Arkadaşlar aranızda sevgilisiyle ayrılıp 1 ay sonra filan barışan oldumu ? Ben 1 aydır ayrıydım suan kendisi dönmemi istiyor yalvarıo filan ama napıcamı hiç bilmiorum seviomuyum die kendimi sorguluyorum bazen çünkü mantık yapıorum seven insan sorunları görmez herhalde sadece onu ister ben ise mantık yapıp onu istememeye zorluyorum kendimi .. Siz bu şekil bi kararsızlıkta kaldınız mı yada sonucunda ne karar verdiniz ? Pişman mı oldunuz ilerde mutlu mu ? boshayallersmile
Ben teyzemi ne zaman dinlemesem yanıldım :S Simdi de onunla bi geleceğin yok diyor okuluma ağırlık vermemi sölüo seni seviosa yine karsına cıkar ilerde dio sizce de mantıklı değilmi ?
İçim acıo evet ama göze alamıyorum barısıp tekrar bi ayrılık yasamayı onu daha çok içime işletmeyi göze alamıyorum işte.. ouff
Sİnem
aranızda değişen bir şey yok değil mi ?
aranızda yine mesafe olacak. karşındaki kişi ailesine yine senden çok önem verecek. yine ailesinin sözünü dinlemek zorunda kalacak çünkü daha çok küçük dik duramaz ailesine karşı.
şimdiye kadar yaşadıklarını mantık açısından tekrar bir gözden geçir ? neresinden tutsan elinde kalıyor arkadaşlığınız.
uzaktan başlayan (netten, yanlış biliyorsam düzelt) bir ilişki. ne kadar daha uzaktan devam edecek. siz birbirinizi ne kadar tanıdığınızı düşünüyorsunuz ki ? ne kadar tanıyabileceksiniz...
güveninin sarsılması ayrı konu:umursamaz:
iyi düşün. hayatın oyuncak değil. en güzel yıllarını gerçek olmayan ilişkiler içerisinde geçirmenin sana ne faydası olacak
ailesini silmiş öyle mi, vay arkadaş insan nasıl ailesini silebilir hem de bi kız için...Şuan adıyamanı kazanmış yarı yılda istanbul üni.tesine yatay geçis yapıcakmıs herseim hazır dio. Ailem artık yok iliskimi kestim dio.. İlerde biz evlenicek olunca onlar beni sözümden döndüremez dio.. ?????
Şuan adıyamanı kazanmış yarı yılda istanbul üni.tesine yatay geçis yapıcakmıs herseim hazır dio. Ailem artık yok iliskimi kestim dio.. İlerde biz evlenicek olunca onlar beni sözümden döndüremez dio.. ?????
Şimdi şöyle birsey var ailesine sırf bu konu için dargın değil ailesi o kadar baskıcı kii hep öleydi yani onlarla iyi değildi çok eziolar bunu yönlendirmeye çalısıolar benim için tek Sen varsın derdi hala öle dio. Ailesiyle kavga ettiği için suan dargın ama normalde sayar yani değer verio biliorum illaki barısır eskisi gibi olur. Yatay geçise gelince ne derece zor bilmiorum ama o çok çalısır suna eminim sadece.
O kadar kararsızım ki inanın kim ne dese bian devam edicem diorum bonra yok diorum napıcamı bilmiyorum yorumlarınız çok önemli bu yüzden.. Ne zormus kararsızlık. Birde kendisi henüz cevap vermedi ne dicek merak ediorum ona sunu yazdım:
"Ya aslında bunlar da bi nevi bahane benim için . Ben suan kimseyle görüşmek istemiyorum okula konsantre oldum, ön planda okulum. İlişki yürütemem şuan sorun istemiyorum hayatımda bi sorun daha çıktığı an ben biterim. Kendimi topladım şuan lütfen anlayışlı ol olurmu böyle olması gerekiyor.
Kim bilir belki üniversite hayatında filan yeniden birine aşık olursun senin kararın senin hayatın karışamam artık ben.Biz şuan ayrılmalıyız ki ayrıyız. Beni anla"
bu satırları yazdım ni cvp vericek hala ısrar edicekmi bilmiorum.
Yazdım geçen gün aslında tabiki sorunlar baskın çıktı acımasızca yazdım hemde sadece mantığımla. Başaramazsa daha da sinirlenicem ben tabiki ve yine sorun cıkarıcam özlücem yanımda isticem ailesi ise yine benden usaklastırmak isticekler. Haklısın içimde bi acı olsada bitmeli ...
Yinede bian istiyorum onunla tekrar olmak of ne aptalım ama kendimi alamıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?