani sancıyla uyandım adet olcam galiba ağrım tutmadan ilaç içeyim dedim ilaç içmeden elimde bir test vardı onu yaptım pozitif çıkmıştı ondan önceki gün durduk yere afedersin kusma olmuştu ama adet bekirtileri ile bire birdi

Ben hiç beklemiyordum sabah adet günüm de yani sancıyla uyandım adet olcam galiba ağrım tutmadan ilaç içeyim dedim ilaç içmeden elimde bir test vardı onu yaptım pozitif çıkmıştı ondan önceki gün durduk yere afedersin kusma olmuştu ama adet bekirtileri ile bire birdi
Bakalım bende çok merak ediyorum canım benim için dua et olur mu

Tebrik ederim maşallah belirtileriniz nelerdi
Klasik adet öncesi belirtilerim vardı
Kasık batması yorgunluk uyku hali
Ama canım ben kaç ay bekledim ve her ay hamilelik belietisi yaşıyodum umutlanıyordum
Oyüzden kendime belirtiler psikolojik ve önemsemem gerektiğini telkin edip ümitlendirmemeye ve strese sokmamaya çalışıyordum. Bu beni daha rahat yaptı ve daha da tevekküle ittiğini düşünüyorum.. rahat olmayı ve aşırı düşünmemeyi tavsiye ederim canım

Merhaba… Az evvel belirti ararken sizi gördüm . Günlerimiz yakın 5 Ağustos’ta yumurtlama gördüm. Pik. Adetim 13 Temmuzdu döngüm 29 gün. Fakat 24. Gün yumurtlama gördüm ve regl olmadım günüm geçti . Fakat yumurtlama ile regl birbirine çok yakın olduğu için beklemedeyim. Hafif akıntı,bel ağrısı,kasıklarda batma ve ağırlık hissi,bacaklarım ağrıyor ve huzursuz hissettiriyor . Regl olmadan göğüslerde sızı olurdu o yok . Sık idrara çıkma var.

Merhabalar hayırlısı olsun öncelikle umarım o istediğimiz haberi alırız
Benim göğüs ucu hassasiyetim geçti ama göğüslerime dokunamıyorum ilk kez bu kadar ağrılı hissediyorum normalde böyle olmuyordu.
Uyku hali mevcut, kasık ve bel ağrısı da var.
Dün erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif o yüzden bu sabah yapmadım.
Bende sık idrara çıkıyorum ama bilmiyorum hayırlısı ne diyim

Merhaba inanın söyledikleriniz bende de var yaklaşık 1,5 yıldır yaptığım testim haddi hesabı yok, reglime 5-6 gün kala sürekli formlarda belirti arıyorum. Kendimi dinliyorum, sürekli araştırıyorum sürekli araştırıyorum kendimi o kadar çok yoruyorum ki aslında farkındayım nasip bakalım bu ayda ümidim yok nedense

Her şeyin hayırlısı olsun . Ben pcosluyum. Hiçbir tedavi görmedim bebek için . Bir hap bile içmedim. 4 tane kendiliğinden gebeliklerim oldu kaybettim maalesef . Yalnızca histeroskopi oldum doğuştan rahmim Y şeklindeymiş. Ona rağmen hamile kaldım meğer bebeklerim büyüyemiyormuş ve düşüyormuş . Düşük olduğunda doktora gittim ve hiçbir sorun yok dedi . Çok erkendi dedi . Eğer benimle güzelce ilgilenseydi ki özel hastaneydi bu sorunum en baştan çözülürdü . Aslında bunca yazının içinde şunu demek istedim kardeşim Allah verecek olduktan sonra inan her şey bahane . Ben ameliyattan sonra korunmayı bırakalı 4 ay oldu ilk defa geciktim . Daha önce hamileliklerimde yalnızca birinde ağzımda bozuk para kokusu ve tadı vardı sanki . Başka hiçbir belirti yoktu . Allah anne olabilecek herkese nasip etsin . Bizleri ,burada kendine umut arayan binlerce kardeşimi de mutlu etsin ,hepimizi sevindirsin kardeşim. Kalbini ferah tut her zaman .

Merhaba n’aptınız güzel bi gelişme var mı merak ettim sizi

Merhaba , bugün regl günüm kaset test yaptım çift çizgiyi gördüm
teşekkür ederim bu arada ince davranışınızda dolayı 2-3 dk çıktı fakat test güvenilir mi onu düşünüyorum haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…