- 4 Mayıs 2025
- 119
- 27
- 13
- 28
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
Tebrik ederim maşallah belirtileriniz nelerdiAdete 2 gün varken yani 32.günümde öğrendim çok şükür :)
Ya aslında hiçbir belirti aramadım anlayamadım çünkü çok ani ve beklemediğim bir zamanda öğrendim 3 gün midem aşırı derece bulandı sonra geçti o sıra üşüttüm heralde falan diye düşünmüştüm hatta başka kasıklarım da çok fazla ağrı oldu hala oluyor bu aralar çok çok nadir mide bulantım oluyor oda açken göğüslerim çok fazla büyüdüğünü ve çok hassaslaştığını hissettim başka bir belirtim yoktu Allaha şükürler olsun şuan rahat ilerliyor kasık ağrısı haricindeÇokkkk sevindim canım belirtilerin nelerdi
14. Günü yumurtam çatlamıştıÇok merak ediyorum
Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin canımYa aslında hiçbir belirti aramadım anlayamadım çünkü çok ani ve beklemediğim bir zamanda öğrendim 3 gün midem aşırı derece bulandı sonra geçti o sıra üşüttüm heralde falan diye düşünmüştüm hatta başka kasıklarım da çok fazla ağrı oldu hala oluyor bu aralar çok çok nadir mide bulantım oluyor oda açken göğüslerim çok fazla büyüdüğünü ve çok hassaslaştığını hissettim başka bir belirtim yoktu Allaha şükürler olsun şuan rahat ilerliyor kasık ağrısı haricinde
Darısı başıma14. Günü yumurtam çatlamıştı
25.gün çok silik bir çizgiyle öğrendim
28.gün adet olacaktım gebelik olmasaydı
Olabilir döngün kaç gündüBenim geç döllenme o zaman bugün çünkü 25ti çıkmadı
Ben hiç beklemiyordum sabah adet günüm de yani sancıyla uyandım adet olcam galiba ağrım tutmadan ilaç içeyim dedim ilaç içmeden elimde bir test vardı onu yaptım pozitif çıkmıştı ondan önceki gün durduk yere afedersin kusma olmuştu ama adet bekirtileri ile bire birdiBelirtileriniz neydi acaba
28 günOlabilir döngün kaç gündü
Klasik adet öncesi belirtilerim vardıTebrik ederim maşallah belirtileriniz nelerdi
Merhaba…Ben hiç beklemiyordum sabah adet günüm de yani sancıyla uyandım adet olcam galiba ağrım tutmadan ilaç içeyim dedim ilaç içmeden elimde bir test vardı onu yaptım pozitif çıkmıştı ondan önceki gün durduk yere afedersin kusma olmuştu ama adet bekirtileri ile bire birdi
Bakalım bende çok merak ediyorum canım benim için dua et olur mu
Merhabalar hayırlısı olsun öncelikle umarım o istediğimiz haberi alırızMerhaba…Az evvel belirti ararken sizi gördüm . Günlerimiz yakın 5 Ağustos’ta yumurtlama gördüm. Pik. Adetim 13 Temmuzdu döngüm 29 gün. Fakat 24. Gün yumurtlama gördüm ve regl olmadım günüm geçti . Fakat yumurtlama ile regl birbirine çok yakın olduğu için beklemedeyim. Hafif akıntı,bel ağrısı,kasıklarda batma ve ağırlık hissi,bacaklarım ağrıyor ve huzursuz hissettiriyor . Regl olmadan göğüslerde sızı olurdu o yok . Sık idrara çıkma var.
Hayırlısı olsun çok sevindimDöngümün 23 ünde testle ögrendim, 26 sı yani regl olmam gereken günde de kan sonucu ile kesinleştirdim
MerhabaKlasik adet öncesi belirtilerim vardı
Kasık batması yorgunluk uyku hali
Ama canım ben kaç ay bekledim ve her ay hamilelik belietisi yaşıyodum umutlanıyordum
Oyüzden kendime belirtiler psikolojik ve önemsemem gerektiğini telkin edip ümitlendirmemeye ve strese sokmamaya çalışıyordum. Bu beni daha rahat yaptı ve daha da tevekküle ittiğini düşünüyorum.. rahat olmayı ve aşırı düşünmemeyi tavsiye ederim canım
Merhabalar hayırlısı olsun öncelikle umarım o istediğimiz haberi alırız
Benim göğüs ucu hassasiyetim geçti ama göğüslerime dokunamıyorum ilk kez bu kadar ağrılı hissediyorum normalde böyle olmuyordu.
Uyku hali mevcut, kasık ve bel ağrısı da var.
Dün erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif o yüzden bu sabah yapmadım.
Bende sık idrara çıkıyorum ama bilmiyorum hayırlısı ne diyim
Merhaba n’aptınız güzel bi gelişme var mı merak ettim siziMerhabalar hayırlısı olsun öncelikle umarım o istediğimiz haberi alırız
Benim göğüs ucu hassasiyetim geçti ama göğüslerime dokunamıyorum ilk kez bu kadar ağrılı hissediyorum normalde böyle olmuyordu.
Uyku hali mevcut, kasık ve bel ağrısı da var.
Dün erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif o yüzden bu sabah yapmadım.
Bende sık idrara çıkıyorum ama bilmiyorum hayırlısı ne diyim
Merhaba , bugün regl günüm kaset test yaptım çift çizgiyi gördümMerhaba n’aptınız güzel bi gelişme var mı merak ettim sizi
Merhaba , bugün regl günüm kaset test yaptım çift çizgiyi gördümMerhaba n’aptınız güzel bi gelişme var mı merak ettim sizi
teşekkür ederim bu arada ince davranışınızda dolayıMerhaba n’aptınız güzel bi gelişme var mı merak ettim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?