Dönmek veya dönmemek ....

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Arkadaşlar aranızda sevgilisiyle ayrılıp 1 ay sonra filan barışan oldumu ? Ben 1 aydır ayrıydım suan kendisi dönmemi istiyor yalvarıo filan ama napıcamı hiç bilmiorum seviomuyum die kendimi sorguluyorum bazen çünkü mantık yapıorum seven insan sorunları görmez herhalde sadece onu ister ben ise mantık yapıp onu istememeye zorluyorum kendimi .. Siz bu şekil bi kararsızlıkta kaldınız mı yada sonucunda ne karar verdiniz ? Pişman mı oldunuz ilerde mutlu mu ? boshayallersmile

İlk önce neden ayrıldığını düşün hata mı yapytı kalbini mi kırdı ne yaptı ? Affettin geri döndüm seni tekrar üzer mi?
Sevgi herşeyi çözmüyor. Şimdiye kadar çözmemiş bundan sonra da çözmez bana göre...

Bir aydır özlediniz mi özlemediniz mi ona karar verin önce,barışmak istemesi mutlu etti mi etmedi mi???

aranızdaki sorun onun ailesiydi ve kendi elinde olan bişey deil bu; 18 yaşındaki bi insanın ailesine kolay kolay karşı gelemeyeceği bi gerçek...

Ayrıldı üç ay sonra geri döndü.
Yalvardı yakardı.
Kabul ettim,ama sonuç tekrar ayrıldık.Bende kendime sorguluyordum.
Ayrılma nedenini söylersen daha iyi yardımcı olabilirizvereliniortak

Bazen özledim tabi bi alısılmıslık var. Ama kendimi yiyip bitirmedim öyle. Dönmesi mutlu etti bi yandan etmedi. Çünkü ben artık istemicektim onu.. Ailesiydi sorun ama su var ki onunla bi geleceğim olucaksa ailesini kaldırıp atamaz sonuçta yeniden sorun cıkabilir ve geç olabilir o gün...
Kararsızım ama hayır diebildim az önce mesaj attım okulum ön planda die kimseyle görüsmek ve sorun yasamak istemiyorum dedim. Beni gercekten seviosa yine karsıma cıkar ilerde böle düsündüm sevmiosa unutur baskası ilan girer hayatına yapıcak bise yok. Zaten suan ailemin durumu da iyi değil okul önemli olduki yeniden bi sorun cıktı okulu yerim bukez sınavlardan filan olurum düsünmek zorundayım bunları .. Sizce

10 aydır beraberdik. Ayrı sehirlerde zor oluodu acıtıo özlem biyerde..Üniversite tercihi yapıcaktık yanıma gelicekti kazanıp ist. a. Ama ailesi karsı cıktı o kızı bırakıcaksın die kavga etmisler o gün bende üstüne gidince kavfa dövüs laf saydı saydı bitti. Şimdi öğrendim ist. u kazanmamız kendi sehrini kazanmıs yarıyılda ist. a yatay geçis filan dio ama ne malum . Güvenimi sarstı bikez hiç ayrılmaz sanarken benden. Şimdide özlemis filan iste yalvardı ikna etmeye calıstı

ya bak farklı bi açıdan yaklaşim, ben de sevgilimden ayrı şehirdeyim, muhtemelen ailem onu bilse şu dönemde ayrılmamı isterdi, hatta üni için onun yanına gelmemi istiyodu; ama ben ailem istanbulda okumamı istiyo diyo başka yeri tercih listeme bile yazmadım; ama erkek arkadaşım bunun için bana kızmadı, sonuçta onlar ailen ve kimse için onları üzme benim için bile dedi... eğer başka sorunlarınız yoksa sevgine güveniyosan iyi düşün derim...

Ben teyzemi ne zaman dinlemesem yanıldım :S Simdi de onunla bi geleceğin yok diyor okuluma ağırlık vermemi sölüo seni seviosa yine karsına cıkar ilerde dio sizce de mantıklı değilmi ?
İçim acıo evet ama göze alamıyorum barısıp tekrar bi ayrılık yasamayı onu daha çok içime işletmeyi göze alamıyorum işte.. ouff

Sİnem

aranızda değişen bir şey yok değil mi ?

aranızda yine mesafe olacak. karşındaki kişi ailesine yine senden çok önem verecek. yine ailesinin sözünü dinlemek zorunda kalacak çünkü daha çok küçük dik duramaz ailesine karşı.

şimdiye kadar yaşadıklarını mantık açısından tekrar bir gözden geçir ? neresinden tutsan elinde kalıyor arkadaşlığınız.

uzaktan başlayan (netten, yanlış biliyorsam düzelt) bir ilişki. ne kadar daha uzaktan devam edecek. siz birbirinizi ne kadar tanıdığınızı düşünüyorsunuz ki ? ne kadar tanıyabileceksiniz...

güveninin sarsılması ayrı konu:umursamaz:

iyi düşün. hayatın oyuncak değil. en güzel yıllarını gerçek olmayan ilişkiler içerisinde geçirmenin sana ne faydası olacak

Şuan adıyamanı kazanmış yarı yılda istanbul üni.tesine yatay geçis yapıcakmıs herseim hazır dio. Ailem artık yok iliskimi kestim dio.. İlerde biz evlenicek olunca onlar beni sözümden döndüremez dio.. ?????

ailesini silmiş öyle mi, vay arkadaş insan nasıl ailesini silebilir hem de bi kız için...

akannehir ailesine sırt dönen birine sen nasıl sırtını dayıyacaksın. ailesine bu sebepten sırtını dönen seni ileride bir kalemde siler atar...

ve yatay geçişi kolay bir şey sanıyor heralde. elini kolunu sallayan yatay geçiş yapamıyor.:uhm:

diğer konu ailesiyle bağlarını koparmış nasıl geçimini sağlayacakmış:uhm:

ileride evlilik sözünü nasıl verebiliyor. nasıl kendinden eminsempatiksalakcinni

delikanlılık çağı ne zor yadelikafadulden

Şimdi şöyle birsey var ailesine sırf bu konu için dargın değil ailesi o kadar baskıcı kii hep öleydi yani onlarla iyi değildi çok eziolar bunu yönlendirmeye çalısıolar benim için tek Sen varsın derdi hala öle dio. Ailesiyle kavga ettiği için suan dargın ama normalde sayar yani değer verio biliorum illaki barısır eskisi gibi olur. Yatay geçise gelince ne derece zor bilmiorum ama o çok çalısır suna eminim sadece.

O kadar kararsızım ki inanın kim ne dese bian devam edicem diorum bonra yok diorum napıcamı bilmiyorum yorumlarınız çok önemli bu yüzden.. Ne zormus kararsızlık. Birde kendisi henüz cevap vermedi ne dicek merak ediorum ona sunu yazdım:

"Ya aslında bunlar da bi nevi bahane benim için . Ben suan kimseyle görüşmek istemiyorum okula konsantre oldum, ön planda okulum. İlişki yürütemem şuan sorun istemiyorum hayatımda bi sorun daha çıktığı an ben biterim. Kendimi topladım şuan lütfen anlayışlı ol olurmu böyle olması gerekiyor.

Kim bilir belki üniversite hayatında filan yeniden birine aşık olursun senin kararın senin hayatın karışamam artık ben.Biz şuan ayrılmalıyız ki ayrıyız. Beni anla"

bu satırları yazdım ni cvp vericek hala ısrar edicekmi bilmiorum.

o yaşta ailelerin çocuklarına tavrı odur zaten. çocuklarda isyankar. ailesine dönecektir elbette eli mecbur. başka çıkar yolu yok. kendi geçimini sağlayacak durumda değil çünkü.kaydirigubbakcemile2

onun ısrar etmesini istiyorsun. eğer ısrarları baskın çıkarsa tekrar devam edeceksin. ama eğer şu yazdıklarında ciddiysen sorunlar seni yıpratacaksa,bitirecekse madem toparlandın kendi hayatını riske atmaya değmez.

benimki varsayım ama büyük ihtimal şöyle gelişecek olaylar. sen onu affedeceksin. uzaktan devam etmeye çalışacaksınız. aranızdaki sorunlar yüzünden o derslerine odaklanamayacak ve sende . onun için yatay geçiş hayal olacak ve hazin son tekrar kapıda...kafamçokkarıştı

bence bütün iletişim araçlarını kapat ve otur masanın başına. yazmaya başla. onun iyi ve kötü yanlarını. eğer onunla devam edersen ne olacağını düşün ve yaz. sonuç bölümünde ne yapman gerektiği ortaya çıkacaktır zaten.
ama bunu yaparken sadece mantığını kullan. kalp yanıltıraklinialirimsmile

eğer o yatay geçişi başaramazsa ayrı yürütebilecek misin ? ona tekrar güvenebilecek misin ?

ve saire

Yazdım geçen gün aslında tabiki sorunlar baskın çıktı acımasızca yazdım hemde sadece mantığımla. Başaramazsa daha da sinirlenicem ben tabiki ve yine sorun cıkarıcam özlücem yanımda isticem ailesi ise yine benden usaklastırmak isticekler. Haklısın içimde bi acı olsada bitmeli ...

Yinede bian istiyorum onunla tekrar olmak of ne aptalım ama kendimi alamıyorum iste

o zaman tamamen kopar iletişimini

uzattıkça yanacaksın

daha taze

atlatmak için kendine zaman ver

atlatırken üzüleceksin de özleyeceksin de ağlayacaksın da ama sonunda atlatacaksın ve normal hayatına döneceksin.

kararlı ol ve zaman tanı kendine:teselli:

Canım bu kadar acımıodu şimdi daha cok acıo ağlıyorum yine ya morelim berbat .. Kötü olup ayrılmıstık bitmişti işte alısmalıydım şimdi seviyorum dio ben istemiyorum farklı boyuta geldi

bi kere bitmişse heleki 1 ay gibi uzun bi süre ayrı kalınmışsa cidden ondan hayır gelmiyor. hele ki bir de netten tanışılmış mesafe varmış sanırım öyle okudum. yanlışsa kusuruma bakmayın... bu iş boşa zaman kaybı dersem cok acımasız konusurum belki ama cidden de öyle.. yanında olan gördüğün canın istediğinde grsebildiğin biri olduğunda hatayı daha cabuk anlıyorsun ve bitirmen de kolay oluyor. gücünü topla ve ona bitti de uzaklaş.. zamanla sen de onu unutucaksın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…